تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1576 از 1635 اولاول ... 576107614761526156615721573157415751576157715781579158015861626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه ی ixus 230 و 240

Last edited by naamre; 17-03-2014 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من عکسهای 240 رو ریسایز کردم تا 3000x4000 که معادل رزلوشن 12 مگاپیسک 230 هست . 240 از پردازشگر جدید تر بهره می گیره ولی در نهایت اختلاف عکسهای این دو خیلی جزیی باشه. 255 پردازشگر 240 و رزلوشن 12 مگاپیکسل 230 رو داره و کیفیت عکسش کمی بهتر از هر دو هست

230 و 240 در ایزو 1600

Last edited by naamre; 17-03-2014 at 10:00.

3. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان من با بهایی نزدیک به 1 میلیون تومان چه دوربینی تهیه کنم بهترین کیفیت و بهترین کارایی رو به دست آوردم؟

از دید شما چه گزینه‌هایی پیش رو دارم برای خرید دوربین؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود

دوستان من با بهایی نزدیک به 1 میلیون تومان چه دوربینی تهیه کنم بهترین کیفیت و بهترین کارایی رو به دست آوردم؟

از دید شما چه گزینه‌هایی پیش رو دارم برای خرید دوربین؟

با سپاس
    از صفحه 1560 به بعد رو مطالعه کنید لطفا

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اول اینکه مبارک باشه با دل خوش و به سلامتی ازش استفاده کنید. این مورد رو قبلا هم اشاره کردید کیفیت عکسی که رو ال سی دی دوربین می بینید مبنای درستی برای مقاییسه کیفیت عکسها نیست کیفیت صفحه نمایش تو دوربینهای مختلف فرق می کنه.

اگر می تونید exif عکس و نمونه اون رو بزارید. تو چه شرایطی عکس گرفتید؟به هر حال یه دوربین کامپکت با رزلوشن 16 و چیپ 1/2 خریدید انتظار زیادی نداشته باشید شاید با تغییر بعضی تنظیمات بشه کیفیت عکس رو کمی بهبود داد.

با تلویزیون ال سی دی نشون داد و حتی روشون زوم کرد. من همون دیشب رفتم مغازه ش. تنظیماتش رو ریست کرد بهتر شد. کیفیت عکسی که خودش می گرفت بهتر از عکسهای من بود. یعنی عکاسی من مشکل داره؟ ممکنه از لرزش دست باشه؟ :( اینکه میگین انتظار زیادی نداشته باشم، منظورتون از مدلیه که خریدم یا کلا از دوربین های کامپکت؟ منظورتون از exif عکس چیه؟ نمونه ش رو شب که خونه رفتم میذارم. ببخشید خیلی سوال پرسیدم. خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تلویزیون ال سی دی نشون داد و حتی روشون زوم کرد. من همون دیشب رفتم مغازه ش. تنظیماتش رو ریست کرد بهتر شد. کیفیت عکسی که خودش می گرفت بهتر از عکسهای من بود. یعنی عکاسی من مشکل داره؟ ممکنه از لرزش دست باشه؟ :( اینکه میگین انتظار زیادی نداشته باشم، منظورتون از مدلیه که خریدم یا کلا از دوربین های کامپکت؟ منظورتون از exif عکس چیه؟ نمونه ش رو شب که خونه رفتم میذارم. ببخشید خیلی سوال پرسیدم. خیلی ممنون
    دوست عزیز من هنوز عکسا رو ندیدم که بتونم نظر بدم. در مورد EXIF : عکسهایی که من توی همین صفحه گذاشتم رو دقت کنید یه سری اطلا عاته که تنظیمات دوربین رو در زمان عکاسی نشون میده به رنگ سبز در سمت چپ عکس هست. منظورم اون بود. برای دسترسی به این اطلا عات راحت ترین راه اینه که تو محیط ویندوز روی عکس راست کلیک properties از تب details اطلاعات مر بوط به Camera رو بذارید. در مورد انتظار از دوربین هم اول باید عکسها رو ببینم. در ضمن شرایط نوری تو مغازه و منزل شما به چه شکلیه؟ روز تو مغازه عکس می گرفت یا شب؟ نور خونه بیشتره یا مغازه؟ و حتی چه نوع لامپهایی تو هر دو محیط استفاده شده بود؟
    Last edited by naamre; 17-03-2014 at 12:43.

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دو تا نمونه عکس گذاشتم. اولی رو کراپ کردم. این عکس رو خود فروشنده تو مغازه ش و تو روز گرفت. فکر کنم فقط یه لامپ سفید روشن بود. عکس دومی رو خودم تو روز گرفتم. امکان ماکرو فعال بود. البته به خاطر حجمش سایزش رو کوچیک کردم. اگه لازمه سایز اصلیش رو بذارم. سومی رو هم سایزش رو کم کردم. تو خونه که عکس گرفتم نورش کمتر بود. اما عکس تو خونه رو نمیتونم بذارم. ممنون میشم نظرتونو بگین

Last edited by Shaparak407; 17-03-2014 at 21:13.

11. این کاربر از Shaparak407 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه مقداری نظر دادن روی این عکسها سخته ولی چیزی که من می تونم بگم

عکس اول اگر از فول سایز کراپ شده عکس نسبتا خوبیه و دوربینهای کامپکت کم بیش همین هستن. در مورد عکس سوم اگر dlight رو فعال کنید عکس بهتری خواهید داشت. اما چرا وقتی دوربین ریست شد کیفیت عکسها کمی بهبود پیدا کرد علت اینه که تو حالت دیفالت و ستینگ ابتدایی دوربین رزلوشن روی ماکزیمم نیست و شما خروجی واقعی دروبین رو نمی بینید و تقریبا می شه گفت عکس ریسایز شدست.

اول از همه بهتره نقاط ضعف و قوت دوربین خودتون رو بشناسید. اولین توصیه من اینه که رزلوشن اسمی دوربین رو فراموش کنید انتظار نداشته باشید که در تمامی شرایط 16 مگاپیکسل واقعی به شما بده به ویژه موقع عکاسی تو نور کم. ممکنه عکسی تو این شرایط داشته باشید که بیشتر به درد فیس بوک و وب بخوره. من در بهترین شرایط خروجی این دوربین حدود 10 یا 12 دیدم. اینو نمی گم که شما رو ناراحت کنم این مسئله به سیاست شرکتها برمی گرده که تا می تونن چیپ تصویر رو برای داشتن رزلوشن بیشتر به فوتو سلهای بیشتر تقسیم می کنن تا نظر مشتریها رو بهنر جلب کنن این کار به عکسها لطمه می زنه تا جایی که حتی وقتی عکس رو down size می کنید در مقایسه با دوربینهایی که رزلوشن پایین تری دارن کیفیت عکس پایین تره. توجه کنید مثلا سری G کانن که قیمتی بالای 1 میلیون داره یا P7800 نیکون یا P330 نیکون با وجود برخوداری از چیپ تصویر بزرگتر و قیمت چند برابری( 2 تا 4 ) بیشتر از 12 مگاپیکسل ندارن . به هر حال مهم نیست به جای توجه به این قضیه به مسئله ی هنری قضیه نگاه کنید هر چند با رزلوشن پایین تر سعی کنید عکسی بگیرید که حرف واسه گفتن داشته باشه.

یه سری نکاتی هم هست که به اونها توجه کنید به شما بیشتر کمک می کنه

برد فلش دوربین رو وقتی از فلش استفاده می کنید فراموش نکنید حتما توی فاصله ی موثر قرار بگیرید

موقع گرفتن عکس تو محیط بیرون و نور روز وایت بالانس دوربین رو روی ابری قرار بدید به ویژه چون اشباع رنگ عکسهای دوربین شما کمی کم به نظرم رسید این کار به بهبود رنگ کمک می کنه

موقعی که با فلش عکس می گیرید مخصوصا تو نور کم تایمر رو 2 ثانیه قرار بدید این کمک در این صورت 2 ثانیه بعد از فشار دکمه ی شاتر عکس گرفته بشه . چون عکس با تاخیر ثبت می شه نیروی حاصل از فشار دکمه که موجب لرزش دوربین می شه باعث بلور شدن عکس نمی شه. شما هم فرصت دارید کادر بندی رو مجددا مرور کنید در ضمن موقع عکاسی از جمع هم کمک خوبیه.

داخل اتاق و در حالت نور کم تا اونجا که ممکنه از زوم استفاده نکنید یا از حداقل زوم استفاده کنید. گاهی لازمه با روشن کردن لامپها شرایط بهتری برای گرفتن عکس مهیا کنید سه پایه هم کمک خوبیه.
    یه سری سه پایه های کوچیک و قابل حمل هستن قیمت کمی هم دارن.

اگر رزلوشن عکس برای شما الویت داشت سعی کنید اجازه ندید ایزو بالای 400 بره. توجه کنید دوربین شما در ایزوهای بالای 400 چه به لحاظ رنگ و چه به لحاظ نویز عملکرد خوبی نداره. برای این کار می تونید از مد P استفاده کنید . در ضمن فکر می کنم زیر نور مهتابی دوربین شما عملکرد بهتری از نور تنگستن داره.

در شرایطی که حالت ضد نور عکس می گیرید مثل عکس آخری dlight رو می تونید فعال کنید همچنین اگر از چهره عکس می گیرید می تونید وضعت فلش رو رو force flash قرار بدید این مورد کمک می کنه که سایه رو صورت ملایم تر بشه.

موقع فیلم برداری تو محیط بسته و نور کم از زوم استفاده نکنید . وقتی از حالت واید استفاده می کنید می تونید به سوژه نزدیک تر بشید که به ضبط بهتر صدا هم کمک می کنه. در ضمن جای میکروفن دوربین جاییه که ممکنه راحت با دست پوشونده بشه مواظب باشید. موقع فیلم برداری لرزش گیر دوربین خیلی موثر عمل نمی کنه اینم دلیل دیگه واسه استفاده با ملاحظه از زوم.

عملکرد لنز دوربین رو بهتر بشناسید مثلا تو حالت واید 25 ممکنه گوشه یا گوشه ها تو عکس بلور بشه یا تغییر فرم بده موقع عکس گرفتن جوری کادر رو تنظیم کنید که بخشی از سوژه تو اون منطقه نباشه یا عکس رو بشه کراپ کرد. یا ممکنه تو حالت تله این قضیه اتفاق بیافته.

در نهایت اینم بگم که دوربینها تو این رنج قیمت بیشتر از 10 درصد اختلاف کیفیت ندارن

فعلا اینا به نظرم می رسه سوالی داشتید بپرسید اگر نکاتی هم که گفتم تست کردید لطفا تجربه تون رو با بقیه به اشتراک بزارید. موفق باشید
    Last edited by naamre; 17-03-2014 at 23:17.

13. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پیشاپیش سال نو رو تبریک می گم سال خوبی داشته باشید.

15. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من 200 بودجه دارم با این مبلغ چه دوربینی بخرم
    بیشتر برام زوم اپتیکالش مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •