تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1577 از 2365 اولاول ... 57710771477152715671573157415751576157715781579158015811587162716772077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,761 به 15,770 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

می شه قیمت دست دوم این قطعات را بگید ممنون می شوم

1پخش پایونر 9550

2 باند پایونر 6975 اصل

3 آمپلی 1200 رنیک 4500 وات

4 2عدد ساب پایونر 310p4

5خازن 5 فارات اسمشو نمی دونم

و.+سیم سیستم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من بین هدیونیت 145 و 153 موندم کدومو بگیرم از طرفی هم صدا هم بلوتوث برام مهمه که 145 بلوتوث نداره

3. این کاربر از sherarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید شرمنده اینقدر سوال می پرسم من که استیج جلو کامپوننت ندارم gt6-6 jbl یه چیز معمولیه که بدون امپ ببندم بذارم بعد شما هم گفتید ترکیبش(کامپوننت) با کواکسیال جالب نمی شه
    سلام.دشمن شرمنده باشه هر چقدر دوست داری سوال بپرسید کیه که جواب بده
    اسمت رو هم که ؟آخر نگفتی؟
    ببخشید من حواسم نبود فکر کردم اینا کامپ هست. مگه همون 90 واتیا نیست؟
    نه من نگفتم با کواکس جالب نمیشه بهتره کامپئننت با ساب نصب بشه. یعنی سیستمی که تو ترکیبش ساب ووفر هست،پیشنهاد میشه دیگه از کواکسیال استفاده نشه.ولی من حس کردم شما از اون ترکیبی که خودتون فرمودید بیشتر احساس رضایت میفرمائید.گفتم همون رو تهیه کنید.
    بیشتر چه سبکهائی رو گوش میدید؟سنتون چقدره؟
    بیا یه کاری کن.هر چی داری رو رد کن بره برای جلو یه جفت کامپوننت هلیکس با یه آمپ 4 کانال و یه ساب هلیکس بگیر.قدرت بیست درسته به جی بی ال نمیرسه ولی کافیه.در عوض کیفیت خوبی داری.موافقی؟

سلام من بین هدیونیت 145 و 153 موندم کدومو بگیرم از طرفی هم صدا هم بلوتوث برام مهمه که 145 بلوتوث نداره
    تقریبا تو یه سطح هستند.اگر بلوتوث میخواهید که خب باید 153 رو تهیه کنید.
    به 7056 کن وود هم میتونید فکر کنید به نظر من که کیفیت صداش از آلپاین های جدید بهتره.
    قیمت آلپاین رو چند دارید هر دو را؟

5. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.دشمن شرمنده باشه هر چقدر دوست داری سوال بپرسید کیه که جواب بده
    اسمت رو هم که ؟آخر نگفتی؟
    ببخشید من حواسم نبود فکر کردم اینا کامپ هست. مگه همون 90 واتیا نیست؟
    نه من نگفتم با کواکس جالب نمیشه بهتره کامپئننت با ساب نصب بشه. یعنی سیستمی که تو ترکیبش ساب ووفر هست،پیشنهاد میشه دیگه از کواکسیال استفاده نشه.ولی من حس کردم شما از اون ترکیبی که خودتون فرمودید بیشتر احساس رضایت میفرمائید.گفتم همون رو تهیه کنید.
    بیشتر چه سبکهائی رو گوش میدید؟سنتون چقدره؟
    بیا یه کاری کن.هر چی داری رو رد کن بره برای جلو یه جفت کامپوننت هلیکس با یه آمپ 4 کانال و یه ساب هلیکس بگیر.قدرت بیست درسته به جی بی ال نمیرسه ولی کافیه.در عوض کیفیت خوبی داری.موافقی؟

تقریبا تو یه سطح هستند.اگر بلوتوث میخواهید که خب باید 153 رو تهیه کنید.
    به 7056 کن وود هم میتونید فکر کنید به نظر من که کیفیت صداش از آلپاین های جدید بهتره.
    قیمت آلپاین رو چند دارید هر دو را؟
    153 720تومن و 145 830 تومن کدوم صداش بهتره؟؟؟؟ 148 چطوره در ضمن 153 محصولات 2014 هستند بقیه 2013
    کنوود هم نمیدونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان مراجعه کردم یه سیستم فروشی میخواستم Infinity Kappa 693.9i بگیرم بنده خدا داشت اصلیشم داشت اما میگفت باگارانتی پایونیران؟!!!!!!!!!!!!!
    به نظرتون میشه اصلی باشه اما با گارانتی پایونیران که مال محصولاته پایونیر؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعدشم مشاوره خواستم شدیدا توصیه کرد نخرم و به جاش 6975 v2 بردارم میگفت این 693.9iکاپاها جدید دیگه کیفیت گذشته رو اصلا ندارن.
    گفت واسه من فرقی نداره هردوتاشو دارم اما کاپا بخری بعد پشیمون میشی الان v2 ارزش داره به کاپاها جدید

