تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1573 از 4751 اولاول ... 573107314731523156315691570157115721573157415751576157715831623167320732573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,721 به 15,730 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

آقا من همینجوری الکی مودم رو خاموش روشن کردم ببینم چی میشه ، اتفاقی که افتاد این بود :

- تازه لینک ریید هست . سرعتم از 56 تا 67 هست و یایین تر نیومده تالا

میگم اگه سرعت آرت همینجوری بمونه میرزه یه اکانت ریید بگیرم ، نه ؟ فکر میکنین با اکانت چه سرعتی میده ؟

Last edited by OSEN; 27-01-2010 at 23:29. دليل: بدلیل مسائل امنیتی ! :دی

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

eco 128 ... ولي اصلن به تستم نگا نكن ...چون سرعت دانلودم حداكثر 30 هست(از هر سايتي كه دانلود كنم
    )ولي سرعت صفحه باز كردنم 512 است
    اينو تست كن ببين سرعتت چنده؟ اين نهايت سرعتت رو ميده چون محدودش نكردن!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

5

سلام .

آقا من همینجوری الکی مودم رو خاموش روشن کردم ببینم چی میشه ، اتفاقی که افتاد این بود :

میگم اگه سرعت آرت همینجوری بمونه میرزه یه اکانت ریید بگیرم ، نه ؟ فکر میکنین با اکانت چه سرعتی میده ؟

پس معلومه شاتل باecoلج کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان دقت کنید ، قبلا اکثرا یا سرویس آرت 1 داشتند یا اینکه شاتل اینقدر مشتری نداشت ! میتونید به نظر سنجی بالا هم نگاه کنید که اکثرا سرویس اکو 512 دارن !
    دوما سرویس اکو شبها اشتراکی یا همون شر میشه !
    سوما همه یعنی ما و شما شب ساعت 1 میزنن واسه دانلود ، خب نتیجه اش چی میشه ، میشه اینکه شب ها سرعت شاتل میاد پایین !
    من نمیدونم شما مسئله به این راحتی رو چرا گنده اش میکنید !
    یا برید سرویس آرت بگیرید ! یا اینکه صبر کنید شاتل پهنای باندشو افزایش بده که سرعتش نیاد پایین ! شاید راه حل های دیگه هم داشته باشه !
    بسی زیبا و جامع گفتید...
    والا تا جایی که یادمه تو قرارداد شاتل زده بود شبها رایگان نه اینکه اگه میخواید از دانلود رایگان استفاده کنید باید آرت بگیرید...
    این نکته رو یادم باشه امشب تو چت پشتیبانی مطرح کنم که ازین به بعد در قرارداد منظور بشه حداقل مردم تکلیف خودشون رو بدونن...و توی قرارداد آرت1 و اکو 128 هم بزنن سرعت دو مگ میدهیم ولی صداشو در نیار!!

حرف اینه که اگه شاتل مشکل پهنای باند داره چطور بعضی 128 ها با دو مگ دانلود میکنن اونوقت من برای باز کردن سایت شاتلم مشکل دارم شبها?! جالبه همین سوالو از پشتیبانی کردم جوابی نداشت..با وقاحت تمام گفت سرعت شما ملاکه به دیگران کار نداشته باش..گفتم سرعت من ملاکه ؟! الان از دیال آپ پایینترم, اکو 512...ارتباطو قطع کرد!!!

خواهشا بحث رو الکی سیاسی نکن
    شما یه دلیل بیار اگه قانع کننده بود ما هم قبول میکنیم

در ضمن سیاست های شاتل هیچ ربطی به بالا نداره چون خود شاتله که میخواد پول بیشتری به جیب بزنه برا برا همینه مشتری جذب میکنه اما با روترها محدودیت ایجاد میکنه که کم نیاره شاکی زیاد شه!!!!البته من هنوز نفهمیدم بر اساس چی این سرعتها بالا و پایین میشه چون یه دف یه مشکل داره دفعه بعد همون مشکل رو نداره!!!

تایید...خود شاتل خرابکاری کرده..با دادن حق بعضی کاربرا به دیگران!

5. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا من الان با پشتیبانی نمایندگی شاتل صحبت کردم گفت به طور معمول آرت 128 باید 16 تا سرعت داشته باشه ولی ما جلوی پهنای باندشون رو باز کردیم سرعت 110 به بالا دارن گفتم پس ما چی ما 512 گرفتیم سرعتمون از 60 بیشتر نمیره گفت نه باید شما هم 110 به بالا باشین گفتم ما که فعلا چیزی ندیدیم گفت یه نگاهی میندازیم ببینیم مشکلت کجاست فعلا که خبری نیست
    چقد من گفتم(گفتم -گفتا)یاد شعر حافظ افتادم -گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید-
    ولی من شب و روزم زیاد فرقی نمیکنه 60 آخرشه
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

شما چه سرويسي دارين؟

من آرت 1 دارم همين لينك شما رو وارد كردم با اجازه ولي سرعتش از 5 كيلوبايت بيشتر نميشد. لينك هاي ديگه هم از rapidgo ميزنم ولي سرعتش خيلي كمه. چرا پس فقط من اين وسط محدود شدم؟
    سیامک جان خودت واسم کارت تخفیف فرستادی
    من هم مثل تو Art1 دارم
    نمیدونم والا
    یه زنگ بزن بهشون ببین چی میگن
    راستی اون تعداد کانکشن ها رو هم اول واسه من 8 بودش تو IDM و سرعتم 64 بیشتر نبود پیش خودم گفتم بزار برشون دارم شاید تغییری کرد بعد که برداشتم شد 115
    میخوای یه امتحان بکن

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عجیب ترین موردی که دیدم اینکه با خاموش روشن کردن مودم سرعتم میشه بالای 100 ... این دیگه چه مدلشه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی اون تعداد کانکشن ها رو هم اول واسه من 8 بودش تو IDM و سرعتم 64 بیشتر نبود پیش خودم گفتم بزار برشون دارم شاید تغییری کرد بعد که برداشتم شد 115
    میخوای یه امتحان بکن

ببخشید میشه بگید قضیه این کانکشن ها توی IDM چیه ؟
    الته اگه دوست دارید ، من کنجکاو شدم .

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

عجیب ترین موردی که دیدم اینکه با خاموش روشن کردن مودم سرعتم میشه بالای 100 ... این دیگه چه مدلشه ؟؟؟؟

دقیقا برای منم این اتفاق افتاد ! اول دی سی شد و دیگه هیچ رقمه وصل نشد با 2-3 بار خاموش روشن کردن مودم یهو دیدم سرعت دوباره رفته بالا !

11. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بسی زیبا و جامع گفتید...
    والا تا جایی که یادمه تو قرارداد شاتل زده بود شبها رایگان نه اینکه اگه میخواید از دانلود رایگان استفاده کنید باید آرت بگیرید...
    این نکته رو یادم باشه امشب تو چت پشتیبانی مطرح کنم که ازین به بعد در قرارداد منظور بشه حداقل مردم تکلیف خودشون رو بدونن...و توی قرارداد آرت1 و اکو 128 هم بزنن سرعت دو مگ میدهیم ولی صداشو در نیار!!

حرف اینه که اگه شاتل مشکل پهنای باند داره چطور بعضی 128 ها با دو مگ دانلود میکنن اونوقت من برای باز کردن سایت شاتلم مشکل دارم شبها?! جالبه همین سوالو از پشتیبانی کردم جوابی نداشت..با وقاحت تمام گفت سرعت شما ملاکه به دیگران کار نداشته باش..گفتم سرعت من ملاکه ؟! الان از دیال آپ پایینترم, اکو 512...ارتباطو قطع کرد!!!

تایید...خود شاتل خرابکاری کرده..با دادن حق بعضی کاربرا به دیگران!
    بارها بحث شده آرت تنها 1 هفته هست سرویسش 1 مگ شده و 2 مگ هم فقط به Eco512 مشهد می دهند . اگر مشکل شما تو این 2 هفته پیدا شده پس ربطی به اون 2 مگی ها نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •