به احتمال زیاد مشکل از کرک است
به احتمال زیاد مشکل از کرک است
دوست عزیز ما تا بیاد جواب بده خودم رفتم فروم های خارجی راه حلشو دیدم!!گفتم اینجا اعلام کنم تا اگه
دوستانی که به این مشکل برخوردن چی کار کنن!!
باید فایل skyrim.ini که تو فولدر سیو بازی در مای داکیومنت هست رو پاک کنید و بازی رو دوباره اجرا کنید.
البته قبلش یه کپی ازش بگیرید واسه احتیاط !!
هنوز منتظر جواب سوالم هستم دوستان!![]()
سلام ودرود
من چند وقت پیش بازی فال اوت نیو وگاس رو نصب کردم رو XP sp3 اجرا شد اما صداش مشکل داشت .....
بعد از مدتی رو سون نصب کردم اما موقع اجرا این پیام رو میده :
بازی رو در سون ریپایر کردم و تو قسمت capabilites هم رفتم خودکار رو سرویس پک 3 بود ولی بازم بعد از اجرا همین پیامو داد..... چه کنم......؟
Last edited by greena; 08-02-2012 at 20:38.
با سلام
بازی Postal 3 رو از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم
زمانی که نصب بازی رو اجرا کردم انگلیسی نبود
بازی که کامل نصب شد ، کرک هم کپی کردم
بعد از اینکه اجرا میشه این پیغام رو میده :
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام شما گفتيد كه اين خطا You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
نياز به نصب steam داره من steam نصبش كردم خودشو ابديتم كرد فقط بعد ازاين كه بازي رو مي خوام اجراش كنم برنامه steam باز ميشه نميدونم بايد چكار كنم تا بازي اجرا بشه![]()
سلام
دوستان BATTLE FIELD 3 من حدود 11 گیگه بدون هیچ کرک خاصی
برای بازی معمولی و گیر نداشتن توی صدا وگیر بازی باید بعد از وارد شدن به داخل بازی از طریق تسک , Set affinity رو از حالت AllProcesses به تیک فقط CPU 0 بازیرو ادامه بدم تا این مشکلش برطرف بشه ...شما هم به این صورت ؟
میخواستم بدونم مگه سیستم بازی که ارائه داده شده و در این فروم عنوان کردید صحیح نیست !؟ پس چرا من با رم 2 گیگ OCZ پردازنده Core2due E7200 و گرافیک ATI 1GIG HD 4670 هنوز به صورت روان حتی با تنظیمات LOW نمیتونم گیم پلی روانی داشته باشم ...!؟ آیا محتویات بازیم کامل نیست ...کرک خاصی باید بریزم...پچ هنوز براش نیومده ...؟؟؟
ممنون
من بازی FIFA Manager 12 و witcher 2 رو با زبان روسیه ای دارم کسی میتونه بگه چی کار کنم تا انگلیسی بشن
ممنون
سلام دوستان ...
من یه مشکل تو اجرای بازی Driver دارم ! بازی نصب میشه و تموم میشه ، وقتی که میخوام اجراش کنم ارور میده متن ارورش اینه :
Failed to load configuration . please restart the game if the error persists please contact ubisoft support .
توی دی وی دی که کرک نبود ، نمیدونم حالا مشکل از کرک هست یا نه !
موقع اجرا هم دیسکانکت میکنم ...
لطفاً راهنماییم کنید .
باتشکر ...
سلام ...
آقا این Darkness II برای PC اومده ... تاپیک خاصی هم براش نیست ...
می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره ؟! بذاریم روی دانلود ؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)