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان مراجعه کردم یه سیستم فروشی میخواستم Infinity Kappa 693.9i بگیرم بنده خدا داشت اصلیشم داشت اما میگفت باگارانتی پایونیران؟!!!!!!!!!!!!!
    به نظرتون میشه اصلی باشه اما با گارانتی پایونیران که مال محصولاته پایونیر؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعدشم مشاوره خواستم شدیدا توصیه کرد نخرم و به جاش 6975 v2 بردارم میگفت این 693.9iکاپاها جدید دیگه کیفیت گذشته رو اصلا ندارن.
    گفت واسه من فرقی نداره هردوتاشو دارم اما کاپا بخری بعد پشیمون میشی الان v2 ارزش داره به کاپاها جدید
    سلام عزیز
    v2 کیفیتش بیشتره از کاپاست؟؟؟
    در مورد ورژن های جدید کاپا اصلاع دقیقی ندارم,ولی فکر نکنم آش به اون شوری که طرف خدمتون عرض کرده باشه,که v2 بخواد بهتر باشه.احتمالا پایونیر رو دستش مونده که ازش تعریف کرده وگرنه فروشنده ها هیچوقت نمیگن ماست من تُرشه.
    حواست باشه,فکر کنم شانس اوردی داداش...
    Last edited by Kingdom of heaven; 09-08-2014 at 01:20.

9. این کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام عزیز
    v2 کیفیتش بیشتره از کاپاست؟؟؟
    در مورد ورژن های جدید کاپا اصلاع دقیقی ندارم,ولی فکر نکنم آش به اون شوری که طرف خدمتون عرض باشه,که v2 بخواد بهتر باشه.احتمالا پایونیر رو دستش مونده که ازش تعریف کرده وگرنه فروشنده ها هیچوقت نمیگن ماست من تُرشه.
    حواست باشه,فکر کنم شانس اوردی داداش...
    در مورده گارانتیش چی؟
    میشه کاپا با گارانتی پایونیران باشه؟!!!!!!!!!!
    من تا حالا نشنیده بودم.
    مگه گارانتی کاپا شرکت بازرگانی کیش نیسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام دوستان اگه کسی اطلاعات کاملی داره جواب بده.
    راستش برای خرید باند بین چند مدل گیر کردم و چون صدای هیچ کدوم نشنیدم نمیدونم کدوم بردارم؟؟؟
    ماشین پراید صندوق دار - پخشم پایونر P5850 شش خروجی - آمپلی فایر : فعلا ندارم اما تا 3 الی 4 ماه اینده یه آمپلی فایر دسته دوم حدود 300 تومن میگیرم. یه سـاب ووفر لوله ای jbl 1214 هزار وات دارم که آمپلی فایر بخرم اونم میبندم.
    باندها:
    JBL GTO939

infinity -6939i-kappa

hertz - hcx690

لطفا از نظر کیفیت و بیس این سه تارو مقایسه کنید.
    دوستان من بیس خوبی میخوام از باند که تا ولم یکم زیاد (35-30) خراب نشه و شفافیت و کیفیت هم داشته باشه صدا
    البته گفتم سـاب ووفر لوله jbl 1214 دارم برای بیس کافیه اما فعلا تا چند ماهی که آمپلی فایر ندارم تا سـاب ووفر ببندم.بهدشم موقع سفر یا بعضی وقتا بخاطر شغلم ممکنه سـاب ووفر بردارم و رو سیستم نباشه پس میخوام بیس باندا با آمپلی فایر و بدون سـاب ووفر هم راضی کننده باشه
    تشکر.

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

با سلام دوستان اگه کسی اطلاعات کاملی داره جواب بده.
    راستش برای خرید باند بین چند مدل گیر کردم و چون صدای هیچ کدوم نشنیدم نمیدونم کدوم بردارم؟؟؟
    ماشین پراید صندوق دار - پخشم پایونر P5850 شش خروجی - آمپلی فایر : فعلا ندارم اما تا 3 الی 4 ماه اینده یه آمپلی فایر دسته دوم حدود 300 تومن میگیرم. یه سـاب ووفر لوله ای jbl 1214 هزار وات دارم که آمپلی فایر بخرم اونم میبندم.
    باندها:
    JBL GTO939

infinity -6939i-kappa

hertz - hcx690

لطفا از نظر کیفیت و بیس این سه تارو مقایسه کنید.
    دوستان من بیس خوبی میخوام از باند که تا ولم یکم زیاد (35-30) خراب نشه و شفافیت و کیفیت هم داشته باشه صدا
    البته گفتم سـاب ووفر لوله jbl 1214 دارم برای بیس کافیه اما فعلا تا چند ماهی که آمپلی فایر ندارم تا سـاب ووفر ببندم.بهدشم موقع سفر یا بعضی وقتا بخاطر شغلم ممکنه سـاب ووفر بردارم و رو سیستم نباشه پس میخوام بیس باندا با آمپلی فایر و بدون سـاب ووفر هم راضی کننده باشه
    تشکر.

سلام
    تو شرایط یکسان کاپا کیفیتش از هرتز بیشتره و هرتز بیس بیشتری داره ....
    اگر ساب ووفر توی سیستم هست کاپا انتخاب بهتریه ...
    شفافیت صدای hcx و کاپا خوبه ولی باید امپلی که در نظر میگیرید هم کیفیت مناسبی داشته باشه ....
    اکسسوری هم توی صدای خروجی تاثیر گذاره .... تنظیم خوب هم همینطور ....

موفق باشید/.

13. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دوستم یه سیستم معمولی میخواد بین ساب کنوود 1000 و جی بی ال 1000 مونده کدومو بگیره هر کدوم کارکرده 100 هزار قیمت داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •