دوتا پایه و دوتا گوشی هست ولی هردو به یه خط وصله یعنی پایه دومیه فقط به برقه...
دوتا پایه و دوتا گوشی هست ولی هردو به یه خط وصله یعنی پایه دومیه فقط به برقه...
دلیل اینکه اینو گفتم این بود که اگه دو تا تلفن داشتین باید به هر کدوم یه اسپلیتر مجزا نصب کنین.
سلام خدمت دوستان.
من یه مودم adsl d'link 2520 u دارم که میخام وصلش کنم به یه اکسس پوینت Tp-link WR741 ND.این دو تا رو به هم وصل میکنم ولی مثل اینکه یه جای کار میلنگه.چون وا فایش قطع و وصل میشه.تو گوشی هم که به سختی میشه wifi رو گرفت!اندروید وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو لود نمیکنه.
از شما تقاضا دارم اگه اطلاعاتی در رابطه با راه اندازی این 2 مودم دارید.راهنمایی کنید.از اولش بگید که خیلی خوب مییشه.مثلا کابل لن ها رو به کدومورودی وصل کنم و تنظیماتش و ...
با تشکر
سلام
دوستان من یه آی پد 4 دارم که به هر مودمی کانکت شده جز مودم خونمون(تی پی لینک TD-W8968 )،حتی فریمور مودمو آپدیت کردم اما نشد،همش واسه وصل شدن ارور "unable tp join the network" میده!
کسی اطلاعی نداره مشکل چیه؟
مد رو اکسس پوینت هست یا روتر؟
متوجه منظورت نشدم دوست عزیز.ولی میخام هم تو PC اینترنت باشه و wifi هم کار کنه.
خیلی ممنون از راهنماییهای ارزشمندتون!!!!یعنی هیچ کس اینجا بلد نیست؟1572 صفحه واسه چیه پس؟؟؟؟
سلام.
یه مودم بی سیم دارم اسمش belkin هستش .
تا به حال با مودم بی سیم کار نکردم .
الان من از وایمکس مبین نت اینترنت بگیرم میشه با این مودم اشتراک بگیرم و وصل بشم نت ؟
مدلش فک کنم f5d7231-4 هستش .
قیمتش چنده ؟
چه isp هایی اینترنت بی سیم میدن ؟
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
نه نمیشه با مودم وایرلس از وایمکس استفاده کرد،برای این کار باید مودم مخصوص خودش رو بگیرین.
وایمکس رو در حال حاظر ایرانسل و مبین نت در کشور ارایه میکنن.
از قیمتش هم اطلاعی ندارم.
Last edited by inceptro; 01-10-2013 at 10:27.
من الان دیدم پشتش سوکت برای وصل خط تلفن هم نداره .
اگر خط نمیشه وصل کرد و وایمکس هم نمیشه با این مودم وصل کرد پس اشتراکش رو از کجا میشه گرفت ؟
این مودم رو میشه به لپ تاپ وصل کرد و بیرون از خونه باهاش به نت وصل شد ؟
قیمت مودم تقریبا چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)