تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1574 از 2365 اولاول ... 57410741474152415641570157115721573157415751576157715781584162416742074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,731 به 15,740 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان الان قیمت آمپ 75.4 گلیدن چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من یک جفت باند jbl t969 limited دارم با یک امپلی فایر هرتز مدل HCP4 که احساس میکنم صدای باند ها اصلا خوب نیست در صورتی که همان باندها روی پریمیر 12000 خوش صداتر بودن !!! به خاطر متفرقه بودن امپ پریمیر فروشنده این هرتز روز پیشنهاد داد حالا این دو یعنی JBL و هرتز با هم سازگارند ؟ یا فروشنده اینو واسه ما انداخته ؟ احساس میکنم امپم نسبت به باند ضعیفه اگه اینطوره چه امپی پیشنهاد میکنید که همه جوره و کامل این یک جفت باند + یک جفت کامپوننت JBL رو خوش صدا و با کیفیت ساپورت کنه !! بدون ضعف !!
    با تشکر
    Last edited by ogyanoos; 04-08-2014 at 14:21.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من زیاد تو این چیزا وارد نیستم میخوام رو تیبا پخش و باند نصب کنم
    سابم نمیخوام هیچوقت ولی بیس خوبی داشته باشه ترجیحا بدون آمپلی
    چی نصب کنم که صدای خوب و با کیفیتی داشته باشه و گرونم نباشه؟
    سلام
    ببخشید من چند روزی مسافرت بودم و نتونستم خدمت عزیزان باشم. از همگی عذرخواهی میکنم.
    دوست عزیز بودجه تون چه میزان هست؟
    برای 206 کنار jbl gto 938 با امپ 8604 یه کامپ بذارم برای درهای جلو ترکیب خوبی می شه؟ چه کامپ بذارم که صداش به هم نریزه یعنی خیلی متفاوت از این اسپیکرهای عقبم نباشه؟ کامپ خود jbl بگیرم؟ یا اینفینیتی؟
    نه نصب کامپوننت کنار کواکسیال کار صحیحی نیست. بهتره برای استیج جلو فکر کامپوننت خوب باشید.میتونید آلپاین تایپ s مدل sps610c بگیرید.یا mx165 ادیو سیستم
    من حودا میخوام تا 3.5 برای سیستمم خرج کنم .به نظر خودمم همون 2 جفت کامپ با ساب بهتره 165 xl خوبه با توجه به بودجه؟کلا با این بودجه چه پیشنهادی دارین من نظرم در مورد ساب 12d4 هستش
    الپاین چی پیشنهاد میدین؟
    با نظرتون موافقم
    استیج جلو و عقب کامپوننت تایپ R مدل SPR-60Cقیمت هر جفت حدود 620 تومن.
    آمپلیفایر 4 کانال پایونیر 9604 حدود 580
    ساب ووفر گلیدن rs12 free air قیمت 380
    آمپ پایونیر 5602 برای ساب 360 تومن.
    با سلام خدمت اساتید
    من یک جفت باند jbl t969 limited دارم با یک امپلی فایر هرتز مدل HCP4 که احساس میکنم صدای باند ها اصلا خوب نیست در صورتی که همان باندها روی پریمیر 12000 خوش صداتر بودن !!! به خاطر متفرقه بودن امپ پریمیر فروشنده این هرتز روز پیشنهاد داد حالا این دو یعنی JBL و هرتز با هم سازگارند ؟ یا فروشنده اینو واسه ما انداخته ؟ احساس میکنم امپم نسبت به باند ضعیفه اگه اینطوره چه امپی پیشنهاد میکنید که همه جوره و کامل این یک جفت باند + یک جفت کامپوننت JBL رو خوش صدا و با کیفیت ساپورت کنه !! بدون ضعف !!
    با تشکر
    دوست عزیز آمپ hcp4 که روی هر کانال 55 وات اونم در بهترین شرایط ولتاژی یعنی 14.4 ثابت خروجی میده. شما این آمپ تهیه کردید برای یه اسپیکر 150 واتی؟!!!خب مسلمه که نباید صدای خوبی داشته باشید.
    حد اقل بایدا یه 5602 برای لیمیتد و یه دو کانال دیگه برای کامپوننتها بگیرید.
    دوستان الان قیمت آمپ 75.4 گلیدن چنده؟
    محمد جان الان آکبند این آمپ تو بازار نیست.اگر باشه زیر 600 بعید میدونم باشه.
    سلام آمپ راکفورد r300 4 چجور آمپی هست؟ 620 خوبه قیمتش؟
    پخش 3650 هم بم داد 300.
    پک 4 گیج مکسیدر هم 40 تومن
    40 هم دستمزد نصب
    باند و ساب داشتم. الانم راضی هستم از سیستم شکر خدا
    پخش رو میخواستم x400 بردارم، ولی طرف آشانا بود انقد از این تعریف کرد که مجبور شدم اینو بردارم. x400 نسبت به 3650 خیلی بهتره؟
    یه سوال دیگه. امکان تقلبی بودن پخش یا آمپ هست؟
    آمپلیهای راکفورد خوبن.سریه r پائینترین رده این محصول هست.ساخت چین هستند و گارانتی هم دارن.پخش هم بعید میدونم تقلبی داشه باشه. پایونیر کلا دو مدل فیک داره که تو سریه تصویریها هستند.

4. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز.من تقریبا زندگیم و وقف p30 کردم.هیچ منتی هم ندارم چون با علاقه و عشق و از جون و دل میام و تا جائی هم که سواد دارم و معلوماتم اجازه میده سعیم بر این هست که به عنوان فردی کوچک خادم شما سروران باشم.
    دوستانی که گاهی اوقات عجله دارن مثل آقا Kasra K2 ی عزیز میتوانستند با طرح سوال در همین تاپیک از دوستانی که تعداشون هم کم نیست شماره تماس بنده رو از طریق پیغام خصوصی دریافت و با من تماس میگرفتند (کاری که خیلی از دوستان مثلا در ایام عید هم انجام داده بودند) تا من شرمنده شون نشم.
    خلاصه بنده همه جوره در خدمتگذاریتون آماده هستم.
    یا علی .

6. 14 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون ولی من یدونه هم
    آمپلی فایر JBL GTO601.1 واسه سابم ( jbl gt5-12 ) گذاشتم حالا اینا با هم مچ می باشند یا اینا هم کم میارن ؟! و اینکه با وجود این امپ مونو نمیخوام دیگه آمپ باران کنم که یدونه امپی باشه که کلا باندامو هم یک جا ساپورت کنه و اضافه هم باشه که کم نباشه ! چی پیشنهاد میکنید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان عزیز.من تقریبا زندگیم و وقف p30 کردم.هیچ منتی هم ندارم چون با علاقه و عشق و از جون و دل میام و تا جائی هم که سواد دارم و معلوماتم اجازه میده سعیم بر این هست که به عنوان فردی کوچک خادم شما سروران باشم.
    دوستانی که گاهی اوقات عجله دارن مثل آقا Kasra K2 ی عزیز میتوانستند با طرح سوال در همین تاپیک از دوستانی که تعداشون هم کم نیست شماره تماس بنده رو از طریق پیغام خصوصی دریافت و با من تماس میگرفتند (کاری که خیلی از دوستان مثلا در ایام عید هم انجام داده بودند) تا من شرمنده شون نشم.
    یا علی .
    شما یه دونه ای

9. 3 کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمایی،کدوم ساب بهتریه؟
    Jbl 1214
    Kenwood 3010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال داشتم .

اول من یه چفت باند کنوود 6962 دارم و یه ضبط سونی 690ui ، که با توجه به مطالعاتی در خصوص تاثیر آمپلی فایر در بالا بردن کیفیت داره داشتم ، میخواستم آمپلی بزارم که بهم گفتن باندت به آمپلی وصل نمیشه !

آیا این صحت داره ؟ و اینکه اگر بخوام دو جفت باند کنوود 718 بزارم چه آمپلی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟

تو سایت ----- دو جفت کنوود 718 اصل گذاشته بود 480 ، به نظرتون قیمتش مناسبه ؟ نو این مدل تو بازار چنده ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بین jbl 696l مدل جدید(مشکی) با کاپا.11 یا c0609 کدوم بهترین انتخابه؟ بیسش اصلا مهم نیست فقط کیفیت و تفکیک صدا

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

یا علی .
    سلام حمید جان؛ خوبی انشالله...
    همین جوری کلی زحمت بچه ها افتاده گردنت،شماره تماستم فکر کنم همه دارن. واقعا انسان فوق العاده ای هستی دوستان قدر این حمیدخان و البته حسین آقا رو بدونید
    بار گلیدن رسید حمید جان؟!!!

14. 2 کاربر از sezar77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •