تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1571 از 2014 اولاول ... 5711071147115211561156715681569157015711572157315741575158116211671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,701 به 15,710 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رضايي: وينگادا نياز به زمان دارد

کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي در گفت و گویی، اظهار داشت: از وينگادا زياد شناختي ندارم اما مطمئن هستم مربيان خارجي با 3 يا 4 روز نمي توانند افكار حرفه اي خود را بروز دهند. آنها نياز به زمان دارند تا بتوانند تيم را كاملا با تفكرات خود آماده كنند. اين موضوع حتي براي مربيان بزرگ دنيا هم صدق مي كند.
    وي اضافه كرد: با توجه به اينكه وينگادا در جام ملت‌ها با عربستان نتيجه خوبي گرفته مي تواند به پرسپوليس هم كمك كند.
    وي درباره دربي گفت: بازي سختي است. استقلال روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد اما شرايط ما هم مطلوب است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

خداحافظي کماسي با پرسپوليس

کانون هواداران پرسپولیس : "ادواردو نلو وينگادا" سرمربي سرشناس پرتغالي که يکشنبه شب وارد تهران مي شود تا با باشگاه پرسپوليس رسماً قرارداد ببندد، تنها يک دستيار جديد به کادر فني سرخپوشان اضافه خواهد کرد.
    در جلساتي که نماينده باشگاه پرسپوليس با اين مربي داشته است، وي (وينگادا) به حضور يک بدنساز خارجي و مورد تائيد خود در کادر فني پرسپوليس تاکيد کرده است.
    پرويز کماسي مربي بدنسازي کنوني پرسپوليسي ها با توجه به اين خواسته وينگادا از کادر فني جدا خواهد شد.
    لازم به ذکر است که پيرواني،سعداوي و عابدزاده همچنان به کار خود ادامه خواهند داد.
    بههههههه

برا چي کماسي ؟! اگه 2 تا نخبه داشته باشيم تو بدنسازي يکي همين کماسيه تو ايران

حيف اين همه تلاش

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محسن خلیلی : براي رسيدن به داربي كار غيرحرفه‌يي انجام نمي‌دهم

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محروميت ابراهيم توره در بازي داربي دليلي براي رساندن من به اين مسابقه حساس نيست.
    محسن خليلي پيرامون حضورش در مسابقه‌ي داربي با توجه به محروميت ابراهيم توره ديگر مهاجم پرسپوليس در اين مسابقه اظهار كرد: نبودن اين بازيكن در بازي حساس داربي هيچ ربطي به اينكه كادرفني و يا خودم تلاش اضافه و غيرحرفه‌اي براي رسيدنم به بازي داربي انجام دهيم، ندارد. من تمريناتم را به طور منظور و حساب شده سپري مي‌كنم و باور كنيد هنوز مشخص نيست كه چه زماني امكان بازي كردنم در پرسپوليس فراهم مي‌شود.
    وي افزود: حتي خودم هم هيچ پيش‌بيني درباره‌ي رسيدنم به داربي يا حتي بازي‌هاي پس از آن نمي‌كنم و فقط بايد تمرين كرد و روز به روز شرايط را سنجيد .

وي درباره‌ي شرايط فني پرسپوليس در روزهاي پيش از داربي گفت: اوضاع خوب است و بچه‌ها با انگيزه و روحيه‌ي بالايي تمرين مي‌كنند كه اميدوارم اين وضعيت تا مسابقه ادامه داشته باشد.

خليلي درباره‌ي حضور وينگادا در پرسپوليس نيز گفت: مي‌دانم كه مربي بزرگي است اما، شناختم از او در همين حد است. بايد حضورش را در پرسپوليس ببينيم و آن موقع مي‌توان نظر درست‌تري داد. حتي من نمي‌دانم اين مربي با چه سيستمي بازي مي‌كند و به آن علاقه دارد .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشین امپراشیر ؛ تولدت مبارک

کانون هواداران پرسپولیس : او هنوز هم دوست داشتنی است و حالا افشین دیگر کسی که هنوز هم دوست داشتنی است کسی که همیشه لبخند روی لب داشت ولی با این حال همه از او حساب می بردند.کسی که امد قسم خورد و به عهدش هم وفا کرد. او هم بهمن ماهی است و در این ماه زیبا چشم به دنیا گشود.
    از فرسنگ ها دور از کشورمان پا به امیران گذاشت. برای هدایت پرسپولیس دست به کار شد و شاگردانش را تحویل گرفت. وقتی آمد قول قهرمانی داد. می گفت تیمی می سازم که همه انگشت به دهان بمانند. اوایل کسانی که زیاد خوشبین نبودند زیر لب عنوان می کردند که او نتیجه نخواهد گرفت اما وقتی او کار را شروع کرد فهمیدند اشتباه کرده اند. با سرخ پوشان زود انس گرفت و در دل همه جا باز کرد.

می گفت شاگردانم دل شیر دارند و محال است جام قهرمانی را بالای سر نبرند. او قول داده بود مرد است و قولش وقتی پرسپولیس بازی هایش را واگذار می کرد خودش را مقصر اصلی می دانست.
    جزو مربیان با اخلاق پرسپولیس بود. هیچ گاه بی دلیل اخم نمی کرد و با ترش رویی هایش دنیا را به کام خود و اطرافیانش زهر نمی کرد.
    امروز نوزدهم دومین ماه زمستانی میلاد اوست. سال 1342 متولد شد و آمد تا پرسپولیس به آرزویش برساند افشین متعصب و تحصیلکرده که الکترونیک خوانده است. هنوز هم پرسپولیس را دوست دارد و دلش در آن سوی آب ها برای دیدن دوباره شاگردانش و هواداران سرخ تنگ شده است.
    آقای افشین قطبی تبریکات ما را از کشور پهناور ایران بپذیر.
    امیدواریم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوری : داور خارجي براي دربي مناسب تر است

کانون هواداران پرسپولیس : بازي تيمهاي پرسپوليس- استقلال حساسيت هاي خاص خود را دارد و بايد با ساير مسابقات نيز متفاوت باشد و البته تا کنون شرايط آن نسبت به ساير مسابقات ليگ برتر فرق داشته است.
    پژمان نوري، هافبک تيم پرسپوليس، ضمن بيان مطلب فوق تأکيد کرد: در دربي 66 معتقد هستم تيمي مي تواند پيروز ميدان را ترک کند که با تسلط بر وضعيت روحيه يک بازي هماهنگ را به نمايش بگذارد که البته اين قضيه با حضور تماشاگران بسيار دشوار است.
    وي ادامه داد: معتقدم که اگر داور دربي ايراني نباشد بسيار بهتر است چون زماني که در گذشته داوران خارجي قضاوت اشتباهي انجام مي دادند بعد از مسابقه کشور را ترک مي کردند اما اگر اين فرد ايراني باشد بدون شک بايد تا مدتها پاسخگوي هواداران باشد.

نوري گفت: تا کنون با لباس پرسپوليس در 9 دربي شرکت داشته ام و همواره شرايط خاص آن را درک کرده ام و فکر مي کنم که اگر داور بازي از کشورمان باشد شرايط مناسبي پيش رو نخواهيم داشت و البته اميدوارم در اين مسابقه حساس تيم پرسپوليس پيروز ميدان باشد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري فرد: همچنان از پيرواني حمايت مي‌كنم

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد در گفت و گویی درباره تناقض هاي موجود در باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: طبق صلاحديد باشگاه به دليل اطلاع رساني درست نام سرمربي پرسپوليس را تا قطعي شدن موضوع اعلام نكرديم. زماني كه با فردي به توافق نرسيده بوديم؛ نمي توانستيم حرفي از حضور مربي خارجي بزنيم.
    وي اضافه كرد: نام 50 مربي را براي پرسپوليس مطرح كردند. اين در حالي بود كه ما با هيچ كدام از آنها به توافق نرسيده بوديم. در اين شرايط نمي توانستم نامي از مربي خاصي ببريم.
    انصاري فرد تاكيد كرد: پس از قطعي شدن حضور وينگادا در پرسپوليس بلافاصله نام اين مربي را اعلام كرديم. پيش از اين با هيچ مربي به توافق نرسيده بوديم و براي اينكه پاي دلال ها به ميان نيايد نامي از سرمربي به ميان نياورده بوديم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: با تلاش هيات مديره و ساير مسئولان؛ وينگادا به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شد. اميدوارم پرسپوليس با اين مربي به هدفش برسد.
    انصاري فرد درباره لغو نشست مطبوعاتي امروز باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: من وظيفه دارم طبق صلاحديد باشگاه كار كنم. باشگاه صلاح ديد براي ايجاد آرامش در آستانه دربي نشست مطبوعاتي به تعويق بيفتد. پس از بازي با استقلال پاسخگويي سوالات خبرنگاران در نشست مطبوعاتي خواهم بود.
    انصاري فرد اظهار داشت: همچنان روي حرفم هستم و از پيرواني حمايت مي كنم. پيرواني از خانواده و ذخاير پرسپوليس است و كنار وينگادا فعاليت خواهد كرد. از رسانه ها هم مي خواهم اجازه دهند وينگادا كارش را به خوبي انجام دهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احضار انصاري فرد به دليل توهين تماشاگران به مسئولان ورزش

کانون هواداران پرسپولیس : ديدار دو تيم پرسپوليس و فولاد خوزستان درحالي در تاريخ 27 دي برگزار شد كه تعداد 15 صندلي توسط تماشاگران تيم منتسب به باشگاه پرسپوليس شكسته شد. بر همين اساس باشگاه فوق بايد مبلغ 000/500/1 ريال جريمه نقدي را پرداخت كند.
    همچنين به دليل تخلفات صورت گرفته از سوي بازيكنان در ديدار دو تيم پرسپوليس و پيام، ابراهيم توره از پرسپوليس و محسن ارزاني و روح ا... بهرامي از تيم پيام بايد فردا ساعت 16 در كميته انضباطي حضور داشته باشند.
    همچنين در پي تخلفات هواداران منتسب به تيم پرسپوليس و عدم هدايت درست سكوها از مشوقان فوتبال كه توهين به بالاترين مقام ورزشي كشور را در پي داشته است ،مدير عامل باشگاه بايد فردا در كميته انضباطي حضور داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعداوي: رسيدن کريمي به شهرآورد در حال ابهام است

کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوي روز شنبه در گفت وگویی، در خصوص وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعيت تيم بسيار مناسب است و اميدوارم وضعيت جوي نيز به ما اجازه دهد تا بتوانيم به تمرينات خود ادامه دهيم.
    وي افزود: متاسفانه کريمي و باقري هنوز دچار مصدوميت هستند و نمي توانند تيم را همراهي کنند، رسيدن هردوي اين بازيکنان به شهرآورد 66 در حال ابهام است.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه توانستيم در ديدار هاي قبل از شهر آورد نتايج دلخواه خود را کسب کنيم، اين موضوع در روحيه بازيکنان ما بسيار تاثير گذار بوده و در روند روبه جلو ما موثر است.
    سعداوي درخصوص حضور وينگادا در راس کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس و تاثير انتخاب سرمربي جديد در روحيه بازيکنان تيم اظهار داشت: خوشبختانه بازيکنان به خوبي شرايط تيم را درک کرده اند و با انگيزه هميشگي به تمرينات خود ادامه مي دهند.

مربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به شرايط همکاري اش با اين باشگاه پس از حضور سرمربي جديد گفت: زير مجموعه باشگاه هستم و با درخواست پيرواني به کادر تيم پيوسته ام، منتظر هستم تا سرمربي جديد بيايد تا وضعيتم مشخص شود.
    وي افزود: تا زماني که در پرسپوليس هستم تلاش خود را خواهم کرد و هر زماني هم که بخواهند بدون هيچ حاشيه اي از تيم جدا خواهم شد.
    سعداوي در خصوص وينگادا اظهار کرد: مربي بزرگي است و کارنامه نسبتا خوبي دارد و فکر مي کنم پس از حضور او در پرسپوليس بيشتر بتوان در خصوص او صحبت کرد.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص همکاري پيرواني با سرمربي جديد تيم گفت: پيرواني مانند يک سرباز در خدمت پرسپوليس است و تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام خواهد داد.
    سعداوي تاکيد کرد: از اينکه پيرواني در تيم ماند خوشحالم و فکر مي کنم وي با اين حرکت خود تعصبش به باشگاه را به همگان اثبات کرد.
    وي در خصوص وضعيت خليلي و احتمال حضورش در ديدار شهرآورد خاطر نشان کرد: خليلي تمرينات خود با تيم را آغاز کرده است اما به هيچ عنوان نمي تواند در ديدار مقابل استقلال تهران به ميدان برود.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره محروميت توره و اخطار هاي بي موردي که در اين بازيکن در طول فصل دريافت کرده است گفت: متاسفانه توره بازهم اخطار بي دليلي را از داور بازي گرفت، باشگاه بايد هرچه زودتر با اين بازيکن برخورد کند و شرايط حساس تيم را براي او روشن سازد.
    وي افزود: بازيکنان خوبي داريم که در اين ديدار مي توانند جانشين توره باشند و مطمئن باشيد در اين پست ضعف نخواهيم کرد.
    سعداوي در خصوص دربافت پاداش پيروزي مقابل تيم داماش گفت: هنوز پاداش اين پيروزي را دريافت نکرده ايم اما مشکلي در اين خصوص وجود ندارد.
    تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه 25 بهمن ماه از هفته 26 مسابقات ليگ برتر فوتبال به مصاف تيم استقلال تهران خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بر خلاف ادعای سعداوی ؛ خليلي ‌به دربي‌ مي‌رسد

کانون هواداران پرسپولیس : اگر چه نعيم سعداوي مربي پرسپوليس اعلام کرده خليلي حتي يک درصد هم شانس بازي کردن در دربي را ندارد،اما شواهد و قوانين حکايت از موضوعي ديگر دارد.
    خليلي که 6 ماه قبل در تمرينات تيم ملي رباط زانويش پاره شد،آمادگي بازي کردن براي پرسپوليس را دارد و اگر کادر فني بخواهد، مي تواند تيمش را مقابل استقلال همراهي کند.
    البته خود اين بازيکن براي بازي کردن با ترديدهايي روبرو است،اما از نظر پزشکي مانعي بري بازي کردن او وجود ندارد.
    آقاي گل فصل گدشته ليگ برتر دو هفته قبل در گفت و گو با يکي از نزديکانش عنوان کرده بود: "مطمئنم به دربي مي رسم،اما خودم دوست دارم تمام جوانب را در نظر گرفته و سپس تصميم نهايي براي بازي کردن يا نکردن را بگيرم."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وینگادا فردا به تهران می آید

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاری فرد درباره پاسخگو نبودن به خبرنگاران گفت: هرگز از پاسخگویی به خبرنگاران فراری نبوده ام؛ زیرا برای مصاحبه كردن باید خبری باشد كه ما درباره آن صحبت كنیم.
    وی افزود: اگر مصاحبه می كردم حرف های بیخود به مردم تحویل می دادم و از این پس خود به عنوان سخنگو پاسخگوی رسانه ها خواهم بود.انصاری فرد با اشاره به زحمات مجید فرخزادی در سمت سخنگویی باشگاه افزود : چون دسترس اعضای هیئت مدیره به همدیگر كم است، اگر خودم وظیفه سخنگویی را به عهده بگیرم بهتر می توانم پاسخگوی خبرنگاران باشم .
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: سیاست باشگاه از ابتدا همین بوده است و باشگاه می خواست اطلاعات به صورت متفرقه به هوادران تیم نرسد .

عباس انصاری فرد درباره پاداش دربی هم گفت : پاداش پرسپولیس برای شكست استقلال شرایط خاص خود را دارد و بر اساس آئین نامه باشگاه پاداش خواهند گرفت و در صورت شكست استقلال پاداش خوبی به اعضای تیم خواهیم داد.
    سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران درباره جذب نوری صبری دروازه بان تیم ملی عراق گفت : برای جذب بازیكن خارجی وسواس داریم و با یك دروازه بان دیگر هم در حال مذاكره هستیم .
    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: باشگاه به همه تعهدات خود درباره بازیكنان عمل كرده است و پاداش دو بازی قبلی پرسپولیس هم فردا پرداخت می شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •