من یک جایی شنیدم که دلیل کپی خور نشدنه PS3 استفاده از Blur-ray هست ولی خب ایکس باکس که از DVD استفاده میکنه حتما میشه کپی خورش کرد دیگه.
مسئله ی دیگه اینه که اگه صبر کنیم تا 360 جدید بیاد دیگه اونموقع الایت تولید نمیشه و اگر هم 360 های جدید کپی خور نشن , در ایران الایت ها حسابی گرون میشن که دیگه واویلا ....
.gif)
دلیل کپی خور نشدن ps3 ربطی به blu-ray بودنش نداره.یه بار که sonixax عزیز توضیح داد.
.gif)
من توضیحات ایشون رو ندیدم. من میگم بلاخره هر چقدر هم که تکنولوژی ساخت کنسول ها بالا بره بازم بلاخره میشه کپی خور کردشون. اینقدر هکر های ماهر زیاد هستن .....
لطفا پست ایشون رو اگه امکانش هست لینکش رو بدید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BlueRay تکنولوژی سونی هست ، و خیلی بعیده که مایکروسافت ازش استفاده کنه .
در ضمن Ps3 به خاطر بلوری بودنش نیست که کپی خور نمیشه ، به خاطر باج و ها پول های هنگفتیه که سونی به هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ میده که بیخیال کنسول بشند ، و گرنه هر کنسولی (بلا استثنا) با یک وسیله ای به نام شبیه ساز درایو (توی Wii اسمش هست SunDriver) کپی خور میشه ، ولی قیمت این مدل وسایل زیاده و کنسول رو از حالت طبیعی خارج میکنه .
در مورد کپی خور 360 مدل جدید هم : 100% مایکروسافت یک تکنولوژی جدید استفاده کرده و یک مدتی طول میشکه تا کپی خور بشه ، شاید هم هرگز نشه . که اگر هرگز کپی خور نشه عملا 360 بازار رو در برابر Ps3 از دست میده .