آره ترافیک رایگان بدن بهتره.
دوستااااااااااان ایجا کسی از آنتی ویروسای پارس استفاده میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مطمئنا عیدی شون همینه ؟ شما تست کردی 15 روز اضافه شد ؟
این که اصلا خوب نیست ! یاد عید سال پیش بخیر !
زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
میگه: چون کندی سرعت دارین!
خیالم راحت شد، پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم! (̾●̮̮̃̾•̃̾)
امسال خیلی چیزا عوض شده کلا یاد خیلی چیزا بخیر .......
آره واقعا .... !
شما هم به نظر من به جای خرید آنتی ویروس های Bitdefender از پارس آنلاین نورتون 360 رو دانلود کنید حالشو ببرید !![]()
فکر کردم الان پیشنهاد خرید از پارس رو میدید .....
ولی آره سرویس اینترنتشون که این باشه دیگه وای به حال آنتی ویروس ............
جسیکا جان البته من منظورم از نخریدن آنتی ویروس از پارس نسبت دادن کیفیت آن به سرویس های پارس نبود چون کلا ارتباطی به هم ندارن . آنها فقط برنامه ی دانلود شده ی Bitdefender رو به شما میدهند به همراه یک Key اوریجینال از خود شرکت ( بیت دفندر ) برای قانونی کردن برنامه . ولی از اونجایی که ایران در اکثر موارد تحریم هستش و ساپورت خوبی هم برای مصرف کنندگان ایرانی به عمل نمیاد نظر من دانلود سکوریتی سنتر نورتون 360 نسخه ی 2012 هستش . ( خودم مدتی هستش که استفاده میکنم و باید بگم که واقعا عالی هستش . ضمن اینکه پشتیبانی آنلاین هم داره ! ) . سریال های 150 روزه ی زیادی هم هر روز در تالار آنتی ویروس و فایروال همین انجمن برای نورتون 360 منتشر میشود .
ممنون از راهنماییتون .....
ولی در کل سرویساش که برای من اصلا خوب نبوده و نیست .....![]()
من اگر شارژ دزدیشون تو روز روشن نبود از پارس راضی بودم . دیروز رو من فقط چت کردم چند ساعت یکبار هم فیسبوک رو چک کردم . شب رفتم تو پنلم دیدم مدت زمان استفاده رو 15 برابر !!! حساب کرده 400-500 مگ هم ازم کم کرده ! زنگ هم که میزنیم منکرش میشن جواب سر بالا میدن میگن طبق اطلاعاتی که پنل میده شما فلان مدت آنلاین بودید و این مقدار مصرف رو داشتید . ما هم که چون مدرک نداریم دست از پا درازتر بیخیال کل کل میشیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)