اقا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برای اطمینان مجموعه_ی vc++ 2010 ,2008, 2005 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین مشکلت رو راه میندازه...
سلام دوستان
ی چند روزی هست ک یازی The Battle for Middle-earth II رو نصب کردم و خیلی مشتاق بازی کردنشم ولی موقع اجرا ی همچین اروری میده:
تا حالا چند بار نصبش کردم هی ان ایستال کردم ولی فایده نداشته براش فایل کرکشم دانلود کردم گفتم شاید ایراد از کرک تو سی دیش باشه ولی باز هم همین ارور رو میده.
این بازی رو دو تا سیستم دگ اجرا شده نمدونم مشکل از کجاست.
لطفا دوستان راهنمایی کنند.
اقا این راه رو هم امتحان کردم نشد
واقعا کلافه شدم تو گوگل سرچ کردم این ارور رو بالای 200 تاپیک فارسی پیدا کردم ولی هیچکدومشون ب نتیجه نرسیدن
لطفا اگه کسی بلده کمک کنه
برید تو اپدیت ویندوزتون و این Microsoft Visual که مهدی جان ادرس دادن ببینید تو اپدیت ویندوزتون هست ؟ اگر بود از اونجا دانلود کنید
سلام دوستان !!!من تو اسکاریم با یه باگ مسخره رو به رو شدم !! تو خط داستان اصلی بازی وقتی میرسی به Riften اونجا تو سیاهچاله های rats دنبال یه بابایی به اسم esborn باید بگردی.من پیداش کردم ! ولی در اتاقشو رو خودش بسته . از پشت در که باهاش حرف میزنی تا رات بده داخل برخلاف همیشه دیالوگا سریع میان و میرن و هیچ صدایی نمیاد !! بعد که دیالوگا تکوم شد هر چی رو در میزنی باز نمیشه!!
یکی بگه چی کار کنم ؟؟؟
نسخه بازیی که گرفتم نمیدونم چیه. از یکی از دوستام گرفتم . بازی فایل ست آپ نداشت !!! یه فولدر بود که باید کپیش میکردی تو پی سی و بازی میکردی ! وقتی از خودش پرسیدم گفت اونم همینطوری بازیو گرفته !! تمومشم کرده !! یعنی الان چی کار کنم ؟؟؟![]()
سلام
من تمام ماشینها و کلا وسایل نقلیه بازی جی تی ای سن اندریاس رو تغییر دادم و ماشینهای با گرافیک بالا رو جایگزین کردم اما متاسفانه هنگام ورود به بازی و مخصوصا وقتی سوار ماشینها میشی محیط اطراف محو میشه منظورم خیابون و خونه ها و درختها و غیره هست!کارت گرافیک رو آپدیت کردم آپدیت های جدید ویندوز رو هم نصب کردم گرافیک رو کم کردم اما هیچ فایده ای نداشت درضمن اخرین ورزن دایرکت رو هم نصب کردم
دوستان عزیز لطفا کمک کنید
با سلام من در اجراي بازي Deus Ex Human Revolution The Missing Link به من اين اخطارو ميده
You Must Running Steam Client TO Play Deus Ex:Human Revolution
باید نرم افزار Steam رو بریزی
man driver jadida ro rikhtam har chi roosh click mikonam asan nemiyad bayad chekar konam
تو مرحله 19( The launch pad) اخربازی حمله به اردوگاه (IGI 2)ابجکت 1 و2 را انجام میدم اما ابجکت 3 که باید موشک را از سه تا پل ازاد کنم هرکار میکنم کلیدهای کنار راهرو پل ها کار نمیکنه
لطفا بگین مشکل چیه ؟ چه کار باید کرد؟
ممنون
Last edited by mobinbini; 05-02-2012 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)