تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1576 از 2365 اولاول ... 57610761476152615661572157315741575157615771578157915801586162616762076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه هیچ فرقی نداره اصل کار اسپیکر هست بعدم امپ و سیم کشی خوب و درست شما ضبط 3 ملیونی بخر بازم خر خر می کنه باید بین اینها تعادل باشه عین یه سیستم می مونه که gpu خوبی داره بعد cpu تاریخ گذشته هست بازم کارایی پایین می مونه
    خوب ایا برای ایجاد تعادل احتیاجی به تعویض ضبط دارم یا خیر
    یعنی می تونم با خرید باند از همین ضبط صدای خوب بگیرم
    با تشکر فراون

2. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود 500 تومن بودجه دارم برای سیستم صوتی زانتیا
    سیستم فعلی کاملا فابریک هستش
    الویتهام هم اول کیفیت صدا و بعدش اگر بشه بلوتوث ضبط هستش
    حجم صدا مهم نیست
    و مقدار بیس هم متعادل باشه خوبه
    فقط میخواستم ببینم که باندهای توی درها رو عوض کنم کافیه یا باید پشت ماشین هم باند نصب بشه
    با تشکر فراوان

سلام

خدمت شما :

Pioneer DEH-X1650UB به قیمت 225 هزار تومان

بلند گوی تو دری : Kenwood KFC-604p به قیمت 170.000 تومان

جمعا : 395000 تومان

این سیستم صدای قابل قبولی رو نسبت به قیمت میده .

اینو یک نصاب پیشنهاد داده بود ...

نصاب صوتی و تصویری حرفه ای خودرو حتی با کمترین هزینه هم سیستمی میبنده که کیف کنید !!!!!!!

با پول زیاد یک فرد مبتدی هم میتونه یک سیستم عالی بگیره ... و نیازی به مشاوره هم نداشته باشه .

مشاوره یعنی با کمترین هزینه بهترین سیستم رو داشته باشی. ولی متاسفانه این تاپیک که تا این صفحه اومده شده نمایندگی و پشتیبانی محصولات ادیو سیستم !

Last edited by sansa; 06-08-2014 at 04:50.

4. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گم اخه حمید جان اینفینیتی با jbl برای یه شرکت هست در حقیقت صداشونم خیلی شبیه هم دیگه هست منم صداشون رو خیلی دوست دارم اما این کاپا یه بدی داره که 2 اهمه احتمال سوختنش زیاده مخصوصا اینکه اگه 8604 براش بگیرم از خیلی ها هم شنیدم که اینفینیتیشون سوخته همه هم 2 اهم بودن اما jbl هزینش بیشتره اما 4 اهمه بلندی صدای بیشتری هم اما فکر نمی کنم تفاوت صدایی با این مدل خیلی داشته باشه اگه جایی می شناسی که با امپ برای ادم تست می گیرن می شه بهم معرفی کنی ادم خودش گوش بده مطمئن می شه
    سلام
    بله هر دو ماله هارمن هستند.ولی جنس صدای اینفینیتی کاملا فرق میکنه. البته اینو هم بگم شخصا اصلا این سریه جدیدا رو بهشون اعتماد ندارم. یعنی معتقدم این کالائی که به نام این برندها تو مملکت هست اونی که قدیم عکاظ کیش وارد میکرد نیست. برای همین هم خیلی کمتر از این دو برند پیشنهاد میکنم.
    در کل جنس صدای جی بی ال کمی به سمت قدرت هست.بیسها پر تر و تو اینفینیتی بیسها نرمتر هستند.زمان ما چون کامپوننت رواج نداشت و همه 9*6 یا کواکسیال میبستن. هرکسی اینفی داشت بعد مدت کوتاهی از کمبود بیس رنج میبرد مخصوصا رفرنس. تو کاپا قضیه فرق میکرد .بعدا که کامپوننت بیشتر مد شد مدل کاپا پرفکت اینفی واقعا عالی ظاهر شد. مید بیس قوی همراه با کیفیت و تفکیک بسیار بالا.
    اینکه سوختنش میفرمائید زیاده احتمالا تقلبی بوده. وگرنه اورجینال این برند چیزی نیست که بخواد بسوزه. اتفاقا طراحان اینفی و جی بی ال اومدن امپدانس رو کاهش دادن تا قدرت بیشتری رو بتونند به اسپیکر وارد نمایند از طریق پاور آمپلیفایرها.
    خلاصه یه وقت نکنه بزنید تیوتر رو بپرونید و بگید فلانی مشاوره داد گفت خوبه.ما هم گرفتیم.باز هم میگم این دو برند شک و شبهاتش زیاده. اگر از نمایندگی اصلی و مطمئن با گارانتی و فاکتور فروش خردید کردید و به مشکل برخورد باید پاسخ گو باشند.هر چند بعید میدونم ....
    با سلام به همه دوستان
    لطف بفرمائید بنده مبتدی را راهنمائی بفرمائید
    1- در کدام فروم میتوان درخواست پیشنهاد سیستم آنهم بصورت کلی را مطرح نمود ؟ (با شرح مبلغ تخمینی )
    2 - آیا ذکر نوع خودرو جهت پیشنهاد سیستم لازم است ؟
    سلام دوست خوبم. به فروم خودتون خوش آمدید.
    1-همینجا دوست من
    2-بله حتما
    [QUOTE=ogyanoos;8332780]
    سلام
    از همه عزیزان که نسبت به بنده اظهار لطف و محبت میفرمایند کمال تشکر رو دارم.
    دوست من آمپلیفایری که نام بردید برای ساب ووفرتون کافیه. ولی شما دست روی اسپیکری گذاشتید(696) که بد درایو هست. البته نه به سنگیها ی قدیم ولی خب باید توان بالا بهش بدید.میخوام بگم یه 9604 بگیرید ولی مطمئنم جی بی التون کامل درایو نخواهد شد.
    شما با توجه به ساب نیازی به 9*6 اونم لیمیتد نداشتید.ولی خب صدا کاملا سلیقه ای هست.
    در کل اگر میخواهید کاملا لیمیتد درایو بشه باید هزینه دو آمپلیفایر رو پرداخت کنید.ولی با هزینه کمتر و استفاده کمتر از ظرفیت اسپیکرتون یه 9604 بگیرید و هر 4 تا اسپیکر رو بهش متصل کنید.
    راستی کامپوننت چه مدلی هست؟

سلام اقا حمید
    مدل کامپوننتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که رو در جلوی ال90 بستم
    تو رو خدا زود راهنماییم کن من نمیخوام دوباره از خریدم پشیمون بشم چون قبلا بی برنامه و تحقیق خیلی ضرر کردم
    من بین هرتز HDP4 و پایونر 9604 موندم که کدام رو بگیرم شما بفرمایید با توجه به تفاوت قیمتی که این دو تا امپلی دارند ایا کیفیت هرتز بهتره ؟ و اینکه دیگه t696 هام با هرتز کامل درایو میشه ؟!
    مرسی
    آمپ HDP4 خوبه با توجه به 4*150 وات روی 4 اهم میتونه از پس لیمیتد بربیاد. همین آمپ رو تهیه نمائید.قیمتش چنده؟آکبند.
    با تشکر فراون
    شما اگر بخواهید کیفیت صداتون هم بهتر بشه هم باید پخش و هم اسپیکرهاتون رو تعویض بفرمائید.
    که اون هم رابطه مستقیمی با جیب محترمتون داره.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

می گم حمید جان من چی کار کنم برای 206 خیلی دو دل هستم من تا 2.000.000 اخر اخرش بتونم هزینه کنم با هزینه ی ضبط با اسپیکر با سیم کشی و هزینه ی نصب با همه چی خلاصه. من الان این سیستم jbl 696l 600w(150w rms) با ساب 1260 اینفینیتی با 2 عدد امپ 5602 با پخش کنود 7056bt مد نظرم هستم برای جلو هم یک جفت gt6-6 jbl که البته اکثرا جلو خاموش می کنم صدای دور برای مدت زیاد خیلی بهتره خلاصه اگه می شه با این پول چیز بهتری گذاشت بهم بگو که دقیق نمی تونم تصمیم بگیرم
    Last edited by slash_slash; 06-08-2014 at 13:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با تشکر فراون
    حمید جان هم گفتن شما بیشتر برای اسپیکر هزینه کن تا پخش یه پخش 165 تومنی pioneer 165ui هم که باشه صدای خوبی می ده اما در کل هر چی هزینه کنید بیشتر اش می خورید من احتمالا jbl gto 938 با امپ 3602 برای ارتقا بخوام بفروشم اگر قصد هزینه ی پایین هست سیستم خوبی می شه البته فعلا قطعی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من بین هدیونیت 145 و 153 موندم کدومو بگیرم از طرفی هم صدا هم بلوتوث برام مهمه که 145 بلوتوث نداره

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

حمید جان شما میتونستید این pm رو تو پیام خوصوصی بهم بگید .
    ن اینک تو سایت تو جمع مطرح کنید .اگه منظورتونم ب همه بود میتونستید اسم بندرو نیارید .از این کارتون کمی دلخور شدم .
    اخرین سوال من از این سایت .
    1 جفت 718ex
    1باکس jbl1000
    با چه امپی کامل درایو میشه و با چه گیجی ؟
    منون
    Last edited by kasra k2; 06-08-2014 at 14:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اگه میشه یه سیستم حدود 2 ملیوون به من معرفی کنین؟!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می گم حمید جان من چی کار کنم برای 206 خیلی دو دل هستم من تا 2.000.000 اخر اخرش بتونم هزینه کنم با هزینه ی ضبط با اسپیکر با سیم کشی و هزینه ی نصب با همه چی خلاصه. من الان این سیستم jbl 696l 600w(150w rms) با ساب 1260 اینفینیتی با 2 عدد امپ 5602 با پخش کنود 7056bt مد نظرم هستم برای جلو هم یک جفت gt6-6 jbl که البته اکثرا جلو خاموش می کنم صدای دور برای مدت زیاد خیلی بهتره خلاصه اگه می شه با این پول چیز بهتری گذاشت بهم بگو که دقیق نمی تونم تصمیم بگیرم
    سلام
    اسلش جان اسمتون چیه؟
    اتفاقا استیج جلو از عقب مهمتره.چرا خاموش بشه.با توجه به اینکه جلو رو کامپوننت داری همین ستی که در نظر داری رو بگیر.البته 7056 کمیاب شده.
    حمید جان شما میتونستید این pm رو تو پیام خوصوصی بهم بگید .
    ن اینک تو سایت تو جمع مطرح کنید .اگه منظورتونم ب همه بود میتونستید اسم بندرو نیارید .از این کارتون کمی دلخور شدم .
    اخرین سوال من از این سایت .
    1 جفت 718ex
    1باکس jbl1000
    با چه امپی کامل درایو میشه و با چه گیجی ؟
    منون
    کسری جان. من چیزی نگفتم که شما ناراحت بشید. اتفاقا لحن نوشتاری شما خیلی زشت بود.البته حسین جان پستتون رو پاک کردن.من ناراحت نشدما فکر نکنی من ناراحت شدم.تو این سایت که شما به خاطر اینکه من آیدیتون رو نوشتم و گفتم اگر عجله دارید من از طریق تلفن در خدمتتون هستم، ناراحت می شوید، تو همین سایت به من اتهام ناروای کلاه برداری میزنند؟؟!!! ولی من فقط نظاره گر هستم.پس من چی بگم؟من که نیتم خیر بوده ،درسته؟من فقط خواستم عرض کنم اگر دوستان عجله ایه کارشون بنده از طریق تماس تلفنی هم در خدمتشون هستم.همین.
    به هر حال من نمیخواستم نه شما نه هیچ کسی از من دلگیر بشه و بخواد جمع ما رو با ناراحتی ترک کنه.اصلا دوست ندارم.
    همینجا از شما دوست خوبم اگر باعث رنجش خاطرتون شدم عذرخواهی میکنم.
    در مورد سوالتون هم باید عرض کنم.718 نیاز به 80-100 وات RMS و ساب 1000 جی بی ال هم 300وات نیاز داره.من فکر کنم آمپلیفایر 8604 براشون کافی باشه. کابل یا پک هم بهتره گیج 4 تهیه نمائید البته 8 هم کافیه ولی بهتره ضخیمتر بگیرید تا اگر در آینده نیاز به تقویت داشتید اکسسوریتون کافی باشه و مجددا هزینه نکنید.
    سلام اگه میشه یه سیستم حدود 2 ملیوون به من معرفی کنین؟!
    خیلی خوش امدید به جمع ما
    دوست عزیز ماشینتون چیه؟
    2 میلیون برای کلیه قطعات؟پخش،اسپیکر،آمپلیفای ر و ساب ووفر؟

13. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا حمید شرمنده اینقدر سوال می پرسم من که استیج جلو کامپوننت ندارم gt6-6 jbl یه چیز معمولیه که بدون امپ ببندم بذارم بعد شما هم گفتید ترکیبش(کامپوننت) با کواکسیال جالب نمی شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •