تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1577 از 1667 اولاول ... 577107714771527156715731574157515761577157815791580158115871627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,761 به 15,770 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

man driver jadida ro rikhtam har chi roosh click mikonam asan nemiyad bayad chekar konam
    به احتمال زیاد مشکل از کرک است

داره خودمونی میشه Altaiir7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان !!! من تو اسکاریم با یه باگ مسخره رو به رو شدم !! تو خط داستان اصلی بازی وقتی میرسی به Riften اونجا تو سیاهچاله های rats دنبال یه بابایی به اسم esborn باید بگردی.من پیداش کردم ! ولی در اتاقشو رو خودش بسته . از پشت در که باهاش حرف میزنی تا رات بده داخل برخلاف همیشه دیالوگا سریع میان و میرن و هیچ صدایی نمیاد !! بعد که دیالوگا تکوم شد هر چی رو در میزنی باز نمیشه!! یکی بگه چی کار کنم ؟؟؟
    نسخه بازیی که گرفتم نمیدونم چیه. از یکی از دوستام گرفتم . بازی فایل ست آپ نداشت !!! یه فولدر بود که باید کپیش میکردی تو پی سی و بازی میکردی ! وقتی از خودش پرسیدم گفت اونم همینطوری بازیو گرفته !! تمومشم کرده !! یعنی الان چی کار کنم ؟؟؟
    دوست عزیز ما تا بیاد جواب بده خودم رفتم فروم های خارجی راه حلشو دیدم!!گفتم اینجا اعلام کنم تا اگه
    دوستانی که به این مشکل برخوردن چی کار کنن!!
    باید فایل skyrim.ini که تو فولدر سیو بازی در مای داکیومنت هست رو پاک کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید.
    البته قبلش یه کپی ازش بگیرید واسه احتیاط !!

داره خودمونی میشه abbasnajafzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من تمام ماشینها و کلا وسایل نقلیه بازی جی تی ای سن اندریاس رو تغییر دادم و ماشینهای با گرافیک بالا رو جایگزین کردم اما متاسفانه هنگام ورود به بازی و مخصوصا وقتی سوار ماشینها میشی محیط اطراف محو میشه منظورم خیابون و خونه ها و درختها و غیره هست!کارت گرافیک رو آپدیت کردم آپدیت های جدید ویندوز رو هم نصب کردم گرافیک رو کم کردم اما هیچ فایده ای نداشت درضمن اخرین ورزن دایرکت رو هم نصب کردم
    دوستان عزیز لطفا کمک کنید

هنوز منتظر جواب سوالم هستم دوستان!

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود

من چند وقت پیش بازی فال اوت نیو وگاس رو نصب کردم رو XP sp3 اجرا شد اما صداش مشکل داشت .....
    بعد از مدتی رو سون نصب کردم اما موقع اجرا این پیام رو میده :

بازی رو repair کنید
    روی بازی کلیک راست کنید و تو propeties بخش capabilites هم xp SP3 رو انتخاب کنید

بازی رو در سون ریپایر کردم و تو قسمت capabilites هم رفتم خودکار رو سرویس پک 3 بود ولی بازم بعد از اجرا همین پیامو داد..... چه کنم......؟

Last edited by greena; 08-02-2012 at 20:38.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام
    بازی Postal 3 رو از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم
    زمانی که نصب بازی رو اجرا کردم انگلیسی نبود
    بازی که کامل نصب شد ، کرک هم کپی کردم
    بعد از اینکه اجرا میشه این پیغام رو میده :

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام شما گفتيد كه اين خطا You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
    نياز به نصب steam داره من steam نصبش كردم خودشو ابديتم كرد فقط بعد ازاين كه بازي رو مي خوام اجراش كنم برنامه steam باز ميشه نميدونم بايد چكار كنم تا بازي اجرا بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان BATTLE FIELD 3 من حدود 11 گیگه بدون هیچ کرک خاصی
    برای بازی معمولی و گیر نداشتن توی صدا وگیر بازی باید بعد از وارد شدن به داخل بازی از طریق تسک , Set affinity رو از حالت AllProcesses به تیک فقط CPU 0 بازیرو ادامه بدم تا این مشکلش برطرف بشه ...شما هم به این صورت ؟

میخواستم بدونم مگه سیستم بازی که ارائه داده شده و در این فروم عنوان کردید صحیح نیست !؟ پس چرا من با رم 2 گیگ OCZ پردازنده Core2due E7200 و گرافیک ATI 1GIG HD 4670 هنوز به صورت روان حتی با تنظیمات LOW نمیتونم گیم پلی روانی داشته باشم ...!؟ آیا محتویات بازیم کامل نیست ...کرک خاصی باید بریزم...پچ هنوز براش نیومده ...؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه dannad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من بازی FIFA Manager 12 و witcher 2 رو با زبان روسیه ای دارم کسی میتونه بگه چی کار کنم تا انگلیسی بشن
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان ...

من یه مشکل تو اجرای بازی Driver دارم ! بازی نصب میشه و تموم میشه ، وقتی که میخوام اجراش کنم ارور میده متن ارورش اینه :

Failed to load configuration . please restart the game if the error persists please contact ubisoft support .

توی دی وی دی که کرک نبود ، نمیدونم حالا مشکل از کرک هست یا نه !

موقع اجرا هم دیسکانکت میکنم ...

لطفاً راهنماییم کنید .

باتشکر ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام ...

آقا این Darkness II برای PC اومده ... تاپیک خاصی هم براش نیست ...

می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره ؟! بذاریم روی دانلود ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •