دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.
دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.
شما چه طرحی پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان داشته باشه و
حداقل بشه شبی 4-5 گیگ دانلود کرد؟
مگه الان چحدتا طرح و کمپین وجود داره؟من باشم زیر 2 مگ نمیگیرم و موردیو انتخاب میکنم که شبانه رایگان داشته باشه.خودت یه سرچ کن ببین به جیبت کدوم میخوره.
اگه کاربر جدید باشی و شبانه رایگان بخواهی ماکزیمم 2 مگابیت دارند الان. سرویس های بالاتر با شبانه رایگان فقط مخصوص کاربرهای قدیمی است که میخواهند سرویس های 1 و 2 مگابیت نامحدود رو به کمپین استثنائی تبدیل کنند.
دوستان حجم ترافیک شبانه از ترافیک کل کم میشه؟ من متوجه نشدم یعنی من الان کل حجمم رو استفاده کردم یا نه؟
![]()
سیستم اکانتینگ فعلی مخابرات یک کمی داغونه، ترافیکی که به عنوان مصرف کل نوشته در حقیقت هم شبانه و هم روزانه است، آخر ماه میزان مصرف رایگان شبانه رو از میزان کل مصرف شما کم میکنند، باقی مانده رو به عنوان ترافیک مصرفی شما حساب میکنند.
چه جوری میشه سرویس 5 مگ گرفت؟ به مشترکین معمولی میدن؟
محدودیت برای سرویس نامحدود اعمال شد یا نه؟
دوستان خط من از زانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .
دوستان خط من از رانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده . مودمش چه مارکیه ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)