دوستان الان قیمت آمپ 75.4 گلیدن چنده؟
دوستان الان قیمت آمپ 75.4 گلیدن چنده؟
با سلام خدمت اساتید
من یک جفت باند jbl t969 limited دارم با یک امپلی فایر هرتز مدل HCP4 که احساس میکنم صدای باند ها اصلا خوب نیست در صورتی که همان باندها روی پریمیر 12000 خوش صداتر بودن !!! به خاطر متفرقه بودن امپ پریمیر فروشنده این هرتز روز پیشنهاد داد حالا این دو یعنی JBL و هرتز با هم سازگارند ؟ یا فروشنده اینو واسه ما انداخته ؟ احساس میکنم امپم نسبت به باند ضعیفه اگه اینطوره چه امپی پیشنهاد میکنید که همه جوره و کامل این یک جفت باند + یک جفت کامپوننت JBL رو خوش صدا و با کیفیت ساپورت کنه !! بدون ضعف !!
با تشکر![]()
Last edited by ogyanoos; 04-08-2014 at 14:21.
سلام
ببخشید من چند روزی مسافرت بودم و نتونستم خدمت عزیزان باشم. از همگی عذرخواهی میکنم.
دوست عزیز بودجه تون چه میزان هست؟
نه نصب کامپوننت کنار کواکسیال کار صحیحی نیست. بهتره برای استیج جلو فکر کامپوننت خوب باشید.میتونید آلپاین تایپ s مدل sps610c بگیرید.یا mx165 ادیو سیستم
با نظرتون موافقم
استیج جلو و عقب کامپوننت تایپ R مدل SPR-60Cقیمت هر جفت حدود 620 تومن.
آمپلیفایر 4 کانال پایونیر 9604 حدود 580
ساب ووفر گلیدن rs12 free air قیمت 380
آمپ پایونیر 5602 برای ساب 360 تومن.
دوست عزیز آمپ hcp4 که روی هر کانال 55 وات اونم در بهترین شرایط ولتاژی یعنی 14.4 ثابت خروجی میده. شما این آمپ تهیه کردید برای یه اسپیکر 150 واتی؟!!!خب مسلمه که نباید صدای خوبی داشته باشید.
حد اقل بایدا یه 5602 برای لیمیتد و یه دو کانال دیگه برای کامپوننتها بگیرید.
محمد جان الان آکبند این آمپ تو بازار نیست.اگر باشه زیر 600 بعید میدونم باشه.
آمپلیهای راکفورد خوبن.سریه r پائینترین رده این محصول هست.ساخت چین هستند و گارانتی هم دارن.پخش هم بعید میدونم تقلبی داشه باشه. پایونیر کلا دو مدل فیک داره که تو سریه تصویریها هستند.
دوستان عزیز.من تقریبا زندگیم و وقف p30 کردم.هیچ منتی هم ندارم چون با علاقه و عشق و از جون و دل میام و تا جائی هم که سواد دارم و معلوماتم اجازه میده سعیم بر این هست که به عنوان فردی کوچک خادم شما سروران باشم.
دوستانی که گاهی اوقات عجله دارن مثل آقا Kasra K2 ی عزیز میتوانستند با طرح سوال در همین تاپیک از دوستانی که تعداشون هم کم نیست شماره تماس بنده رو از طریق پیغام خصوصی دریافت و با من تماس میگرفتند (کاری که خیلی از دوستان مثلا در ایام عید هم انجام داده بودند) تا من شرمنده شون نشم.
خلاصه بنده همه جوره در خدمتگذاریتون آماده هستم.
یا علی .
مرسی بابت جوابتون ولی من یدونه هم
آمپلی فایر JBL GTO601.1 واسه سابم ( jbl gt5-12 ) گذاشتم حالا اینا با هم مچ می باشند یا اینا هم کم میارن ؟! و اینکه با وجود این امپ مونو نمیخوام دیگه آمپ باران کنم کهیدونه امپی باشه که کلا باندامو هم یک جا ساپورت کنه و اضافه هم باشه که کم نباشه ! چی پیشنهاد میکنید ؟
شما یه دونه ای
سلام
دوستان لطفا راهنمایی،کدوم ساب بهتریه؟
Jbl 1214
Kenwood 3010
با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال داشتم .
اول من یه چفت باند کنوود 6962 دارم و یه ضبط سونی 690ui ، که با توجه به مطالعاتی در خصوص تاثیر آمپلی فایر در بالا بردن کیفیت داره داشتم ، میخواستم آمپلی بزارم که بهم گفتن باندت به آمپلی وصل نمیشه !
آیا این صحت داره ؟ و اینکه اگر بخوام دو جفت باند کنوود 718 بزارم چه آمپلی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟
تو سایت ----- دو جفت کنوود 718 اصل گذاشته بود 480 ، به نظرتون قیمتش مناسبه ؟ نو این مدل تو بازار چنده ؟
با تشکر
بین jbl 696l مدل جدید(مشکی) با کاپا.11 یا c0609 کدوم بهترین انتخابه؟ بیسش اصلا مهم نیست فقط کیفیت و تفکیک صدا
سلام حمید جان؛ خوبی انشالله...
همین جوری کلی زحمت بچه ها افتاده گردنت،شماره تماستم فکر کنم همه دارن. واقعا انسان فوق العاده ای هستیدوستان قدر این حمیدخان و البته حسین آقا رو بدونید
بار گلیدن رسید حمید جان؟!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)