تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1573 از 1746 اولاول ... 5731073147315231563156915701571157215731574157515761577158316231673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,721 به 15,730 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به به خدا رو شکر

همین الان به این نتیجه رسیدم که دوستان در مورد اسکیل درست میگن

تیم دشمن
    مالف
    لئنا
    شیوانا
    لوکس
    وین

تیم من
    اکو جنگل خوب بود
    خودم مس فرتون و اما صبا فهمید که من دوباره تو پروموشن هستم. پینگ بازی قبلی 100. بازی پروموشن 225 به اضافه 1.5 ثانیه دیلی + لگ ولی با این حال خوب بازی کردم 8 کیل 7 دد 18 اسیست سی اس 238
    ( ای دی سی دشمن با پینگ 30 احتمالا 9 کیل 10 مرگ 7 اسیست و سی اس خوب با اون پینگ خوب بدون لگ دیلی 304 که عادی هم هستش.
    کت اوایل و وسط 2 بار تو بازی به مدت 5 6 دقیقه دی سی شدند و اسکورشون هم در حذ 6 6 15 بود ( 15 اسیست ) بود. که اخر بازی هم به خاطر احمق بازی ایشون همه مردیم و دشمن راحت بارون و ججی ججی ول پلی
    و اما تاپ ما. اقا من فقط می تونم تاپ بازی کنم ( حالا دشمن 3 تا تانکی داره ) دین دین داریم دادا ( اهنگش بود ) د تمپو معروف به تیمو با 2 4 در اواسط بازی و اخر بازی هم همون 5 7 14 ( 14 اسیست ) چیزی مثلا بود.

بله. با یک تمپو نوب در بالا که داد میزنه اکانتش برنز 5 بوده کرری شدند. و یک کت وسط که 2 بار دی سی میشن و کلی لول سی اس از دست میدن و لوکس برای خودش وسط حال می کنه به خاطر اینکه دشمنش نیست

من و اکو باید 2 نفری جلوی 5 تا دشمن باهوش و حرفه ای + 1 تمپو احمق برنز 5 + 1 کت که دی سی بوده باید اسکیل داشته باشم و با پینگ 225 که همراه با 1.5 ثانیه دیلی و لگ ا ماشالایی هستند در حد چلنجر بازی کنم و باز رو ببرم

دوستان من به این نیتجه رسیدم این بازی اسکیل میخواد
    یعنی اصلا شانس چیه. فقط اسکیل.شما باید در حدی باشه که بازی رو 2 به 8 گاهی 1 به 9 ببری
    اگر شما این توانایی رو نداری. یعنی اسکیل نداری. پس بیخودی قر نزنید که تیم ما ترول میفته. فقط اسکیل
    the SKILL im coming
    خوب بعد از اینکه یکی از بازی های پروموشن رو باختم. گفتم برام نرمال بازی کنم.
    دین این داریم دادا
    پینگ 138 در نرمال گیم
    به این میگن نیروی جذب

خوب حالا من برم یک دست نرمال. ا اا ا ا ا پینگ که شده 130. خوبه. حالا برم رنک بازی کنم
    ههههههه
    دوباره صبا دز فهمید من رفتم رنک.که بازی دوم پروموشن رو بازی کنم. پینگ 230 دوباره

حالا نتیجه بازی

من خودم راوین بالا. قرار بود جلوی ولاد باشم ولی زد اومد بالا. بازی کردنش هم به سیلور نمیخورد. وی هم دوبار بالا رو گنک کرد و من که کارم تمومه با این پینگ. 1 8 0 ههههه
    بریم سراغ جنگلر خفنمون 4 11 8 . 4 کیل 11 مرگ 8 اسیست. البته تا اواخر بازی مثلا 2 6 بود فلیم هم میکرد مثل چی
    بریم سراغ وسطمون یعنی اقای رنکتون 1 8 2 یعنی 1 کیل 8 مرگ و 2 اسیست و افک اپی
    بریم سراغ پایین . وین 9 9 5 . یعنی 9 کیل 9 مرگ 5 اسیست و فلیم در حد لالیگا
    برین سراغ ساپورتمون که میگن اسورف پلات 2 هستند. جاروان. هیچ سایق استونی نگرفتن اقای پلات . 7 کیل 6 مرگ 10 اسیست. ولی فلیم در حد لالیگا. پریمید با اقای وین

حالا تیم دشمن
    باهوش شماره 1 زد بالا 12 کیل 5 مرگ 10 اسیس
    باهوش شماره 2 ولاد مید 9 کیل 5 مرگ 16 اسیس
    باهوش شماره 3 جنگل وی 11 کیل 4 مرگ 15 اسیس
    باهوش شماره 4 ای دی سی جینکس 6 کیل 3 مرگ 9 اسیس
    باهوش شماره5 ساپورت ترش 4 کیل 5 مرگ 19 اسیس

نتیجه بازی 22 ما 42 دشمن

همانطوزر که مشاهده می کنید
    اولا پینگ باهوش عمل کرد. اول من بازی کردم پینگ خوب بود. رفتم بازی اول پروموشن دیدید که هم پینگ رفت بالا هم لگ دیلی سگی شد. با این حال خوب بازی کردم ولی باختیم به دلایل ذکر شده
    بعد بازی بعدی رفتم نرمال پینگ دوباره خوب شد. بعد دوباره رفتم رنک بازی دوم که هم پینگ رفت بالا و هم اسکورهای هر دو تیم و میزان کیل و اسیس حاکی اس بالانس بودن این بازی هستش. درسته من خودم بازی دوم خوب نبودم ولی وقتی نتیجه بازی این میشه و وی 2بار میاد بالا اول بازی میرینه به من میره و پینگ هم اینه. خوب ادم خیلی نمیتونه سفت بازی کن

البته بعد از این دو بازی من فقط به این نتیجه رسیدم که چیزی به اسم شانس وجود نداره. مچ مکینگ بالانس هستش. پینگ اصلا موقغ رنکد بالا نمیره. منم نوبم. دشمن هم هم نوبن. فقط اونهای اسکیل دارن. من ندارم. باختم
    یعنی غیر از این فکر کنید باید برید دکتر.

فقط اسکیل
    همه با من تکرار کنید
    من اسکیل دارم. ما اسکیل داریم. او اسکیم دارد
    تو اسکیل داری. انها اسکیل دارند. دشمن هم اسکیال دارد.

skill is real
    Last edited by kamron_devil; 20-06-2015 at 23:38.

2. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کامران دویل پونصد صفحه داشت در مورد صبا نت می نالید الان صد صفحه در مورد شانس می ناله از هزارو پونصدو هفتادو سه صفحه در مجموع هزارو سیصدو هفتادو سه صفحه مال پستای ایشونه

4. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

PawN (EDG Midlaner) this meta is all about CS
    من واقعا به این موضوع رسیدم ...... تیمتون فیدر داره درست ، Afk دارین درست ، ولی هدف را برای برد بگذار با تیمت به خوبی ارتباط بزقرار کن و میتونی ببری .... من خودم پرو نیستم رنک هم S5 هستم ولی به این نتیجه رسیدم که توی این متا فقط فارم حرف اول را میزنه .
    زمانی که رنک بازی میکنید به Combo بودن چمپیونها دقت کنید و همیشه چمپ برد بشینید .... البته من منکر شانس نیستم اون هم تاثیر داره ولی حتی با تیمهای گاو هم میشه برد فقط کافیه یک تیم فایت را ببرید.
    واردینگ را همیشه در لول 9 به تیمتون یاد آور بشین و خودرتون هم رعایت کنید.
    برای نمونه من اسکور Ashe خیلی بدی داشتم چون اکثرا حین بازی لگ بودم اما توی یک بازی رنک توی لاین پایین خیلی فشار بودیم و کیل هم زیاد داده بودم . Cho حریف هم وسط فید شده بود المپیکی ولی با واردینگ مناسب و اینکه من 10min رفتم فارم خالص توی یک تیم فایت بازی را برگردوندیم و بازی را بردیم که هر سه لاین ما تورت نداشت.
    قبیا هم گفتم اگر بازی را عقب هستید فقط بازی را کش بدین تا شما هم بتونید آیتم بیارید ..... افراد دشمن را تکی گیر بیارید و بکشید ..... واردینگ مناسب داشته باشین ..... دراگون و بافهای جانگل را جدی بگیرید ..... زمانی که بازی خیلی طولانی شد درصد خطاتون را بیارید پایین که جبران ناپذیر میشه .
    انشالله که همه میریم برای رنکهای بالاتر

6. 2 کاربر از Penta-KS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

وااااااااااای دیروز یه بازی باخته رو یجور بردیم حریف داشت گریه میکرد ))

فقط و فقط نکسوس مونده بود .. فقط هم یه thresh زنده مونده بود .... اونا اومدن شاخ بازی Ace بگیرن .. این thresh هم تو فانتین واساده بود اینارو میکشید تو ... خلاصه که QUARDA گرفت ... 5 مین بعدم بردیم .. خدایی اگه اسکین داشتم بش میدادم ) خیلی خوب ورق برگشت

8. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

اینقدر ناله نکنید چرا میبازیم .. MMR میاد پایین شمارو با نوب ها میندازه که شاید شما اونارو کری کنید ... هرکی تو EUNE هست یوزرشو بده میخوام یه رنک تیم بسازم مخصوص p30world

EUNE : AmirWingman

10. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کامران دویل پونصد صفحه داشت در مورد صبا نت می نالید الان صد صفحه در مورد شانس می ناله از هزارو پونصدو هفتادو سه صفحه در مجموع هزارو سیصدو هفتادو سه صفحه مال پستای ایشونه

یعنی الان من پست ندم هم تاپیک آباد میشه و هم شما رنکت میاد بالا دیگه؟ اوکی من پست نمیدم دیگه. مگر یادم بره. ببینم چی میشه این سایت

12. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یعنی الان من پست ندم هم تاپیک آباد میشه و هم شما رنکت میاد بالا دیگه؟ اوکی من پست نمیدم دیگه. مگر یادم بره. ببینم چی میشه این سایت
    من از طرف همه کسایی که میگن پست نده معذرت خواهی میکنم.
    اتفاقا به نظر من اگه آقای kamron_devil نبود این تاپیک تبدیل به قبرستون میشد!

14. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام وارد بازی بشم هی ارور login میده ! مشکل از منه یا شماها هم نمیتونین وارد بشین ؟

Login Error
    The Login Server did not respond.You may have a connection issue that is not related to the.....

ممنون

16. این کاربر از arash347 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام وارد بازی بشم هی ارور login میده ! مشکل از منه یا شماها هم نمیتونین وارد بشین ؟

Login Error
    The Login Server did not respond.You may have a connection issue that is not related to the.....

ممنون
    مربوط به اینترنت مزخرف مملکت گل و بلبلمونه.
    1-مودم رو خاموش کن یه 5 مین صبر کن بعد روشنش کن.
    2-آدرس dns رو عوض کن به مثلا 8.8.4.4 یا 8.8.8.8
    3-از فندق شکن! استفاده کن.

18. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

برای بار چهارم از برنز 1 به برنز 2 Demote شدم
    پینگم 380 هست ولی با یکی دو ثانیه تاخیر بازی میکنم (در اصل پینگ 2000 هست)
    نمیدونم برا شما هم اینجوره؟
    Last edited by msgcpp; 23-06-2015 at 17:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •