مبارک باشه دوست عزیز ...
منم احتمالا سه شنبه یا چارشنبه یه sx280 واسه دائیم میگیرم
اگه ممکنه ، وقتی با دوربینتون بیشتر کار کردین ، از باتریرش بیشتر بگید که وقتی خریدم فردا پس فردا فحشمون ندن !
ممنونم ...
مبارک باشه دوست عزیز ...
منم احتمالا سه شنبه یا چارشنبه یه sx280 واسه دائیم میگیرم
اگه ممکنه ، وقتی با دوربینتون بیشتر کار کردین ، از باتریرش بیشتر بگید که وقتی خریدم فردا پس فردا فحشمون ندن !
ممنونم ...
پس کسی نیست که جواب ما را بده![]()
سلام دوستان.
میخوام برای تولد پدرم یه دوربین ساده و جمع و جور بخرم. در حد 300 تومان.
چه پیشنهادی دارید؟
کاربریشون هم در حد تصاویر خونوادگی و گاهی هم تصویر از طبیعت (کوهنوردی میکنن)
خودم این دو مورد رو دیدم :
Canon IXUS 132 HS
Sony CyberShot w710
ممنونم.
سلام
دوستان یه مدت میخوام یه دوربین تا 1.5 میلیون بگیرم خیلی سردرگمم الان بین این سه تا خیلی شک دارم میشه یه راهنمایی بکنید ممنون از کمکتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon ixus 255 hs و 240 hs و 230گزینه های مناسبی توی این رنج قیمت هستن فکر می کنم سایت دیجی کالا مدل اولی رو با تخفیف تا ساعت 12 امشب عرضه می کنه. در کل 255 و 230 گزینه های بهتری نسبت به 240 هستن.
Last edited by naamre; 10-03-2014 at 16:14.
Canon ixus 230/240 ولی کمی بیشتر از 300 در می یاد در حدود 400 و 410. البته چون 240 تاچ هست پس 230 با توجه نوع نیاز شما بیشتر توصیه می شه. هر چند توی بعضی ویژگیهای دیگه مثل برد فلش قدرت باتری و لنز زوم قوی تر باز 230 گزینه ی بهتریه.
Last edited by naamre; 10-03-2014 at 16:13.
لطفا یه زحمت بکشید 7 , 8 , 10 صفحه ی آخر رو یه مروری بکنید.
لطفا قبل از خرید 10 صفحه ی آخر رو یه مطالعه ای بکنید
در فیلم گیری باتری خیلی سریع تر از عکس برداری تموم میشود و در فیلم برداری60fps دو بار تا 16 دقیقه برید فکر میکنم اخطار شارژ باتری بده!
در 30 فریم وضعیت بهتره!{شارژ خوب کرده باشید بالای 20 دقیقه بدون داغی بیش از حد میگیره}
کلا این دوربین ها برای فیلم ساخته نشده یا توانایی این کار رو نداره!{چند ساعت فیلم گیری}
برای مثال در دوربین های slr چند دقیقه بیشتر باهاشون فیلم نمیگیرند چون داغ میشه!{از یکی شنیدم}
اگه خواستید این مودل رو بخرید گزینه های دیگه ای هم هستش:
s110
فوجی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نیکون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دو نقطه ..com یکی را کم کنید
موفق باشید
Last edited by ali.reihani; 10-03-2014 at 15:41.
سلام .من یه دوربین فوجی hs20دارم. خیلی تمیزه. به نظرتون چه قیمتی بزارمش واسه فروش. خودش رو دو سال پیش خریدم 700
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)