بعدا یعنی کی؟ تو 13 هم لولم 9 شد نتونستم عوض کنم گفتم شاید همون اول باید عوض کرد ولی بازم میشه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بعدا یعنی کی؟ تو 13 هم لولم 9 شد نتونستم عوض کنم گفتم شاید همون اول باید عوض کرد ولی بازم میشه
لول ده كه شدي ؛ وقتي خواستي كاركترت رو انتخاب كني؛ هم كاراكتر مرد داره هم زن!! مي توني انتخاب كني ديگه!! مگه اين كه ورلد هاي سرعت قضيه شون فرق كنه!!!
نمیزاره زن انتخاب کنم. توی 13 10شدم رفتم کارکتر زن انتخاب کردم گفت باید اول جنسیتت زن باشه ائنم که عوض نمی شه
یکی از ویژگی های آپدیت جدید اینه که مثل سمند خودروی ملیمون هوشمند هست و نمی گذاره بری جنس مخالف برداری
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
الان این آپدیت کلید شماره 3 را هم گذاشتند که فقط می شه از فورت درش آورد که احتمال اونم خیلی کمه و جنگ فورت هم باید ویژگی های به خصوصی داشته باشه
1 ) همه با پول بیان فورت مثلا مینیمم 6000 تا و تقریبا نصفشون بمیرند تا 3-4 نفر بتونه از اون سلاح های خفن و یا کلید شماره 3 را پیدا کنه !
و گفته شده این 3 تا کلید در آپدیت بعدی به کار خواهد آمد چون هنوز چیزی براش ردیف نکردند
ضمنا کویستش سلاح اینا نخواهد داد
گفته می شه یک لباس جدید طراحی شده برای آپدیت بعدی که اون را خواهد داد !
فکر کنم حتما اون لباس ویژگی های به خصوصی خواهد داشت
پس اونایی که زن انتخاب می کنن از کچا انتخابمی کنن؟ یادم نمی یاد تو ثبت نام زن و مرد انتخاب کرده باشم...
بايد اول جنسيت رو تغيير بدي و براي اين كار روي منوي كاراكتر كليك كن
بعدش جنسيتت رو زن كن
بعدش هم برو كاراكتر زن بگير ...
خوب مشکل منم همینه وقتی تو کارکتر می خوام جنسیت رو تغییر بدم نمی زاره
این یک مسابقه هست که از 1 ماه قبل شرکت کننده ها برا خودشون امضا طراحی کردند و برای مسابقه شرکت کردند و الان مدت ثبت نام تموم شده و باید بازیکنان بهشون زای بدند که به 3 نفر اول که بیشترین رای را برای بهترین طراحی امضا بیاره جوایزی داده می شه که جوایزشم گلد می باشد![]()
گويا دو تا كوئست جديد هم اضافه شده!! :
Tomorrow's headline
How the festivals fall
توي Weststat نگاه كردم ؛ چيز خاصي نمي دادن!! امكان داره كوئست مخفي يا ... چيزي شبيه به اين رو باز كنن؟! در كل فايده اي هم دارن؟!
===
اين يارو هنري واكر هم اسمش آشناست... ! يكي از شخصيت هاي مجموعه داشتان هاي طرف شب هست! (مي دونم ذره اي هم براتون اهمينت نداره!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)