عزیز ربطی به فعال کردنش نداره،منم قبلی رو فعال نکردم اینم برام اومده،من کلا فشفشه زیاد دارم تو پنل فعال نکردم و داخل پنل ست و بعدی ها هم میاد،برای من همون حجمی میگیرم جوابگو هست و فشفشه ها فعلا استفاده نمیکنم
عزیز ربطی به فعال کردنش نداره،منم قبلی رو فعال نکردم اینم برام اومده،من کلا فشفشه زیاد دارم تو پنل فعال نکردم و داخل پنل ست و بعدی ها هم میاد،برای من همون حجمی میگیرم جوابگو هست و فشفشه ها فعلا استفاده نمیکنم
چرا ربط داره برا من به ترتیب اونایی که فعال شده میاد.الان 300 مگ که دیرتر فعال شده نیومده.خودش هم می گه 3 ماه بعد فعال سازی.
برای من که 4 روز جلوتر اومده،در صورتی که من فقط 300 مگ را همنجا فعال میکنم چون خودش فعال میشه ولی اون برای منم الان نیومده ،ولی تمام هدایا دیگه هیچکدوم فعال نکردم تو پنل هست و اینمها هم سر موقع حتی زودتر برام اومده
Last edited by King Tanha; 13-07-2017 at 11:44.
فشفشه چیا دارین ؟
این سایت چیه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز شما چند ستاره هستید؟
Last edited by EhsanCPU; 13-07-2017 at 16:42.
7 ستاره هستم .البته هم به نوعی یک هدیه هر سه ماه می گیرن
جالب بود....اگه واقعی باشه خیلی خوبه...قیمت و سرعتش مشخص نیست هنوز؟
من تمام فشفشه ها رو دارم 3 ماه یکبار میدن و تولد و هدایا همه رو دارم و همیشه هم سر موقع برام هدایا شارژ میشه.
من همیشه طرح که میاد قبلا 3 ماه میگرفتم الان دو ساله که سالیانه میگیرم پارسال 30 گیگ 30 روزه بود امسال 50 گیگ 30 روزه گرفتم هنوز طرح پارسال من تموم نشده و آخریش برج 7 تموم میشه و طرح یکساله جدیدم رو بعدش فعال میکنم،اگر کم بیارم از فشفشه ها استفاده میکنم
من 4.5 ساله های وب هستم و از زمانی که طرح سالیانه میگیرم با اینکه قیمت هاش بالاست ستاره هام اضافه نمیشه فکر میکنم چون سالیانه میگیرم اینجوریه و روی 5 تا ستاره هستم
Last edited by King Tanha; 13-07-2017 at 17:35.
الان چند تا فشفشه 100 گیگ یه روزه دارم اگر از این یه روزه ها نخواستی بهم بگو میخوام ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)