زنگ زدم گفت شما دو اتیشی
خداحافظ
فرشادت دمت گرم
زنگ دم دو اتیش می گه مه اواسیسی
زنگ زدم گفت شما دو اتیشی
خداحافظ
فرشادت دمت گرم
زنگ دم دو اتیش می گه مه اواسیسی
تو که گفتی مارمالاد ثبت نام کردم!
بعد از کش و قوس فراوان زنگ زدم و وصل کردن
اخه چرا باید قطع کنند که زنگ بزنیم وصل کنند؟
انگل دارن......
با آقای عابدی صحبت کن البته یه پسر دیگه ای هم هست خیلی خوش اخلاقه ولی عابدی خیلی خوب کارشو بلده
خدا رو شكر.
سيستم شون مشكل داره. از قصد نبوده :دي
دوستان من کلا لینک خارجیم مشکل داره یعنی سرعتم خیلی کمه از لینک خارجی هم فقط از یوتیوب استفاده میکن و دیگه کاری به لینک خارجی ندارم کسی نمیدونه چجوری حل میشه از وی پی ان ایرانی و خارجی ه استفاده کردم.
سلام
اینجا کسی نیست داون استریم رو بتونه افزایش بده
سرویسم 5مگ هست داون استریم 2مگ هست
پشتیبانی میگه خط بالاتر 2مگ نمیکشه!
درست میگه؟!
![]()
شعر میگه خط میکشه خطت تا 9 مگ عموما نباید مشکلی داشته باشه.منم اون بالا پرسدم مثل اینکه کسی کارمند مخابرات نیست.
شما اگه يه چيز ايراني استفاده كردي كه ديگه لينك خارجي بايد مثل داخلي بشه. شما تيوپ رو با چي باز مي كني پس؟ شايد چيز شكنت مشكل داره!
تا حدودي درست ميگه البته خط شما كه از خط من منفجر تر نيست!
SNR Margin (dB): 11.8 9.1 Attenuation (dB): 44.5 24.0 Output Power (dBm): 19.5 12.6 Attainable Rate (Kbps): 9028 1098 Rate (Kbps): 2043 1061
روي 2 مگ بستن snr روي 11 هستش! شما بگو روي 5 مگ ببنده تست كني اگه مشكل پريدن لينك نداشتي خب حله اگه نه بر گردونه به 2 مگ. قبلش هم خودت يه بررسي بكن خونه و سيم كشي و ... رو ببين snr نمي ره بالاتر. چون ببنده روي 5 مگ SNR مياد پايين. ميرايي خط هم خوبه 32 مال من 44!
مود DSL رو هم مي توني بذاري روي G.DMT اگه نيست SNR مي ره بالا زنگ بزني مي بينه بالاست ميذاره روي 5 مگ! ولي اگه بخواد قطع بشه ميشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)