تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1576 از 1746 اولاول ... 5761076147615261566157215731574157515761577157815791580158616261676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

جاااان من یکی از شروطش این باشه اینجا تبلیغات درمورد قانون جذب نکنه ... میان مثل این یارو طاهری میگیرنش ها .. حالا از ما گفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من مجانی بوسستت میکنم!

ولی 2 تا شرط داره

----------------------------------------------------------
    کلا 5000ip تو این چند روز تونستم بگیرم.فک کنم فردا دیگه ip bouns تموم شه. riot نامرد اسکین موندو رو هم که پیچوند...
    منم مجانی بوست میکنی؟
    Last edited by Fiddle; 29-06-2015 at 13:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[/RIGHT]
    منم مجانی بوست میکنی؟
    دلم میخواد...ولی در حد مستر چلنجر نیستم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من مجانی بوسستت میکنم!
    ولی 2 تا شرط داره

----------------------------------------------------------
    کلا 5000ip تو این چند روز تونستم بگیرم.فک کنم فردا دیگه ip bouns تموم شه. riot نامرد اسکین موندو رو هم که پیچوند...

یعنی وقتی مم شماره که بازیش در سطح خودمه میاد میگه من بوست میکنم ( چون خوشانسه ماشالا. فلیم که می کنه که اصلا چت بنم نمیشه. از اون طرف هم ریوت بهش بازی کن خوب میده. خوب البته دستمال ابریشمی برای ریوت خیلی میگیره و طبق قوانین دنیا کار می کنه براش) ولی 2 تا شرط داره از 100 تا فوش برای من بدتره
    خدایا ما رو به چه روزی انداختی
    نمیخوام اقا خودم کرری می کنم میام بالا. بالاخره یک روزی ورق برمیگیرده ما هم فری وین میگیریم مثل بعضی ها میریم بالا
    تو پول هم به من بدی من اکانتم رو دست تو نمیدم. منظور من یک مستر دیاموند بیاد بازی کنه بابا لول

جاااان من یکی از شروطش این باشه اینجا تبلیغات درمورد قانون جذب نکنه ... میان مثل این یارو طاهری میگیرنش ها .. حالا از ما گفتن

هههههه به نظر من اسکیل خیلی مهم هستش
    وقتی جنگلر شما مثلا 3 12 4 هستش
    بعد اون طرف شاکو حرفه ای هستش
    بعد شما جینکسی خرکی بوت رو میبری و فید شدی ولی هی با ساپورت میگی بابا
    این ها شاکو دارند. ما نیاز به سایق استون داریم. دشمن داره دراگ میگیره. ما رو داره گنک می کنه. بارون داره میگیره. سایق استون بگیر. بعد ساپورت تا اخر بازی سایق استون نمیگیره. نتیجش این میشه که جانگلر ما که فقط فید. با اینکه شما خرکی بازی کردی. اسکیل نداری ولی مثلا در حد 12 4 چیزی هستی ( 12 کیل.) ولی خوب تیم دشمن میبره دیگه چون وارد دارند. فیدر ندارند. قشنگ میان راحت بدون اینکه دیده بشن دراگ میگیرن. و من باید اسکیل داشته باشم بازی رو ببرم
    هههههههه
    عیب نداره یک اسمورف پیدا کردم اکانتم رو میدم برام کرری می کنه . راحت سوت میزنم میشم گلد. جوش هم نمی کنم. حالا یارو هی من بگم بابا سایق استون بگیر . 100 تا گلد هیچکی حاضر نیست خرج کنه پینک بگیره شاکو رو بزنیم. منم تنهایی 1 پینک روی لاین خودم فقط میتونم بزارم که گزاشتم و هروقت شاکو اومد کشتمش.

حالا اسکور رو داشته باشید

خودم جینکس اخرای بازی دیگه ماشالا همه فیدن چند بار بیتشر مردم
    12 8 3 از سمت راست به چپ
    تریندر مر 3 13 2
    ایننیه 7 13 7
    سیون 3 4 13
    مرگانا با هیچ واردی 2 7 10 دشمن شاکو داشته باشن ادم سایق استون نخره هههههه

حالا تیم دشمن
    بیلتز 4 7 17 با سایق استون از همون اول بازی
    یاسو 10 10 5
    شاکو 13 6 9
    سیویز 13 3 12. این سیور رو من پایین جر داده بودم. بعدا بچه ها لطف کردن بهش کیل دادن. یک بار هم منو نکشت پایین. شاید 1 بار بعید میدونم
    شیوانا 5 2 11

بله همانطور که مشاهده می کنید بازی از بالانس بودن خاصی رنج میبره. یعنی طرف دشمن همه ماشالا کیل دارن
    طرف من هم فقط من و انییه هستیم اونم که اسکویشی بدتر از من
    اسکیل. میشه بچه ها یکمی به من اسکیل قرض بدید لطفا. بهتون برمیگردونما. تازه این که بازی خوبش بود . بازی داشتم نیدالی وسط 1 19
    قشنگ فید کرده بود همه رو از نظر گلد اکسپی . من جنگل بودم داشتم بلو رو میزدم اون 3 بار مرده بود . ههههههه باید اسکیل داشت برد کامرون. برو اسکیل پیدا کن. قر نزن. اسکیل
    نترس مغز جان. اسمورف پیدا کردم انشالا راحت میریم گلد. از گلد هم انشالا میریم به چلنچر. البته انشالا اگر مچ میکنیگ درست بندزه
    دیروز بازی می کردم. 2 تا اسمورف پلات این ها تو تیم دشمن. طرف من فیدر. اسکیل ندارم اسمورف ببرم با فیدر. چه کنم
    Last edited by kamron_devil; 29-06-2015 at 16:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Challenge Accepted!

اصلا يه قراري ميزاريم
    من هر سه تا اکانتمو گلد می کنم اونم بدون هيچ کمکي و بدون dou.
    می خوام ببینم بازم ميگي فري وين گرفتم؟ يا شانسي رفتم؟ اونم تو دو سرور مختلف و سه تا اکانت متفاوت؟
    این Challenge از همین الان هم شروع میشه.MeysamR که جلو چشه خودت گلد شد.
    بعدی KillerBee8TaiM!
    آقایون تا چند هفته دیگه خبرشو بهتون میدم
    فعلا

-------------------------------------------

یه مشکلت همینه دیگه.داداشم اسمش adcعه ولی برا سیلور تا گلد من پیشنهادم یه جانگلر خوبه که بتونه کری کنه.
    Last edited by mey123; 29-06-2015 at 16:20.

6. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

من مجانی بوسستت میکنم!
    ولی 2 تا شرط داره
    یعنی وقتی مم شماره که بازیش در سطح خودمه میاد میگه من بوست میکنم ( چون خوشانسه ماشالا. فلیم که می کنه که اصلا چت بنم نمیشه. از اون طرف هم ریوت بهش بازی کن خوب میده. خوب البته دستمال ابریشمی برای ریوت خیلی میگیره و طبق قوانین دنیا کار می کنه براش) ولی 2 تا شرط داره از 100 تا فوش برای من بدتره
    نمیخوام اقا خودم کرری می کنم میام بالا. بالاخره یک روزی ورق برمیگیرده ما هم فری وین میگیریم مثل بعضی ها میریم بالا
    تو پول هم به من بدی من اکانتم رو دست تو نمیدم. منظور من یک مستر دیاموند بیاد بازی کنه بابا لول
    lol
    طرف میخواد مجانی بوست کنه
      محتوای مخفی: ... 
    Last edited by R.I.P; 29-06-2015 at 18:52.

8. 2 کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

هههههه به نظر من اسکیل خیلی مهم هستش
    وقتی جنگلر شما مثلا 3 12 4 هستش
    بعد اون طرف شاکو حرفه ای هستش
    بعد شما جینکسی خرکی بوت رو میبری و فید شدی ولی هی با ساپورت میگی بابا
    این ها شاکو دارند. ما نیاز به سایق استون داریم. دشمن داره دراگ میگیره. ما رو داره گنک می کنه. بارون داره میگیره. سایق استون بگیر. بعد ساپورت تا اخر بازی سایق استون نمیگیره. نتیجش این میشه که جانگلر ما که فقط فید. با اینکه شما خرکی بازی کردی. اسکیل نداری ولی مثلا در حد 12 4 چیزی هستی ( 12 کیل.) ولی خوب تیم دشمن میبره دیگه چون وارد دارند. فیدر ندارند. قشنگ میان راحت بدون اینکه دیده بشن دراگ میگیرن. و من باید اسکیل داشته باشم بازی رو ببرم
    هههههههه
    عیب نداره یک اسمورف پیدا کردم اکانتم رو میدم برام کرری می کنه . راحت سوت میزنم میشم گلد. جوش هم نمی کنم. حالا یارو هی من بگم بابا سایق استون بگیر . 100 تا گلد هیچکی حاضر نیست خرج کنه پینک بگیره شاکو رو بزنیم. منم تنهایی 1 پینک روی لاین خودم فقط میتونم بزارم که گزاشتم و هروقت شاکو اومد کشتمش.

حالا اسکور رو داشته باشید

خودم جینکس اخرای بازی دیگه ماشالا همه فیدن چند بار بیتشر مردم
    12 8 3 از سمت راست به چپ
    تریندر مر 3 13 2
    ایننیه 7 13 7
    سیون 3 4 13
    مرگانا با هیچ واردی 2 7 10 دشمن شاکو داشته باشن ادم سایق استون نخره هههههه

حالا تیم دشمن
    بیلتز 4 7 17 با سایق استون از همون اول بازی
    یاسو 10 10 5
    شاکو 13 6 9
    سیویز 13 3 12. این سیور رو من پایین جر داده بودم. بعدا بچه ها لطف کردن بهش کیل دادن. یک بار هم منو نکشت پایین. شاید 1 بار بعید میدونم
    شیوانا 5 2 11

بله همانطور که مشاهده می کنید بازی از بالانس بودن خاصی رنج میبره. یعنی طرف دشمن همه ماشالا کیل دارن
    طرف من هم فقط من و انییه هستیم اونم که اسکویشی بدتر از من
    اسکیل. میشه بچه ها یکمی به من اسکیل قرض بدید لطفا. بهتون برمیگردونما. تازه این که بازی خوبش بود . بازی داشتم نیدالی وسط 1 19
    قشنگ فید کرده بود همه رو از نظر گلد اکسپی . من جنگل بودم داشتم بلو رو میزدم اون 3 بار مرده بود . ههههههه باید اسکیل داشت برد کامرون. برو اسکیل پیدا کن. قر نزن. اسکیل
    نترس مغز جان. اسمورف پیدا کردم انشالا راحت میریم گلد. از گلد هم انشالا میریم به چلنچر. البته انشالا اگر مچ میکنیگ درست بندزه
    دیروز بازی می کردم. 2 تا اسمورف پلات این ها تو تیم دشمن. طرف من فیدر. اسکیل ندارم اسمورف ببرم با فیدر. چه کنم
    سایق استون
    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    دلم درد گرفت

10. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

lol
    طرف میخواد مجانی بوست کنه
      محتوای مخفی: ... 
    اوه،
    مثه اینکه به مافیای لول برخورده!!! اصلا سگ خور این اکانت مال شما!

محتوای مخفی: ..... 

Last edited by mey123; 30-06-2015 at 01:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سایق استون
    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    دلم درد گرفت
    ببین من اینگلیسیم خوب هستش و میدونم تو انگلیسی چون ق ندارن میگن گ ولی ما که میگیم ق پس چیش خنده داره ؟

!

اصلا يه قراري ميزاريم
    من هر سه تا اکانتمو گلد می کنم اونم بدون هيچ کمکي و بدون dou.
    می خوام ببینم بازم ميگي فري وين گرفتم؟ يا شانسي رفتم؟ اونم تو دو سرور مختلف و سه تا اکانت متفاوت؟
    این Challenge از همین الان هم شروع میشه.MeysamR که جلو چشه خودت گلد شد.
    بعدی KillerBee8TaiM!
    آقایون تا چند هفته دیگه خبرشو بهتون میدم
    فعلا

-------------------------------------------

یه مشکلت همینه دیگه.داداشم اسمش adcعه ولی برا سیلور تا گلد من پیشنهادم یه جانگلر خوبه که بتونه کری کنه.
    شما 20 تا اکانت دیگه هم بازی کنی گلد میشه چون شانست خوبه جذبت خوبه. بابا تو فلیم میکنی من باهات بودم دیگه ولی چت بن هم نمیشی. این اسمش چیه ؟ هی از خودت قصه میای که نه من طرف رو هانر میدم. انگار ما از این اداها نکردیم

اقا خودم مثل شیر میرم بالا. نمیخوام اصلا بوست. مرسی

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ببین من اینگلیسیم خوب هستش و میدونم تو انگلیسی چون ق ندارن میگن گ ولی ما که میگیم ق پس چیش خنده داره ؟

شما 20 تا اکانت دیگه هم بازی کنی گلد میشه چون شانست خوبه جذبت خوبه. بابا تو فلیم میکنی من باهات بودم دیگه ولی چت بن هم نمیشی. این اسمش چیه ؟ هی از خودت قصه میای که نه من طرف رو هانر میدم. انگار ما از این اداها نکردیم

اقا خودم مثل شیر میرم بالا. نمیخوام اصلا بوست. مرسی
    من لول باز نیستم ، ولی این چیزی که میگید اگه حافظه درست یاری کنه اسمش Sightstone بود که با توجه به آیکون ـش به نظر ترکیب Sight و Stone هست . Sight هم که همون بینایی هست منظور و تلفظش میشه سایت استون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •