دوستان عزیز توجه کنید قبلا برای دریافت کسری جبهه روال به این صورت بود که می بایست به ارگان خدمتی پدرتون مراجعه میکردید
این پست یکی از دوستان هست که قبلال برای دریافت کسری ایثارگری اقدام کرده بود
پدرم 2 هفته پیش رفت هوابرد شیراز مدارکی که خواستن این ها بود
فتوکپی شناسنامه و کارت ملی پدر و تمام فرزندان پسر(تمام صفحات)
- کارت ملی و پایان خدمت و کارت دوره احتیاط و کارت ایثار پدر + کپی
- مدرک تحصیلی(همون نامه آماده به خدمت که تحصیلات تکمیلی دانشگاه صادر میکنه)
- گواهی خدمت
- 1000 تومن به حساب هوابرد+ کپی فیش پرداختی
- 3000 تومن به حساب عواید... + کپی فیش
- 3 قطعه عکس پسر + 1 قطعه عکس پدر(شما حداقل 6تا از پدر و 12تا از خودت ببر.هر چی بیشتر بهتر.مثلا کسری من رو اشتباه تایپ کرده بودن و 3 تا عکس دیگه ازم خواستن)
- تعهد محضری(همون اطراف یه دفترخونه پیدا میشه که پدر تعهد میده برای کدوم فرزندش میخواد از کسری استفاده کنه)
- 4 عدد پاکت نامه
- 5 برگ کاغذ A4 و یک پوشه + گیره
- تکمیل فرم مشخصات که همونجا بهتون میدن
پدر باید کارت ایثار رو داشته باشه یا اگه نداره همون موقع میتونه اقدام کنه واسه گرفتنش که همین مدارک رو میخواد + عکس اسکن شده پدر روی فلاپی. وقتی مدارک کارت ایثار کامل شد یه فرم میدن که با همون کارتون راه میوفته و کارت ایثارم بعدا میاد در خونه.
البته از من یه تعهد محضری دیگه هم گرفتن مبنی بر اینکه اگر نظام وظیفه نامه کسری رو قبول نکرد(چون هنوز دفترچه رو پست نکرده بودم) دیگه از نامه کسری خبری نیست. این تعهد یکم الکیه، نگرانش نباشین. در ضمن هزینش حدود 7000 تومن بود و تعهد اصلی که پدر میده حدود 8000 تومن.
در ضمن یه وکالت نامه از پدرم گرفتم که اینطوری دیگه احتیاجی نبود همراهم بیاد تا شیراز. اینم متن وکالت نامه:
موکل: پدر(اسم کامل)
وکیل: پسر(اسم کامل)
مورد وکالت: مراجعه به تمامی ادارات نهاد ها، سازمان ها، ارگان ها و وزارت خانه ها و ارگان های نظامی و انتظامی دولتی و غیر دولتی و یا وابسته به سازمان نیرو های مسلح و ستاد کل ارتش و تیپ 55 هوابرد شیراز و هر اداره و نهاد و سازمانی که لازم باشد به منظور درخواست و اخذ سابقه حضور در جبهه و ایثارگری موکل و پیگیری تمام امور اداری لازم اعم از تنظیم و امضای هر گونه درخواست و فرم و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و نیز سپردن هر گونه تعهد و گواهی امضا و اقرار نامه و رسید و امضا ذیل اوراق و اسناد و مراجعه به سازمانهای مربوطه جهت اخذ پاسخ استعلامات و مراجعه به واحد منابع انسانی و بایگانی جهت پیگیری پرونده و به طور کلی انجام هر امری که لازم باشد به منظور کسر خدمت فرزند موکل به نام پسر و استفاده از مزایای ایثارگری و حضور در جبهه موکل.
اگر تمام مدارک کامل باشه و مشکل خاصی پیش نیاد کارتون یک روزه انجام میشه. نهایتش دو روز