الزامی به ریستارت کردن مودم نیست چون توی سامانه ی جدیدشون ظاهرا مشکلات رفع شده
مگر اینکه به حجم دزدی مشکوک باشین که در اینصورت برای اثباتش چاره ای نیست الا اینکار
ضمنا چند ص قبل برنامه بیدار رو معرفی کردیم که بطور خودکار مودم رو ریبوت میکنه
الزامی به ریستارت کردن مودم نیست چون توی سامانه ی جدیدشون ظاهرا مشکلات رفع شده
مگر اینکه به حجم دزدی مشکوک باشین که در اینصورت برای اثباتش چاره ای نیست الا اینکار
ضمنا چند ص قبل برنامه بیدار رو معرفی کردیم که بطور خودکار مودم رو ریبوت میکنه
دوست عزیر من اون کار رو برای تست کردن انجام دادم که ببینم کم میکنه یا نه که دیدم کم میکنه وگرنه بیکار نیستم همیشه اونکار رو بکنم. بعد هم اینترنت تا قبل از یک همیشه وصله و اگر بخوام اینکاری که شما گفتی انجام بدم باز هم میشه همون قطع و وصل کردن و لاجرم نیاز به خاموش و روشن کردن داره و یا استفاده از اون نرم افزاهای کذایی که پیش ازین ذکرش در همین صفحات رفته!
بله منم تا همین چند روز پیش برای شبانه نیازی به این کار نداشتم (با همین سامانه جدید) ولی از وقتی این طرح کمپین بهار تا بهار رو گرفتم این مشکل پیش اومد! اپراتورهای مخابرات هم گفتن ساعت 1 خاموش و روشن کن حتما ولی من ازون جایی که زیاد به گفته های اینا اعتماد ندارم خودم هم تست کردم و دیدم بله باید حواسمون باشه!
کلا این مسال یه باگ بزرگه از طرف مخابراته و حالا اینکه ما از نرم افزار بیدار و امثالهم استفاده کنیم یا نه بدختی کاربر که از هم جا دستش کوتاه است. از میان این همه کاربر که با تبلیغات فراوان جذب شدن مگه چند نفر کاربر حرفه ای هستند که ازین مسائل اطلاع داشته باشند؟ بقیه بنده خدا شبا با خیال راحت که شبانه رایگانه میذار دانلود بعد چند رو میبینه هر صفحه ای که باز میکنه به سامانه مخابرات وصل میشه که ینی بیا شارژت تموم شده! حتما همه اطرافشون ازین موارد زیاد دیدین.
سلام دوستان نمیدونم این مشکل من دارم یا همه بهش برخوردن
اینترنت الان یه هفته ای هست که باید روزی دو یا سه بار مودمو پیکربندی بکنم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره اما مشکل من هنوز پابرجاست با یه مودم دیگم تست کردم همین مشکلو داره
چکار کنم پشتیبانی الان گفت صبح زنگ بزن تا پورتتو عوض کنیم اگه مشکل داشتی
لطفا راهنمایی بکنید
شما اصلا یادت رفت بگی مشکلت چیه که بخاطرش مجبوری مودم رو ریست و کانفیگ مجدد کنی!
دوستان چجوری میتونم تو سامانه مخابرات لاگین.کنم چون اخرین باری که لاگین کردم سیستم مشهد همون.گلد نت بود الان با یوزر نیم و.پس.قبلی هرکاری.میکنم تو.این سامانه جدیده لاگین نمیشه کار خاصی باید بکنم یا....؟؟؟؟
در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شوید و نام کاربری رو که همون شماره تلفن هست با پیش شماره 513 وارد کنید و کلمه عبور هم همون که باهاش وصل می شین
مشکلم اینه مودم قاطی میکنه و وارد اینترنت نمیشه و روزی دو سه بار باید مودمو ریست کنم و دوباره پیکر بندی بکنم
قاطی میکنه یعنی میزنه زیر آواز یا فحش میده؟!
من که اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم. کدوم چراغ میره؟ snr چقدره؟ تلفن نویز داره؟ سر خط هم چک کردین و همینطور بوده؟ مودم اسپلیتر داخلی داره یا از بیرون نصب کردین؟
بعلاوه اونوقت که تازه کانفیگ کردی از صفحات اصلی تنظیمات شات بگیر و بعد که قاطی کرد مقایسه کن تا بتونی بفهمی ایراد از کجاست و یک نسخه ی پشتیبان از تنظیمات مودم از بخش managment ذخیره کن تا هر وقت درست کار نکرد بجای ریست و تنظیم مجدد، همون فایل پشتیبان رو import کنی و تمام
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)