اینستام مشکلش چن وقته پیچیده رفته ها توجه کردی؟
اینستام مشکلش چن وقته پیچیده رفته ها توجه کردی؟
داداش NSA که دنبالت نمیکنه که مک ادرستو یا ای پی ادرستو اینتطوری میپوشونی
این ای پی رو خب اگ مودمتو خاموش روشن کنی داینامیکه میچرخه تو سیستم این ای پی که به فرض دستت بوده میافته دست یکی دیگه ایپی اونی که قبلا دست یکی دیگه بوده میافته دست تو همینطوری میچرخه اگه ای پیت استاتیکه حالا بپوشونی یه چیزی بعد یکی از خوبیایی های وب امنیتشه سیستمش جلوی اسکنر ای پی هارو میگیره که نذاره یوزر پسورد مودمارو داررن هرچند هیچکار خاصی نمیشه کرد های وب بهتر امنیتو داره تو ای اس پی ها کد های تخفیف رو هم جز ایمیل یا ایپی های وب رو خط نمیشه دید خیلی خوبی داره
اره همه پست ها باز میشن ، به خاطر اپدیت خود اینستا هست ربطی به اینا ندارهاینستام مشکلش چن وقته پیچیده رفته ها توجه کردی؟
ولی من هنوز تو بعضی ویدئو ها مشکل قطع و وصلی دارم
درود
خوش به حالت ، جالبه snr خطتت 6 هست و تا 24000 میکشه ماله من تا 5000 کیلوبیت بیشتر نمیکشه .
مودمت چی هست ؟؟
فاصلت تا مخابرات چقدر هست ؟
مودم که از همین tplink معمولی هاست و فاصلم تقریبا یه خیابون با مخابرات
از این عجایب من با مخابرات داشتم. پینگ با DNS بالای 200 بود ولی با اسپید تست آلمان 100. داخل بازی هم بعضی سرورها خوب بودند بقیه 200!
تازه سایفون هم زده بودم که البته پینگ رو بالا نمیبره ...
راستی یه خواهش هم از دوستان دارم اگر کسی هات اسپات داره مال شما هم شدیدا کند شده ؟ چون این سایفون خیلی مزخرفه خیلی کنده هات اسپات وحشتناک عالی بود قبل ا اینکه خرابش کنن این حرومیا ...
آقا نگو این حرفو. کلا پسورد های وب ۶ تا دونه رقمه حتی حرف هم نمیشه گذاشت! هر چقدرم بخوای میتونی اشتباه بزنی فقط یه کپچای قراضه میاره و اصلا اکانت رو قفل نمیکنه.
کد تخفیف رو نمیاره اما کل اطلاعات شخصی و عکس کارت ملیت رو هم قشنگ گذاشته تو پنلی که با یه عدد ۶ رقمی محافظت شده![]()
Last edited by alireza20202003; 15-07-2017 at 22:28.
من هات اسپات استفاده میکنم بیشتر برای یوتیوب. اخیرا سرعتش یه مقدار کم شده ولی مشکل اصلی ام با یوتیوبه که Throttle کرده نامرد. با اسپید تست تا 20 مگ میده ولی با سرور یوتیوب از 3 مگ بیشتر نمیشه، چه موقع استریم چه دانلود، با twitch هم همینکارو کرده. کلی گشتم یکی دیگه پیدا کردم که سرعتش خوبه. خوشبختانه ماهی هم 10 گیگ ترافیک داره و موقتا کار راه بندازه بلکه این هات اسپات شفا پیدا کنه.امتحان کن شاید جواب بگیری.
https://windscribe.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)