[QUOTE=k1ozil;8396469]براي اينكه افسردگي نگيرم نگاش كه مي كنم ميذارم روي g.dmt
من هنوزم برام سواله!شما ميگي از يوتيوب دانلود مي كني پس لابد با يه ياروشكن بازش كردي. بدون اون يارو شكن هم سرعت از لينك هاي خارجي كمه؟
[QUOTE=k1ozil;8396469]براي اينكه افسردگي نگيرم نگاش كه مي كنم ميذارم روي g.dmt
من هنوزم برام سواله!شما ميگي از يوتيوب دانلود مي كني پس لابد با يه ياروشكن بازش كردي. بدون اون يارو شكن هم سرعت از لينك هاي خارجي كمه؟
[QUOTE=mohammad.t;8396489]داداش با یارو شکن که سرعت داغون میشه صفحه باز نمیشه.تازه با وی پی ان ملی وضع اینجوریه بدون وی پی ان داغون و با یارو شکن غیر قابل توصیف.نطری نداری؟؟؟ سرعت از داخل فوق العاده خوبه.
[QUOTE=k1ozil;8396491]من تنها موردي كه به ذهنم مي رسه اينه كه وي پي ان هاي ملي سرعت بالايي بهتون نمي دن. اين رو آزمايش كرديد ببينيد با وي پي ان داخلي سرورهاي داخلي سرعتشون چطوره؟ اگه كمتر ميشه قطعا مشكل از ايناست.
من خودم مدتها سرعت شبانه از سرور داخلي و خارجي فرق مي كرد يه دونه پرا كسي پورت ايراني به دانلود منيجر ميدادم رديف مي شد!
مخابرات
![]()
با نرم افزار proxifier
ای کاش مودمم سالم بود دان استریم بالاتر میکشید دیگه دان استریمم الان لب مرزه
Last edited by farshad0123; 22-09-2014 at 02:52.
من تنها موردي كه به ذهنم مي رسه اينه كه وي پي ان هاي ملي سرعت بالايي بهتون نمي دن. اين رو آزمايش كرديد ببينيد با وي پي ان داخلي سرورهاي داخلي سرعتشون چطوره؟ اگه كمتر ميشه قطعا مشكل از ايناست.
من خودم مدتها سرعت شبانه از سرور داخلي و خارجي فرق مي كرد يه دونه پرا كسي پورت ايراني به دانلود منيجر ميدادم رديف مي شد![/QUOTE]
داداش از یکی از بچه های همین تاپیک که سرور مجاززی داشت برام یکی ساخت.ایشون فقط برای استفاده شخصی میخاست و نمیفروخته پس حتما سرورهاش خلوت بودن و مشکلی نداشتن.
داداش از یکی از بچه های همین تاپیک که سرور مجاززی داشت برام یکی ساخت.ایشون فقط برای استفاده شخصی میخاست و نمیفروخته پس حتما سرورهاش خلوت بودن و مشکلی نداشتن.[/QUOTE]
وی پی ان خارجی سرعت و پینگش بهتر از وی پی ان داخلیه
وی پی ان خارجی سرعت و پینگش بهتر از وی پی ان داخلیه[/QUOTE]
وی پی ان داخلی چون سرور خوب بخوان بگیرین 1 2 میلیون در میاد به خاطر همین از سرورهای داغون میگیرن به اسم سرور عالی
ولی سرور خارجی خوب ارزون در میاد بهتر و مطمئن تره![]()
وی پی ان داخلی چون سرور خوب بخوان بگیرین 1 2 میلیون در میاد به خاطر همین از سرورهای داغون میگیرن به اسم سرور عالی
ولی سرور خارجی خوب ارزون در میاد بهتر و مطمئن تره[/QUOTE]
از چه سایتی بگیرم؟؟؟؟یکی دارم ولی خوب نیست.
![]()
توی گوگل بزن 20 اسپید ، سرویس هاش خوبه و ارزونه تقریباًَاز چه سایتی بگیرم؟؟؟؟یکی دارم ولی خوب نیست.
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)