چی رو؟؟
من که نگفتم چیزی دانلود کنی!!
این که بازی به طور اتوماتیک تنظیم نمیشه یه خورده عجیبه ولی از قرار معلوم تنها راه حلی که برات می مونه تنظیم دستی مانیتور برای طول و عرض تصویر هست!
چی رو؟؟
من که نگفتم چیزی دانلود کنی!!
این که بازی به طور اتوماتیک تنظیم نمیشه یه خورده عجیبه ولی از قرار معلوم تنها راه حلی که برات می مونه تنظیم دستی مانیتور برای طول و عرض تصویر هست!
دوستان من بازی Halo 1 رو که تو قسمت دانلود بازی گذاشته شده رو دانلود کردم بعد بازی تمام فایلها رو اکسترکت کردم و نصبش کردم ولی وسط نصب ازم سی دی 1 میخواد، یکی از دوستان گفت با Power ISO فایلهاشو ISO کن بعد mount ش کن رو Daemon Tools و نصب کن این کارم کردم، به این صورت که فولدری که تمام فایلها رو اونجا اکسترکت کرده بودم رو به ایزو تبدیل کردم و بعد مانتش کردم و ستاپ رو از اونجا اجرا کردم باز فرقی نکرد و رو 30% که میرسه سی دی میخواد، اگه کسی راه حلشو میدونه لطفا بگه.
از اون عجیبتر اینه که اون بغل ها اصلا وجود نداره من مانیتور رو که تنظیم میکنم اصلا اون بغلها نیستنداین که بازی به طور اتوماتیک تنظیم نمیشه یه خورده عجیبه ولی از قرار معلوم تنها راه حلی که برات می مونه تنظیم دستی مانیتور برای طول و عرض تصویر هست!
Anno 2070
دوستان من پچ هارو نصب کردم ولی وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مشکل چیه ؟ 4 نوع کرک هم تست کردم
با سلام
من برای اجرای بازی های کنسول WII مشکل دارم . تو بخش تنظیمات گرافیک Dolphin قسمت DirectX اصلا فعال نیست و بازی خیلی آهسته اجرا می شه .
سیستمم :
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5400
Ram : 2GB
Graphic : ATI Redeon HD 4600 Series
سلام !
در اجرای بازی The Adventures of Tintin Secret of the Unicorn با ارور زیر مواجه می شم . چیکار کنم ؟
![]()
آقا یکی جوا منو بده دیگه
سـلام.
هـمشهری عـکس Error واسـه مـن لـود نـمیشه ! اگـه مـیشه یـه جـای دیـگه آپـلودش کـن.
مـوفق باشــید!.
مخلصم همشهری خدمت شما
![]()
دوسـت عـزیزم بـه مـسیر نـصب بـازی بـرو و روی فـایل [ SWAT 3.exe ] راسـت کـلیک و [ Properpites ] رو انـتخاب کـن.
حـالا از پـنجره بـاز شـده بـه سـربرگ [ Compatiblity ] بـرو و از قـسمت [ Settings ] تـیک گـذینه ی [ Run in 640x480 screen resolution ] رو بـزن
و پـنجره رو [ OK ] کـن.
امـیدوارم بـا ایـن روش مـشکلت حـل شـه عـزیز.
مـوفق باشــید!.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)