جاااان من یکی از شروطش این باشه اینجا تبلیغات درمورد قانون جذب نکنه ... میان مثل این یارو طاهری میگیرنش ها .. حالا از ما گفتن![]()
جاااان من یکی از شروطش این باشه اینجا تبلیغات درمورد قانون جذب نکنه ... میان مثل این یارو طاهری میگیرنش ها .. حالا از ما گفتن![]()
منم مجانی بوست میکنی؟![]()
Last edited by Fiddle; 29-06-2015 at 13:30.
دلم میخواد...ولی در حد مستر چلنجر نیستم!![]()
من مجانی بوسستت میکنم!
ولی 2 تا شرط داره
----------------------------------------------------------
کلا 5000ip تو این چند روز تونستم بگیرم.فک کنم فردا دیگه ip bouns تموم شه. riot نامرد اسکین موندو رو هم که پیچوند...![]()
یعنی وقتی مم شماره که بازیش در سطح خودمه میاد میگه من بوست میکنم ( چون خوشانسه ماشالا. فلیم که می کنه که اصلا چت بنم نمیشه. از اون طرف هم ریوت بهش بازی کن خوب میده. خوب البته دستمال ابریشمی برای ریوت خیلی میگیره و طبق قوانین دنیا کار می کنه براش) ولی 2 تا شرط داره از 100 تا فوش برای من بدتره
خدایا ما رو به چه روزی انداختی
نمیخوام اقا خودم کرری می کنم میام بالا. بالاخره یک روزی ورق برمیگیرده ما هم فری وین میگیریم مثل بعضی ها میریم بالا
تو پول هم به من بدی من اکانتم رو دست تو نمیدم. منظور من یک مستر دیاموند بیاد بازی کنه بابا لول
هههههه به نظر من اسکیل خیلی مهم هستش
وقتی جنگلر شما مثلا 3 12 4 هستش
بعد اون طرف شاکو حرفه ای هستش
بعد شما جینکسی خرکی بوت رو میبری و فید شدی ولی هی با ساپورت میگی بابا
این ها شاکو دارند. ما نیاز به سایق استون داریم. دشمن داره دراگ میگیره. ما رو داره گنک می کنه. بارون داره میگیره. سایق استون بگیر. بعد ساپورت تا اخر بازی سایق استون نمیگیره. نتیجش این میشه که جانگلر ما که فقط فید. با اینکه شما خرکی بازی کردی. اسکیل نداری ولی مثلا در حد 12 4 چیزی هستی ( 12 کیل.) ولی خوب تیم دشمن میبره دیگهچون وارد دارند. فیدر ندارند. قشنگ میان راحت بدون اینکه دیده بشن دراگ میگیرن. و من باید اسکیل داشته باشم بازی رو ببرم
هههههههه
عیب نداره یک اسمورف پیدا کردم اکانتم رو میدم برام کرری می کنه . راحت سوت میزنم میشم گلد. جوش هم نمی کنم. حالا یارو هی من بگم بابا سایق استون بگیر . 100 تا گلد هیچکی حاضر نیست خرج کنه پینک بگیره شاکو رو بزنیم. منم تنهایی 1 پینک روی لاین خودم فقط میتونم بزارم که گزاشتم و هروقت شاکو اومد کشتمش.
حالا اسکور رو داشته باشید
خودم جینکس اخرای بازی دیگه ماشالا همه فیدن چند بار بیتشر مردم
12 8 3 از سمت راست به چپ
تریندر مر 3 13 2
ایننیه 7 13 7
سیون 3 4 13
مرگانا با هیچ واردی 2 7 10 دشمن شاکو داشته باشن ادم سایق استون نخره هههههه
حالا تیم دشمن
بیلتز 4 7 17 با سایق استون از همون اول بازی
یاسو 10 10 5
شاکو 13 6 9
سیویز 13 3 12. این سیور رو من پایین جر داده بودم. بعدا بچه ها لطف کردن بهش کیل دادن. یک بار هم منو نکشت پایین. شاید 1 بار بعید میدونم
شیوانا 5 2 11
بله همانطور که مشاهده می کنید بازی از بالانس بودن خاصی رنج میبره. یعنی طرف دشمن همه ماشالا کیل دارن
طرف من هم فقط من و انییه هستیم اونم که اسکویشی بدتر از من
اسکیل. میشه بچه ها یکمی به من اسکیل قرض بدید لطفا. بهتون برمیگردونما. تازه این که بازی خوبش بود . بازی داشتم نیدالی وسط 1 19
قشنگ فید کرده بود همه رو از نظر گلد اکسپی . من جنگل بودم داشتم بلو رو میزدم اون 3 بار مرده بود . ههههههه باید اسکیل داشت برد کامرون. برو اسکیل پیدا کن. قر نزن. اسکیل
نترس مغز جان. اسمورف پیدا کردم انشالا راحت میریم گلد. از گلد هم انشالا میریم به چلنچر. البته انشالا اگر مچ میکنیگ درست بندزه
دیروز بازی می کردم. 2 تا اسمورف پلات این ها تو تیم دشمن. طرف من فیدر. اسکیل ندارم اسمورف ببرم با فیدر. چه کنم![]()
Last edited by kamron_devil; 29-06-2015 at 16:06.
Challenge Accepted!
اصلا يه قراري ميزاريم
من هر سه تا اکانتمو گلد می کنم اونم بدون هيچ کمکي و بدون dou.
می خوام ببینم بازم ميگي فري وين گرفتم؟ يا شانسي رفتم؟ اونم تو دو سرور مختلف و سه تا اکانت متفاوت؟
این Challenge از همین الان هم شروع میشه.MeysamR که جلو چشه خودت گلد شد.
بعدی KillerBee8TaiM!
آقایون تا چند هفته دیگه خبرشو بهتون میدم
فعلا
-------------------------------------------
یه مشکلت همینه دیگه.داداشم اسمش adcعه ولی برا سیلور تا گلد من پیشنهادم یه جانگلر خوبه که بتونه کری کنه.
Last edited by mey123; 29-06-2015 at 16:20.
lol
طرف میخواد مجانی بوست کنه![]()
محتوای مخفی: ...
Last edited by R.I.P; 29-06-2015 at 18:52.
سایق استون
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
دلم درد گرفت
اوه،
مثه اینکه به مافیای لول برخورده!!! اصلا سگ خور این اکانت مال شما!
محتوای مخفی: .....
Last edited by mey123; 30-06-2015 at 01:07.
ببین من اینگلیسیم خوب هستش و میدونم تو انگلیسی چون ق ندارن میگن گ ولی ما که میگیم ق پس چیش خنده داره ؟سایق استون
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
دلم درد گرفت
شما 20 تا اکانت دیگه هم بازی کنی گلد میشه چون شانست خوبه جذبت خوبه. بابا تو فلیم میکنی من باهات بودم دیگه ولی چت بن هم نمیشی. این اسمش چیه ؟ هی از خودت قصه میای که نه من طرف رو هانر میدم. انگار ما از این اداها نکردیم!
اصلا يه قراري ميزاريم
من هر سه تا اکانتمو گلد می کنم اونم بدون هيچ کمکي و بدون dou.
می خوام ببینم بازم ميگي فري وين گرفتم؟ يا شانسي رفتم؟ اونم تو دو سرور مختلف و سه تا اکانت متفاوت؟
این Challenge از همین الان هم شروع میشه.MeysamR که جلو چشه خودت گلد شد.
بعدی KillerBee8TaiM!
آقایون تا چند هفته دیگه خبرشو بهتون میدم
فعلا
-------------------------------------------
یه مشکلت همینه دیگه.داداشم اسمش adcعه ولی برا سیلور تا گلد من پیشنهادم یه جانگلر خوبه که بتونه کری کنه.
اقا خودم مثل شیر میرم بالا. نمیخوام اصلا بوست. مرسی![]()
من لول باز نیستم ، ولی این چیزی که میگید اگه حافظه درست یاری کنه اسمش Sightstone بود که با توجه به آیکون ـش به نظر ترکیب Sight و Stone هست . Sight هم که همون بینایی هست منظور و تلفظش میشه سایت استون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)