تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1572 از 1746 اولاول ... 5721072147215221562156815691570157115721573157415751576158216221672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,711 به 15,720 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کلا Dota 2 از هز نظر از LOL برتری داره
    LOL که اومد از روی Dota اسکی رفت این که هیچی بعدشم LOL حالت مبتدی داره برای آدمای مبتدی هست و کلا Pay to Win هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان کلا Dota 2 از هز نظر از LOL برتری داره
    LOL که اومد از روی Dota اسکی رفت این که هیچی بعدشم LOL حالت مبتدی داره برای آدمای مبتدی هست و کلا Pay to Win هست
    دوست عزیز لول از دوتا اسکی نرفته . سازنده های دوتا1 اومدن لول رو ساختن اولا.
    دوما اینها سلیقه است یکی با دوتا حال می کنه یکی با لول یکی با یه چیز دیگه! به عنوان مثال بنده یکبار دوتا بازی کردم آنقدر تمش خشک و کند بود که فهمیدم هیچی جای لول رو برای من نمی گیره بعدم لول 30 میلیون کاربر اکتیو روزانه و قریب 70 میلیون کاربر داره در حالیکه دوتا تنها نزدیک به 10 میلیون کاربر اکتبو اونم در ماه داره پس می بینی که افراد بیشتری با لول حال می کنن...
    در ضمن لول most played game ever هست.لینک زیر رو ببینید که درصد شیر وقت توسط گیمر ها رو به صورت میانگین نشون میده: (توجه کنید استاتیستا دارای رنک 4000 جهانی و 500 آلمان هست که بیش از 1800 سورس داره و جزو سایت های معتیر هست)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن لول دارای رکورد 15 میلیون کاربر در حال بازی همزمان هست که این یه رکورد در بازی های آنلاین به حساب میاد.

3. 2 کاربر از V for Vendetta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز لول از دوتا اسکی نرفته . سازنده های دوتا1 اومدن لول رو ساختن اولا.
    دوما اینها سلیقه است یکی با دوتا حال می کنه یکی با لول یکی با یه چیز دیگه! به عنوان مثال بنده یکبار دوتا بازی کردم آنقدر تمش خشک و کند بود که فهمیدم هیچی جای لول رو برای من نمی گیره بعدم لول 30 میلیون کاربر اکتیو روزانه و قریب 70 میلیون کاربر داره در حالیکه دوتا تنها نزدیک به 10 میلیون کاربر اکتبو اونم در ماه داره پس می بینی که افراد بیشتری با لول حال می کنن...
    در ضمن لول most played game ever هست.لینک زیر رو ببینید که درصد شیر وقت توسط گیمر ها رو به صورت میانگین نشون میده: (توجه کنید استاتیستا دارای رنک 4000 جهانی و 500 آلمان هست که بیش از 1800 سورس داره و جزو سایت های معتیر هست)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن لول دارای رکورد 15 میلیون کاربر در حال بازی همزمان هست که این یه رکورد در بازی های آنلاین به حساب میاد.
    منم این سایت رو میشناسم.
    لول 21% درصد هستش
    اون وقت بازی ورد وارکرافت با این همه ادعا 6.1% هستش
    دوتا 2 که تو باقالی هاست رتبه پنجم با 4.9%
    حالا اگر مثلا لول 21 بود دوتا 2 مثلا 17 بود ما میگفتم حرفه شما درسته

5. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام،
    ببخشید منم الکی وارد بحث شدم ولی یکم حرفاتون به نظرم اشتباه رسید...
    اولا یه قانون عام در فیزیک وجود داره که پایه گذار فیزیک نوین هست ینام اصل عدم قطعیت هایزنبرگ (ره!) که میگه هیچی قطعی نیست حتی قوانینی که به نظر می رسه صد در صد درستند. به عنوان مثال قوانین نیوتن بر این تاکید داشتند که به هیچ عنوان یک جسم همزمان در دو جا نمی تواند حضور داسته باشد ( منطقی هم به نظر می رسه) اما بعد ها فهمیده شد الکترون همزمان می تواند در دو جا حضور داشته باشد!!!
    حالا این چه ربطی داره به فرمایشات شما اینکه شما به هیچ عنوان نمی تونید صد در صد اعلام کنید که کل این بازی شانسه و کسایی که به درجات بالا در این بازی رسیدن شانسی رسیدند. من منکر این نمی شم که شانس در این بازی تاثیر مشهودی داره اما همه چیز شانس نیس. قطعا تاثیرات اسکیل به مراتب بالا تر هست... همین خونسردی که بهش اشاره کردین یکی از پارامترهای اسکیل هست.
    در ضمن رادرفورد می گه شانس در زندگی همه وجود دارد دانشمندان از کنار شانس به راحتی نمی گذرند (مثال بارز بکرل که شانسی پایه های پدیده ی پرتو زایی را کشف کرد) مطمئن باشید اگر در بازیی که همه چیز به ضرر شماست اگر از همه ی موقعیت ها و شانس هایی که در مسیر بازی براتون پیش میاد به نحو احسند استفاده کنید پیروز خواهید شد اما هیچکس قادر نیست از همه ی موقعیت ها استفاده کرده و در هر زمانی بهترین کار را بکند.
    قطا اگر مسابقات lcs رو ببینید از این حرف که این بازی شانسیه کامل بر خواهید گشت و این طور خواهید گفت که شانس هم در این بازی تاثیر دارد اما نه به اندازه ی اسکیل فردی و تیمی...
    این قانون جذب که گفتین برای اولین بار هست که با این نام می شنومش، در کتاب سکرت (راز) از بی اهمیت بودن نسبت به مسائل رو یکی از زیر شاخه های قدرت فکر (brain power) یاد می کنه که از پارامتر های (EQ (emotional qution است.
    دوست عزیز این قانون جذب که من گفتم فیزیک کوانتوم ثابت کرده. شما اگر مستند راز 1 رو ببینی یا راز 2 چند تا از دانشمندان فیزیک کوانتم دنیا و متا فیزیک میان در مورد این صحبت می کنند. من خودم خیلی از فیزیک حالیم نمیشه ولی دکتر فرهنگ هم اینطوری می گفت که
    کم تراکم ها پرتراکم های مشابه خود را جذب می کنند.
    در ضمن همین اقای دکتر فرهنگ که خودشون به خارج کشور سفر می کنند و زیاد مطالعه دارند میگفتن تو امریکا یک دستگاهی اسمش یادم نیست که میاد انرژی های دور بدن رو نشون میده. که دلیل چشم زخم یا اینکه مثلا میگن دل به دل راه داره یا دلیل اینکه میگن از هر چی بدت بیاد یا بترسی برات اتفاق میفته همه همه تو همین مستند راز برای شما توضیح میده . یا اینکه چرا پولدارا خوشانسند ولی فقیرا هی بد میارن. بعد ما قضاوت می کنیم که اهان این اقا یک کاری کرده خدا باهاش اینجوری می کنه یا صلاح بوده یا داره امتحان میشه. نه شما این رو ببین. و حتما به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم سخنرانی های اقای دکتر فرهنگ رو در مورد موفقیت ببینی و ببینی چه راحت به خواسته هات میرسی ( در کنار تلاش ولی. یک نگاهی به مردم بکن. صبح تا شب میدوند تلاش می کنند هیچی ندارند. چون طرز فکرشون منفی هستش. پس زندگیشون بد میگزره )
    شما حتما مستند راز 1 رو بخر ( نری از اینترنت دانلود کنی که 1 بار هم به زور میبینی و روت اثر هم نمی کنه ) اون وقت میبینی این قانون جذب چیه و چرا شما تو زندگیت خوشانسی یا بدشانسی
    حالا میگی رنک بالایی ها
    من بازی زیاد اسپک می کنم. گاهی میبینم یارو مثلا دیاموند یا مستر هستش ولی یک حرکات نوبی میزنه که برنز نمیزنه
    و قبول دارم که اسکیل خیلی اثر داره
    ولی فرض کن بر حسب شانس مثلا یکی از چمپ های دمشن تو جنگل گنگ بشه. خوب تیم دشمن میشن 4 تا. و احتمال برد تیم رو به رو بیشتره. یعنی 5 - 4 = 1
    شانس خیلی خیلی اثر داره.
    شما حتی میتونی تو سایت های ایرانی و خارجی هم داستان های مربوط به ملت که با قانون جذب به خواستشون رسیدن رو ببینی

