اگه درست متوجه شده باشم میخواید به محض روشن کردن مودم سیستم اتوماتیک به اینترنت وصل بشه بدون نیاز به کانکشن ؟
اگه درست متوجه شده باشم میخواید به محض روشن کردن مودم سیستم اتوماتیک به اینترنت وصل بشه بدون نیاز به کانکشن ؟
بله.بدون نیاز به بورد باند کانکشن
سلام
من اینترنت 256 از مخابرات گرفتم و مودمم هم tp link ...
اولش چراغ اینترنت روشن میشد و دیگه نیازی نبود هربار که کامپیوتر رو روشن میکنی بری بورد باند کانکشن و کانکت واینا...
ولی الان اینطور شده...تازه بعضی وقتا خود به خود قطع میشه.حالا چطور کاری کنم که فقط با enable کردن local area conection یک بار برای همیشه این کار رو بکنی؟
ممنون![]()
خب وارد تنظیمات مودمتون بشین،برین به بخشInterface Setup بعد Internetحالا در بخش Encapsulation تیک PPPoA/PPPoE رو بزنین،بعد نام کاربری و پسورد اینترنتتتون رو وارد و Save رو بزنین،حالا هر وقت که مودم رو روشن کردین بدون نیاز به کانکشن مستقیم اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI ! یعنی چی؟
مقدار VCI و VPI رو زنگ بزنین از پشتیبانی شرکتی که ازش اینترنت گرفتین بپرسین تا بهتون بگن.
بقیه تنظیمات رو مطابق شکل های زیر انجام بدین.
در ضمن MTU رو هم بپرسین.
محتوای مخفی: !
Last edited by inceptro; 04-10-2013 at 20:34.
اقا یه توضیح خوب که کار کنه.از طریق این 192.168.1.1 هم فک نکنم تیجه ای بگیرم.![]()
دوست عزیز خب برای ارتباط بدون کانکشن شما لازم داری بجای بریج مودمت رو بصورتی که گفتم (PPPoA/PPPoE )کانفیگ کنی دوباره از نو که برای کانفیگ هم شما نیاز به یه سری اطلاعات داری که باید از آی اس پی مربوطه بپرسی مثل همونا که دربالا گفتم ولی اگه نمیتونین بهتره ببرین نمایندگی یا شرکتی که ازش اینترنت گرفتین و بگین که مودمتون رو این صورت کانفیگ کنن/
مشکلم اینه که واسه اتصال به اینترنت هم باید local area conections انابل باشه هم اون کانکشن هایی که گوشه ی صفحه اند.
اگه لوکال قطع باشه یه ضربدر قرمز میاد رو ایکون گوشه صفحه. و اگه بورد باند قطع باشه یه ارم خطا مثلثی زرد رنگ میاد روش.
حالا من میخام فقط با لوکال اریا کانکشن دیگه اینترنت فعال باشه. و دیگه نیازی به فعال سازی هربار board band conection نباشه.![]()
از مخابرات گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)