پینگش چه حدوداییه؟
پینگش چه حدوداییه؟
120-130 تا حدود 200 متغییر. بعضی وقتا نوسان داره که خوب اونو همه دارن دیگه. پینگ ثابت و پایین میخوای باید بری از ایران
2 مگ محدود پارس آنلاین برا من بهتره یا نا محدود، با توجه به اینکه من هر کاری کنم بیش از 100 گیگ تو ماه از حجم اینترنتم استفاده نمی کنم... این جریان 16 مگا بیته چیه؟
پس چنده؟![]()
Last edited by Fiddle; 18-06-2015 at 07:24.
2سرعت ربطی به پینگ ندارهمگ محدود پارس آنلاین برا من بهتره یا نا محدود، با توجه به اینکه من هر کاری کنم بیش از 100 گیگ تو ماه از حجم اینترنتم استفاده نمی کنم... این جریان 16 مگا بیته چیه؟
صبا در یک اقدام بی شرمانه نت من رو روی 1 مگ آورده ولی دیروز عصر پینگم 100 اینها بود
بیخودی پول بابت سرعت نده. همین 1 2 مگ بگیر.
معمولا صبانت تو ایران از نظر پینگ خوبه. از نظر پشتیبانی خوب نیست. ولی من هر وقت شکایت دارم میرم سایت اصلی اونجا ثبت می کنم. یک اقای شمس هستش خیلی گله سریع زنگ میزنه میگه چیه مشکل و سعی می کنه حل کنه
به نظرم صبانت بگیر ( حالا این همه بدش رو گفتم. فکر نکنید بهم پول داده ها لول. فعلا چند وقتی میشه من ازش راضیم. از نظر پینگ خوبه )
گلم برا تو 250 تومنه!!!
از اولشم میدونستم اکانتو برا چی میخوای
Fuk U TROLL!!
Last edited by mey123; 18-06-2015 at 12:57.
چمپیون جدید tamm .king of the rivers
100% واسه جانگله
90% احتمالا التیش فقط وقتی توی آب باشه میتونه بزنه
100% احتمالا پسیوش هم به آب ربط داره شاید احتمالا وقتی توی آب باشه سرعتش بیشتر میشه واسه گنک خوبه
در کل چمپ مزخرفیه![]()
Last edited by Fiddle; 19-06-2015 at 03:46.
نمیشه یه جوری پینگ سرور آمریکا رو آورد پایین ؟با کاهش پینگ، پینگ از 350 میشه 305
![]()
به نظر من بعضی ها جنبه تعریف کردن ازشون رو ندارن
مثلا صبادز
پینگ به اون خوبی بود. من تبلیغش رو کردم اینجا. امروز پینگ 255
خدارو شکر![]()
سلام دوستان
کسی میدونه وقتی lvl 4 یا 5 که چمپیون میشه آرم میاد بالا سر چمپیون ها چیطوری ظاهر میشه ؟ کلید خاصی روی کیبورد باید زد؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)