اگر شبانه روی 200kBps هست که قانونشونه و برای همه کم و بیش همینه.برای منم زیر 240 هست
اگر شبانه روی 200kBps هست که قانونشونه و برای همه کم و بیش همینه.برای منم زیر 240 هست
طبق قرارداد، کماکان ساعت 1 تا 7 هست
نمیدونم چرا گاهگاهی بعضیها شایعه میسازن که شده 1 تا 6 ؟!
![]()
حالبه بازم خوش به حال شما داداش ! رو حساب مشتری مداری واست شب و همون 2 مگ ست کردن ! مال من شبامو روی 512 کیلوبیت (ماکس دانلود در بهترین حالت 64 !!!!!) ست کردن !!
اون قدر پیگیری کردم و آخرشم درست نشد و بهم گفتن همه همینن اما نامردا دروغ گفتن منم دیگه حالم بد میشه از هر چی پیگیری سرعت و حجمه اما هنوزم حجم دزدی هاشون همیشه هس
یک نکته شاید برای دیگران هم مفید باشه
آقا من دیدم یک هفته ای میشه که نویز خط بی دلیل اونقدر رفته بالا که تلفن خش خش داره و از دو چراغ اینترنت مودم، یکی و گاهی هر دو برای چند دقیقه میرن و میان
به 17 تماس گرفتم بعد از اینکه یکساعتی طول دادن که خط رو بررسی کنن گفتن مشکلی نیست و شما بوق دارین. برای نویز و این مسائل هم به بخش تعمیرات کابل مخابرات اطلاع بدین.
به اونجا تماس گرفتم (اگه کسی شمارش رو لازم داشت pm کنه) و گفتم کابلهای ما رو اینقدر وصله وصله کردین که دیتای خط قابل استفاده نیست و وضع جعبه کافوی خیابون هم وخیمه دل و رودش ریخته بیرون یکیتون پاشه بیاد نگاه کنه.
برای کابل گفت که مخابرات بما کابل نمیده تا دوباره کابل کشی کنیم و مجبوریم وصله بزنیم ولی برای جعبه کافو و بررسی خط مأمور می فرستیم
قبلا که مامورشون می آمد می رفتم کمکش هم می کردم این پرتبه یکساعت بعد که آمد حال نداشتم برم ببینم چکار میکنه ولی هر کار کرده توی این چند روز دیگه نویزی روی خط و تلفن نیست و چراغای مودم هم دیگه نرفته و خط پایداره
این بود انشای من با موضوع بهار را توصیف کنید![]()
Last edited by HardwareMaster; 30-03-2015 at 12:46.
خدا از زبونت بشنوه من گفتم 2مگ ست شده ولی خوب کو 2مگ اگر 2مگ بود که پیگیری نمیکردم میگم خطمم کلا 2 مگ نمیگیره اصلا چه برسه به شب آقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا
در کل نارازی هستم اینا شورشو در آوردن اصلا خدمات درست ندارن
داره میگه شهر های شلوغ مشکل قابل توجهی نبوده!!!!
از اونجاییه که مشهد جزو همین شهرها به حساب میاد مشکل اونقدر زیاد بود که حتی من که از مخابرات سرویس نگرفتم اما چراغ لینکم در این ایام بیش از 10بار رفت و اومد!!!!!!
البته سه چهار روز اول عید شدید بود به مرور رو بهبودیست!!!!!
برای منم 1 تا 7 هست .شایعه درست میکنن بعضیا...
یکوقت با snr 8 سرعت رو روی 7.5 مگ می بندن و یکوقت با snr 22 روی 2.3 مگ !
![]()
دوستان یکی دو روزه که سرعتم از 10k بیشتر نمیشه ! کسی این مشکل رو نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)