مثلا من خودم یک چیزی میخواستم. 2 سال تمام تلاش کردم. روزی 9 10 ساعت. بهش نرسیدم. بعد که راز رو دیدم 1 روزه بهش رسیدم
    حالا من هر چی بگم دوستان سر کم مطلاعه بودن یا بی حوصلگی یا شست و شوری مغزی در مورد اینکه زندگی سخته و چون در امد شما مثلا ماهی 500 تومانه پس عقلا شما صاحب خونه نمیشی و یا اینکه صلاح هستش ما بدبخت باشیم و ..... کم همتی می کنند و نمیرن ببینند . یا 1 بار دیدن چون به چیزی که خواستن نرسیدن میگن الکیه. ولی من گفتم باید این مستند راز رو حتما 6 7 بار ببینید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

آقایون من حرفم رو پس میگیرم این بازی کلا رو شانس میچرخه اگه شانست خوب باشه تیم خوب میوفته بهت کری میشی میبری بازیو
    اگرم بد باشه مثله من تیم ترول میوفته بهتون که سوراکا میره جانگل با یک ساپورت afk ولی از اونجایی که شانس نداری طبیعیه که باید بازی رو ببیازی!
    اما شایانه ذکره که در بعضی مواقع میتونید شانس رو دور بزنید!
    من یه قانونی پس از سال ها تفکر و تعامل ساختم به اسم قانون دفع
    شمام ازین قانون استفاده کنین اصن نیازه به هیچ اسکیل و مهارتی نداره و فقط باید شانس هم نداشته باشین و شما براحتی میتونین مثله من اکانت اسمورفتون رو کری کنین و ببرین حتی با وجود afk و noob و troll ...

این دست آخری هم واین پلی کردم فقط به عشقه کمرون دویل
    Last edited by R.I.P; 20-06-2015 at 14:04.

8. این کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوست عزیز این قانون جذب که من گفتم فیزیک کوانتوم ثابت کرده. شما اگر مستند راز 1 رو ببینی یا راز 2 چند تا از دانشمندان فیزیک کوانتم دنیا و متا فیزیک میان در مورد این صحبت می کنند. من خودم خیلی از فیزیک حالیم نمیشه ولی دکتر فرهنگ هم اینطوری می گفت که
    کم تراکم ها پرتراکم های مشابه خود را جذب می کنند.
    در ضمن همین اقای دکتر فرهنگ که خودشون به خارج کشور سفر می کنند و زیاد مطالعه دارند میگفتن تو امریکا یک دستگاهی اسمش یادم نیست که میاد انرژی های دور بدن رو نشون میده. که دلیل چشم زخم یا اینکه مثلا میگن دل به دل راه داره یا دلیل اینکه میگن از هر چی بدت بیاد یا بترسی برات اتفاق میفته همه همه تو همین مستند راز برای شما توضیح میده . یا اینکه چرا پولدارا خوشانسند ولی فقیرا هی بد میارن. بعد ما قضاوت می کنیم که اهان این اقا یک کاری کرده خدا باهاش اینجوری می کنه یا صلاح بوده یا داره امتحان میشه. نه شما این رو ببین. و حتما به شما دوست عزیز پیشنهاد می کنم سخنرانی های اقای دکتر فرهنگ رو در مورد موفقیت ببینی و ببینی چه راحت به خواسته هات میرسی ( در کنار تلاش ولی. یک نگاهی به مردم بکن. صبح تا شب میدوند تلاش می کنند هیچی ندارند. چون طرز فکرشون منفی هستش. پس زندگیشون بد میگزره )
    شما حتما مستند راز 1 رو بخر ( نری از اینترنت دانلود کنی که 1 بار هم به زور میبینی و روت اثر هم نمی کنه ) اون وقت میبینی این قانون جذب چیه و چرا شما تو زندگیت خوشانسی یا بدشانسی
    حالا میگی رنک بالایی ها
    من بازی زیاد اسپک می کنم. گاهی میبینم یارو مثلا دیاموند یا مستر هستش ولی یک حرکات نوبی میزنه که برنز نمیزنه
    و قبول دارم که اسکیل خیلی اثر داره
    ولی فرض کن بر حسب شانس مثلا یکی از چمپ های دمشن تو جنگل گنگ بشه. خوب تیم دشمن میشن 4 تا. و احتمال برد تیم رو به رو بیشتره. یعنی 5 - 4 = 1
    شانس خیلی خیلی اثر داره.
    شما حتی میتونی تو سایت های ایرانی و خارجی هم داستان های مربوط به ملت که با قانون جذب به خواستشون رسیدن رو ببینی

مثلا من خودم یک چیزی میخواستم. 2 سال تمام تلاش کردم. روزی 9 10 ساعت. بهش نرسیدم. بعد که راز رو دیدم 1 روزه بهش رسیدم
    حالا من هر چی بگم دوستان سر کم مطلاعه بودن یا بی حوصلگی یا شست و شوری مغزی در مورد اینکه زندگی سخته و چون در امد شما مثلا ماهی 500 تومانه پس عقلا شما صاحب خونه نمیشی و یا اینکه صلاح هستش ما بدبخت باشیم و ..... کم همتی می کنند و نمیرن ببینند . یا 1 بار دیدن چون به چیزی که خواستن نرسیدن میگن الکیه. ولی من گفتم باید این مستند راز رو حتما 6 7 بار ببینید.
    در مورد قانون جذب اینکه اطلاعاتی ندارم من فقط ا ز جانب کتاب معروف سکرت صحبت کردم که در این کتاب پر فروش آمریکایی از قدرت های خارق العاده ی مغز (مثل همین چشم زخم، جادو، تفکر مثبت و...) صحبت می کنه که استفان اوکینگ هم در مورد برخی از مسائل متافیزیک این کتاب دلایل فیزیکی اورده...
    اما بگذریم فقط این جمله ی شما منو یکم اذیت کرد:
    "این بازی فقط و فقط شانس میخواد. هیچ اسکیلی نمیخواد ."
    که البته احساس می کنم تغییر موضع دادین(از صحبت های جدیدتون که اینجور بر میاد)

در آغاز فعالیت Toxic_player's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

منم یه جورایی حرف کامران رو قبول دارم
    قبلنا که wow پلی میدادم هیرو ماینم خیلی طول داد تا فول شه در صورتی که هیرو هایی که واسم کوچکترین اهمیتی نداشتن درجا فول میشدن
    به چیزی بی اهمیت باشی یا واست مهم نباشه زود میاد بالا، تو لول شانس مهمه ولی اسکیل تاثیرش خیلی بالاتره(این نظر شخصیه)
    Last edited by Toxic_player; 20-06-2015 at 15:10.

11. این کاربر از Toxic_player بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اخه دوستان ببینید
    اسکیل زمانی شما نیاز دارید که 4 تای ذیکه هم خوب باشن
    فرض کنید اسکیل شما مثلا به نسبت رنکتون 150 هستش به جای 100
    تیم دشمن همه حدا اقل اسکیلشون میشه 100
    یعنی 5 تا دشمن باهوش میشه 500
    حالا تیم شما همه احمق و اسکیل خوب بشون میدم میشن جند 300

طبق قانون ریاضی
    500 - 300 = 200
    پس تیم دشمن ( البته تیم دشمن هم باید همه رو 150 حساب کرد ولی ما همون 100 حساب کردیم ) 200 تا بیشتر شانس داره ببره
    و میبره
    حالا شما هر چقدر هم خوب بازی کنید. وقتی یکی افک میره. یکی تو تیم کمک نکنه بره جنگل مثلا زمانی که شما درگیر هستید. بردن و گفتن کلمه اسکل یکمی مسخرس

شما اسکل نیاز داری. بله 100%
    حالا زمانی که شما اسکیل داری. تیمت هم دارن. و بازی بالانس باشه. اینجا شانس هستش که یکدفعه دشمن سوتی بده بمیره 1 2 تشاون شما بری وسط و ببری
    ولی وقتی تیم دشمن همه باهوش همه باهوش
    تیم شما همه نابغه در فید . دیگه این وسط اسکیل این چیزها یکمی خندا داره
    کاش اون تیم هایی که من می افتاد به شما میفتاد بعد من ببینم چه عکس العملی نشون میداید
    اومی اصلا شما درست میگید فقط اسکیل میهخواد
    ولی اسکیل شما باید در حد دیاموند مستر باشه تا بشه یک تیم فول فید احمق افک رو در برابر 5 تا باهوش فید شده برد اگر من اسکیلم در حد مستر بود؟ خوب اینجا چه می کنم؟

بجث تمامه. شما تو شرایط من نیبستیند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

واسه منم این اتفاق زیاد میوفته وقتی مثلا با چمپه جدید یا یه چمپی که تاحالا بازی نکردم بازی میکنم تیم خوب بهم میوفته ولی با چمپ مینم که میرم همیشه نوب میوفته تو تیمم
    وقتی که یه نگرانی از باخت میاد تو ذهنم اون بازیو رو 100% میبازم
    مثلا وقتی که حواسم نیست پشت هم win streak ام مثلا چند تا گیم رو پشت هم میبرم بعد که یهو میرمmatch hestory رو نگاه میکنم میگم نکنه بازی بعدیو ببازم
    دقیق همون بازی همه نوبا رو میندازه تو تیم من میبازم و بازی های بعدش هم همینطور ...
    الانم این سرور آمریکا که هستم اولش چقدر حال کردم با پلیرهاش و انگلیسی حرف زدنشون الان به طرز عجیبی 4 تا گیمه پلیر های بد میندازه هم کسایی که اصن بلد نیستن درست انگلیسی حرف بزنن حتی بد تر از لهستانی ها حرف میزنن
    آخه چطور ممکنه بعد یه روز کامل که توی آمریکا بازی کردم الان اینجوری بشه!!!!
    واقعا همه چی به همون ذهن و اینچیزاس که kamron_devil میگه ولی نمیخوام بگم که این بازی کلا به شانسه یا کلا به اسکیله
    -------------------------------------------
    فکر کنم رسیدن به bronze تا challenger علاوه بر اسکیل بیشترین چیزی که مهمه همین ذهن و مغزمونه باید ببینم ذهنمون کدوم درجه از اسکیل رو میپذیره و وقتی به اون درجه از اسکیل ذهنی و اسکیل توی بازی که رسیدیم ما رو به اون سمت میکشونه
    با تمام موانعی که بین راهمون قرار داره اما مارو میبره به اون درجه ای که بهش تعلق داریم باید خودمون باور داشته باشیم که مثلا من پلاتینوم ام یا من گولد ام
    هیچی دیگه منم خرافاتی شدم lol
    Last edited by Fiddle; 20-06-2015 at 17:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واسه منم این اتفاق زیاد میوفته وقتی مثلا با چمپه جدید یا یه چمپی که تاحالا بازی نکردم بازی میکنم تیم خوب بهم میوفته ولی با چمپ مینم که میرم همیشه نوب میوفته تو تیمم
    وقتی که یه نگرانی از باخت میاد تو ذهنم اون بازیو رو 100% میبازم
    مثلا وقتی که حواسم نیست پشت هم win streak ام مثلا چند تا گیم رو پشت هم میبرم بعد که یهو میرمmatch hestory رو نگاه میکنم میگم نکنه بازی بعدیو ببازم
    دقیق همون بازی همه نوبا رو میندازه تو تیم من میبازم و بازی های بعدش هم همینطور ...
    الانم این سرور آمریکا که هستم اولش چقدر حال کردم با پلیرهاش و انگلیسی حرف زدنشون الان به طرز عجیبی 4 تا گیمه پلیر های بد میندازه هم کسایی که اصن بلد نیستن درست انگلیسی حرف بزنن حتی بد تر از لهستانی ها حرف میزنن
    آخه چطور ممکنه بعد یه روز کامل که توی آمریکا بازی کردم الان اینجوری بشه!!!!
    واقعا همه چی به همون ذهن و اینچیزاس که kamron_devil میگه ولی نمیخوام بگم که این بازی کلا به شانسه یا کلا به اسکیله
    ولی هرچی که هست نمیشه هیچ وقت به اون چیزی که دلمون میخواد یا مغزمون میخواد برسیم

