تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1576 از 4105 اولاول ... 576107614761526156615721573157415751576157715781579158015861626167620762576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان عزیز توجه کنید قبلا برای دریافت کسری جبهه روال به این صورت بود که می بایست به ارگان خدمتی پدرتون مراجعه میکردید
    این پست یکی از دوستان هست که قبلال برای دریافت کسری ایثارگری اقدام کرده بود
    پدرم 2 هفته پیش رفت هوابرد شیراز مدارکی که خواستن این ها بود

فتوکپی شناسنامه و کارت ملی پدر و تمام فرزندان پسر(تمام صفحات)

- کارت ملی و پایان خدمت و کارت دوره احتیاط و کارت ایثار پدر + کپی
    - مدرک تحصیلی(همون نامه آماده به خدمت که تحصیلات تکمیلی دانشگاه صادر میکنه)
    - گواهی خدمت
    - 1000 تومن به حساب هوابرد+ کپی فیش پرداختی
    - 3000 تومن به حساب عواید... + کپی فیش
    - 3 قطعه عکس پسر + 1 قطعه عکس پدر(شما حداقل 6تا از پدر و 12تا از خودت ببر.هر چی بیشتر بهتر.مثلا کسری من رو اشتباه تایپ کرده بودن و 3 تا عکس دیگه ازم خواستن)
    - تعهد محضری(همون اطراف یه دفترخونه پیدا میشه که پدر تعهد میده برای کدوم فرزندش میخواد از کسری استفاده کنه)
    - 4 عدد پاکت نامه
    - 5 برگ کاغذ A4 و یک پوشه + گیره
    - تکمیل فرم مشخصات که همونجا بهتون میدن

پدر باید کارت ایثار رو داشته باشه یا اگه نداره همون موقع میتونه اقدام کنه واسه گرفتنش که همین مدارک رو میخواد + عکس اسکن شده پدر روی فلاپی. وقتی مدارک کارت ایثار کامل شد یه فرم میدن که با همون کارتون راه میوفته و کارت ایثارم بعدا میاد در خونه.

البته از من یه تعهد محضری دیگه هم گرفتن مبنی بر اینکه اگر نظام وظیفه نامه کسری رو قبول نکرد(چون هنوز دفترچه رو پست نکرده بودم) دیگه از نامه کسری خبری نیست. این تعهد یکم الکیه، نگرانش نباشین. در ضمن هزینش حدود 7000 تومن بود و تعهد اصلی که پدر میده حدود 8000 تومن.
    در ضمن یه وکالت نامه از پدرم گرفتم که اینطوری دیگه احتیاجی نبود همراهم بیاد تا شیراز. اینم متن وکالت نامه:

موکل: پدر(اسم کامل)

وکیل: پسر(اسم کامل)

مورد وکالت: مراجعه به تمامی ادارات نهاد ها، سازمان ها، ارگان ها و وزارت خانه ها و ارگان های نظامی و انتظامی دولتی و غیر دولتی و یا وابسته به سازمان نیرو های مسلح و ستاد کل ارتش و تیپ 55 هوابرد شیراز و هر اداره و نهاد و سازمانی که لازم باشد به منظور درخواست و اخذ سابقه حضور در جبهه و ایثارگری موکل و پیگیری تمام امور اداری لازم اعم از تنظیم و امضای هر گونه درخواست و فرم و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و نیز سپردن هر گونه تعهد و گواهی امضا و اقرار نامه و رسید و امضا ذیل اوراق و اسناد و مراجعه به سازمانهای مربوطه جهت اخذ پاسخ استعلامات و مراجعه به واحد منابع انسانی و بایگانی جهت پیگیری پرونده و به طور کلی انجام هر امری که لازم باشد به منظور کسر خدمت فرزند موکل به نام پسر و استفاده از مزایای ایثارگری و حضور در جبهه موکل.

اگر تمام مدارک کامل باشه و مشکل خاصی پیش نیاد کارتون یک روزه انجام میشه. نهایتش دو روز

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان عزیز توجه کنید قبلا برای دریافت کسری جبهه روال به این صورت بود که می بایست به ارگان خدمتی پدرتون مراجعه میکردید
    این پست یکی از دوستان هست که قبلال برای دریافت کسری ایثارگری اقدام کرده بود
    ممنون دوست عزیز
    من برگه ای که توش سابقه جبهه رو زده و با همه امضاهای روشو را دارم آخه قبلا یکی از برادرانم معاف شده بود(سال83).

آیا مجدد باید برم این برگه را را با تاریخ امسال بگیرم یا همین قبلی کفاف میده؟

آیا با همین برگ میشه رفت پلیس+10 و درخواست کسری داد یا پروسه ی دیگه ای رو باید طی کرد(مثلا مراجعه به نظام وظیفه)؟

سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من برگه ای که توش سابقه جبهه رو زده و با همه امضاهای روشو را دارم آخه قبلا یکی از برادرانم معاف شده بود(سال83).

آیا مجدد باید برم این برگه را را با تاریخ امسال بگیرم یا همین قبلی کفاف میده؟

آیا با همین برگ میشه رفت پلیس+10 و درخواست کسری داد یا پروسه ی دیگه ای رو باید طی کرد(مثلا مراجعه به نظام وظیفه)؟

سپاس
    سلام والا اگر بر طبق روال قبلی باشه تاجایی که اطلاع دارم همون برگ سابقه جبهه برای بعلاوه 10 کافی هست فعلا صبر کنید تا جزئیات مشخص بشه

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام والا اگر بر طبق روال قبلی باشه تاجایی که اطلاع دارم همون برگ سابقه جبهه برای بعلاوه 10 کافی هست فعلا صبر کنید تا جزئیات مشخص بشه
    دیجی جان بابت خبر خوبت واقعا ممنون

چند تا سوال در همین مورد داشتم اگر این قانون اجرایی بشه من بر اساس 4 ماه حضور در جبهه پدر بر مبنای ماهی 18 روز 72 روز کسر به من تعلق میگیره

1- پدر من 4 ماه رو در مناطق جنوب بوده ( اهواز و خرمشهر ) حالا باید برای گرفتن این کسر برم اونجا ؟
    2- از کی باید اقدام کنم برای گرفتنش ؟
    3- مدارک رو هم همون مدارکی که 3 پست بالاتر گفتی رو اماده کنم ؟
    - در عرض چند روز میشه گرفت کسری رو ؟ ( چون الان تو حین خدمت هستم باید مرخصی بگیرم و برم دنبالش واسه همین هر چه کمتر باشه بهتره ) مخصوصا اینکه از این سر کشور باید برم اون سر کشور

ازم راهنمایی خاصی اگر هستش ممنون میشم بفرمایید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دیجی جان بابت خبر خوبت واقعا ممنون

چند تا سوال در همین مورد داشتم اگر این قانون اجرایی بشه من بر اساس 4 ماه حضور در جبهه پدر بر مبنای ماهی 18 روز 72 روز کسر به من تعلق میگیره

1- پدر من 4 ماه رو در مناطق جنوب بوده ( اهواز و خرمشهر ) حالا باید برای گرفتن این کسر برم اونجا ؟
    2- از کی باید اقدام کنم برای گرفتنش ؟
    3- مدارک رو هم همون مدارکی که 3 پست بالاتر گفتی رو اماده کنم ؟
    - در عرض چند روز میشه گرفت کسری رو ؟ ( چون الان تو حین خدمت هستم باید مرخصی بگیرم و برم دنبالش واسه همین هر چه کمتر باشه بهتره ) مخصوصا اینکه از این سر کشور باید برم اون سر کشور

ازم راهنمایی خاصی اگر هستش ممنون میشم بفرمایید
    سلام تا اطلاع رسمی توسط سایت نظام وظیفه هیچ چیز مشخص نیست اما اگر مثل سابق باشه
    1. بله باید تشریف ببرید ارگان خدمتی پدرتون
    2. گفته شده از تیر اجرایی میشه
    3. بله
    4. اصولا یکی دو روز نباید بیشتر کار داشته باشه

8. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی لطف کنه جوابمو بده .
    اگه پدر سربازیشو جبهه یوده . این حضور در جبهه شامل کسری میشه؟؟

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی لطف کنه جوابمو بده .
    قبلا که فرقی نمی کرد. مطمئنا الان هم همینطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی لطف کنه جوابمو بده .
    بله دوست گرامی ....
    توی زمان جنگ هم بسیاری از سربازان پارتی دار در پادگان های پشتیبانی خدمت میکردن ! ...
    و برخی پادگان ها هم نیرو میفرستادن خط مقدم . . .
    حالا اگر که پدر شما کارت ایثار گری داره این کسری شامل حال شما هم میشه . در غیر این صورت خیر. ( هر کس زمان جنگ سرباز بوده که در مناطق عملیاتی و جنگی خدمت نمیکرده! و در نتیجه ایثار گر یا رزمنده نبوده. بلکه سرباز معمولی بوده . )

12. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام تا اطلاع رسمی توسط سایت نظام وظیفه هیچ چیز مشخص نیست اما اگر مثل سابق باشه
    1. بله باید تشریف ببرید ارگان خدمتی پدرتون
    2. گفته شده از تیر اجرایی میشه
    3. بله
    4. اصولا یکی دو روز نباید بیشتر کار داشته باشه
    ممنونم بابت راهنمایی

فقط یه موردی که هستش این هستش که پدر نظامی هستش و زمان جنگ به مدت 3-4 ماه به صورت ماموریت در جبهه بوده و الان که این خبر رو بهشون گفتم به من گفت که چون ما اعزامی از طریق نیروی انتظامی بودیم از همین جا می تونیم نامه ای حضور در جبهه رو با درج مدت حضور در اونجا رو به صورت رسمی بگیریم و نیازی به جنوب رفتن نیست ( چون ایشون از سازمان خودشون به صورت مامور رفته بودن )

حالا نظر شما چی هستش در این مورد ؟ و اینکه برای 3 ماه با حساب هر ماه 18 روز 54 روز من رو شامل که واقعا خیلی خوب هستش و 1 روز خدمت (‌حتی 1 ساعت خدمت هم برای خودش خیلی هستش )

یه مورد که پرسیدم ازشون این هستش ایشون این مدت رو تو مناطق عملیاتی بودن با این حساب ایا بازم همین مقدار کسری شامل میشه یا برای مناطق عملیاتی بیشتر خواهد بود ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی

فقط یه موردی که هستش این هستش که پدر نظامی هستش و زمان جنگ به مدت 3-4 ماه به صورت ماموریت در جبهه بوده و الان که این خبر رو بهشون گفتم به من گفت که چون ما اعزامی از طریق نیروی انتظامی بودیم از همین جا می تونیم نامه ای حضور در جبهه رو با درج مدت حضور در اونجا رو به صورت رسمی بگیریم و نیازی به جنوب رفتن نیست ( چون ایشون از سازمان خودشون به صورت مامور رفته بودن )

حالا نظر شما چی هستش در این مورد ؟ و اینکه برای 3 ماه با حساب هر ماه 18 روز 54 روز من رو شامل که واقعا خیلی خوب هستش و 1 روز خدمت (‌حتی 1 ساعت خدمت هم برای خودش خیلی هستش )

یه مورد که پرسیدم ازشون این هستش ایشون این مدت رو تو مناطق عملیاتی بودن با این حساب ایا بازم همین مقدار کسری شامل میشه یا برای مناطق عملیاتی بیشتر خواهد بود ؟
    همونطور که دوستمون در پست بالا فرمودند نیاز به کارت ایثارگری و برگ سابقه جبهه هست حالا نمیدونم مورد شما رو قبول میکنند یا نه

TAPATALK

15. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •