حالا اگه کسی باقالاخووروش رو بیشتر از کباب دوست داشته باشه چی؟(البته ممکنه کسایی باشن که خیری از اندیشه ندیدن و اومدن مخابرات)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا اگه کسی باقالاخووروش رو بیشتر از کباب دوست داشته باشه چی؟(البته ممکنه کسایی باشن که خیری از اندیشه ندیدن و اومدن مخابرات)
شما تا الان یه چند باری اومدی اینو گفتی ؟؟
برادر شاید یکی باقلا قاتوق دوست داشته باشه
آخه چلو کباب های اندیشه رو زیاد نمیشد خورد چون سرعت کمی داشت
ولی باقلا قاتوق مخابرات از نظر دانلود عالیه
اندیشه واسه چلوکباب 256 نامحدود سرعت 60 میداد
ولی باقلا قاتوق 256 نامحدود مخابرات قبل از این مشکلات سرعت 125 داشت
با باقلا قاتوق 256 مخابرات میشه روزی 10 گیگ باقلا قاتوق خورد
البته الان مشکل سرعت پیش اومده و زیاد نمیشه دانلود کرد و سرعت نصف شده
نکته جالبی که الان هست اینه که الان که سرعت مخابرات نصف هم شده تازه رسیدم به سرعت اندیشه (( یعنی 60 ))
اندیشه واسه پورت 256 نامحدود 28 تومان میگرفت با سرعت 60
ولی مخابرات واسه همون پورت 15 تومان میگیره با سرعت 120 (( نصف قیمت ولی 2 برابر سرعت ))
تنها بدیش اینه پینگ ضعیفی داره ولی مهم نیستدانلود در اولویت هست
چلوکباب اندیشه نسبت قیمت به کیفیتش گرون بود
ولی باقلا قاتوق مخابرات به صرفه هست و عالی
Last edited by wooooow; 15-05-2013 at 15:03.
چلوکبابای الانم که کیفیت نداره یا سفته یا اصلا طعم و مزش معلوم نیس چی هست و با چی تهیه میشه![]()
512 نامحدود مرکز3
من از همین سروی که داری دانلود میکنید سرعتم رو60 هست پشتیبانی هم یه مشت حرف الکی تحویل میده
من پورت اندیشه داشتم وقتی که مثلا سرعت 128محدود شبش رو یکسانسازی کرد آورد روی 30 اومدم بیرون الان نمیدونم اوضاع چطوره مثل اینکه پورت مخابرات اندیشه خوبه
-------------
دوستان مخابراتی 256 نامحدود سرعتتون چنده الان برای من 30-40 شده؟ زنگ زدم میگم تا آخر هفته باید بهتر بشه حالا نمیدونم آخر کدوم هفته رو گفتشمیگه صبح تست بکن ببین از ساعت 8 تا 11 چطوره ؟
![]()
Last edited by saeid 22; 15-05-2013 at 15:15.
دلیل اینکه پینگ خوب شده اینه که سرعت افت کرده و دانلود کمتر شده. من چند بار که تماس گرفتم می گن داریم برای افزایش پهنای باند اقدام می کنیم ولی گفت زمان مشخصی رو نمی تونم بگم که اون زمان سرعت ها خوب میشه. فقط می گفت تحمل کنید تا سرعت خوب بشه.![]()
زنگ زدم پشتیبانی گفت تا امروز برطرف میشه(هرچند که هرکی یه چیز میگه) افزایش پهنای باند یعنی دقیقا چی؟سرویسای از2مگ بالاتر رو میخوان راه اندازی کنن؟
اگه پهنای باند رو افزایش بدن دو حالت داره. یا تعدا شیر میون چند نفر رو کاهش می دن یعنی از مثلاً 4 نفر می کنن دو نفر یا سرویس ها با همون تعداد نفرات اولیه روی سرویس بلاتر می بندن. مثلاً الآن 512 رو که رو 2 مگ بستن روی 4 مگ می بندن.
در مورد اینکه که گفتن تا امروز فکر نمی کنم. من دیشب و امروز زنگ زدم می گفتن همکارای ما دارن تلاش می کنن که پهنای باند رو اضافه کنن. مجوز رو گرفتن و فقط خرید و .... مونده. از این حرف هایی که مطمئناً به شما و بقیه هم گفتن.
فعلاً باید صبر کنیم تا ببینیم کی سرویس ها به حالت اولیه برمی گرده.
من تا دیشب سرعتم 120 بود امروز دیگه اومده رو 70.
البته یه راهکاری رو هم داد که می گفت مودم ر و خاموش روشن کنید تا یه آی پی جدید و در واقع یه سرور جدید بهتون بده. می گفت بعضی سرورهامون سرعتش خوبه.
ولی آی پی اولش 85 و اولش 2 واسه من فرقی نداشت.
به هرحال امیدوارم این تغیررات به نفع ما باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)