من مخالفم
اگه تو هم carving out claims رو توي لول 18 داشتي ميفهميدي.ساعتي 105 تا ميده
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من مخالفم
اگه تو هم carving out claims رو توي لول 18 داشتي ميفهميدي.ساعتي 105 تا ميده
من ساعتی می تونم 620 تا بگیرم ( حالت نرمال )خودشم بدون ایتم اینا
ماکسیمم رکوردمم 878 دلار هست برا 2 ساعت بدون ایتم![]()
ساعتي 105 تا ؟! من الان دو تا كار دارم كه هر كدوم ساعتي 200$ ميدن ! ( كارهاي پر تجربه هم دارم با اينكه پور دوئلر هستم و اسكيل هام فقط روي دوئله )اگه تو هم carving out claims رو توي لول 18 داشتي ميفهميدي.ساعتي 105 تا ميده
يكيشون Clearing the forest هست كه 60% پول ميده و توي يك ساعت 200$ ميده ! ( با لبور پوينت 1 )
يكي ديگه هم هستش كه ساعتي 200$ ميده !
البته بايد لول منم ببيني
من 5 لول ديگه ميتونم كار با 50 درصد پول و 45 درصد تجربه باز كنم يعني لول23
و لول 26 كار با 71 درصد تجربه
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
در ضمن من براي فورت خيلي لازمم![]()
ادونچر و دوئلر هر کدوم مزیت های خاص خودشونو دارن و بحث سر این که کدوم بهتره پایانی نداره.من عکس اسکیلامو میزارم که در مورد اونا بحث کنیم تا هم تجربیات همدیگه رو محک بزنیم و هم برای کسایی که تازه با این تاپیک آشنا شدن جنبه آموزشی داشته باشه.
من خودم همیشه دوست داشتم دوئلر خوب باشم!
Last edited by Baby nfs; 07-07-2010 at 22:32.
منم دوست داشتم كه هميشه رنك يك دوئل باشم ( ولي وقتي كه توي و10 رنك يك دوئل بودم براي چند ماه، توي اين ورلد هم از 600 ايكس پي توي دوئل تا 2500 ايكس پي توي دوئل رنك يك بودم، ديگه انگيزم رو از دست دادم و الان يك هفته ميشه كه دوئل نكردم و رنك 5 شدم ... ( تا حالا برات پيش نيومده كه يك چيز رو بخواي، بهش برسي، بعد ديگه سير بشي ؟ )من خودم همیشه دوست داشتم دوئلر خوب باشم!
اينم عكس از اسكيل هاي من :
كلا بگم كه اين فقط يه بازيه ... يه بازيه چرت !
هدف موفق شدن توي بازي زندگيه ( به قول چاقال )
دوئلر میلی هستی نه. چون رو شوتینگت کار نکردی. چرا موبیلیتی اینقدر کمه مگه واسه دوئل لازم نیست؟!!!
موبیلتی به دردت نمی خوره
اگه فایر ارم هستی یا dexterity و یا charisma
اگه میلی هستی یا strength و یا charisma
نه بابا اينا ديگه چيه !دوئلر میلی هستی نه. چون رو شوتینگت کار نکردی. چرا موبیلیتی اینقدر کمه مگه واسه دوئل لازم نیست؟!!!
عشخ است 3 تا اسكيل !
اگه روي اين 3 تا كار كني و وقت آزاد هم داشته باشي ( كه من ندارم ) راحت رنك يك دوئل ميشي !!
-- راستي، اكانتم رو ميفروشم، كسي ميخواد بگه ! :پي
اگه تو اکانتت را می خواهی بفروشی قیمت بگو تا منم قیمت اکانت خودم را بگم
فکر کنم مال من 1000 برابر مال یو بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)