منم یه جورایی حرف کامران رو قبول دارم
    قبلنا که wow پلی میدادم هیرو ماینم خیلی طول داد تا فول شه در صورتی که هیرو هایی که واسم کوچکترین اهمیتی نداشتن درجا فول میشدن
    به چیزی بی اهمیت باشی یا واست مهم نباشه زود میاد بالا، تو لول شانس مهمه ولی اسکیل تاثیرش خیلی بالاتره(این نظر شخصیه)
    خوب خدا رو شکر 2 نفر شاهد پیدا شد
    البته اینکه شما همون طور که بخوای با اون چیزی که میخوای رو می تونی بهش برسی. ( اول مهم این هستش که خدا صلاح بدونه. دومش رو کمی پایین تر میگم )
    ببینید این دنیا غیر از قانون جذب که تو مستند راز میگه یک سری قوانین دیگه داره که شما اگر اونها رو بدونی یا ندونی تو زندگی شما اثر میزاره. با این تفاوت که وقتی اونها رو میدونید قوانین رو رعایت می کنید و بازی رو میبرید.
    من حتما به شما 2 دوست عزیز پیشنهاد می کنم سخنرانی های اقای دکتر فرهنگ در مورد موفقیت و مستند راز 1 ( که حتما باید 6 7 بار ببینید تا کاملا متوجه بشید ) رو حتما بخرید و ببینید و ببینید که میشه به همه چیز رسید
    ببینید بعضی چیز ها از نظر عقلی دست نیافتنی هستش
    مثلا زمانی که اسکیل شما در حد برنز هست مثلا گلد شدن غیر ممکنه
    زمانی که شما تو ایرانی و همه چیز هر روز گرون میشه و مثلا شغل شما با اضافه کاری در امدش 1.5 میلیون 2 میلیون میشه و اون هم به خرج زندگیتون نمیرسه . نمیشه خونه دار شد
    یا یک ماشین بی ام دبلیو خرید
    درسته؟
    ولی با حرف هایی که توی این فرهنگ و راز میگه شما تلاشت رو می کنی ( این اولین قدمی هست که باید برداشت. اسکیل هم تا حدی داری مثلا ) ولی قدم دوم رو کائنات که خدا آفریده باید بردارند و تا زمانی که شما قوانین رو ندونی و اجرا نکنی کائنات هم فقط و فقط بد برای شما میارن. علتش این هستش که افکار من و شما 24 ساعت منفی هستش
    مثلا
    اگر این بازی رو ببازم
    اگر بیکار بمونم
    اگر بنزین گرون بشه
    اگر جواب رد بهم بده
    اگر تو امتحان قبول نشم و .....
    خوب این فکر های منفی و .... که شما هر روز انجام میدید باعث میشه تو زندگیتون فقط و فقط بدشانسی بیارید

حالا سوال این هستش؟ که خوب ما تو ایرانیم. وضع اقتصادی رو هم که میبینید. بیکار رو هم که میبینید و ....
    خوب حالا یعنی خدایی که اون بالا هستش مثلا نمی تونه به من یک بی ام دبلیو بده؟ چون من درامدم 2 میلیون تومانه و من تو ایرانم؟ اینطوری خدا نا توان میشه نوذ بلاه . ولی خدا میاد راهش رو به ما نشون میده که به خواسته هامون برسیم. ولی این به ما بستگی داره که راه رو بریم. یا اینکه تنبلی کنیم. یا اینکه بگیم اگر اینطور بود الان همه پولدار بودن ( مهم این هستش که همه مثل شما نمیرن این راه رو )
    یا اینکه بهونه وقت رو بیارم بعد وقتمون رو با سریال بی نمک شمعدونی بگزونیم و .....
    بعد بریم اون دنیا بگیم. خدا تو به فلانی بابای پولدار؟ ماشین فلان؟ تو فلان کشور به دنیا اومد؟ و از این حرف ها
    ولی خدا میگه من راه رو نشونت دادم که تو با همین توانایی و پول و کشوری که هستی به همه چیز برسی. خودت راه رو نمیری به من چه؟

مثلا خود من رو میبینید؟ من خودم با همین کتاب ها و راز و ... تو زندگیم به خیلی چیزها رسیدم. البته همه و همش کار خدا بوده. اصلا کار خدا بوده که من اینها رو بخرم. شما ببین این همه وقته من هی میگم به دوستان بخرید ببینید ولی کسی گوش نمیده. دهن روزه قسم میخورم که یک ریالی برای من یا فامیل من سود نداره . ولی دوست دارم ملت پیشرفت کنن. به اینکه من یک کاری دارم می کنم خدا کمک کنه به زودی میلیاردر میشم. فوقش این هستش یک اسمورف اکانتم رو میدم برام بوست می کنه. البته میگم خدا باید بخواد و کمکم کنه. به اینکه شما 24 ساعت بدوی کار کنی تلاش کنی خدا نخواد و قوانینی که روی دنیا گزاشته رو نری به جایی نمیرسی. قبلا گفتم. نه بابات نه دایی ایت نه فامیلات نه مردم این کشور با این شعار که باید تلاش کرد سخت کار کرد به جایی نرسیدن. شما هم نمیرسی دوست من.

سوال مهم این هستش که...
    مثلا خوب ممکنه بگید شما چرا خودت پس تو بازی میبازی؟
    دقیقا همین مشکله. من فکرم تو بازی لول این هستش که بازی کن نوب ترول با من می افتند و دشمن همه باهوش. یعنی باور من این هستش و زمانی که یک بازی میبازم اینقدر اعصبانی میشم و احساس منفی بیرون میدم که بازی بعدی رو هم احتمال زیاد میبازم و ببعد بعدی بعدی بعدی و ...
    و من حساسیت و وابستگی به نتیجه بازی دارم. خوب نتیجه دقیقا این میشه که میبازم
    و من خوب دارم روی خودم کار می کنم و سخته.
    بازم خودتون میدونید دوستان. شما که این همه پول بابت اینترنت لباس بستنی کافی شاپ دوست دختر و .... میدید. یک بار هم شانستون رو امتحان کنید و زندگیتون رو برای همیشه تغییر بدید

راستی گفتم. تو گوگل هم می تونید سرچ کنید و داستان های ترجمه شده از راز رو ببینید که ملت در سراسر دنیا و همین ایران به راز به کجاها که رسیدن
    حالبه بدونید علی دایی هم با همین راز به همینجا ها رسید
    و ....

باورتون نمیشه من مثلا تا پروموشن ها راحت میرم. ولی وقتی میرسم به پروموشن. وابستگی و حساسیت به نتیجه بازی پیدا می کنم. و میگم نکنه ببازم. بعد به همین خاطر. اون طرف همه باهوش میشن و این طرف افک ترول و ....

حالا مثلا برید با یک اکانت یک دوستتون بازی کنید. نتیجه براتون مهم نیست. قول میدم همه بازی ها یا 90% میبرید. چون اهمیت نمیدید ببرید یا ببیازید. ولی اکانت خودتون وابسته هستید و حساس. پس ممکنه ببازید

اسکیل نیاز است ولی شانس بیشتر. شما اسکیلت مثلا نهایتا 200 می تونه باشه.
    وقتی 1 افک باشه. 3 تا فیدر با اسکیل زیر 50
    بعد دشمن همه باهوش اسکیل ها نفری 150 حدااقل. طبق قانون ریاضی شانس دشمن برای برد بیشتره و میبره
    Last edited by kamron_devil; 20-06-2015 at 17:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •