تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1576 از 1759 اولاول ... 5761076147615261566157215731574157515761577157815791580158616261676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه mehdi313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام
    اتفاقا مودم منم همینه یه چند وقتیه مشکل داره
    دائما ریست میکنه
    یه مودم دیگه استفاده کردم مشکلی نداشت
    شما هم اگه میتونی مودم یه نفر قرض بگیر ببین شاید مشکل شما هم همین باشه
    هنوز تست نکردم باید برم خونه
    اگر اون مودم هم مشکل داشت احتمالا باید از ISP باشه ولی اگه مشکل از مودم خودم باشه چی؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    من مودم TP-Link TD-8811 دارم تا 2 روز پیش مشکلی نداشت دیشب دیدم چراغ ADSL روشن میشه قبل از اینکه چراغ Internetش روشن بشه دوباره خاموش میشه اما بعد از 15 دقیقه به اینترنت وصل شد اما امروز هرکاری که می کنم چراغ ADSL، پنج ثانیه روشن میشه ولی دوباره خاموش میشه. مودم رو دوباره کانفیگ کردم نشد. ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
    راهنماییم کنید
    با سپاس فراوان
    شاید خط نویز داشته باشه
    این تاپیک هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت حول و حوش 100 تومن یا کمتر
    کدوم برند بهتره
    TP-LINK یا D-LINK؟
    از خود isp هم می تونید بپرسید که با کدوم هماهنگ تره
    ولی فکر نکنم فرق زیادی داشته باشن مشکل خاصی پیش بیاد
    من افراد رو که میبینم بیشتر دنبال tplink هستن

3. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G.R.E.E.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شاید خط نویز داشته باشه
    این تاپیک هست:

از خود isp هم می تونید بپرسید که با کدوم هماهنگ تره
    ولی فکر نکنم فرق زیادی داشته باشن مشکل خاصی پیش بیاد
    من افراد رو که میبینم بیشتر دنبال tplink هستن
    میشه دو مدل پیشنهاد بدین
    از هر دو برند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

میشه دو مدل پیشنهاد بدین
    از هر دو برند
    راستش مدل های زیادن
    کمترینش هم امکانات نسبتا خوبی داره
    وضعیت الان قیمت رو دقیق ندارم
    یک مودم بگیر که وایرلس خوب باشه فکر کنم با این رنج قیمت تک آنته بتونی بخری
    بعضی ها شاید 1 پورت شبکه داشته باشه
    مراقب باش اگر استفاده بیش از 1 پورت شبکه داری
    4 پورت بگیری
    فکر نکنم خیلی هم اختلاف قیمت داشته باشن
    تو این سایت های خرید اینترنتی هم راحت می تونی یک قیمت به دست بیاری برای خرید

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قیمت حول و حوش 100 تومن یا کمتر کدوم برند بهتره
    TP-LINK یا D-LINK؟
    یه مدل مودم ایسوس هست سایت دیجی کالا 16 تومن تخفیف زده بررسی کنید اگه مناسبه بگیرید Asus Wireless-N150 ADSL Modem Router DSL-N10

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام
    اگر من یکی از این کارت شبکه هایی که وایرلس هم داره بگیرم و به کامپیوتر وصل کنم و با وایرلسش به اینترنت وصل بشم
    آیا پینگم زیاد میشه؟ اگر آره چقدر؟ اینترنت هم شاتل هست
    و سرعت هم کم میشه؟ این یکی چقدر؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اگر من یکی از این کارت شبکه هایی که وایرلس هم داره بگیرم و به کامپیوتر وصل کنم و با وایرلسش به اینترنت وصل بشم
    آیا پینگم زیاد میشه؟ اگر آره چقدر؟ اینترنت هم شاتل هست
    و سرعت هم کم میشه؟ این یکی چقدر؟
    ممنون
    راستش من که لپ تاپ دارم و فاصله تا مودم هم حدودا دو متر هست تغییر خاصی رو ندیدم
    سرعت هم که اگر برای اینترنت میگی
    نباید فکر کنی
    اینترنت مگه خودش چه قدر سرعت داره
    مودم های رایج بازار الان حداقل پهنای باندشون در وایرلس باید 54 مگ باشه
    اینترنت شما خیلی خیلی خیلی باشه چه قدره؟
    ولی تحقیق بیشتر هم خوبه
    موفق باشید

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

۶ قابلیت بسیار مفید مودم‌های وایرلس و روترها

اگر فکر می‌کندی که تنها قابلیت یک روتر بی سیم (wireless router) این است که کامپیوتر و لپ‌تاپ را به اینترنت وصل کنید، اشتباه می‌کنید و امکانات بسیار خوبی را از دست می‌دهید. درست است که کار اصلی آن اتصال اینترنتی است اما کارهای دیگری هم می‌کند که بسیار مفید است.
    به گزارش سه نسل ، لاگین کردن در یک روتر ممکن است ساده یا مشکل باشد، صفحات مختلف و تنظیمات متنوعی در روتر وجود دارد که اگر درست نباشند، ممکن است اتصال شما به اینترنت قطع شود.
    در این مقاله به بررسی ۷ مورد از مفیدترین قابلیت‌های یک روتر که در بیشتر محصولات امروزی وجود دارد، می‌پردازیم. تغییر دادن تنظیمات شاید کمی خطرناک باشد و بهتر است خوب دقت کنید تا با مشکل خاصی مواجه نشوید.

Security Encription یا رمزگذاری امنیتی

مهم‌ترین قابلیت یک روتر رمزگذاری امنیتی است. در واقع بیشتر کاربران با رمزگذاری آشنا هستند ولی برای تازه‌کاران بسیار مهم است که برای اتصال وایرلس به روتر خود، رمز انتخاب نمایند. اگر رمز وایرلس انتخاب نکنید، ممکن است همسایه‌های نزدیک به صورت وایرلس از روتر شما استفاده کنند و علاوه بر اتصال به اینترنت، به اطلاعات مشترک شده‌ی کامپیوتر شما دسترسی یابند.
    وقتی در بخش‌های مختلف تنظیمات یک روتر گشت‌و‌گذار می‌کردید احتمالاً با بخشی به نام Wireless Security (یا چنین اسمی) روبرو شده‌اید. در این بخش می‌توانید نوع رمز‌گذاری را انتخاب کنید. WEP، WPA، WPA-2 انواع مختلف رمزگذاری است که WEP ضعیف‌ترین حالت و WPA-2 قوی‌ترین و در عین حال کند‌ترین نوع رمز‌گذاری است. در مصارفت خانگی معمولاً بهترین انتخاب WPA2 است.
    همیشه حواستان به رمز وایرلس باشد، مبادا کسی آن را -- کند و علاوه بر استفاده از پهنای باند و ترافیک اینترنت شما، کارهای غیرقانونی دیگر انجام دهد.

فیلتر کردن از طریق MAC Adress

وقتی در شبکه هستید، مشخصه‌ی یکتایی به نام مک اَدرس (Media Access Control address یا آدرس کنترل دسترسی به محتوا) به کامپیوتر و لپ‌تاپ شما اختصاص می‌یابد. وسایل دیگر مثل گوشی و کنسول بازی شما هم چنین آدرس یکتایی خواهند داشت، هر چیزی که در شبکه باشد یک مک ادرس خاص دارد.
    فیلتر کردن MAC قابلیتی است که توسط آن می‌توانید دسترسی یک یا چند آدرس خاص را به شبکه تغییر دهید. روترهای امروزی می‌توانند دسترسی یا عدم دسترسی هر مک ادرس را به طور خاص تغییر دهند ولی روترهای قدیمی‌تر این کار را در مورد یک لیست آدرس‌ها انجام می‌دادند و به صورت تک‌تک نمی‌شد دسترسی را مشخص کرد.
    برای داشتن بالاترین امنیت طبیعی است که باید تنها مک ادرس وسایل الکترونیکی خودتان اجازه‌ی دسترسی داشته باشند. البته مشکلی که پیش می‌آید در مورد دوستان شماست، آنها نمی‌توانند به روتر دسترسی پیدا کنند پس راه دیگر این است که تنها اجازه‌ی دسترسی مک ادرس‌های مشخصی را ممنوع کنید. انتخاب با شماست!

Port Forwarding

در اینترنت تمام بسته‌های اطلاعات دارای یک IP مقصد و یک پورت هستند، IP چیزی است که یک کامپیوتر یا دستگاه را مشخص می‌کند، در کنار IP یک پورت هم وجود دارد که نشان می‌دهد بسته‌ی اطلاعات مورد نظر باید برای چه نرم‌افزاری ارسال شود.
    مثلاً در یک بازی آنلاین برخی بسته‌های مربوط به بازی به IP شما و یک پورت خاص ارسال شده و بسته‌های دیگر اطلاعات که به سرویس چت داخل بازی مربوط هستند نیز به پورت دیگری ارسال می‌شوند و در نتیجه دسته‌های مختلف اطلاعات در بازی، با پورت‌های مختلف متمایز خواهند شد.
    روتر شما در اینترنت خود یک IP مشخص دارد، روتر اطلاعات دریافت شده را برای وسایل مختلف فُروِد (Forward یا اصطلاح فارسی آن فروارد) می‌کند. معمولاً روترها تا این اندازه هوشمند هستند که این‌کار را خودکار انجام بدهند اما گاهی مجبور می‌شوید این کار را به صورت دستی انجام دهید و پورت‌ها را فرود کنید.
    معمولاً نرم‌افزارهایی که محدوده‌ی غیرمعمولی از پورت‌ها را استفاده می‌کنند (مثل بازی‌ها) نیاز به فرود دستی پورت‌ها دارند. هاست سرورها هم همین‌طور هستند. همیشه حواستان به کانکشن‌های (اتصالات) ناموفق باشد، شاید مجبور به فرود کردن دستی برخی پورت‌های روتر شوید.

Quality of Service و Wi-Fi Multimedia

کار QOS یا Quality of Service این است که تقدم و تأخر برخی بسته‌های داده را نسبت به برخی دیگر مشخص کند. وقتی با اینترنت کار می‌کنید، داده‌های مختلفی مربوط به وب‌سایت‌ها، تورنت‌ها، بازی‌های ویدیویی، سرویس‌های گفت‌وگو، آپدیت‌ها و …. دریافت می‌شود. اگر حالتی پیش بیاید که فعالیت شبکه زیاد شود، تقدم و تأخر داده‌ها را می‌توان تعیین کرد.
    به عنوان مثال وقتی توسط QOS اولویت بیشتری برای World of Warcraft نسبت به سرویس چت دهید، وقتی روتر با بسته‌های مختلف داده روبرو شود و بخواهد آن را مرتب کرده و ارسال کند، ابتدا بسته‌های مربوط به بازی مذکور را می‌فرستد و وقتی کار تمام شد سراغ بسته‌های اطلاعاتی سرویس چت خواهد رفت.
    Wi-Fi Multemedia نیز یک نوع خاص QOS است که استفاده از آن به مراتب ساده‌تر می‌باشد. تنها تنظیم این است که آن را فعال یا نافعال نمائید! کار مالتی‌مدیای وایرلس این است که قابلیت اطمینان و کارایی تمام بسته‌های داده که به نوعی به مالتی‌مدیا مربوط می‌شوند را بالا ببرد. منظور از مالتی‌مدیا انواع داده‌های مربوط به صدا، ویدیو و موسیقی است. البته این قابلیت یک تکنولوژی جدید است و نمی‌توان انتظار بهبود کارایی زیادی داشت.

Guest Access یا دسترسی کاربر مهمان

وقتی دوست شما بیاید و بخواهد از سرویس اینترنت شما استفاده کند، چه می‌کنید؟ رمز عبور را در اختیارش قرار می‌دهید و به راحتی اعتماد می‌کنید؟
    راه حل خوبی نیست، دسترسی به شبکه‌ی خانگی شما و تمام وسایل موجود در آن ریسک بزرگی به نظر می‌رسد. یک راه حل امن و ساده هم وجود دارد.
    Guest Access برای دستری موقتی یک مهمان به روتر به کار می‌رود. در این حالت کاربر مهمان فقط می‌تواند از اینترنت استفاده کند و به سایر وسایل متصل به روتر دسترسی ندارد.

Factory Defaults یا تنظیمات پیش‌فرض کارخانه

آخرین قابلیت یک روتر که بسیار پرکاربرد است، استفاده از تنظیمات پیش‌فرض روتر است. تنظیماتی که سازنده در ابتدا مشخص کرده است. وقتی با تنظیمات روتر آشنا نیستید و کار اشتباهی انجام داده‌اید، علاوه بر ریست کردن سخت‌افزاری می‌توانید از این قابلیت هم استفاده کنید.
    البته این ویژگی ممکن است نام‌های متنوعی داشته باشد مثل Restore Default در مودم D-Link بنده، به دستور‌العمل سازنده مراجعه کنید تا مکان و نام دقیق آن را بدانید.

گویا آی تی

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه اینترنت مبین نت گرفتم مودمم وای فای داره ولی به وای فای با موبایل وصل میشم ولی هیچی باز نمیکنه انگار اینترنت نداره با کامپیوتر دارم ولی وای فای ندارم سو.ال کردم گفتن باید تنظیمات انجام بدید تا اینترنت بشه با وای فای استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه تنظیماتی تو ادمین هم رفتم ولی چیزی نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه . من چند روزه که یک مشکل سخت مودمم پیدا کرده خود به خود قطع میشه وقتی رفتم تو تنظیمات و خواستم تنظیمات را سیو کنم ارور داد
    ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI !
    مدل مودم من هم: TP-Link TD-8817 بد جور اومده رو عصاب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •