5 سال پیش کباب خوردم خوب بود الان نمیدونم
یه دوهفته ای میشه که سرعت دانلود خوب شده قبلا سرعت روی 40 یا 50 بود512 نامحدود مرکز3
من از همین سروی که داری دانلود میکنید سرعتم رو60 هست پشتیبانی هم یه مشت حرف الکی تحویل میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
5 سال پیش کباب خوردم خوب بود الان نمیدونم
یه دوهفته ای میشه که سرعت دانلود خوب شده قبلا سرعت روی 40 یا 50 بود512 نامحدود مرکز3
من از همین سروی که داری دانلود میکنید سرعتم رو60 هست پشتیبانی هم یه مشت حرف الکی تحویل میده
من آدم شکموئی هستم , رستوران هم زیاد میرم اینور اونور , به نظر من رستوران خوب اونیه که کیفیت غذاش رو همیشه در یک سطح خوب نگه داره , نه یه روز گوشت نرم بده که تو دهن آب بشه و یه روز گوشتش رو با اره هم نشه نصف کرد.
این تجربه رستورانی من بود
من بهترین جایی که رفتم ( عمو خسرو ) بوده![]()
یه موقع واسه تست اینکه اینترنت قطعه یا نه Google رو باز می کردیم الآن که دیگه گوگل ترکید.
C:\Users\OMID>ping google.com -n 20اگه جیمیل هم باز بشه با هزار راز و نیاز و دعا و چند ساعتی منتظر موندن، اتچ ها باز نمیشن...
Pinging google.com [173.194.41.71] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
...ادامه دارد....
یه موتور جست و جوی درست حسابی هم که نداریم خودمون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بتستید، جالبه![]()
Last edited by TURBO_BOY2006; 15-05-2013 at 18:42.
من هزار تومن دانای علی نذر کردم. همه سایتها راحت باز میشه و مشکلی ندارم![]()
خوش به حالت، ما که رشت نیستیم چه کنیم ؟
![]()
آخه بستگی داره کدوم رستوران بهت بچسبه
من فعلا همین مخابرات جوجه بهم چسبیده (( در زمینه دانلود ))
مخابرات جوجه برگرفته از اکبر جوجه![]()
میگم چطوره تاپیک بهترین سرویس چلو وجوجه کبابی استان گیلان رو بزنیم چون با این کلاس گذشتنا که سرعت دانلود من بیشتر از توئه و دلت بسوزه و این حرفا..شکممون سیر نمیشه![]()
در هر صورت بازم فعلا 2020 خیلی از اندیشه جلوتره
چون 256 نامحدود اندیشه رو 28000 میدی اما حداکثر سرعتی که میده 60 تا 80 هست، اما این 2020 رو شما 2400 میدی و 120-130 تا میده!
در حال حاضر بهترین جایگزین برا گوگل bing.com هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)