control+6
![]()
control+6
![]()
میدونی وقتی من میام اینجا میگم این بازی شانس نیازه بعد بعضی دوستان به ترولی یا جدی میگن اسکیل نیازه
من دلم میخواد فوش رو بهوشن بکشم
فوش خفن
وقتی پروموشن من میشه
بعد مثلا من پیک اخرم.
بعد ای دی سی نوب. جنگل نوب تیم نوب. تیم دشمن همه خفن باهوش. بفرمایید مثلا من با ساپ چه جوری باید کرری کنم ؟
یا بازی بعد من میرم ای دی سی ولی ساپورتم میگه دفعه اولش هستش بعد هم من رو ترک می کنه میره
بعد تو بازی اسکور بازی کن ها این هستش
تیم من
اول خودم وین هستم 2 3 5 منظور 2 تا کیل
یاسو 6 10 2 البته اواسط بازی 1 6 بود
رایز 5 9 4 اواسط بازی ایشون هم یک کیل نداشتند
علی 0 7 9 به اضافه اینکه فلیم میکنن و من رو هم ترک کردن تنهام پایین
نونو جنگل 1 18 8
حالا تیم دشمن
وی 7 4 10
کالیسکا 19 1 4
فیز 15 4 11
نیسوس 4 2 14
ناتیلوس ساپورت 2 3 16
نتیجه بازی 47 به 14
خوب میدونی کامرون. شما باید اسکیل داشته باشی. تنهایی تو بوت جلوی 2 نفر و جلوی 9 نفر ( 5 تا دشمن فید به اضافه 4 تا فیدر ترول فلیمر ) ببری. اون وقت شما می تونی مثلا بیایی گلد
از دوستانی که دوست دارن فوش بشنون خواهش مندیم در روزی شنبه همین هفته با مراجعه با سایت پی سی ورد و ترول کردن در مورد این بازی و نظرات در مورد کامنت این جانب فوش خودشون رو دریافت کنند
این بازی فقط و فقط شانس میخواد. هیچ اسکیلی نمیخواد . نیسوسش تایم 27 باید 500 600 تا استک داشته باشه اینقدر نوبه 350 تا به زور داره. جلوی همچین رایزی. بعد بازی رو میبره
فقط شانس
من اینقدر از این نوبها دیدم که اینطوری فری وین میگیرن تو پروموشنشون میان بالا
وقتی میری چکشون می کنی. نه سی اس 70 تا در 10 دقیقه دارن
نه بازی خاصی نه کیل خاصی. هیچی . فقط شانس میارن از این فری وینها میگیرن. احتملاا چون اسکین خریدن. میان بالا
Last edited by kamron_devil; 19-06-2015 at 23:36.
بیشترین دردی که این بازی داره اینکه وقتی طرف مقابلت میره یه لاین دیگه گنک کنه هزار بار علامت enemy is missing میدی ولی یارات مثل گاو پوش میدن و وقتی 1vs2 & 3vs2 میشه می رن فید می دن و می گن noob noob report no ss یعنی می خوام اون موقعه منفجر بشم از عصبانیت این بازی بیشتر از اینکه سرگرم کنه آدمو استرس می ندازه به جونت کلن رو اعصابه. این بازی heroes of the storm هم خیلی خوبه چند دست بازی کردم حداقل آدم نگران نمیشه که کیلشو ks کنن
آقا با کاهش پینگ با اینکه پینگ سرور آمریکا تغییر نمیکنه ولی دیگه اصلا دیلی و لگ نمیشه پینگ 300 اش مثله پینگ 160 اروپاست ولی با کاهش پینگ.
بدون کاهش پینگ لگ و دیلی افتضاحه مثلا من قبل کاهش پینگ ، پینگم 310 ـه وقتی کاهش پینگ میزنم پینگم میشه همون 310 ولی اصلا دیگه لگ و دیلی نمیشه
من از صبحه دارم توی آمریکا پلی میکنم کلی انگلیسی یاد گرفتمبعضیاشون وقتی حرف میزنن واقعا نمیشه فهمید که منظورشون چیه خیلیییییی کلماتی که استفاده میکنن سخته حتی با گوگل ترنسلیت هم نمیشه فهمید lol
از همون لول پایین هم میگن drag 14:00 یا bot no summoners البته معلومه اسمارفن ولی اینام اسمارفن اروپایی ها هم اسمارف بودن... ریـــــــده بودن اروپایی هاخیلی عالیه سرور آمریکا
شمام پاشین بیاین سرور آمریکا پینگش الکی بالاست با کاهش پینگ هم پینگش بالا هست ولی مثله همین اروپا میشه بازی کرد راحت بدون لگ و دیلی
من دیگه اروپا بر نمیگردم
----------------------------------------------------------------------
آموزش زبان انگلیسیه خوب میشناسین ؟
Last edited by Fiddle; 20-06-2015 at 02:47.
شما با این حرفهات داری به من و خیلی ها توهین میکنی.
باشه شما اعتقادت اینه؟ برو کتاب بخون. انرژی مثبت بگیر. دعا کن نمیدونم هرکاری عشقته. ولی نیا نسخه خودتو هی اسپم کن اینجا.
با این حساب اینا که پول میگیرن و بوست میکنن دعا نویس هستن. عجب داستانی داریم ما از دست شما
دوستان Calm down .
همون طور که قبلا گفتم ، یه سری بحثا که فقط تنش زا هستن رو یا مطرح نکنید ، یا ببرید تو همون بخش انسانی . هر چند مدت یه دعوا الکی سرشون داره اینجا پیش میاد .
تو خوبیشما با این حرفهات داری به من و خیلی ها توهین میکنی.
باشه شما اعتقادت اینه؟ برو کتاب بخون. انرژی مثبت بگیر. دعا کن نمیدونم هرکاری عشقته. ولی نیا نسخه خودتو هی اسپم کن اینجا.
با این حساب اینا که پول میگیرن و بوست میکنن دعا نویس هستن. عجب داستانی داریم ما از دست شما
ببین من انرژی منفی و احساس بدشانسی دارم تو این بازی. به همین خاطر اینها رو جذب می کنم. اصلش تقصیر خودمه.
قصد توهین ندارم. اونهایی که اکانت بوست می کنند هم اتفاقا من دیدم طرف اسمورف مثلا مستر هستش. اونم میبازه. کجای کاری
ولی یک نکته بگم
البته میدونی اینجا همش بحث های هسته ای هستش. فقط پست های من بد هستش و ازار میده.
من یک دوستی داشتم اسمورف دیاموند 5 بود. بعد داشت یک اکانتی آپ می کرد. به من میگفت نمیدونم چرا هیچ بازی ای نمیبازم
گفتم به این خاطر هستش که تو روی این اکانت چون برای خودت نیست حساسیت و وابستگی نداری ( 2تا از قوانین دنیاست )
در کل سطح بازی من رو از اقای میم شماره بپرس. بهت میگه. شما اسکورهایی که من زدم رو بخون. مثلا من چه جوری باید کرری می کردم؟ با این وضع؟ دوست داریم یک از بازی ها بهت بخوره من اسکیل شما رو ببینم
در ضمن من خودم یکمی بعدش اومدم پستم رو پاک کنم ( چون اون موقع خیلی عصبانی بودم اونها رو نوشتم ) که اینترنت یاری نکرد
تو هم اماده بودی انگار پست ما رو نقل قول کنیا لول
این دنیا دوست عزیز روی نیروی جذب کار می کنه. این قضیه رو فیزیک کوانتم ثابت کرده. تمام خوش شانسی ها و بد شانسی های شما تمام اتفاق هایی که تو زندگی من و شما میفته تقصیر خود ماست
حتی قران هم به این قضیه اشاره می کنه و یک ایه هستش میگه که تمام اتفاقایی که برای شما میفته تقصیر خودتون هستش.
یعنی هم دینی و هم علمی ثابت شده. حالا شما نوب هم باشی ولی احساس خوشانسی کنی تو این بازی راحت میای بالا.مثلا اقای مم شماره. بازیش خوبه. ولی من تو ادلیستم مثلا شاید بازی کن بهتر میشناسم که این بنده خداها تو سیلور 2 3 سویچ میشن. ولی اقای مم شماره چون وابستگی خاصی به اکانت ای یو وستشون نداشتن راحت گلد شد. ماشالا دیدی که تو بازی هم فلیم می کنه چت بن هم نمیشه. این ها همش به خاطر قانون جذبه
در کل من از دوستان عذرخواهی می کنم. عصبانی بودم. ولی سعی کنید به این باور برسید که تو بازی لول خوشانسید. قول میدم نوب هم باشی تا خود مسترش هم بری
بهترین برنامه اموزش انگلیسی که هم لغت هم گرامر هم صحبت کردن هم تلفظ و ..... یادت میده برنامهآموزش زبان انگلیسیه خوب میشناسین ؟
tell me more english هستش که تو سایت های ایرانی قابل داناوده. تو نت هم سرچ کنی میبنی بهترینه. ولی باید یکمی خودت هم بلد باشی.
Last edited by kamron_devil; 20-06-2015 at 03:06.
کامران جان من نمیدنم چرا این همه بحث الکی در مورد رنک بردن میکنی با اینکه راه حل بردن رنک برا آدمای بد شانسی مثل شما که تیم مزخرف زیاد به پستشون میخوره خیلی سادست!
یه بازیکن خوب پیدا کن که با هم برید رنک و از اونجایی که تو هم بازیت خوبه حداقلش به جا 4 تا نوب 3 تا تو تیمت هست...
من تابستون وقتم آزاده باور کن با adc تو supp من بوت رو میترکونیم تا خود پلت راحت میریم.
حالا هی بگو شانس میخواد شانس میخواد! کلی راه حل وجود داره برا هر مشکلی فقط کافیه یه کم فکر کنی...
در ضمن خیلی زیاد اتفاق افتاده تو تیم منم نوب بوده!!که تا دلت بخواد فید هم داده..من به نظر خودم عاملی که باعث میشه بازیها رو راحت ببرم نه مهارت شخص خودمه نه شانسم نه جذبم! 80% برد خودمو مدیون teamwork و ارتباط خوب با تیمم هستم.
مثلا هر وقت جانگل رفتم حتی اگر از یه لنی دور بودم بازم هواشو داشتم مثلا یه بازیو که خیلی خوب یادمه یه هکاریم تاپ داشتیم که 3 4 بار جانگلر حریف اومد گنکش کنه هکاریم هم وارد داشت ولی چون حواسش به فارم بود متوجه نمیشد منم هر دفعه مثل دیوانه ها پینگ فال بک میدادم دفعه آخرم بهش گفتم fuk u hecarim im jungler not ur supp XD! اخر بازی هکا، هم honor داد هم addام کرد.
یعنی بارها شده تو خیلی از بازی ها من از یه بازیکن نوب یه بازیکن سطح متوسط ساختم تا بتونم بازیو ببرم.بازی های من بیشتر شبیه کلاس آموزشی برای نوبای عزیز تو تیمم هست!اینجوری به جای اینکه خودم بخوام تنهایی کری کنم کاری میکنم که تیمی بازیو ببریم.
یعنی هر دفعه از نحوه بازی تا آیتم بستن بازیکنا تو تیم رو من دارم مدیریت میکنم اینکه کی بارونو وارد کنیم کی بریم دراگ بزنیم و کجا بریم برا تیم دشمن تله بزاریم و کلی چیز دیگه!
برا اینکارا هم به نظر خودم جانگلر بهترین پسته!بهترین مدیریت رو رو مپ و همه لن ها میتونی داشته باشی و خودتم میدونی که من 90درصد بازی ها رو با xin جانگل رفتم تا گلد.
از نظر خودم تنها دلیل برد من همینه+خونسردی و آرامش!نه شانس نه جذب نه حتی individual skills!
----------------------------------------------
در ضمن آفیسر Vi آف خورده ها!!
Neon Strike Vi هم july آف میخوره.
همینطور Warring Kingdoms Xin Zhaoاگه کسی این اسکینو برا اکانت وستم بفرسته باهاش تا گلد doul رنک میرم
+آموزش لول به صورت فشرده و کاملا تضمینی!+قانون جذب در لول(چگونه اسمارف جذب کنیم؟؟!
)+یه سری ترفندهای نیمه قانونیه لول!!
![]()
Last edited by mey123; 20-06-2015 at 09:10.
تو مثل اینکه اسکورهایی که من نوشتم رو نخوندی؟کامران جان من نمیدنم چرا این همه بحث الکی در مورد رنک بردن میکنی با اینکه راه حل بردن رنک برا آدمای بد شانسی مثل شما که تیم مزخرف زیاد به پستشون میخوره خیلی سادست!
یه بازیکن خوب پیدا کن که با هم برید رنک و از اونجایی که تو هم بازیت خوبه حداقلش به جا 4 تا نوب 3 تا تو تیمت هست...
من تابستون وقتم آزاده باور کن با adc تو supp من بوت رو میترکونیم تا خود پلت راحت میریم.
حالا هی بگو شانس میخواد شانس میخواد! کلی راه حل وجود داره برا هر مشکلی فقط کافیه یه کم فکر کنی...
در ضمن خیلی زیاد اتفاق افتاده تو تیم منم نوب بوده!!که تا دلت بخواد فید هم داده..من به نظر خودم عاملی که باعث میشه بازیها رو راحت ببرم نه مهارت شخص خودمه نه شانسم نه جذبم! 80% برد خودمو مدیون teamwork و ارتباط خوب با تیمم هستم.
مثلا هر وقت جانگل رفتم حتی اگر از یه لنی دور بودم بازم هواشو داشتم مثلا یه بازیو که خیلی خوب یادمه یه هکاریم تاپ داشتیم که 3 4 بار جانگلر حریف اومد گنکش کنه هکاریم هم وارد داشت ولی چون حواسش به فارم بود متوجه نمیشد منم هر دفعه مثل دیوانه ها پینگ فال بک میدادم دفعه آخرم بهش گفتم fuk u hecarim im jungler not ur supp XD! اخر بازی هکا، هم honor داد هم addام کرد.
یعنی بارها شده تو خیلی از بازی ها من از یه بازیکن نوب یه بازیکن سطح متوسط ساختم تا بتونم بازیو ببرم.بازی های من بیشتر شبیه کلاس آموزشی برای نوبای عزیز تو تیمم هست!اینجوری به جای اینکه خودم بخوام تنهایی کری کنم کاری میکنم که تیمی بازیو ببریم.
یعنی هر دفعه از نحوه بازی تا آیتم بستن بازیکنا تو تیم رو من دارم مدیریت میکنم اینکه کی بارونو وارد کنیم کی بریم دراگ بزنیم و کجا بریم برا تیم دشمن تله بزاریم و کلی چیز دیگه!
برا اینکارا هم به نظر خودم جانگلر بهترین پسته!بهترین مدیریت رو رو مپ و همه لن ها میتونی داشته باشی و خودتم میدونی که من 90درصد بازی ها رو با xin جانگل رفتم تا گلد.
از نظر خودم تنها دلیل برد من همینه+خونسردی و آرامش!نه شانس نه جذب نه حتی individual skills!
----------------------------------------------
در ضمن آفیسر Vi آف خورده ها!!
Neon Strike Vi هم july آف میخوره.
همینطور Warring Kingdoms Xin Zhaoاگه کسی این اسکینو برا اکانت وستم بفرسته باهاش تا گلد doul رنک میرم
+آموزش لول به صورت فشرده و کاملا تضمینی!+قانون جذب در لول(چگونه اسمارف جذب کنیم؟؟!
)+یه سری ترفندهای نیمه قانونیه لول!!
![]()
در مورد مدیریت و لیدری اتفاقا من هم لیدر تیم کانتر بودم و هم دوتا. هروقت هم تو این بازی لول بهم گوش کردن بردیم
مشکل اینجاست که هم بعضی موقع ها این ها نوبن گوش نمی کنن و هم اینکه چت بنم
من حرفت رو 50% کمتر قبول دارم. چون دیدم جلوم بازی کن هایی بودن که نه سی اس داشتن نه اسکیل فقط فقط رو شانس بردن . همش جذبه. شما چه جذب رو قبول کنید چه نکنید اون تو زندگی شما اثر داره. مثل خورشید. شما بگو خورشید نیست. یا بگو برق نیست. من نمیبینمش. ولی برق می تونه غذای یک نفر رو درست کنه. یا خود طرف رو درست کنه ( برق بگیرتش )
تو دقیقا یکی از علت های بردت همین خونسردیته ( یعنی حساسیت و وابستگی نداری. 2 تا از قوانین دنیا. و بدون اینکه خودت بدونی خودت رو خوش شانس میدونی )
در کل من باید رو خودم کار کنم که حساسیت و وابستگیم رو بیارم پایین و خونسرد باشم.
اتفاقا هر موقع به قول اون دوستمون مثلا یک چمپی رو بازی کردم که بلد نیستم یا خوب نیستم یا معمولیم بازی رو بردم. با اینکه تو بازی شاید نقشی هم نداشتم ( این یعنی اصلا برام مهم نبوده ببرم و وابستگی نداشتم ) بعد بازی ای که مثلا چمپ تخصصی بازی کردم و خوب هم بازی کردم باختم ( وابستگی و حساسیت داشتم به برد )
همش به قانون جذب و ... . برمیگرده. در کل ببینیم چی میشه. من دارم سعی می کنم حساسیت و وابستگیم رو بیارم پایین. خیلی هم بهتر شدم مثلا نسبت به 1 2 سال پیش![]()
سلام،
ببخشید منم الکی وارد بحث شدم ولی یکم حرفاتون به نظرم اشتباه رسید...
اولا یه قانون عام در فیزیک وجود داره که پایه گذار فیزیک نوین هست ینام اصل عدم قطعیت هایزنبرگ (ره!) که میگه هیچی قطعی نیست حتی قوانینی که به نظر می رسه صد در صد درستند. به عنوان مثال قوانین نیوتن بر این تاکید داشتند که به هیچ عنوان یک جسم همزمان در دو جا نمی تواند حضور داسته باشد ( منطقی هم به نظر می رسه) اما بعد ها فهمیده شد الکترون همزمان می تواند در دو جا حضور داشته باشد!!!
حالا این چه ربطی داره به فرمایشات شما اینکه شما به هیچ عنوان نمی تونید صد در صد اعلام کنید که کل این بازی شانسه و کسایی که به درجات بالا در این بازی رسیدن شانسی رسیدند. من منکر این نمی شم که شانس در این بازی تاثیر مشهودی داره اما همه چیز شانس نیس. قطعا تاثیرات اسکیل به مراتب بالا تر هست... همین خونسردی که بهش اشاره کردین یکی از پارامترهای اسکیل هست.
در ضمن رادرفورد می گه شانس در زندگی همه وجود دارد دانشمندان از کنار شانس به راحتی نمی گذرند (مثال بارز بکرل که شانسی پایه های پدیده ی پرتو زایی را کشف کرد) مطمئن باشید اگر در بازیی که همه چیز به ضرر شماست اگر از همه ی موقعیت ها و شانس هایی که در مسیر بازی براتون پیش میاد به نحو احسند استفاده کنید پیروز خواهید شد اما هیچکس قادر نیست از همه ی موقعیت ها استفاده کرده و در هر زمانی بهترین کار را بکند.
قطا اگر مسابقات lcs رو ببینید از این حرف که این بازی شانسیه کامل بر خواهید گشت و این طور خواهید گفت که شانس هم در این بازی تاثیر دارد اما نه به اندازه ی اسکیل فردی و تیمی...
این قانون جذب که گفتین برای اولین بار هست که با این نام می شنومش، در کتاب سکرت (راز) از بی اهمیت بودن نسبت به مسائل رو یکی از زیر شاخه های قدرت فکر (brain power) یاد می کنه که از پارامتر های (EQ (emotional qution است.
Last edited by V for Vendetta; 20-06-2015 at 12:15.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)