Multi-SSID ....kasi mitune vasam bege chiye? mamanun az dostan
Multi-SSID ....kasi mitune vasam bege chiye? mamanun az dostan
به نقل از یک وبلاگ ایرانی:
SSID: Service Set Identifier. روش فوق به منزله يک "رمزعبور" بوده که امکان تقسيم يک شبکه WLAN به چندين شبکه متفاوت ديگر که هر يک دارای يک شناسه منحصر بفرد می باشند را فراهم می نمايد . شناسه های فوق، می بايست برای هر access point تعريف گردند. يک کامپيوتر سرويس گيرنده به منظور دستيابی به هر شبکه ، می بايست بگونه ای پکربندی گردد که دارای شناسهSSID مربوط به شبکه مورد نظر باشد . در صورتی که شناسه کامپيوتر سرويس گيرنده با شناسه شبکه مورد نظر مطابقت نمايد ، امکان دستيابی به شبکه برای سرويس گيرنده فراهم می گردد .
این دستگاه فکر کنم باید اکسس پوینت باشه
با اکسس پوینت که نمیشه وایمکس گرفت
ولی شاید (مطمئن نیستم) بشه مودم وایمکس رو به اکسس پوینت وصل کرد!
که حرکت جالبی نیست
تا جایی که می دونم اکثر مودم های وایمکس خودشون وای فای هم دارن
ولی شاید بدون وای فای معمولی باشه
اگر بود
شاید اینر حرکت اتصال اکسس پوینت به مودم وایمکس جواب بده
ببین این مدل اکسس پوینت یک کابل WAN داره که اگر اشتباه نکنم باید محلش آبی باشه
اون رو بزن به مودم
ip دهی درست میدی؟
DHCP کانفینگ کردی؟
لطفا فارسی تایپ کنید
با تشکر
فکر کنم برای تعریف چندین شبکه وایرلس همزمان با پسورد و کانالهای مختلف باشه!
خوب من با این مودم از کجا ها میتونم اینترنت بگیرم ؟
میشه اینترنت بگیرم و بیرون ازش با لپ تاپ استفاده کنم ؟
ببین اکسس پوینت قابلیت های خودش رو داره
یک دستگاهی هست که شبکه محلی می سازه و قابلیت وارد کردن اینترنت به دستگاه هم وجود داره
تقریبا همینه
سلام
میخواستم بدونه اگه تلفن 2 خطه باشه ، میشه رو هر دو خط اینترنت گرفت بدون اینکه واسه مودم ها یا خود خط ها از لحاظ نویز مشکلی پیش باید؟
دوستان پست منوهم از قلم نندازن
در صورتی که خطوط مجزا از هم باشن و به هر چن تا دستگاه تلفن که دارین نویزگیر وصل باشه مشکلی نخواهید داشت.
در ضمن درصورتی که تمام موارد بالا رو رعایت کنین کیفیت خطی که مخابرات به شما میده،فاصلتون از مرکز مخابراتی و... در میزان نویز موثر خواهد بود.
سلام
من اینترنت 256 از مخابرات گرفتم و مودمم هم tp link ...
اولش چراغ اینترنت روشن میشد و دیگه نیازی نبود هربار که کامپیوتر رو روشن میکنی بری بورد باند کانکشن و کانکت واینا...
ولی الان اینطور شده...تازه بعضی وقتا خود به خود قطع میشه.حالا چطور کاری کنم که فقط با enable کردن local area conection یک بتر برای همیشه این کار رو بکنی؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)