تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1573 از 2014 اولاول ... 5731073147315231563156915701571157215731574157515761577158316231673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,721 به 15,730 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعضای هیئت مدیره پرسپولیس فردا به تمرین تیم ملی می روند

کانون هواداران پرسپولیس : اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس فردا با حضور در محل کمپ تیم های ملی از تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان بازدید خواهند کرد.
    عباس انصاریفرد مدیرعامل ، حسین هدایتی رئیس و محمد آخوندی ، مجید فرخزادی و محمدحسین نژاد فلاح به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس عصر فردا به تمرین تیم ملی خواهند رفت تا از نزدیک با کادر فنی و ملی پوشان کشورمان دیدار کنند.
    اعضای هیئت مدیره پرسپولیس همچنین برای حمایت از ملی پوشان کشورمان در دیدار حساس برابر کره جنوبی روز چهارشنبه به ورزشگاه آزادی خواهند رفت.

باشگاه پرسپولیس از همه هواداران این تیم خواسته است روز چهارشنبه با حضور در ورزشگاه آزادی به تشویق و حمایت از تیم ملی بپردازند تا فوتبال کشورمان به یک پیروزی شیرین در راه رسیدن به جام جهانی دست پیدا کند .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلطان : خيلي دير به ياد ايرانپاك افتاديم

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي و بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپولیس در مراسم تشييع جنازه صفر ايرانپاك گفت: صفر ايرانپاك از جمله بازيكنان با اخلاق و خلاقي بود كه خيلي دير به يادش افتاديم. علي پروين سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپولیس افزود: با توجه به شناختي كه از صفر ايرانپاك داشتم خيلي دير او را شناختيم ولي او خيلي زود ما را ترك كرد.
    وي ادامه داد: در مدت زماني كه صفر ايرانپاك در دوران بيماري قرار داشت با بي انصافي سراغي از او نگرفتيم و در كمال تعجب او رفت و اكنون بايد حسرت نبودش را بخوريم.
    بازيكن اسبق تيم پرسپولیس خاطر نشان كرد: مسئولان بايد تمام سعي خود را بكنند تا بهترين حاميان پيشكسوتان باشند تا آنها بعد از دوران قهرماني مشكل چنداني احساس نكنند .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني: هدايتي مي‌توانست پولش را در جاي ديگري خرج كند

کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيرواني در گفت و گویی در باره شايعه اختلاف با هدايتي براي آوردن مربي خارجي تاكيد كرد: هدايتي به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره در مدتي كه سرمربي تيم بودم همه گونه امكانات را براي من فراهم كرد. تعجب مي‌كنم كه برخي عنوان كرده‌اند كه ما با هم مشكل داريم.
    وي اضافه كرد: تاكنون به جز حمايت چيزي ديگري از هدايتي نديده‌ام. او براي پرسپوليس وقت مي‌گذارد در حالي كه مي‌توانست وقت وهزينه‌اش را در جاي ديگري صرف كند.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس عنوان كرد: هيات مديره باشگاه تمام تلاش خود را براي موفقيت پرسپوليس به كار برده است . من در اين مدت همه اين موارد را با چشمان خودم ديده‌ام.
    پيرواني درباره حضور وينگادا در پرسپوليس خاطرنشان كرد: او مربي خوبي است و از تجارب بالايي سود مي‌برد. به وينگادا كمك مي‌كنم شناخت خوبي از پرسپوليس به دست آورد و در اين تيم موفق شود.

اين مربي يادآور شد: در كنار وينگادا حضور خواهم داشت و تلاش مي‌كنم تا با وي به مقام قهرماني دست پيدا كنم.
    پيرواني درباره اينكه چگونه پس از يك دوره سرمربيگري حاضر شده دوباره به عنوان مربي فعاليت كند،‌اظهار داشت: از روز اولي كه سرمربي شدم مي‌دانستم يك روز امكان دارد كه بروم. هدف من خدمت به پرسپوليس است و هيچ گاه براي اين تيم كيسه‌ ندوخته‌ام .
    وي ادامه داد:‌به عنوان بازيكن پرسپوليس قهرمان شدم و دوست دارم در كسوت مربيگري اين افتخار را تكرار كنم. براي من فرقي نمي‌كند چه مربي باشم و يا سرمربي.
    پيرواني خاطرنشان كرد: در دوراني كه سرمربي بودم و شكست خودرديم اتفاقاتي ديدم كه باورنكردني بود و دوست نداشتم آنها را ببينم.با اين حال از تمام هواداران پرسپوليس حلاليت مي طلبم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جريمه نقدي و احضارمديرعامل پرسپوليس به كميته انضباطي

کانون هواداران پرسپولیس : کميته انضباطي فدراسيون آراء خود درخصوص تيم هاي متخلف را صادر كرد.
    ديدار دو تيم پرسپولیس تهران و فولاد خوزستان درحالي برگزار شد که تعداد 15 صندلي توسط تماشاگران تيم منتسب به باشگاه پرسپولیس شکسته شد. بر اين اساس باشگاه پرسپولیس بايد مبلغ يك ميليون وپانصد هزار ريال جريمه نقدي پرداخت كند.
    همچنين به دليل تخلفات صورت گرفته از سوي بازيکنان در ديدار دو تيم پرسپولیس تهران و پيام خراسان، ابراهيم توره از پرسپولیس و محسن ارزاني به همراه روح اله بهرامي از تيم پيام خراسان بايد ساعت 16روز يکشنبه بيستم بهمن در کميته انضباطي حضور داشته باشند.
    در پي تخلفات هواداران منسوب به باشگاه پرسپولیس و عدم هدايت درست سکوها از مشوقان فوتبال، مديرعامل باشگاه پرسپولیس بايد روز يکشنبه بيستم بهمن، در کميته انضباطي حاضر شود .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محسن خلیلی: وینگادا را نمی‌شناسم!

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تعویض سرمربی مربوط به بازیکنان نمی شود و باید مدیران تیم پاسخگو باشند اما من شخصا هیچ شناختی درباره وینگادا ندارم.
    محسن خلیلی در گفت وگویی عنوان کرد: از این که نمی توانم برای پرسپولیس دردربی بازی کنم احساس بیار بدی دارم اما باید بگویم که بازیکنان پرسپولیس برای این که دراین بازی پیروز شوند انگیزه بسیار بالایی دارند و برخلاف تصور خیلی ها من معتقدم که پرسپولیس در این بازی برنده خواهد شد.

وی ادامه داد: افشین پیروانی برای تیم زحمات بسیار زیادی را متحمل شده است ولی مدیران تیم تصمیم گرفتند که پیش از دربی برای بالا بردن روحیه و انگیزه بازیکنان دست به تغییر و تحولات بزنند.
    خلیلی خاطر نشان کرد: شنیده ام وینگادا سابقه مربی گری در تیم ملی عربستان و تیم های باشگاهی کشور پرتغال را دارد اما من شخصا این مربی را نمی شناسم و نمی‌دانم که آیا او می تواند در پرسپولیس موفق باشد یا خیر، اما من به موفقیت پرسپولیس دراین فصل ایمان دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علی آبادی: برای وینگادا آرزوی موفقیت می کنم

کانون هواداران پرسپولیس : رئیس سازمان تربیت بدنی با رد دخالت این سازمان در امورات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: سازمان به اعضای هیئت مدیره دو این دو باشگاه اختیار تام و استقلال داده است تا امورات را پیگیری کنند.
    محمد علی آبادی که امروز در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال و پرسپولیس پرطرفدارترین و پرافتخارترین تیم های آسیا هستند که با هیئت مدیره ای مستقل اداره می شوند. رئیس سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه این سازمان دخالتی در عزل و نصب های دو باشگاه ندارد خاطرنشان کرد: سیاست سازمان تربیت بدنی این است که در امور این دو باشگاه دخالت نکند تا اعضای هیئت مدیره بتوانند با استقلال رای باشگاههایشان را اداره کنند و دستشان برای تصمیم گیری باز باشد.

علی آبادی ادامه داد: هرچند این دو باشگاه منتسب به سازمان تربیت بدنی هستند اما ما نمی گوییم چه کسی سرمربی شود یا چه کسی برود. چرا که در صورت شکست و ناکامی همه تقصیرها به گردن سازمان تربیت بدنی می افتد.

وی خاطرنشان کرد: البته تاکید ما این است که برای رشد مربیان داخلی از تجربیات آنها استفاده شود و برای این دو تیم هم مربی وطنی استفاده شود اما با توجه به انتظار هواداران و اتفاقات حاشیه ای که پیرامون این دو باشگاه وجود دارد باید پذیرفت که این امر تا حدی ناشدنی است.

رئیس سازمان تربیت بدنی در پایان با اشاره به حضور نلو وینگادا در راس کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای ایشان و همه مربیان در این دوتیم آرزوی موفقیت می کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داوران ایرانی دربی 66 فردا معرفی می شوند/ حضور داور خارجی منتفی شد

کانون هواداران پرسپولیس : داور ایرانی شصت و ششمین دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس در نشست فردا با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته داوران مشخص می شود.
    در این نشست که ساعت 16 فردا با حضور علی کفاشیان ، مهدی تاج رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ، مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون ، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر ، غلامرضا بهروان نایب رئیس کمیته داوران و منوچهر نظری و حمید خوشخوان دو عضو کمیته داوران برگزار خواهد شد ، داور ایرانی این دیدار از میان 4 گزینه اصلی انتخاب خواهد شد.
    مسعود مرادی، محسن ترکی، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده چهار گزینه مورد نظر کمیته داوران برای قضاوت دربی 66 هستند.

به گفته رئیس کمیته داوران، وی گزینه مورد نظر خود را به مسئولان فدراسیون فوتبال ارائه کرده ولی در انتخاب نهایی داور این مسابقه تابع نظرفدراسیون خواهد بود.
    به این ترتیب بحث حضور داور خارجی برای قضاوت این مسابقه منتفی است و پس از 13 سال دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس را داور ایرانی قضاوت خواهد کرد.
    دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز 25 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

داوران ایرانی دربی 66 فردا معرفی می شوند/ حضور داور خارجی منتفی شد

کانون هواداران پرسپولیس : داور ایرانی شصت و ششمین دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس در نشست فردا با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته داوران مشخص می شود.
    در این نشست که ساعت 16 فردا با حضور علی کفاشیان ، مهدی تاج رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ، مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون ، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر ، غلامرضا بهروان نایب رئیس کمیته داوران و منوچهر نظری و حمید خوشخوان دو عضو کمیته داوران برگزار خواهد شد ، داور ایرانی این دیدار از میان 4 گزینه اصلی انتخاب خواهد شد.
    مسعود مرادی، محسن ترکی، خداداد افشاریان و سعید مظفری زاده چهار گزینه مورد نظر کمیته داوران برای قضاوت دربی 66 هستند.

به گفته رئیس کمیته داوران، وی گزینه مورد نظر خود را به مسئولان فدراسیون فوتبال ارائه کرده ولی در انتخاب نهایی داور این مسابقه تابع نظرفدراسیون خواهد بود.
    به این ترتیب بحث حضور داور خارجی برای قضاوت این مسابقه منتفی است و پس از 13 سال دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس را داور ایرانی قضاوت خواهد کرد.
    دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز 25 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
    تيک تاک جان ممنون از اخبار

با کوچکترين اشتباه داور جو ورزشگاه اميدوارم بهم نخوره و بازي رو تعطيل نکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه چیز تقصیر هیچکس

مرجع خبری پرسپولیس : سناریوی نهایی برای دربی نوشته شد .

آرام و خونسرد در دفترش نشسته و با خودکارش روی کاغذ سفیدی که جلویش قرار دارد خط‌خطی می‌کند، به همه چیز فکر می‌کند اما داربی برای او کابوس است. به‌یاد توصیه‌های محمد علی‌آبادی به‌عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس می‌افتد که از او خواسته بود تا آرامش را به مجموعه بازگرداند و این اختلافات درونی را به هر شکلی تمام کند. عباس انصاری‌فرد در این روزها فقط به بازی مهم و حیاتی با استقلال فکر می‌کند، مسابقه‌ای که می‌تواند اولین توهین‌ها و ناسزاها را نثار مدیرعامل و تمام عوامل باشگاه کند و البته «رئیس» بسیار از این موضوع ناراحت و معترض است. «زودتر کارها را درست کنید» این دستوری است که فراتر از خواهش‌های معمولی به مدیرعامل داده می‌شود، همان فرد به‌فکر ترمیم وجهه‌ای است که چند وقتی می‌شود مثل گذشته «مقتدر» نیست.
    کابوس داربی
    «داربی» واژه‌ای است که خیلی‌ها سالیان سال به آن می‌نازند. هنوز که هنوز است بسیاری از پرسپولیسی‌ها به 6 گلی می‌نازند که وارد دروازه استقلال کرده‌اند و این کابوس به هیچ‌وجه از ذهن آبی‌ها پاک نمی‌شود. اما داربی 66 که خیلی جاها با دو عدد 6 آمیخته شده این‌بار تبدیل به کابوس پرسپولیسی‌ها شده است و ترس از شکست، آنهم از نوع سنگین، خواب را از چشم مدیرعامل و هیات‌مدیره و البته کادرفنی برده است. مخصوصا اینکه ابراهیم توره هم در این بازي غایب است، وضعیت نیکبخت هم با کیلوهای اضافی مشخص است و وضعیت کریمی و کریم هم معلوم نیست که آن روز، روزشان باشد یا خیر. از طرف دیگر افشین پیروانی هم که امید چندانی نمی‌توان به او داشت، استاد خودش هم نمی‌داند چه‌کاره است...
    سناریو نوشته شد
    عباس انصاری‌فرد دقیقا بعد از بازی با داماش و در حالی‌که از اوضاع تیمی باخبر شد ناگهان تغییر موضع داد و طور دیگری حرف زد. مدیرعاملی که تا روز چهارشنبه با قاطعیت از حضور سرمربی خارجی بعد از داربی خبر می‌داد و با حالتی متناقض از افشین پیروانی دفاع می‌کرد، پنجشنبه در مقابل دوربین 90 قرار گرفت و به بینندگان تلویزیونی خبر داد که ظرف همین یکی‌دو روز، نام سرمربی خارجی را «خودش» اعلام می‌کند و به‌همین منظور، امروز در مصاحبه‌ای مطبوعاتی آن را اعلام خواهد کرد. نکته جالب‌تر اینجاست که افشین پیروانی هم با روی گشاده در مقابل دوربین قرار گرفت و از واژه «انشاءالله» برای حضور سرمربی خارجی استفاده کرد و حتی اعلام کرد که به‌عنوان دستیار به کار مشغول خواهد شد. 24‌ساعت بعد از بازی با داماش چه اتفاقی افتاده است؟ مثل اینکه همه به سناریویی نوشته شده ایمان آورده‌اند و به‌نظرشان رسیده که به‌نفع همه آنها خواهد بود.
    بازخوانی سناریو
    موضوع کاملا روشن و واضح شده، هیچکس دوست ندارد مسئولیت داربی را به گردن بگیرد و می‌داند که باید ناسزاها و توهین‌های هواداران را هم بپذیرد. بهترین کار، آمدن «سرمربی خارجی» قبل از بازی بزرگ مقابل استقلال است تا این سناریو برای همه نوعی بازی «برد - برد» باشد، بدون کمترین تلفات و البته حرف‌های اضافی. با آمدن سرمربی خارجی و شکست احتمالی مطمئنا دیگر کسی در ورزشگاه علیه اعضای هیات‌مدیره شعار نخواهد داد. دلیل هم مشخص است چرا که «هیات‌مدیره یکی از مربیان خوب را بر روی نیمکت نشانده است.» از طرف دیگر افشین پیروانی می‌توانست همان مربی شکست‌خورده‌ای باشد که باختی بزرگ را در کارنامه‌اش به‌جا می‌گذاشت اما او با حضور سرمربی خارجی می‌تواند ادعا کند که «من قبل از این بازی 6 امتیاز کسب کرده‌ام و عملکرد بدی نداشتم و حالا هم فقط دستیارم» که مطمئنا این «شکست خطرناک» می‌توانست پایان دوران کوتاه مربیگری‌اش در فوتبال ایران باشد که با این سناریو همه‌چیز به‌نفع او می‌شود و با حضور سرمربی خارجی بر روی نیمکت و البته شکست احتمالی، او ادعا خواهد کرد. «من تازه آمده‌ام و احتیاج به زمان دارم و این تیم را می‌سازم...» از سوی دیگر با حضور سرمربی خارجی می‌توان انتظار جو مثبتی را در مجموعه تیمی داشت که می‌تواند موجب بالا رفتن روحیه و درجه اعتمادبه‌نفس بازیکنان باشد که بسیار می‌تواند به پرسپولیس کمک کند. حالا خودتان قضاوت کنید، هواداری که از شکست احتمالی ناراحت است، باید علیه چه‌کسی و چه جریانی شعار بدهد؟ بالاخره یک‌نفر باید مقصر باشد اما این وسط کسی تقصیر ندارد، چرا که شرایط کاملا تغییر کرده است و «هیچکس» در مظان اتهام نخواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امير عابديني: براي مديران پرسپوليس مرغ همسايه غاز است!

مرجع خبری پرسپولیس : جذب "وينگادا" بيشتر به نفع دلال‌هاست تا پرسپوليس!

امير عابديني با انتقاد از تصميم مديران پرسپوليس براي تغيير سرمربي اين تيم گفت: براي مديران پرسپوليس مرغ همسايه غاز است!

مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس با بيان اينكه وقتي باشگاهي سازمان دهي مناسبي نداشته باشد، چنين اتفاقاتي را در آن شاهد خواهيم بود، اظهار كرد: از نظر من، افشين پيرواني به خوبي توانسته تيم پرسپوليس را جمع كند و نتايج خوبي را هم با اين تيم كسب كند. صرف هزينه‌هاي چندصد ميليوني براي جذب سرمربي در يك فصل از جيب بيت‌المال كاملا بيهوده است.

وي ادامه داد: با توجه به نتايج استقلال قهرماني در ليگ براي پرسپوليس ميسر نخواهد بود. در ليگ قهرمانان هم كه قهرماني 50-50 است. بنابراين چه تضميني وجود دارد كه وينگادا براي پرسپوليس در آسيا موفقيت ايجاد كند؟!

عابديني ضمن انتقاد مجدد از تصميم هيات مديره پرسپوليس در خصوص جذب "نلو وينگادا" گفت: همه تيم‌ها براي شركت در ليگ قهرمانان از مدت‌ها قبل خود را آماده كرده‌اند؛ ولي متاسفانه پرسپوليس در آستانه اين رقابت‌ها تازه به فكر جذب مربي است.

وي با بيان اينكه مگر وينگادا ظرف پنج سال گذشته جز اخراج از تيم ملي اردن كار ديگري هم كرده است، ادامه داد: بايد ديد مديران پرسپوليس از جذب وينگادا چه هدفي داشته اند؛ چرا كه اين مربي برزيلي در پنج سال گذشته موفقيتي نداشته كه او را براي پرسپوليس در نظر مي‌گيرند.

مديرعامل اسبق پرسپوليس با تاكيد بر اينكه به خدمت گرفتن سرمربي آن هم با حالت دستپاچه چه معنايي دارد؟ خاطرنشان كرد: گاهي اوقات به طور ناخواسته تصميمات اشتباهي مي‌گيريم. برخي مواقع هم مي‌دانيم كه تصميمات‌مان غلط است؛ ولي آن را به مرحله اجرا درمي‌آوريم. چگونه مي‌توانيم با انتخاب از سر دستپاچگي نتايج خوبي را براي پرسپوليس متصور باشيم؟ معتقدم آوردن وينگادا بيشتر به نفع دلال‌هاست تا پرسپوليس!

عابديني با تاكيد بر ادامه‌ي حضور افشين پيرواني در كادرفني تيم پرسپوليس تصريح كرد: به شخصه معتقدم حضور وينگادا در پرسپوليس هيچ تاثيري براي اين تيم نخواهد داشت و اگر او مربي عاقلي باشد، بايد از حضور پيرواني به عنوان دستيار اول در پرسپوليس استفاده كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •