محمد عباسی:
چه برنده باشیم، چه بازنده سرمربی برق میمانم
بازی مقابل استقلال انگیزه خاصی به ما داده است
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم فوتبال برق شیراز گفت: "مشفقیان" رییس مجمع باشگاه برق به من گفت ما شما را دوست داریم و مطمئن باشید در مسابقات آتی چه برنده باشید و چه بازنده، بركنار نمیشوید.
محمد عباسی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پیرامون آخرین وضعیت تیمش پیش از بازی شنبه (فردا) مقابل تیم استقلال تهران، اظهار كرد: به هرحال ایجاد وقفه بین مسابقات لیگ كه باعث دوری بازیكنان از فضای بازیها میشود، نمیتواند برای هر تیمی خوب باشد اما ما گلهای از این اتفاق نداریم چرا كه تمامی تیمها همین شرایط را داشتند؛ خوشبختانه در این مدت تمرینات شاداب و موفقی را پشت سر گذاشتیم و بچهها با انگیزه و انرژی فوقالعادهای كار میكردند.
وی افزود: در مدت اخیر دو بازیكن جدید به كادر تیم ما اضافه شدند كه یكی فرهاد محمدی بازیكن سابق تیم برق و دیگری یك هافبك مدافع بوسنیایی به اسم "نناد" است كه امیدواریم با حضور آنها تیم ما قدرت بیشتری پیدا كند؛ ضمن اینكه یك بازیكن كامرونی حرفهای هم نظر كادر فنی را جلب كرده اما هنوز سر مسایل مالی با باشگاه به توافق نرسیده است.
عباسی درباره شرایط بازی برابر تیم استقلال تهران نیز گفت: همه میدانند كه استقلال اكنون در بهترین شرایط فنی و آمادگی بسر میبرد كه برای هر تیمی خطرناك است. این تیم از تواناییهای مربی خوبی چون امیر قلعهنویی بهره میبرد كه امیدوارم استقلالیها قدر او را بدانند؛ البته تمامی این شرایط بازیكنان ما را ناامید نمیكند چرا كه بازی برابر استقلال و امید به كسب پیروزی مقابل آنها انگیزه خاصی به ما داده است كه باعث شده انگیزه بچهها در تمرینات دوچندان شود.
وی افزود: همچنین این مسابقه در شیراز انجام میشود كه این خود امتیاز بزرگی برای ماست. با توجه به اینكه تیم استقلال به خصوص در خط میانی از انسجام بالایی برخوردار است ما برای ضربه زدن به این خط برنامههای خاصی داریم و نسبت به بازی رفت حتی با هفت یا هشت تغییر در تركیب بازیكنان به مصاف آنها میرویم؛ امیدوارم تمام هدفگذاریهای و برنامههای ما برای بازی فردا جواب دهد و ما بتوانیم با كسب یك پیروزی شیرین مقابل تیم صدرنشین لیگ، پس از یازده هفته نتیجه نگرفتن، از شرمندگی هوادارانمان درآییم.
سرمربی تیم برق شیراز درباره خبرهایی كه مبنی بر استعفایش به دلیل كسب نتایج ضعیف اخیر، منتشر شده بود نیز تصریح كرد: میخواهم در این رابطه گلهای از برخی دوستان مطبوعاتی داشته باشم چرا كه تمام این صحبتها فقط به یك جمله شفاهی از من برمیگردد كه پس از بازی با پاس همدان زدم؛ آن موقع خبرنگاری به من گفت كه هیات مدیره تیم برق با توجه به نتایج ضعیف گذشته این مسابقه را آخرین فرصت شما اعلام كرده است و مربیانی چون بگوویچ، مدیرروستا و... از گزینههای جانشینی شما هستند كه من هم به دلیل عصبانیت از باخت برابر تیم پاس گفتم اگر چنین باشد من هم استعفا میدهم.
وی ادامه داد: تنها همین جمله باعث انتشار اخبار مختلفی پیرامون استعفای من شد كه هیات مدیره باشگاه هم با تشكیل جلسهای به موضوع پایان داده و به كادر فنی اعلام كرد كه با قدرت به كارتان ادامه دهید.
عباسی درباره دیدگاه كنونی كادر مدیریتی باشگاه برق نسبت به وی نیز به ایسنا گفت: درست است كه بازیهای زیادی را نتیجه نگرفتیم اما قبول كنید كه تغییرات بسیاری هم در كادر بازیكنانمان تنها به دلیل مصدومیتهای مكرر داشتهایم؛ خوشحالم كه این مساله مورد توجه كادر مدیریتی باشگاه برق هم هست؛ از این رو "مشفقیان" رییس مجمع باشگاه برق شیراز در صحبتهایی كه چندی پیش با من داشت گفت كه " ما شما را دوست داریم و بهتر است با قدرت به كارتان در تیم فوتبال برق ادامه دهید؛ مطمئن باشید این تیم در مسابقات آتی چه برنده و چه بازنده باشد ما شما را بركنار نخواهیم كرد".
وی افزود: البته باید بگویم ضمن احترام به دیدگاه كادر مدیریتی باشگاه، شرمنده مردم شیراز و هواداران تیم برق هستم چرا كه آنها با اینكه یازده هفته است شاهد موفقیت تیمشان نیستند، صبوری كردند و در این مدت حتی یك شعار انتقادآمیز هم علیه من در استادیومها سر ندادهاند. این مساله به من روحیه و انرژی بیشتری میدهد تا بتوانم در ادامه مسابقات لیگ تمام سعی و تلاشم را به كار گیرم.
سرمربی برق همچنین در ارزیابیاش از مسابقات آتی این تیم در رقابتهای لیگ برتر، خاطرنشان كرد: تیم ما امسال در تركیب بازیكنانش جوانگرایی زیادی داشت كه همین مساله موجب شد تا بازیكنان تجربه لازم را در مسابقات نداشته باشند، از این رو شكستهای مختلف ما كه با اختلاف تنها یك گل بوده است به وضوح مساله را روشن میسازد. همچنین فكر میكنم مصدومیت متعدد بازیكنان ما اولین حریف جدی برق بوده است؛ ما در مقاطع بسیار زیادی از مسابقات لیگ، حداقل هفت یا هشت بازیكن مصدوم داشتیم كه تاثیر زیادی بر كیفیت و هماهنگی فوتبال ما داشت. اگر با دقت بیشتری فوتبال ما را حتی در مسابقاتی كه بازنده بودیم ببینید، به هیچ وجه بد بازی نكردیم و تنها روی بدشانسی و كمتجربگی نتیجه را واگذار كردیم.
وی ادامه داد: در ادامه مسابقات لیگ با توجه به اینكه تجربه بازیكنانمان بیشتر شده و مصدومیتهای مختلف بچهها در حال برطرف شدن است شرایط بهتری را برای كادر بازیكنان آماده تیم پیشبینی میكنم، ضمن این كه سعی داریم قدرت تیم را از این نظر با اضافه كردن سه بازیكن جدید كه دو بازیكن آن به ما ملحق شدند، بالاتر ببریم. مطمئن باشید تیم حتی با كسب یك پیروزی از این وضعیت روحی خارج میشود؛ مگر تیم استقلال تهران در رده هفدهم جدول قرار نداشت و با یكی دو پیروزی روند صعودی مطلوبی پیدا كرد؛ بدون شك ما هم از این شرایط بیرون میآییم و مجددا به ردههای بالایی جدول خواهیم رسید.