تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1572 از 1849 اولاول ... 5721072147215221562156815691570157115721573157415751576158216221672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,711 به 15,720 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

يعنى فشفشه هاى هاى وب هم باطل مى شه!؟؟ اگه نامحدود بشه کيفيت پايين مياد و ممکنه قيمت ها هم افزايش پيدا کنه و تجربه ثابت کرده که اينا ى چيزى رو درست مى کنن از اون طرف مى زنن چششو کور مى کنن
    نمی دونم ولی مطمئنم این حرومیا کاری رو که منافع کثیفشون رو به خطر بندازه انجام ندادن و نمی دن هدفشون اینه شبکه نکبتی ملیشون ( ملی اینا با ملی ملت فرق داره ) رو گسترش بدن و کم کم دسترسی رو به اینترنت به لحاظ قیمت و ... محدود کن دقت کن قطع نمی کنن چون اساسا جرات اینکارو ندارن و اصلا شدنی نیست اما تمام سعی شون رو می کنن تا اینترنت محدود شه و اینترانت گسترش پیدا کنه !!!
    شما فک کردی خلیفه شون چرا دستور داده تا شورای عالی مجازی تشکیل شه که متشکل هست از افراد نظامی و ...؟ دلیلش فقط محدود کردن نت و نقشه کشیدن واسه تنها سرگرمی مردم بخت برگشته ایرانه ! وگرنه فرمانده نظامی و ... رو چه به اینترنت اصلا چرا باید تو همچین شورایی باشه ؟
    این واعظی بی سواد به اینترانت داخلی میگه اینترنت منظورش از نامحدود کردن همون اینترانته چون پهنای باندشو خیلی زیاد کردن اگر اینترنت نامحدود شه که کل شبکه پاره میشه چون اصلا نه پهنای باند کافی تو ایران هست و نه اینکه سرورها کشش داره اصلا شدنی نیست به این راحتیا حتی اگرم بخوان چنین کاری کنن هنوز خیلی از زیرساخت ها آماده نیست!!!

2. 3 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    همونجوری که دوستمون گفتن کاملا متغیره ولی بیشتر وقتا بالای 150 هست
    همین الان که تست گرفتم 8.8.8.8 روی 170 هست و 4.2.2.4 روی 180
    ممنون
    پروفایل گیم یا سرویس گیم هم داره های وب؟ این ۱۸۰ با پروفایل گیم هست یا بدون پروفایل گیم؟
    قطعی و افت کیفیت و سرعت هم داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

امکان نداره اینترنت رو نامجدود کنن ، ینی انقدر مطئنم که میخوان بامبول در بیارن ، مثلا یا میگن فقط ترافیک داخلی ! (که البته این مورد هم فک نکنم بگن همه ترافیکی که از ایران رد میشه، مثلا مثه سری پیش بگن سایت دکتر فلانی برای بازدید بری نامجدود حساب میشه)
    یا انقدر سرعتشو میارن پائین که نشه استفاده کرد ، یا اینکه قیمت انقدر بالا میبرن که نشه خرید! کلا من هیچ خوش بین نیستم به نت ایران ، عمرا اقا ! عمرا!

5. 3 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون
    پروفایل گیم یا سرویس گیم هم داره های وب؟ این ۱۸۰ با پروفایل گیم هست یا بدون پروفایل گیم؟
    قطعی و افت کیفیت و سرعت هم داره؟
    والا های وب اصلا پروفایل گیم نداره - عادیه کلا
    قطعی که نه - افت سرعت هم خیلی کم به نظرم از 1 سال پیش بهتر شده تو این مورد

7. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستان من پارسال که های وب داشتم ... با اینستاگرام خیلی مشکل داشتم و کلا خیلی دیر لود میشد و کلا هم نصفه و نیمه عکسارو میاورد ...

الان درست شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببینید الان دولت داره پهنای باند رو تقریبا 5 برابر قیمت تموم شده به isp ها میفروشه
    اگه این مورد اصلاح بشه که بعیده اینترنت نامحدود مشکلی نخواهد داشت.
    شاید ماه های اول مشکل ایجاد بشه اما وقتی عطش دانلود ملت فروکش کرد و دیگه موندن چی دانلود کنن اوضاع به روال عادی برمیگرده.

10. 3 کاربر از alireza_asol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دوستان من پارسال که های وب داشتم ... با اینستاگرام خیلی مشکل داشتم و کلا خیلی دیر لود میشد و کلا هم نصفه و نیمه عکسارو میاورد ...

الان درست شده؟
    دوست عزیز من همین امروز اینترنت های ویم وصل شده.

من مشهدم ، حوالی سیدرضی ، مرکز مخابراتی فرشچی.

در مورد اینستاگرام و تلگرام سرعت خوبی داره . یعنی من الان لایو ویدیو اینستاگرامو بدون قطعی میبینم ، البته شاید چون روزه اوله خوبه بعد ممکنه داغون بشه ، امیدوارم که نشه.

البته جالبه من سرعت لود ایستاگرامم چه عکس چه ویدیو نسبت به تلگرامم بهتره ، ولی در حال حاضر در کل هر دو خوب بودن. (با سیستم اندرویدی و گوشی سامسونگ note5)

ضمنا به خاطر نویز زیاد خطم پهنای باندم و اوردن پایین و روی 4 مگ بستن و در حال حاضر سرعت دانلودم با 500KB/s idm است ( بدون استفاده از وی پی ان) که به همین سرعت اگر پایدار باشه و نوسانی نشه راضیم.

نکته دیگه این که برای من با بعضی وی پی ان ها شدیدا سرعتت میاد پایین (مثل psiphon ) و با بعضی دیگه افت چندانی نداره .

در اخر اینکه با تمام تفاسیری که خدمتت عرض کردم ، اگر ویدیو با کیفیت 720 یا 1080 HD بخوام ببینم چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان تاخیر و لگ زیاد دارم .
    Last edited by rezapcworld; 10-07-2017 at 19:08.

12. این کاربر از rezapcworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان درست شده؟
    من از عید اومدم های وب عالی بود اما چند روزه یه عکس می خواد باز کنه خیلی خراب شده انگار سرعت 1 مگه ولی مطمئنم از های وب نیست از اختلال هایی هست که عمدا دارن درست می کنن چون هات اسپات هم خراب شده ناجور ...
    مشکل isp نیست دوستان ...

14. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز من همین امروز اینترنت های ویم وصل شده.

من مشهدم ، حوالی سیدرضی ، مرکز مخابراتی فرشچی.

در مورد اینستاگرام و تلگرام سرعت خوبی داره . یعنی من الان لایو ویدیو اینستاگرامو بدون قطعی میبینم ، البته شاید چون روزه اوله خوبه بعد ممکنه داغون بشه ، امیدوارم که نشه.

البته جالبه من سرعت لود ایستاگرامم چه عکس چه ویدیو نسبت به تلگرامم بهتره ، ولی در حال حاضر در کل هر دو خوب بودن. (با سیستم اندرویدی و گوشی سامسونگ note5)

ضمنا به خاطر نویز زیاد خطم پهنای باندم و اوردن پایین و روی 4 مگ بستن و در حال حاضر سرعت دانلودم با 500KB/s idm است ( بدون استفاده از وی پی ان) که به همین سرعت اگر پایدار باشه و نوسانی نشه راضیم.

نکته دیگه این که برای من با بعضی وی پی ان ها شدیدا سرعتت میاد پایین (مثل psiphon ) و با بعضی دیگه افت چندانی نداره .

در اخر اینکه با تمام تفاسیری که خدمتت عرض کردم ، اگر ویدیو با کیفیت 720 یا 1080 HD بخوام ببینم چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان تاخیر و لگ زیاد دارم .
    من شخصا خطم تا 16 مگ کشش داره رو صبا بودم تا اخر سرعت رو میداد رو مخابرات همه خیلی خطم کیفیت خوب داشت
    ولی رو های وب خط هم وضع خوبی نداره مرکز مخابراتیمون هم تا 470 تا 500 کیلو سرعت میده
    از ی جا وی پی ان میخرم خیلی کیفیت داره باهاش 1080 یوتیوب بدون مشکل میبنم ولی برعکس رو اپارات بدون هیچی 360 هم به زور میبنیم
    خلاصه به خیلی چیزا بستگی داره
    الان چن روزه بعد از اینکه مینالیدم از اینستا و تلگرام اینا پینگمم 160 اینا بود الان 130 گاهی هم 103 نهایت 138 میشه وضع شانسیه و موقتی برای من که خوب میشه واسه رفیقمون تو ی مرکز دیگ خراب میشه واسه من خراب میشه واس رفیقمون خوب
    کلا انگار سیستمشون شنبه دو شنبه اس به هرکی تو یه روز حال میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خسته نباشید منم بعد 8 سال از شاتل تصمیم گرفتم بیام های وب چون ماهی 47 میدادم آرت 3 ولی سرعت دانلود روی 200kbps و پینگم 50 با سایت speedtest حالا یک ساله 84 گیگ گرفتم 257t بعد هرچی کم اوردم فشفشه
    از دوستانی که های وب دارن بگن سرعت دانلود رو چنده ؟
    پشتیبانی فروش های وب گفت سرعت دانلود متغیره از 500kbps تا 2 مگ
    ولی پشتیبانی های وب انگار بهتره از شاتل دوستان شما نظرتون چیه در مورد پشتیبانی؟

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید منم بعد 8 سال از شاتل تصمیم گرفتم بیام های وب چون ماهی 47 میدادم آرت 3 ولی سرعت دانلود روی 200kbps و پینگم 50 با سایت speedtest حالا یک ساله 84 گیگ گرفتم 257t بعد هرچی کم اوردم فشفشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •