تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1574 از 2014 اولاول ... 5741074147415241564157015711572157315741575157615771578158416241674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,731 به 15,740 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیروانی : براي پست و مقام در پرسپوليس كيسه ندوخته‌ام

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي فعلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من عاشق و خادم پرسپوليس هستم و براي پست و مقام در اين تيم كيسه ندوخته‌ام.

افشين پيرواني اظهار كرد: من عاشق و خادم پرسپوليس هستم و براي من خدمت كردن به اين تيم مهم است؛ هواداران بدانند براي پست و مقام در پرسپوليس كيسه ندوخته‌ام و براي من ارزشي ندارد.

وي افزود: زماني براي پرسپوليس هم بازيكن و هم كاپيتان بودم؛ در تيم ملي هم به عنوان بازيكن، كاپيتان و مربي حضور داشتم و اكنون هم براي هواداران پرسپوليس مربي و سرمربي تيم‌شان بودم؛ در اين مدت تمام داشته‌هايم را در اختيار تيم گذاشتم و هر كجا بودم براي هواداران كسب افتخار كردم و هميشه كاري انجام ندادم كه پيش آنها سرافكنده باشم.

پيرواني گفت: ابتداي فصل به پرسپوليس آمدم تا با قطبي اين تيم را باز هم سربلند كنم اما بعد از رفتن اين مربي، با توجه به مشكلات و حواشي كنار تيم، در بحراني‌ترين شرايط با سمت سرمربي به كمك پرسپوليس آمدم؛ شرايط به قدري بحراني بود كه نظير آن را به هيچ وجه چه در دوران بازيگري و چه مربيگري خود نديده بودم اما آمدم و تمام تلاشم را به كار بستم تا پرسپوليس موفق باشد.

وي با حلاليت‌طلبي از هوداران پرسپوليس، ادامه داد:

در 12 مسابقه‌اي كه سرمربي پرسپوليس بودم ، 7 پيروزي، 3 تساوي و 2 باخت را كسب كردم كه به نظرم نتايج بدي نيست. اگر 2 شكستي كه با من حاصل شد هواداران را ناراحت كرده، از آنها عذرخواهي مي‌كنم و مي‌خواهم مرا حلال كنند؛ اما ما بايد به اين باور برسيم كه باخت هم جزيي از فوتبال است و بدون شك من هم دوست نداشتم اين اتفاق بيافتد.

سرمربي فعلي پرسپوليس كه پس از قطعي شدن حضور "وينگادا" در راس كادر فني اين تيم، ظاهرا ماموريت جديدي در پرسپوليس پيدا كرده است، درباره شرايط فعلي‌اش به ايسنا گفت: در حال حاضر ماموريت جديدي از سوي مديريت باشگاه برايم در نظر گرفته شده كه تمام تلاشم را به كار مي‌بندم تا همراه با سرمربي خارجي تيم هر سه جام پيش‌رو را براي پرسپوليس كسب كنيم. دوست دارم همانند دوران بازيگري‌ام،‌ اين‌بار در كسوت مربيگري جام قهرماني ليگ را بالاي سر ببرم. همچنين به هوداران قول مي‌دهم تا تمام تجربياتم را در اختيار سرمربي جديد قرار دهم.

پيرواني درباره شايعات مطرح شده مبني بر اختلافات بين او و حسين هدايتي كه در نهايت منجر به حضور سرمربي خارجي در پرسپوليس شد نيز تصريح كرد: به هيچ وجه موافق صحبت‌هاي مطرح شده در اين‌باره نيستم؛ اينكه مي‌گويند هدايتي حرمت پيرواني را شسكت و باعث حضور سرمربي خارجي در پرسپوليس شد، به هيچ وجه درست نيست. هدايتي چه در زمان سرمربيگري‌ من و چه حالا تمام امكانات را براي موفقيت پرسپوليس فراهم كرد و مدام از من مي‌خواست تقاضاهايم را مطرح كنم تا براي تقويت اين تيم مهيا سازد. از او به خاطر تمام كمك‌هايي كه به پرسپوليس داشته، تشكر مي‌كنم و هواداران بدانند او براي مطرح كردن خود به پرسپوليس كمك نمي‌كند بلكه اين تيم را دوست دارد و فقط به پيشرفت و سربلندي پرسپوليس مي‌انديشد؛ شايد اين مساله را من كه با او كار مي‌كنم، بهتر بدانم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

معماي وينگادا

مرجع خبري پرسپوليس:بار ديگر در شهر خبر پيچيد " سرمر بي پرسپوليس و ينگادا شد" مد تها بو د كه اين شايعه در محافل بو د كه افشين پير و اني سر مر بي در حد فشارها و بزرگي تيم پرسپو ليس نيست و از اين رو بايد سرمربي بزر گي به پرسپوليس آورده شود و در اين بين صحبتهاي فراوان از نامهاي بزرگ نظير زاكه رو ني و سونل گونش و ترو سيه و اددو كات و نلو وينگادا شد و سر انجام به يك باره اعلام شد كه مربي پر تغالي 56 ساله به اين پست رسيده است

وينگادا سرمربي پرتغالي است كه به نظر مي آيد طلسم عدم استفاده از مر بيان ارو پاي غربي و آن هم از نو ع فو تبال همراه با چشمه هائي از آمريكاي لاتين( مر بيان اسپانيائي و پر تغالي و فرانسوي) را بشكند فو تبال ايران در يك سال گذ شته دو بار فر صت همكاري با مربياني از اين نوع مربيان را بدست آورد آرتور جرج و خاو يار كلمنته دو مربي بو دند كه قرار بود از اين مكتب به فو تبال ما وارد شو ند كه بنا به دلايلي اين اتفاق نيافتاد و حالا فوتبال ايران و آن هم در رده باشگاهي از مربي كه براي فو تبالدو ستان ايراني نامي آشنا است مي خو اهد استفاده كند

مربي كه قرار است با تو جه به سوابق و تجر بيات و دانشش كمك يار فو تبال ايران و خصو صا پرسپو ليس در ادامه ليگ و جام حذفي و جام باشگاههاي آسيا بشود اما هنوز صحبت از اين انتخاب به اتمام نر سيده بو د كه دو پرسپو ليسي قديمي لب به شكايت گشودند و اين انتخاب را به زير سو ال بر دند امير عابديني مر دي كه به همت مدير يت او تيم داماش در جايگاه ر فيع اول از آخر جدو ل است مي فر مايند " كه انتخاب وينگادا تنها به نفع دلالها است " و علي پرو ين مي گو يد " بجاي مربي خارجي يك مربي اخراجي آورده اند "

قبل از بررسي سخنان اين بزرگان !!بد نيست سابقه اي از و ينگادا اعلام كنيم و ينگادا يك مربي دلالي نمي تو اند باشد .او دستيار كارلوس كرش در بين سالهاي 1994 تا 1996 بوده و در تيم المپيك پرتغال به مقام چهارم المپيك آتلانتا رسيده است او سابقه قهرماني در جام ملتهاي آسيا در سال 1996 امارات نيز داشته است و از معدو د مر بياني است كه به مدت طو لاني و تا انتخابي جام جهاني 1998 در فو تبال زو د مر بي عوض كن عر بستان حضور داشته و بعد به علت عدم اجازه به دخالتهاي شاهزادگان سعودي علي رغم صعو د به جام جهاني 1998 از اين تيم كنار گذاشته مي شود و او از سال 1999 تا 2003 در باشگاههاي پر تغال و تيم ماريتيموي مر بيگري كرده و بعد به آفر يقا ر فته و تيم الزماك مصر را در سال 2004 هدايت كرده است و بعد به كشورش بر گشته و هدايت تيم آكادميكا را بر عهده داشته و در سال 2007 به اردن ر فته است و در اردن موفق نبود مي گو ئيم مر بي كه در سه قاره مر بيگري كرده باشد نمي تو اند يك مر بي دلالي نظير زوبل و مت كوويچ و.. باشد.

وينگادا داراي هوش و ذكاوت و دانش بوده و صاحب تجربه مفيدي است و بر خلاف نظر علي پروين يك مر بي اخراجي نيست بلكه به طور حتم از مربيان بزرگ ايشان براي پرسپوليس!! يعني راينولدزوبل و ناصر ابراهيمي داراي سوابق روشنتري است همين طور وينگادا داراي سوابقي بسيار رو شن تر در سالهاي گذ شته نسبت به مردي چو ن استانكو پابلوكوويچ و حسين عبدي است كه از كانال عابديني به فو تبال گيلان تحميل شده اند و يا مربي چو ن مت كوويچ باشد كه تو سط ايشان سالها پيش به پرسپو ليس تحميل شد

ضمنا تا آنجا كه به ياد داريم اوج دو ران دلال بازي در پرسپوليس در زمان مديريت عامل همين جناب مخالف دلاليزم صورت گرفت كه برسر اختلاف باشگاه السد قطر با پرسپو ليس بر سر قضيه انتقال دائي به آرمينيا اين تيم تا آستانه يك بحران بز رگ رفت و اگر دخالتهاي رئيس جمهور و قت و مذاكراتش با امير قطر نبو د شايد اين داستان به خو شي بر اي اين آقايان تمام نمي شد هر چند كه مبالغ و نحوه هزينه قراردادهاي دائي و مهدوي كيا كه در زمان مدير يت اين آقاي مخالف دلاليزم صورت گرفت همچنان معما است اما مي پرسيم و قتي خو د پيرو اني آنقدر ضعف دارد كه حتي حاضر است بعنو ان كمك مربي هم در كنار وينگادائي باشد كه خو د قرار است كمكهايش را بياوردآيا باز بايد از وينگادا ايراد گر فت ؟آيا پرسپو ليس وينگادا را فقط براي دار بي آورده است ؟

آيا حضور و ينگادا عجيب تر از حضور زو بل در پرسپو ليس و يونگ در استيل آذين و عبدي و استانكو در داماش است و ... سو الهائي هستند كه بايد در قالب يك معما به نام معماي وينگادا مطرح شود اما پرسپو ليسي كه نيازبه يك شوك براي ادامه حضور در رقابتهاي ليگ و جام حذفي و ليگ قهرماني باشگاههاي آسيا داشت با وينگادا شانس بهتري نسبت به پيرو اني خو اهد داشت و مي دانيم مرداني چون ترو سيه در قطر و يو ردانسكو وطالبي درسو ر يه و زاگالو و پريررا در كويت و متسو در امارات و... به دليل بي دانشي و نالايقي از اين كشورها اخراج نشدند و همين عقيده درمو رد وينگادا نيز مي تو اند و جو د داشته باشد اگر فر صت به او چه از طرف مديريت ناهماهنگ داخلي و چه از طرف دو ستداران پرسپوليس داده شود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یادم ه یه مدت وینگادا کاندید سرمربی گری تیم ملی بود اون زمان همه به به و چه چه می کردن بعد الان هنوز نیمده دارن براش حاشیه درست می کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پنجعلى: نفرات پرسپوليس بهتر از استقلال است

کانون هواداران پرسپولیس : محمد پنجعلى كاپيتان اسبق تيم ملى و پرسپوليس گفت: حضور وينگادا در پرسپوليس در آستانه مسابقه دربى مى تواند يك موج و شوك مثبت براى سرخپوشان باشد تا حداقل از سردرگمى دربيايند. پنجعلى افزود: پرسپوليس طى چند هفته اخير شرايط خوبى از لحاظ روحى و روانى نداشت. آنها همواره درگير اين موضوع بودند كه مربى جديد چه زمانى به تيم اضافه خواهد شد و همچنين اعضاى كادر فنى آنها كه نمى توانستند با تمام وجود كار كنند.وى با اشاره به دربى پرسپوليس و استقلال ادامه داد: اين ديدار به هيچ وجه قابل پيش بينى نيست اما نمى شود انكار كرد كه پرسپوليس دچار يكسرى مشكلات روحى و روانى است اما قابل پيش بينى است كه پرسپوليس با چهره اى متفاوت در اين ديدار حاضر شود.

پنجعلى در مورد دربى پيشكسوتان كه به قهرمانى استقلال منجر شد، افزود: ما در اين مسابقه فريب خورديم، استقلالى ها به قول خود عمل نكردند، قرار بود كه فقط پيشكسوتان در اين ميدان باشند كه فقط نعلچگر از پيشكسوتان بود و بقيه جوان بودند.

پنجعلى در پايان با اشاره به ديدار تيم ملى با كره جنوبى اضافه كرد: استفاده از جوان ها در كنار باتجربه ها راهكار مناسبى است كه مى توانيم به پيروزى مقابل كره جنوبى اميدوار باشيم. بايد تلاش كنيم كه در نيمه اول به گل برسيم در آن صورت كره را به احتمال فراوان شكست داده ايم. تماشاگران ما خصوصاً پرسپوليس به ياد داشته باشند كه فوتبال ۹۰ دقيقه است، همان گونه كه فصل پيش گل دقيقه ۹۶ پرسپوليس را قهرمان كرد، چه بسا گلزنى تيم ملى در دقايق آخر حكم به شكست كره جنوبى بدهد. اميدوارم با درايت دايى و حمايت تماشاگران با كسب ۳ امتياز از اين ديدار بتوانيم راه صعود به جام جهانى را هموار كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعداوى: بايد ببينيم كه مربى بزرگ در عمل چه خواهد كرد

کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوى دستيار پيروانى در تيم پرسپوليس گفت: «وينگادا» مربى بزرگى است و اميدوارم بتواند پرسپوليس را به شرايط بهترى برساند. سعداوى پس از تمرين صبح ديروز در خصوص آخرين وضعيت اين تيم به خبرنگاران گفت: شرايط ما بسيار خوب است و پيش بينى مى كنيم روز به روز بهتر شويم و تا پيش از بازى با استقلال به آمادگى بالايى برسيم. البته اميدوارم شرايط جوى تهران به ما اجازه دهد كه بتوانيم در اين هفته تمرينات خوبى را داشته باشيم تا بازيكنان به آمادگى مطلوب و ايده آل پيش از دربى برسند. سعداوى همچنين درباره حضور وينگادا به عنوان سرمربى جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وينگادا ظاهراً با هيأت مديره و مديريت باشگاه به توافقات نهايى رسيده اما بنده آنچه كه افشين پيروانى سرمربى تيم خواسته را انجام مى دهم و همچنان با تيم پرسپوليس همكارى خواهم داشت.

وى گفت: وينگادا مربى بزرگى است كه در زمان جام ملت هاى آسيا (۱۹۹۶) شناختى از او دارم. اميدوارم حضورش بتواند پرسپوليس را در شرايط بهترى قرار دهد. حال بايد ببينيم كه مربى بزرگ در عمل چگونه خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيروانى: تمام تجربياتم را در اختيار وينگادا مى گذارم

کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيروانى سرمربى فعلى تيم پرسپوليس گفت: من عاشق و خادم پرسپوليس هستم و براى پست و مقام در اين تيم كيسه ندوخته ام. وى افزود: زمانى براى پرسپوليس هم بازيكن و هم كاپيتان بودم؛ در تيم ملى هم به عنوان بازيكن، كاپيتان و مربى حضور داشتم و اكنون هم براى هواداران پرسپوليس مربى و سرمربى تيمشان بودم. در اين مدت تمام داشته هايم را در اختيار تيم گذاشتم و هر كجا بودم براى هواداران كسب افتخار كردم و هميشه كارى انجام ندادم كه پيش آنها سرافكنده باشم. پيروانى گفت: در بحرانى ترين شرايط با سمت سرمربى به كمك پرسپوليس آمدم؛ شرايط به قدرى بحرانى بود كه نظير آن را به هيچ وجه چه در دوران بازيگرى و چه مربيگرى خود نديده بودم اما آمدم و تمام تلاشم را به كار بستم تا پرسپوليس موفق باشد.

پيروانى با حلاليت طلبى از هوداران پرسپوليس ادامه داد: در ۱۲ مسابقه اى كه سرمربى پرسپوليس بودم ، ۷ پيروزى، ۳ تساوى و ۲ باخت را كسب كردم كه به نظرم نتايج بدى نيست. اگر ۲ شكستى كه با من حاصل شد هواداران را ناراحت كرده از آنها عذرخواهى مى كنم و مى خواهم مرا حلال كنند اما ما بايد به اين باور برسيم كه باخت هم جزيى از فوتبال است و بدون شك من هم دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد.

سرمربى فعلى پرسپوليس كه پس از قطعى شدن حضور وينگادا در رأس كادر فنى اين تيم، ظاهرا ماموريت جديدى در پرسپوليس پيدا كرده است درباره شرايط فعلى اش گفت: در حال حاضر ماموريت جديدى از سوى مديريت باشگاه برايم در نظر گرفته شده كه تمام تلاشم را به كار مى بندم تا همراه با سرمربى خارجى تيم هر سه جام پيش رو را براى پرسپوليس كسب كنيم.

دوست دارم همانند دوران بازيگرى ام، اين بار در كسوت مربيگرى جام قهرمانى ليگ را بالاى سر ببرم. همچنين به هوداران قول مى دهم تا تمام تجربياتم را در اختيار سرمربى جديد قرار دهم. پيروانى درباره شايعات مطرح شده مبنى بر اختلافات بين او و حسين هدايتى كه در نهايت منجر به حضور سرمربى خارجى در پرسپوليس شد نيز تصريح كرد: به هيچ وجه موافق صحبت هاى مطرح شده در اين باره نيستم؛ اينكه مى گويند هدايتى حرمت پيروانى را شكست و باعث حضور سرمربى خارجى در پرسپوليس شد، به هيچ وجه درست نيست. هدايتى چه در زمان سرمربيگرى من و چه حالا تمام امكانات را براى موفقيت پرسپوليس فراهم كرد و مدام از من مى خواست تقاضاهايم را مطرح كنم تا براى تقويت اين تيم مهيا سازد. از او به خاطر تمام كمك هايى كه به پرسپوليس داشته، تشكر مى كنم و هواداران بدانند او براى مطرح كردن خود به پرسپوليس كمك نمى كند بلكه اين تيم را دوست دارد و فقط به پيشرفت و سربلندى پرسپوليس مى انديشد؛ شايد اين مساله را من كه با او كار مى كنم، بهتر بدانم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري‌فرد سخنگوي باشگاه پرسپوليس شد

کانون هواداران پرسپولیس : هيات مديره باشگاه باشگاه پرسپوليس مسووليت سخنگويي باشگاه را به مديرعامل سپرد.
    پيش از اين "مجيد فرخزادي" سخنگوي باشگاه پرسپوليس بود اما، به دليل ارتباط نزديك كاري و تصميمات اجرايي در حوزه‌ي مديريت و به جهت هماهنگي بيشتر در انتشار اخبار باشگاه؛ مقرر شده كه از اين پس «انصاري‌فرد» به عنوان سخنگو باشگاه عمل كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاری فرد: وينگادا مقابل استقلال روى نيمكت پرسپوليس مى نشيند

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: تجربه وينگادا به باشگاه پرسپوليس كمك خواهد كرد. عباس انصارى فرد پس از معرفى نلو وينگادا به عنوان سرمربى جديد پرسپوليس خاطرنشان كرد: اين مربى تجربيات خوبى دارد و با تيم هاى اماراتى و عربستانى آشنا است. اين موضوع مى تواند به پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا كمك كند. وى با اشاره به اين موضوع كه وينگادا در بازى مقابل استقلال روى نيمكت خواهد نشست،تأكيد كرد: افشين پيروانى به عنوان دستيار اين مربى پرتغالى روى نيمكت خواهد نشست تا عدم آشنايى اين مربى را مرتفع كند. مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: وينگادا روز دوشنبه قرارداد رسمى خود را با پرسپوليس منعقد خواهد كرد. انصارى فرد اضافه كرد: برخلاف مطالب عنوان شده وينگادا از تيم ملى اردن اخراج نشده است!

قرارداد اين مربى يك ماه قبل از بازى با سنگاپور به پايان رسيده بود. مسئولان فدراسيون فوتبال اردن بابت ۲ بازى مرحله مقدماتى جام ملت هاى آسيا به وينگادا ۷۰ هزار دلار داده بودند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هيچ بحرانى در اين باشگاه وجود ندارد. عده اى هستند كه مى خواهند پرسپوليس نتيجه نگيرد و براى ما حاشيه مى سازند. ما در وضعيت بسيار خوبى به سر مى بريم و هيچ گونه مشكلى نداريم.

انصارى فرد با اشاره بر اينكه به جهانى شدن پرسپوليس فكر مى كنيم، تصريح كرد: چندى پيش با موجى رئيس باشگاه يوونتوس صحبت كردم و به او گفتم دو بازيكن بزرگ مى خواهيم! آنها از اين پيشنهاد استقبال كردند و اين موضوع بازتاب خوبى در ايتاليا داشت. وى ادامه داد: در ايتاليا، پرسپوليس را با يوونتوس مقايسه كردند و به ما گفتند بازيكنانى تمايل دارند كه براى بازى در پرسپوليس به ايران بيايند. انصارى فرد با تاكيد بر سازماندهى هواداران پرسپوليس يادآور شد: قصد داريم ليدرهاى باشگاه را سازماندهى كنيم. گاهى اوقات اتفاقاتى رخ مى دهد كه ناخوشايند است. به همين دليل قصد داريم به اين وضعيت رسيدگى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پنجمين جلسه ستاد ويژه باشگاه پرسپوليس برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : پنجمين جلسه ستاد ويژه باشگاه پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا برگزار شد. در اين جلسه كه شب گذشته در محل باشگاه پرسپوليس با حضور كليه اعضا برگزار شد در خصوص محل اسكان تيم فوتبال پرسپوليس در عربستان، تهيه بليت براي بازيكنان و همراهان و مسايل ديگر بحث و تبادل نظر شد.
    در اين جلسه مقرر شد پرسپوليس 2 روز قبل از ديدار با الشباب عربستان با پروازي مستقيم راهي اين كشور شود. ستاد ويژه باشگاه پرسپوليس در حال انجام مكاتبات لازم براي در اختيار گرفتن زمين تمرين براي سرخپوشان در است و قرار است طي چند روز آينده اين كار نهايي شود. پرسپوليس در دومين بازي خود در ليگ قهرمانان آسيا 27 اسفند سال جاري در عربستان به مصاف الشباب مي رود. سرخپوشان در اولين بازي 20 اسفند ميزبان برنده ديدار دمپوي هند الشارجه امارات خواهند بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوشنبه همین هفته / كلاس توجيهي مشترك براي بازيكنان استقلال و پرسپوليس

کانون هواداران پرسپولیس : بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس روز دوشنبه در پشت درهاي بسته در كلاس توجيهي انضباطي شركت مي‌كنند. بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس روز دوشنبه ساعت 17:30 در محل فدراسيون فوتبال در كلاس مشترك توجيهي شركت خواهند كرد. در اين كلاس، آئين نامه انضباطي ليگ تخلفات براي بازيكنان دو تيم تشريح خواهد شد. در صورتي كه بازيكنان ابهامي در مورد مسايل انضباطي داشته باشند درباره آن توضيح داده مي شود. اين جلسه پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران برگزار خواهد شد. امروز عصر ساعت 17:30 نيز در هتل المپيك جلسه ديگري با حضور مديران، مربيان و سرپرستان دو تيم استقلال و پرسپوليس و برخي از مسئولان برگزار مي شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •