الان دلم ميخواد بيام خوشم مياد اينجا باشم مشكل چيه ؟
تو الان من رو نميشناسي ؟
مگه آرش نيسي ؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
الان دلم ميخواد بيام خوشم مياد اينجا باشم مشكل چيه ؟
تو الان من رو نميشناسي ؟
مگه آرش نيسي ؟![]()
به به
پس همشهری درومدیم...کجای اهوازی مهران خان؟
اساسینس پاشید ممد جان الان خودش تنهاست و هیچ هم اتحادی قوی نداره اون unhinged هم الان دوست ما شده ...منم فروشگاه رو راه انداختم
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
حیف شد بازی رو ترک کردی.. البته اکانتت هست می تونی برگردی چون کارهای پر درامد هم برات بازن سریع می تونی وسایلت رو دوباره بخری.. حیف نمیشه بهت پول بدم وگرنه هرچی داشتم بهت میدادم...
ايول من زيباشهر هستم البت دانشجوي مشهدم الان رسما يه 6ماهي هست اهواز نيومدم
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
رضا عجب شاپي داري دست جدن طلاست![]()
قربونت عزيزحیف شد بازی رو ترک کردی.. البته اکانتت هست می تونی برگردی چون کارهای پر درامد هم برات بازن سریع می تونی وسایلت رو دوباره بخری.. حیف نمیشه بهت پول بدم وگرنه هرچی داشتم بهت میدادم...
چي شد اساسينز پاشيد ؟
من کیانپارسم.خوشحالم از زیارتت همشهریايول من زيباشهر هستم البت دانشجوي مشهدم الان رسما يه 6ماهي هست اهواز نيومدم
![]()
قربونت نموندی یه چایی با هم بزنیم ...من دارم می رم تعطیلات یه هفته نیستمرضا عجب شاپي داري دست جدن طلاست
ولا نمی دونم داش مهران و حمید بهتر تو جریانن.. بیا ممد اون اکانتم رو دارم میارم تو شهر حالی با هم بدیم بهشون..چي شد اساسينز پاشيد ؟
منكه ديگه بازي رو ول كردم و احتمال اينكه دوباره برگردم هم صفر هست !ولا نمی دونم داش مهران و حمید بهتر تو جریانن.. بیا ممد اون اکانتم رو دارم میارم تو شهر حالی با هم بدیم بهشون..
به نظرم اين بازيها فقط تلف كردن وقت هست ...
ممد كلاسي ميزاري ها !
تو كه كلا ولي تو بازي هاي آنلاين حالا ما رو سياه نكن
در مورد وست هم فقط جات خاليه كي گفت حالا بياي پرش كني![]()
Last edited by lordlas; 27-07-2010 at 11:35.
به رضا خان شما هم که خوزستانی هستی....به به جمع بچه های خوزستان جمعه پس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)