تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1571 از 2376 اولاول ... 57110711471152115611567156815691570157115721573157415751581162116712071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,701 به 15,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در حضور واعظ آشتياني
    رينالدو با استقلال تمرين كرد
    خبرگزاري فارس: ملي پوش پرويي تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته در تمرين اين تيم حاضر شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين روز گذشته (پنجشنبه) تيم استقلال در حالي برگزار شد كه اميررضا واعظ آشتياني از ابتدا در محل تمرين حضور داشت و حركات تاكتيكي اين تيم را تا پايان نظاره گر شد.
    * در ابتداي تمرين امير قلعه نويي بازيكنان را دور هم جمع كرد و در خصوص ديدار فردا مقابل برق شيراز 10 دقيقه براي آنها صحبت كرد.
    * پژمان منتظري و ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت حضور نداشتند.
    * رينالدو كورزادو هافبك جديد و پرويي استقلال كه روز چهارشنبه با اين تيم قرار داد امضا كرد، ديروز در محل اين تيم حاضر شد و به همراه ساير بازيكنان به تمرين پرداخت .
    *حدود 150 تماشاگر در ورزشگاه دستگردي حضور داشتند و بارها بازيكن جديد آبي پوشان را تشويق كردند.
    * مجتبي جباري با 20 دقيقه تاخير به محل تمرين رسيد و جدا از سايرين به دويدن پرداخت.
    * اميد روانخواه كه به تارگي تمريناتش را آغاز كرده زير نظر دكتر نوروزي تمرينات اختصاصي را پشت سر گذاشت.
    * سعيد بيات، اصغر نادعلي و حسين قنبري جدا از ساير بازيكنان تمرينات كششي انجام دادند.
    * سبو شهبازيان مدافع اسبق استقلال با اجازه از امير قلعه نويي در كنار ساير بازيكنان با اين تيم تمرين كرد.
    * حسين كاظمي در اواسط تمرين حدود 10 دقيقه زير نظر دكتر نوروزي تمرينات سبك انجام داد.
    * ملي پوشان اين تيم پس از حضور در اردوي تيم ملي جهت ديدار مقابل سنگاپور از ديروز به تمرينات استقلال ملحق شده و در كنار ساير بازيكنان حضور داشتند.
    * هواداران استقلال در حين تمرين به پيروز قرباني كه به تازگي در غم از دست دادن پدرش عزادار شده تسليت گفتند. اين اولين حضور قرباني در تمرين استقلال پس از فوت پدرش بود.
    * امير قلعه نويي در اواسط تمرين با وحيد طالب لو و آرش برهاني دو ملي پوش تيمش به صورت جداگانه به صحبت پرداخت.
    *با توجه به تمرين ديروز به احتمال فراوان تركيب اين تيم براي بازي مقابل برق تغييراتي خواهد داشت.
    انتهاي پيام/ا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در تمرين استقلال چه گذشت ؟

قلعه نويي: ديديد وقتي تيمي را دستکم مي گيريد چه مي شود؟ روز گذشته تيم استقلال تهران در ورزشگاه دستگردي حضور يافت و به تمرين پرداخت. آبي پوشان از ساعت 15 تمرين خود را آغاز کردند، اما پيش از آن امير قلعه نويي دقايقي با بازيکنان صحبت کرد. وي گفت : ديديد وقتي تيمي را دستکم مي گيريد چه مي شود؟ من به شما هشدار مي دهم که هيچ حريفي را کوچک نشماريد ، چرا که همه برابر استقلال انگيزه اي مضاعف پيدا مي کنند، بنابراين انتظار دارم از اين پس حواستان بيشتر جمع باشد . در اين تمرين که حدود 40 هوادار دو آتيشه آن را نظاره مي کردند بارها با شعارهايشان امير قلعه نويي را تشويق کردند. ضمن آن که بر عليه شاهرخ بياني هم شعارهايي داده شد. در تمرين ديروز ملي پوشان استقلال به دليل حضور در اردوي تيم ملي و بازي امروز با سنگاپور حضور نداشتند، ضمن آن که ابراهيم تقي پور نيز به دليل مصدوميت غايب بود. نکته جالب توجه حضور اميد روانخواه در تمرين و تمرين انفرادي در دور زمين بود. ضمن اين که مجتبي جباري پا به پاي سايرين تمرين کرد و هيچ مشکلي نداشت . آبي پوشان در اين تمرين بيشتر به پاس هاي تکضرب و سانتر از جناحين پرداختند، و تاکتيک هاي مورد نظر کادرفني را مرور کردند. گفتني آن که تيم استقلال عصر روز دوشنبه گذشته در ديداري دوستانه با نتيجه دو بر يک مغلوب تيم دسته اولي هما شده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويي خواستار ارسال نشدن ليست به Afc

اين بار به خاطر عنايتي! سه فصل پيش بود که آبي پوشان تهراني در ليگ به مقام قهرماني دست يافتند و اميدوار به اين که بتوانند در جام باشگاه هاي آسيا نيز نتايج مطلوبي را کسب کنند، اما اين اتفاق رخ نداد زيرا به علت سهل انگاري مسئولان وقت آبي ها ليست اين تيم به Afc ارسال نشد تا استقلالي ها از رسيدن به آسيا محروم شوند. اين رويداد به اين علت رخ داد که قلعه نويي سعي داشت تا هر طور شده نام تئودي يونگ و دو بازيکن ملي پوش عراق را به ليست آبي ها اضافه کند ولي مخالفت هاي مقداد نجف نژاد که سمت مديرعامل استقلال را برعهده داشت باعث شد تا استقلالي ها با تاخير مواجه شوند و به خاطر زير پا گذاشتن قوانين Afc از اين رقابت ها کنار گذاشته شدند تا تراژدي تلخ براي آبي پوشان رقم بخورد . حالا و پس از گذشت سه سال استقلالي ها بار ديگر آسيايي شده اند و موضوع ارسال ليست کابوس هواداران اين تيم شده است . البته آبي ها از گذشته درس عبرت خوبي گرفته اند و اين بار ليست را آماده ارسال داشتند که اتفاق جديدي رخ داد. جريان از اين قرار است که اخراج عنايتي از النصر باعث شد تا آبي ها در صدد بازگرداندن اين مهاجم باشند و به همين علت بار ديگر ليست در انتظار نامي ديگر باقي ماند و اين بار رضا عنايتي مسبب اين موضوع است . قلعه نويي از مسئولان باشگاه درخواست کرده که در ارسال ليست تعجيل نکنند و مذاکرات را با عنايتي ادامه بدهند تا از اين مهاجم در جام باشگاه هاي آسيا استفاده شود. استقلالي ها طي روزهاي گذشته باب مذاکره را با عنايتي باز کرده اند و به نتايج مطلوبي نيز رسيده اند . ناگفته نماند آشتياني دوست ندارد اين بار استقلال به خاطر عنايتي از آسيا حذف شود و تمام تلاش خود را به کار بسته تا اين مهاجم را قبل از ارسال ليست، آبي پوش کند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال 5- 1 برق

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

چرا اینجا سوتو کوره ؟؟؟؟؟

یکی مثل شما که هفته ای 2 تا پست میده می خوای سوت و کور نباشه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بازی با برق شیراز اینطور که معلومه حساسیت زیادی داره... قبلا هم گفتم اولین بازی بعد از قرعه کشی جام باشگاههاست. حریفای استقلال 100% این بازی رو آنالیز میکنن. خدا کنه استقلال یکی از اون بازی های طوفانی خودشو انجام بده تا حساب کار دستشون بیاد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ذوی اهن امروز بازی سختی با صبا باطری داره احتمال اینکه امتیاز بده هست.
    باید استقلال فاصله گرفتند از حریفان را شروع کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امروز باید روز خوبی باشه برای استقلال که روحیه بگیره برای بازیه فردا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    امير آبادي: براي شكست برق به شيراز مي رويم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف ما در ديدار برابر برق، پيروزي است.
    مهدي امير آبادي در گفت و گو با فارس، در خصوص آخرين شرايط استقلال اظهار داشت: تمرينات خوبي را در پشت سر گذاشته ايم و تمامي بازيكنان از آمادگي مطلوبي برخوردارند . تيم ما هم اكنون صدرنشين رقابت هاي ليگ برتر است. قصد داريم در ديدار مقابل برق با كسب پيروزي به صدرنشيني خود ادامه دهيم.
    وي در خصوص شرايط خودش عنوان كرد: اين روزها در اوج دوران آمادگي قرار دارم. پس از پايان تمرينات تيم به صورت جداگانه كار مي كنم. هدف من پوشيدن پيراهن تيم ملي است. مي دانم دايي به بازيكنان شايسته ليگ بها مي دهم. به همين دليل قصد دارم نظر كادر فني تيم ملي را به خود جلب كنم.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رينالدو كورزادو: مي خواهم با استقلال در آسيا موفق شوم
    خبرگزاري فارس: بازيكن پرويي تيم فوتبال استقلال گفت: قصد دارم با تيم جديدم در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا موفق شوم.
    پائولو رينالدو كورزادو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از اينكه به يكي از پرطرفدارترين تيم هاي آسيايي پيوسته ام، خوشحالم .
    وي ادامه داد: از استقلال شناخت قبلي نداشتم ولي وقتي مسئولان اين تيم به من پيشنهاد دادند با بررسي همه جوانب عضويت اين تيم را پذيرفتم.
    اين هافبك در خصوص شناخت از فوتبال ايران عنوان كرد: مدير برنامه هايم تمامي اطلاعات را در اختيارم قرار داد. پس از اينكه متوجه شدم استقلال در ليگ قهرمان آسيا حضور دارد به اين تيم پيوستم. البته از فوتبال ايران شناخت داشتم.
    رينالدو در مورد اينكه بدون تست فني به استقلال پيوسته است؛ تصريح كرد: مربيان استقلال فيلم چند بازي من را ديده بودند. پس از بازبيني فيلم ديدار پرو مقابل اسپانيا كه در تركيب تيم ملي كشورم حضور داشتم موافقت خود را در خصوص پيوستم به اين تيم اعلام كردند. البته از اول هم قرار بود در تست فني شركت نكنم.
    رينالدو درباره مدت و مبلغ قرار دادش با استقلال اظهار داشت: با اين تيم قرار داد يك و نيم ساله امضا كردم اما مبلغ قرار دادم طبق قرارداد با باشگاه مخفيانه است.
    هافبك جديد استقلال در خصوص اينكه آمار نشان مي دهد هافبك گلزني نيست، گفت: در تيم قبلي ام 15 بازي انجام دادم و مربي وظايفي از من مي خواست كه مجبور بودم آنها را در زمين اجرا كنم. در هر حال اميدوارم بتوانم با استقلال در رقابت هاي ليگ برتر و آسيا موفق شوم.
    انتهاي پيام/ا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •