ایول بهترین فرصت برای استقلال هست که خودش را از دیگران جدا کنه
ایول بهترین فرصت برای استقلال هست که خودش را از دیگران جدا کنه
بالاخره بعد از دو هفته تعطیلی بازهم چشممون به جمال رعنای استقلال می افته
ترکیبی که من دوست دارم تو بازی باشه
طالبلو
پیروز قربانی
کوشکی-----------------------شکوری
خسرو حیدری----------------------- حسین کاظمی------------------- امیرابادی
جان واریو-------------------------------------فرهاد مجیدی
سیاوش اکبرپور-------برهانی
چون ورزشگاه شیراز عرضش کم هست و زمینش هم کیفیتش احتمالا خوب نیست من احتمال می دم بازهم علیزاده بازی کنه![]()
عليرضا فك كنم جاي خسرو و مهدي رو اشتب زدي؟
لنگيها هم كه امروز به زور پنالتي بردن
باشه بزار خوش باشن
حيف كه بازي فردا تو شيرازه خيلي حال نميده
من سمت راست مانیتور را راست فرض کردم
بی خیال لنگی ها کسی با یک برد ناپلئونی قهرمان نمیشه.
می خواسته یاداوری کنه که سروره هرچی .... امیر قلعه نویی
حاشيه ديدار پرسپوليس و فولاد/
اسكوربورد ورزشگاه آزادي تصوير قلعه نويي را نشان داد
خبرگزاري فارس: تماشاگران تيم فوتبال پرسپوليس پس از به نمايش درآمدن تصوير سرمربي استقلال روي اسكوربورد آزادي به رفتار مسئولان ورزشگاه اعتراض كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، قبل از شروع مسابقه تيمهاي پرسپوليس و فولاد خوزستان؛ به مدت 2 دقيقه تصوير امير قلعهنويي روي اسكوربورد ورزشگاه آزادي به نمايش درآمد كه اين موضوع با اعتراض شديد هواداران پرسپوليس مواجه شد. مسئولان ورزشگاه آزادي در واكنش به اعتراض هواداران؛ تصوير قلعهنويي را از اسكوربورد حذف كردند.
رينالدو مقابل استقلال اهواز به ميدان مي رود
خبرگزاري فارس: هافبك پرويي تيم فوتبال استقلال با ثبت قرارداد رسمي از بازي مقابل استقلال اهواز مي تواند به ميدان برود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پائولو رينالدو روز گذشته با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد 18 ماهه خود را با تيم استقلال به صورت رسمي ثبت كرد.
اين بازيكن پس از سپري شدن 14 روز از ثبت قرارداد مي تواند براي استقلال به ميدان برود.
رينالدو از بازي مقابل استقلال اهواز با شماره 28 براي آبي پوشان به ميدان مي رود.
تيم استقلال امروز ساعت 15 در دستگردي آخرين تمرين خود قبل از سفر به شيراز برگزار مي كند.
اين تيم ساعت 18 امروز به شيراز خواهد رفت.
غلامي در گفت و گو با فارس:
واگذاري استقلال و پرسپوليس به وزارتخانه هاي دولتي خلاف قانون است
خبرگزاري فارس: معاون سازمان خصوصي سازي گفت: واگذاري پرسپوليس و استقلال به دو وزارتخانه خلاف اجراي اصل 44 است و اين دو باشگاه بايد حداكثر تا سال آينده به بخش خصوصي واگذار شوند.
اسماعيل غلامي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سئوال كه آيا امكان واگذاري 5 ساله دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به وزارتخانههاي راه و صنايع و معادن وجود دارد يا خير؛ تصريح كرد: از نظر من چنين امكاني بعيد است. چرا كه بر اساس بند الف قانون اصل 44 اين دو باشگاه بايد حداكثر تا پايان سال آينده به بخش خصوصي واگذار شوند.
معاون سازمان خصوصيسازي ادامه داد: بر اين اساس واگذاري اين دو باشگاه به وزارتخانهها غيرقابل اجرا و برخلاف قانون است. از طرف ديگر بعيد است كه دو وزارتخانه راه و صنايع بودجه لازم را براي خريد باشگاه داشته باشند.
غلامي تاكيد كرد: وقتي بخش خصوصي حاضر به خريد اين دو باشگاه است ديگر نيازي به واگذاري آنها به بدنه دولت نيست.
غلامي به نحوه واگذاري اين دو باشگاه اشاره كرد و گفت: با ارايه صورتهاي مالي اين دو باشگاه، ارزشيابي و قيمتگذاري انجام و از طريق بورس به بخش خصوصي و مردم واگذار خواهند شد.
وي ادامه داد: اين درحالي است كه عليرغم مكاتبات و پيگيري سازمان خصوصيسازي، تاكنون صورتهاي مالي آنها ارايه و افشا شده است. وي با بيان اينكه اين باشگاهها خريداران متعددي دارند خاطرنشان كرد: استقلال و پرسپوليس نبايد سربار دولت باشند.
غلامي در خاتمه گفت : براساس مصوبات موجود امكان واگذاري 20 درصد از سهام پرسپوليس به مردم يا قانون هواداران آن وجود دارد.
انتهاي پيام/ا
اینها هم سرویس کردن ملت را با این خصوصی سازی این دو تا تیم!غلامي در گفت و گو با فارس:
واگذاري استقلال و پرسپوليس به وزارتخانه هاي دولتي خلاف قانون است
بهتون فقول میدم تا حداقل 10 ساله این دو تیم وضعشون همینی که الان هست باقی میمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)