تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1574 از 1849 اولاول ... 5741074147415241564157015711572157315741575157615771578158416241674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,731 به 15,740 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

خوب دوستان دومین دویست گیگ 7 روزه رو بعد از سه ماه دریافت کردم در حالی که قبلیش رو همین چند روز پیش مصرف کردم.کاری که باید بکنید این هست که مثلا یه 4 گیگ یک روزه داشته باشید بعد اینو فعال کنید تا هر موقع خواستید استفاده کنید که صریعا فعال نشه.ولی سریع فعال کنید که سه ماه سه ماه بگیرید.
    عزیز ربطی به فعال کردنش نداره،منم قبلی رو فعال نکردم اینم برام اومده،من کلا فشفشه زیاد دارم تو پنل فعال نکردم و داخل پنل ست و بعدی ها هم میاد،برای من همون حجمی میگیرم جوابگو هست و فشفشه ها فعلا استفاده نمیکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

عزیز ربطی به فعال کردنش نداره،منم قبلی رو فعال نکردم اینم برام اومده،من کلا فشفشه زیاد دارم تو پنل فعال نکردم و داخل پنل ست و بعدی ها هم میاد،برای من همون حجمی میگیرم جوابگو هست و فشفشه ها فعلا استفاده نمیکنم
    چرا ربط داره برا من به ترتیب اونایی که فعال شده میاد.الان 300 مگ که دیرتر فعال شده نیومده.خودش هم می گه 3 ماه بعد فعال سازی.

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

چرا ربط داره برا من به ترتیب اونایی که فعال شده میاد.الان 300 مگ که دیرتر فعال شده نیومده.خودش هم می گه 3 ماه بعد فعال سازی.
    برای من که 4 روز جلوتر اومده،در صورتی که من فقط 300 مگ را همنجا فعال میکنم چون خودش فعال میشه ولی اون برای منم الان نیومده ،ولی تمام هدایا دیگه هیچکدوم فعال نکردم تو پنل هست و اینمها هم سر موقع حتی زودتر برام اومده
    Last edited by King Tanha; 13-07-2017 at 11:44.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای من که 4 روز جلوتر اومده،در صورتی که من فقط 300 مگ را همنجا فعال میکنم چون خودش فعال میشه ولی اون برای منم الان نیومده ،ولی تمام هدایا دیگه هیچکدوم فعال نکردم تو پنل هست و اینمها هم سر موقع حتی زودتر برام اومده
    فشفشه چیا دارین ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

خوب دوستان دومین دویست گیگ 7 روزه رو بعد از سه ماه دریافت کردم در حالی که قبلیش رو همین چند روز پیش مصرف کردم.کاری که باید بکنید این هست که مثلا یه 4 گیگ یک روزه داشته باشید بعد اینو فعال کنید تا هر موقع خواستید استفاده کنید که صریعا فعال نشه.ولی سریع فعال کنید که سه ماه سه ماه بگیرید.
    سلام دوست عزیز شما چند ستاره هستید؟
    Last edited by EhsanCPU; 13-07-2017 at 16:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما چند ستاره هستید؟
    7 ستاره هستم .البته هم به نوعی یک هدیه هر سه ماه می گیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جالب بود....اگه واقعی باشه خیلی خوبه...قیمت و سرعتش مشخص نیست هنوز؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

من تمام فشفشه ها رو دارم 3 ماه یکبار میدن و تولد و هدایا همه رو دارم و همیشه هم سر موقع برام هدایا شارژ میشه.
    من همیشه طرح که میاد قبلا 3 ماه میگرفتم الان دو ساله که سالیانه میگیرم پارسال 30 گیگ 30 روزه بود امسال 50 گیگ 30 روزه گرفتم هنوز طرح پارسال من تموم نشده و آخریش برج 7 تموم میشه و طرح یکساله جدیدم رو بعدش فعال میکنم،اگر کم بیارم از فشفشه ها استفاده میکنم
    من 4.5 ساله های وب هستم و از زمانی که طرح سالیانه میگیرم با اینکه قیمت هاش بالاست ستاره هام اضافه نمیشه فکر میکنم چون سالیانه میگیرم اینجوریه و روی 5 تا ستاره هستم
    Last edited by King Tanha; 13-07-2017 at 17:35.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من تمام فشفشه ها رو دارم 3 ماه یکبار میدن و تولد و هدایا همه رو دارم و همیشه هم سر موقع برام هدایا شارژ میشه.
    من همیشه طرح که میاد قبلا 3 ماه میگرفتم الان دو ساله که سالیانه میگیرم پارسال 30 گیگ 30 روزه بود امسال 50 گیگ 30 روزه گرفتم هنوز طرح پارسال من تموم نشده و آخریش برج 7 تموم میشه و طرح یکساله جدیدم رو بعدش فعال میکنم،اگر کم بیارم از فشفشه ها استفاده میکنم
    من 4.5 ساله های وب هستم و از زمانی که طرح سالیانه میگیرم با اینکه قیمت هاش بالاست ستاره هام اضافه نمیشه فکر میکنم چون سالیانه میگیرم اینجوریه و روی 5 تا ستاره هستم
    الان چند تا فشفشه 100 گیگ یه روزه دارم اگر از این یه روزه ها نخواستی بهم بگو میخوام ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •