تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1575 از 3195 اولاول ... 575107514751525156515711572157315741575157615771578157915851625167520752575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,741 به 15,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من توضیحات ایشون رو ندیدم. من میگم بلاخره هر چقدر هم که تکنولوژی ساخت کنسول ها بالا بره بازم بلاخره میشه کپی خور کردشون. اینقدر هکر های ماهر زیاد هستن .....

لطفا پست ایشون رو اگه امکانش هست لینکش رو بدید.
    به احتمال زیاد این xbox جدید کپی خور میشه .چون اگر نشه شدیدا رقابت رو به ps3 میبازه

اینم لینک جواب ایشون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

سلام بچه ها ...
    1.می گم یه جای معتبر می شناسین که DVD های با کیفیت داشته باشه ؟؟؟
    2.راستی قاب DVD و DVD 9 هم اگر کسی جای مناسبی در نظر داره به من بگه چون خیلی لازم دارم ...
    3.قیمت حدودی اون وایرلسه رو کسی از دوستان می دونه ؟
    خیلی ممنون ...
    3.اون وایرلس xbox قیمت حدودیش 100 تومنه
    Last edited by d.b23; 22-06-2010 at 15:01.

2. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من یک جایی شنیدم که دلیل کپی خور نشدنه PS3 استفاده از Blur-ray هست ولی خب ایکس باکس که از DVD استفاده میکنه حتما میشه کپی خورش کرد دیگه.

مسئله ی دیگه اینه که اگه صبر کنیم تا 360 جدید بیاد دیگه اونموقع الایت تولید نمیشه و اگر هم 360 های جدید کپی خور نشن , در ایران الایت ها حسابی گرون میشن که دیگه واویلا ....
    دلیل کپی خور نشدن ps3 ربطی به blu-ray بودنش نداره.یه بار که sonixax عزیز توضیح داد.
    من توضیحات ایشون رو ندیدم. من میگم بلاخره هر چقدر هم که تکنولوژی ساخت کنسول ها بالا بره بازم بلاخره میشه کپی خور کردشون. اینقدر هکر های ماهر زیاد هستن .....

لطفا پست ایشون رو اگه امکانش هست لینکش رو بدید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    BlueRay تکنولوژی سونی هست ، و خیلی بعیده که مایکروسافت ازش استفاده کنه .

در ضمن Ps3 به خاطر بلوری بودنش نیست که کپی خور نمیشه ، به خاطر باج و ها پول های هنگفتیه که سونی به هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ میده که بیخیال کنسول بشند ، و گرنه هر کنسولی (بلا استثنا) با یک وسیله ای به نام شبیه ساز درایو (توی Wii اسمش هست SunDriver) کپی خور میشه ، ولی قیمت این مدل وسایل زیاده و کنسول رو از حالت طبیعی خارج میکنه .

در مورد کپی خور 360 مدل جدید هم : 100% مایکروسافت یک تکنولوژی جدید استفاده کرده و یک مدتی طول میشکه تا کپی خور بشه ، شاید هم هرگز نشه . که اگر هرگز کپی خور نشه عملا 360 بازار رو در برابر Ps3 از دست میده .

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استادان محترم سلام؛ ممنون؛ من كنسولم رو از روی سهل انگاری وقتي كه روشن بود يه كم تكون دادم تا جابه جا كنم ,و زیرش نوار بزارم ؛به خاطر همين روي دي و دي خط
    افتاد؛ و بازي فيفا 10 رو خراب كرد؛ ولي حالا درست هست و بازي ها رو اجرا ميكنه ؛ و خط نميندازه ؛ بايد ببرم تعمير؛ايا به لنزش صدمه نرسيده؛ممنون اصلا از كجا بايد فهميد كه لنز خرابه يا دي نو دي. یه دونه دی وی دی رو نمیخونه . بازی alen
    ممنون

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

استادان محترم سلام؛ ممنون؛ من كنسولم رو از روی سهل انگاری وقتي كه روشن بود يه كم تكون دادم تا جابه جا كنم ,و زیرش نوار بزارم ؛به خاطر همين روي دي و دي خط
    افتاد؛ و بازي فيفا 10 رو خراب كرد؛ ولي حالا درست هست و بازي ها رو اجرا ميكنه ؛ و خط نميندازه ؛ بايد ببرم تعمير؛ايا به لنزش صدمه نرسيده؛ممنون اصلا از كجا بايد فهميد كه لنز خرابه يا دي نو دي. یه دونه دی وی دی رو نمیخونه . بازی alen
    ممنون
    خوب این طبیعیه.نباید هنگام کار کردن درایو کنسول رو تکون داد.اگه بقیه بازی هارو میخونه مشکلی نیست.الن ویک هم شاید مشکل داشته باشه.کنسولتون رو کی خریدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه squall12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rome

پيش فرض

سلام دوستان.
    من حدودا 1 ماهه پیش xbox 360 خریدم. وقتی که نصبش کردم یه profile ساختم و همه بازیهام روی همین پروفایل هست .الان حدود 350 تا پوینت دارم روی این پروفایل. چند روز پیش با ایکس باکس به اینترنت وصل شدم و یه پروفایل دیگه ساختم.میشه همه پوینتهای پروفایل اولی رو روی این یکی پروفایل که باهاش به اینترنت وصل می شم انتقال داد؟ اگه میشه چجوریه؟ لطفا راهنماییم کنید

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب این طبیعیه.نباید هنگام کار کردن درایو کنسول رو تکون داد.اگه بقیه بازی هارو میخونه مشکلی نیست.الن ویک هم شاید مشکل داشته باشه.کنسولتون رو کی خریدید؟
    ممنون من يك هفته هست 360
    خريدم؛ راستي از كجا ميشه فهميد
    كه لنز كنسول خرابه يا دي و دي؟

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون من يك هفته هست 360
    خريدم؛ راستي از كجا ميشه فهميد
    كه لنز كنسول خرابه يا دي و دي؟

100% در یک هفته لنز دستگاهت چیزی نمیشه . اونم که خط انداخته یک لحظه لنز گرفته به دی وی دیت که سعی کن دیگه دستگاه رو در هنگام کار تکون ندی . چیز مهمی نیست و alen نت حتما خرابه.

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

پيش فرض

سلام
    1- بین کنسول PAL و NTSC چقدر فرق معامله است؟ (از لحاظ قیمت)
    2-و کنسول های NTSC تو ایران هم جواب میده و بازیهاش فراوونند؟
    3-برق کنسول های NTSC چند ولت است؟

(چون می خوام همین هفته کنسول بخرم ببرم یک کشور که برقش 110 و سیستمش NTSC است)

خیلی ممنون میشم پاسخ سه تا سوال منو بدید. ببخشید آماتوریم دیگه نمیدونیم چی به چیه!

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام بچه ها ...
    امروز روز خوبی برام نبود ... با کلی ذوق و شوق دستگام رو بردم نکس جن که lt1.1 ش کنن ... اما گفتن که درایوت هیتاچی هستش و کلاً نمیشه به لایو وصل شد ... (این همه سی دی استلث بکن و... همه الکی بود ... )

حالا هیچ راهی نداره که منم بتونم وصل بشم ؟؟؟ منم می خوام مثل شما با بقیه لایو بازی کنم ... یعنی هیچ راهی نیست ؟؟؟

خیلی ممنون

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام بچه ها ...
    امروز روز خوبی برام نبود ... با کلی ذوق و شوق دستگام رو بردم نکس جن که lt1.1 ش کنن ... اما گفتن که درایوت هیتاچی هستش و کلاً نمیشه به لایو وصل شد ... (این همه سی دی استلث بکن و... همه الکی بود ... )

حالا هیچ راهی نداره که منم بتونم وصل بشم ؟؟؟ منم می خوام مثل شما با بقیه لایو بازی کنم ... یعنی هیچ راهی نیست ؟؟؟

خیلی ممنون
    با عرض شرمندگی فعلا خیر

سلام
    1- بین کنسول PAL و NTSC چقدر فرق معامله است؟ (از لحاظ قیمت)
    2-و کنسول های NTSC تو ایران هم جواب میده و بازیهاش فراوونند؟
    3-برق کنسول های NTSC چند ولت است؟

(چون می خوام همین هفته کنسول بخرم ببرم یک کشور که برقش 110 و سیستمش NTSC است)

خیلی ممنون میشم پاسخ سه تا سوال منو بدید. ببخشید آماتوریم دیگه نمیدونیم چی به چیه!
    سلام.
    ۱.الان اصلا ntsc نیست.
    ۳.پیدا میشه ولی خوب به راحتیه پال نه.
    ۳.فکر کنم هم ۱۱۰ دارن هم ۲۲۰
    در کل بهتر هست PAL بخرید
    Last edited by joykiller360; 22-06-2010 at 23:04.

12. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •