کدوم قسمت دسته این عبارت رو نوشته؟
من خودم 6 ماه پیش که xbox بازی میکردم از باطری های دوراسل استفاده میکردم (حفتی 1200 تومان) و حدودا" 2 ماهی میموند واسم
کدوم قسمت دسته این عبارت رو نوشته؟
من خودم 6 ماه پیش که xbox بازی میکردم از باطری های دوراسل استفاده میکردم (حفتی 1200 تومان) و حدودا" 2 ماهی میموند واسم
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار خیلی دشواریه.باید به کامپیوتر وصل کرد. بنابر این نمیشه فهمید.
اگه همه بازی ها رو میخونه مشکلی ندارد.
برادرا داستانه این Play & charge kit چیه؟
تو بستش باتری هم داره؟
اصلا به درد میخوره یا نه ؟ قیمتش چنده؟
ممنون از همه![]()
شما می تونید در حال بازی کردن دسته را شارز کنید من می خواستم بگیرم ولی می گن مفت گرونه واسه همین منم نگرفتم![]()
دوستان قیمت فتحی برا ارکید 285 شده . تو تمام دنیا قیمتا میاد پایین تو ایران میره بالا و خیلی مسخرهست !
من در رابطه با xbox خبر ندارم اما میدونم 2 تا لپ تاپ را میشه با وایرلس با هم شبکه کرد و نیازی به کابل کراس نیست.
شما مقداری صبر کن تابستان تمام بشه قیمت ها افت میکنه.الان قیمت های همه کنسول ها کاذب بالا هست.
ایرانه دیگه![]()
چرا ، میشه اما قیمت درایوش 60 تومنه ... این جور که پرسیدم ... منم دیگه راستش پولی برام نمونده... ADSL و بازی و cd های مخصوص و... هیچ پولی برام نذاشتن که برم یه درایو پرتابل بخرم یا درایوم رو عوض کنن ...
دقیقاً مال من هم همین جوریه ... این جوری نمیشه تشخیص داد ...
مثل اینکه 2 راه داره :
1. از روی تاریخ ساخت کنسول
2. از روی شکل درایو ...
منم از روی تاریخ ساخت کنسول از یکی از بچه ها پرسیدم:
اما همونطور که دیدید نبود ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم برخلاف میلم از امروز به PSN کوچ کردم ...
راستی بچه ها این Xbox 360 slim کی میاد تو ایران ؟؟؟ قیمتش حدوداً چنده ؟؟؟ ( بریم یه دونه بگیریم ... )
Last edited by tommy vercetti; 23-06-2010 at 11:26.
بچه ها میشه یه چند تا عکس از silm و دستش و قابلیتش بذارین ؟؟؟
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)