تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1575 از 2365 اولاول ... 57510751475152515651571157215731574157515761577157815791585162516752075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,741 به 15,750 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

بین jbl 696l مدل جدید(مشکی) با کاپا.11 یا c0609 کدوم بهترین انتخابه؟ بیسش اصلا مهم نیست فقط کیفیت و تفکیک صدا
    با اجازه حمید خان و حسین آقا؛
    کاپا کیفیت بالایی نسبت به jbl داره البته بیسش کمتره اما راضی کننده

2. این کاربر از sezar77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا حمید از بهترین افرادی که من میشناسم بارها شده سوالات من و چه تلفنی حضوری هرجا که فکر کنید با صبر و حوصله پاسخ دادن ، واقعا نمونه اند ایشون

من که واقعا از زحماتی که میکشن تشکر میکنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود 500 تومن بودجه دارم برای سیستم صوتی زانتیا
    سیستم فعلی کاملا فابریک هستش
    الویتهام هم اول کیفیت صدا و بعدش اگر بشه بلوتوث ضبط هستش
    حجم صدا مهم نیست
    و مقدار بیس هم متعادل باشه خوبه
    فقط میخواستم ببینم که باندهای توی درها رو عوض کنم کافیه یا باید پشت ماشین هم باند نصب بشه
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود حمید جان.
    ی ضبط pioneer 8350 SD کارکرده هستش در کل تر تمیزه .چطور ضبطی هستش؟ بعد چند می ارزه؟
    بعد حمید جان ی سوال دیگه . من داشتم امروز مسیر برق ماشینو نگاه میکردم دیدم سیمایی ک از دینام خارج شدن خیلی نازکن.
    با این ک امپ ندارم و فقط 2 جفت بانده ولی بازم وقتی بیس میزنه ال ای دی ضبط هم نورش کمو زیاد میشه.این میتونه از همون سیمای نازک باشه؟
    نیاز به big 3 هستش؟
    مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون ولی من یدونه هم
    آمپلی فایر JBL GTO601.1 واسه سابم ( jbl gt5-12 ) گذاشتم حالا اینا با هم مچ می باشند یا اینا هم کم میارن ؟! و اینکه با وجود این امپ مونو نمیخوام دیگه آمپ باران کنم که یدونه امپی باشه که کلا باندامو هم یک جا ساپورت کنه و اضافه هم باشه که کم نباشه ! چی پیشنهاد میکنید ؟
    سلام
    از همه عزیزان که نسبت به بنده اظهار لطف و محبت میفرمایند کمال تشکر رو دارم.
    دوست من آمپلیفایری که نام بردید برای ساب ووفرتون کافیه. ولی شما دست روی اسپیکری گذاشتید(696) که بد درایو هست. البته نه به سنگیها ی قدیم ولی خب باید توان بالا بهش بدید.میخوام بگم یه 9604 بگیرید ولی مطمئنم جی بی التون کامل درایو نخواهد شد.
    شما با توجه به ساب نیازی به 9*6 اونم لیمیتد نداشتید.ولی خب صدا کاملا سلیقه ای هست.
    در کل اگر میخواهید کاملا لیمیتد درایو بشه باید هزینه دو آمپلیفایر رو پرداخت کنید.ولی با هزینه کمتر و استفاده کمتر از ظرفیت اسپیکرتون یه 9604 بگیرید و هر 4 تا اسپیکر رو بهش متصل کنید.
    راستی کامپوننت چه مدلی هست؟
    سلام
    دوستان لطفا راهنمایی،کدوم ساب بهتریه؟
    Jbl 1214
    Kenwood 3010
    جی بی بهتره مسلما.
    با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال داشتم .
    اول من یه چفت باند کنوود 6962 دارم و یه ضبط سونی 690ui ، که با توجه به مطالعاتی در خصوص تاثیر آمپلی فایر در بالا بردن کیفیت داره داشتم ، میخواستم آمپلی بزارم که بهم گفتن باندت به آمپلی وصل نمیشه !
    آیا این صحت داره ؟ و اینکه اگر بخوام دو جفت باند کنوود 718 بزارم چه آمپلی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟
    تو سایت ----- دو جفت کنوود 718 اصل گذاشته بود 480 ، به نظرتون قیمتش مناسبه ؟ نو این مدل تو بازار چنده ؟
    با تشکر
    6962S?بله آمپ خور نیست به اصطلاح ولی میتونید یه آمپلیفایر 60 واتی براش تهیه نمائید .دیستورش رو تو ولومهای بالا کمی کاهش میده.
    718 رو خیلی پیشنهاد نمیکنم. ولی اگر خواستید تهیه کنید مدل معمولی رو تهیه کنید. ضمنا تقلبیش فراوونه. حواستون باشه از نمایندگی اصلی نت الکترونیک تهیه کنید.
    آمپلیفایر برای دو جفت 718 هم پایونیر 8604 مناسب هست.
    اون 718 های قدیمی که دیگه نیست ولی اینهائی که خود شرکت وارد میکنه به جای اون قدیمیمها هست مثلا ورژن دو 6975 ها متوجه منظورم شدید حتما.
    بین jbl 696l مدل جدید(مشکی) با کاپا.11 یا c0609 کدوم بهترین انتخابه؟ بیسش اصلا مهم نیست فقط کیفیت و تفکیک صدا
    من هیچکدوم رو نشنیدم. ولی کلا از قدیم اینفی کیفیت صدای بهتری داشت نسبت به جی بی ال.
    سلام حمید جان؛ خوبی انشالله...
    همین جوری کلی زحمت بچه ها افتاده گردنت،شماره تماستم فکر کنم همه دارن. واقعا انسان فوق العاده ای هستی دوستان قدر این حمیدخان و البته حسین آقا رو بدونید
    بار گلیدن رسید حمید جان؟!!!
    من مخلص شما و همه دوستانم هستم.محبت داری شما
    بار گلیدن رو که گفتند مهر ماه انشاءالله میرسه.امیدوارم دیگه تاخیر پیدا نکنه.
    سلام دوستان
    حدود 500 تومن بودجه دارم برای سیستم صوتی زانتیا
    سیستم فعلی کاملا فابریک هستش
    الویتهام هم اول کیفیت صدا و بعدش اگر بشه بلوتوث ضبط هستش
    حجم صدا مهم نیست
    و مقدار بیس هم متعادل باشه خوبه
    فقط میخواستم ببینم که باندهای توی درها رو عوض کنم کافیه یا باید پشت ماشین هم باند نصب بشه
    با تشکر فراوان
    دوست من 500 برای پخش+اسپیکر؟
    ولی خدائیش خیلی دارید هزینه میفرمائیدمزاح کردم به دل نگیرید
    درود حمید جان.
    ی ضبط pioneer 8350 SD کارکرده هستش در کل تر تمیزه .چطور ضبطی هستش؟ بعد چند می ارزه؟
    بعد حمید جان ی سوال دیگه . من داشتم امروز مسیر برق ماشینو نگاه میکردم دیدم سیمایی ک از دینام خارج شدن خیلی نازکن.
    با این ک امپ ندارم و فقط 2 جفت بانده ولی بازم وقتی بیس میزنه ال ای دی ضبط هم نورش کمو زیاد میشه.این میتونه از همون سیمای نازک باشه؟
    نیاز به big 3 هستش؟
    مرسی
    خیلی قدیمیه.نمیدونم چند می ارزه.سری 8 خوب بود. کامل هم بود تا جائی که یادمه.بدرد سیستم میخوره. ولی قیمت ندارم.ببخشید.
    در مورد سیمها و افت ولتاژ بله میتونه از سیمها باشه. شما یه رشته سیم 2.5مستقیم وصل کنید به پخش مشکل رقص نور پنل تو ولومهای بالا از بین خواهد رفت.
    نیازی به BIG 3 نیست. اون ماله زمانی هست که سیستم بالای 1500 وات RMS داشته باشیم.

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

می گم اخه حمید جان اینفینیتی با jbl برای یه شرکت هست در حقیقت صداشونم خیلی شبیه هم دیگه هست منم صداشون رو خیلی دوست دارم اما این کاپا یه بدی داره که 2 اهمه احتمال سوختنش زیاده مخصوصا اینکه اگه 8604 براش بگیرم از خیلی ها هم شنیدم که اینفینیتیشون سوخته همه هم 2 اهم بودن اما jbl هزینش بیشتره اما 4 اهمه بلندی صدای بیشتری هم اما فکر نمی کنم تفاوت صدایی با این مدل خیلی داشته باشه اگه جایی می شناسی که با امپ برای ادم تست می گیرن می شه بهم معرفی کنی ادم خودش گوش بده مطمئن می شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

لطف بفرمائید بنده مبتدی را راهنمائی بفرمائید

1- در کدام فروم میتوان درخواست پیشنهاد سیستم آنهم بصورت کلی را مطرح نمود ؟ (با شرح مبلغ تخمینی )

2 - آیا ذکر نوع خودرو جهت پیشنهاد سیستم لازم است ؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من 500 برای پخش+اسپیکر؟
    ولی خدائیش خیلی دارید هزینه میفرمائیدمزاح کردم به دل نگیرید
    نه فعلا فقط ضبط صوت مد نظرمه
    فقط نمیدونم که با باندای فابریک تفاوتی بین یک ضبط 300 تومنی با 500 تومنی خواهد بود؟
    مخصوصا اینکه اواخر یکی از باندهای جلو خرخر می کرد.

12. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه فعلا فقط ضبط صوت مد نظرمه
    فقط نمیدونم که با باندای فابریک تفاوتی بین یک ضبط 300 تومنی با 500 تومنی خواهد بود؟
    مخصوصا اینکه اواخر یکی از باندهای جلو خرخر می کرد.
    نه هیچ فرقی نداره اصل کار اسپیکر هست بعدم امپ و سیم کشی خوب و درست شما ضبط 3 ملیونی بخر بازم خر خر می کنه باید بین اینها تعادل باشه عین یه سیستم می مونه که gpu خوبی داره بعد cpu تاریخ گذشته هست بازم کارایی پایین می مونه

14. این کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8331828]سلام
    از همه عزیزان که نسبت به بنده اظهار لطف و محبت میفرمایند کمال تشکر رو دارم.
    دوست من آمپلیفایری که نام بردید برای ساب ووفرتون کافیه. ولی شما دست روی اسپیکری گذاشتید(696) که بد درایو هست. البته نه به سنگیها ی قدیم ولی خب باید توان بالا بهش بدید.میخوام بگم یه 9604 بگیرید ولی مطمئنم جی بی التون کامل درایو نخواهد شد.
    شما با توجه به ساب نیازی به 9*6 اونم لیمیتد نداشتید.ولی خب صدا کاملا سلیقه ای هست.
    در کل اگر میخواهید کاملا لیمیتد درایو بشه باید هزینه دو آمپلیفایر رو پرداخت کنید.ولی با هزینه کمتر و استفاده کمتر از ظرفیت اسپیکرتون یه 9604 بگیرید و هر 4 تا اسپیکر رو بهش متصل کنید.
    راستی کامپوننت چه مدلی هست؟

سلام اقا حمید
    مدل کامپوننتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که رو در جلوی ال90 بستم
    تو رو خدا زود راهنماییم کن من نمیخوام دوباره از خریدم پشیمون بشم چون قبلا بی برنامه و تحقیق خیلی ضرر کردم
    من بین هرتز HDP4 و پایونر 9604 موندم که کدام رو بگیرم شما بفرمایید با توجه به تفاوت قیمتی که این دو تا امپلی دارند ایا کیفیت هرتز بهتره ؟ و اینکه دیگه t696 هام با هرتز کامل درایو میشه ؟!
    مرسی
    Last edited by ogyanoos; 05-08-2014 at 17:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •