تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1570 از 1805 اولاول ... 5701070147015201560156615671568156915701571157215731574158016201670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,691 به 15,700 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سر این تغییر سامانه از گلدنت به پارتاک حدود 10 گیگ حجم من از بابت هدیه ی رایگان دزدیده شده و زیر بار هم نمیرن. منم حوصله ندارم بیش از این باهاشون بحث و مجادله کنم که بابا این خطای سیستم شماست و هر مرتبه بین یکربع تا 20 دقیقه معطلی بکشم که بدون اینور و اونور که جواب من رو پیدا کنن. بیچاره ها اینا هم یک مشت کارمند که چه عرض کنم، کارگر بی مزد و مواجبن که خدا رو خوش نمیاد روی اعصابشون راه برم
    به جهنم که دزدیدن.
    دوست عزیز یعنی چی درکم می کنی من الان می خوام بدونم این یک گیگ چی چیه؟؟؟
    این رو فکر کنم خود اپراتورهای مخابرات هم درست ندونن چون سامانه ی جدیدشون اعداد نامفهوم کم نداره و در عوض خطا فت و فراوون
    محتمل ترین مطلب اینه که حجمی از شما به اشتباه کسر کردند و حالا اونجا برگردوندن به اسم رزرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقا چند روزی بود که هر چند ساعت چراغ اینترنت مودم بی دلیل می رفت و تنها راهش خاموش و روشن کردن مودم بود
    2020 گفت مشکل از اونا نیست در نتیجه مودم رو ریست کردم و بگمانم رفع شده اما نکته ی جالب اینه که بعد از ریست با snr 8 تا سرعت 8.6 مگ و عملا تا 7.8 مگ کشش داره اونم در این هوای بارانی و رطوبت %93 و سیمهای پوسیده و صد وصله خورده
    البته همین باز گذاشتن بیش از حد سرعت باوجود نویز بالا خودش میتونه عامل رفتن چراغ اینترنت مودم باشه که اگر بازم این اتفاق بیفته لازمه بهشون تذکر داده بشه که سرعت رو روی رقم پایینتری ببندن

Last edited by HardwareMaster; 27-03-2015 at 15:50.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آقا چند روزی بود که هر چند ساعت چراغ اینترنت مودم بی دلیل می رفت و تنها راهش خاموش و روشن کردن مودم بود
    2020 گفت مشکل از اونا نیست در نتیجه مودم رو ریست کردم و بگمانم رفع شده اما نکته ی جالب اینه که بعد از ریست با snr 8 تا سرعت 8.6 مگ و عملا تا 7.8 مگ کشش داره اونم در این هوای بارانی و رطوبت %93 و سیمهای پوسیده و صد وصله خورده
    البته همین باز گذاشتن بیش از حد سرعت باوجود نویز بالا خودش میتونه عامل رفتن چراغ اینترنت مودم باشه که اگر بازم این اتفاق بیفته لازمه بهشون تذکر داده بشه که سرعت رو روی رقم پایینتری ببندن

منم دقیقا این مشکلو پیدا کردم زیر سر خودشونه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

از لحاظ سرعت هم تفاوتی ایجاد شده یا خیر ؟

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    کسی راجع به نرم افزار بیدار چیزی میدونه؟
    خیلی شیک بصورت نرم افزاری مودم رو ریبوت میکنه و تستم کردم...توی ریزکارکردم ثبت میشه...
    فقط ریبوت نیست و هایبرنت و خاموش کردنم توی برنامه ریزیش داره...
    فقط یکم بهش مشکوکم
    سلام من ساکن تبریزم نرم افزار بیدارو منم دارم به چیش مشکوکی میشه بگی

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وایبر برای من کند شده یا بقیه هم مشکل دارن؟

دیر سند می‌شه دیر هم رسیو داره هی‌ قطع هم می‌شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان من قبلا سرویس 2 مگ یا پاییزه طلایی داشتم بعد از اینکه مجبور شدم 1 مگ از سرویس های الان بگیرم سرعتم تغییری نکرده بنظرم پول الکی به سرعت بالاتر ندین مگه اینکه شبانه فرق بکنه که نمیدونم
    منم پاییزه طلایی ام تموم شده میخوام عوضش کنم شما از این طرح های موجود کدوم رو گرفتید و چطوری؟ منظورم اینه اینترنتی میتونم طرح از همین پارتک عوض کنم یا پول سوخت میشه؟

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم دقیقا این مشکلو پیدا کردم زیر سر خودشونه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    بحث سرعت نیست.

ماکسیموم سرعت رو بهش میده ولی تایم اوتش بالا میره.

وایسا ببینم SNR این 83 و 119 هست .

عجب خطی داره.
    Last edited by frozen01; 28-03-2015 at 13:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دانلود در روز فقط صبحها که یک پادکست اخبار صبح 27 مگی رو میگیرم دیدم ADM اندروید زور بزنه تا سرعت 6 مگ (حداکثر) رفته اونم از سرور خارجی و با کمک قندشکن
    البته امروز توی مودم دیدم با SNR بالا و نویز کمتر، سرعت روی 4.5 مگ پایین آمده. کلا سرعت مخابرات ثبات نداره

بحث سرعت نیست.

ماکسیموم سرعت رو بهش میده ولی تایم اوتش بالا میره.

وایسا ببینم SNR این 83 و 119 هست .

عجب خطی داره.
    SNR 83 و 119 نیست
    مودمهای دی لینک (حداقل در فیرمویرهای جدید) اینطوریه که ممیز نمیزنه. اونا 8.3 و 11.9 هست
    حتی کاربرهای مخابرات با فیبر نوری هم به این اعداد نمیرسن تا چه برسه با سیم مسی پوسیده و وصله خورده ی ما

10. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من ساکن تبریزم نرم افزار بیدارو منم دارم به چیش مشکوکی میشه بگی
    این که خیلی راحت میتونه مودم رو ریست کنه...
    خیلی گشتم دنبال چنین نرم افزاری ولی هیچ جا پیدا نمیشد و اکثرا راهکار سخت افزاری میدادن...

12. این کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •