به به خدا رو شکر
همین الان به این نتیجه رسیدم که دوستان در مورد اسکیل درست میگن
تیم دشمن
مالف
لئنا
شیوانا
لوکس
وین
تیم من
اکو جنگل خوب بود
خودم مس فرتون و اما صبا فهمید که من دوباره تو پروموشن هستم. پینگ بازی قبلی 100. بازی پروموشن 225 به اضافه 1.5 ثانیه دیلی + لگ ولی با این حال خوب بازی کردم 8 کیل 7 دد 18 اسیست سی اس 238
( ای دی سی دشمن با پینگ 30 احتمالا 9 کیل 10 مرگ 7 اسیست و سی اس خوب با اون پینگ خوب بدون لگ دیلی 304 که عادی هم هستش.
کت اوایل و وسط 2 بار تو بازی به مدت 5 6 دقیقه دی سی شدند و اسکورشون هم در حذ 6 6 15 بود ( 15 اسیست ) بود. که اخر بازی هم به خاطر احمق بازی ایشون همه مردیم و دشمن راحت بارون و ججی ججی ول پلی
و اما تاپ ما. اقا من فقط می تونم تاپ بازی کنم ( حالا دشمن 3 تا تانکی داره ) دین دین داریم دادا ( اهنگش بود ) د تمپو معروف به تیمو با 2 4 در اواسط بازی و اخر بازی هم همون 5 7 14 ( 14 اسیست ) چیزی مثلا بود.
بله. با یک تمپو نوب در بالا که داد میزنه اکانتش برنز 5 بوده کرری شدند. و یک کت وسط که 2 بار دی سی میشن و کلی لول سی اس از دست میدن و لوکس برای خودش وسط حال می کنه به خاطر اینکه دشمنش نیست
من و اکو باید 2 نفری جلوی 5 تا دشمن باهوش و حرفه ای + 1 تمپو احمق برنز 5 + 1 کت که دی سی بوده باید اسکیل داشته باشم و با پینگ 225 که همراه با 1.5 ثانیه دیلی و لگ ا ماشالایی هستند در حد چلنجر بازی کنم و باز رو ببرم
دوستان من به این نیتجه رسیدم این بازی اسکیل میخواد
یعنی اصلا شانس چیه. فقط اسکیل.شما باید در حدی باشه که بازی رو 2 به 8 گاهی 1 به 9 ببری
اگر شما این توانایی رو نداری. یعنی اسکیل نداری. پس بیخودی قر نزنید که تیم ما ترول میفته. فقط اسکیل
the SKILL im coming
خوب بعد از اینکه یکی از بازی های پروموشن رو باختم. گفتم برام نرمال بازی کنم.
دین این داریم دادا
پینگ 138 در نرمال گیم
به این میگن نیروی جذب
خوب حالا من برم یک دست نرمال. ا اا ا ا ا پینگ که شده 130. خوبه. حالا برم رنک بازی کنم
ههههههه
دوباره صبا دز فهمید من رفتم رنک.که بازی دوم پروموشن رو بازی کنم. پینگ 230 دوباره
حالا نتیجه بازی
من خودم راوین بالا. قرار بود جلوی ولاد باشم ولی زد اومد بالا. بازی کردنش هم به سیلور نمیخورد. وی هم دوبار بالا رو گنک کرد و من که کارم تمومه با این پینگ. 1 8 0 ههههه
بریم سراغ جنگلر خفنمون 4 11 8 . 4 کیل 11 مرگ 8 اسیست. البته تا اواخر بازی مثلا 2 6 بود فلیم هم میکرد مثل چی
بریم سراغ وسطمون یعنی اقای رنکتون 1 8 2 یعنی 1 کیل 8 مرگ و 2 اسیست و افک اپی
بریم سراغ پایین . وین 9 9 5 . یعنی 9 کیل 9 مرگ 5 اسیست و فلیم در حد لالیگا
برین سراغ ساپورتمون که میگن اسورف پلات 2 هستند. جاروان. هیچ سایق استونی نگرفتن اقای پلات . 7 کیل 6 مرگ 10 اسیست. ولی فلیم در حد لالیگا. پریمید با اقای وین
حالا تیم دشمن
باهوش شماره 1 زد بالا 12 کیل 5 مرگ 10 اسیس
باهوش شماره 2 ولاد مید 9 کیل 5 مرگ 16 اسیس
باهوش شماره 3 جنگل وی 11 کیل 4 مرگ 15 اسیس
باهوش شماره 4 ای دی سی جینکس 6 کیل 3 مرگ 9 اسیس
باهوش شماره5 ساپورت ترش 4 کیل 5 مرگ 19 اسیس
نتیجه بازی 22 ما 42 دشمن
همانطوزر که مشاهده می کنید
اولا پینگ باهوش عمل کرد. اول من بازی کردم پینگ خوب بود. رفتم بازی اول پروموشن دیدید که هم پینگ رفت بالا هم لگ دیلی سگی شد. با این حال خوب بازی کردم ولی باختیم به دلایل ذکر شده
بعد بازی بعدی رفتم نرمال پینگ دوباره خوب شد. بعد دوباره رفتم رنک بازی دوم که هم پینگ رفت بالا و هم اسکورهای هر دو تیم و میزان کیل و اسیس حاکی اس بالانس بودن این بازی هستش. درسته من خودم بازی دوم خوب نبودم ولی وقتی نتیجه بازی این میشه و وی 2بار میاد بالا اول بازی میرینه به من میره و پینگ هم اینه. خوب ادم خیلی نمیتونه سفت بازی کن
البته بعد از این دو بازی من فقط به این نتیجه رسیدم که چیزی به اسم شانس وجود نداره. مچ مکینگ بالانس هستش. پینگ اصلا موقغ رنکد بالا نمیره. منم نوبم. دشمن هم هم نوبن. فقط اونهای اسکیل دارن. من ندارم. باختم
یعنی غیر از این فکر کنید باید برید دکتر.
فقط اسکیل
همه با من تکرار کنید
من اسکیل دارم. ما اسکیل داریم. او اسکیم دارد
تو اسکیل داری. انها اسکیل دارند. دشمن هم اسکیال دارد.
skill is real