یادم رفت بگم وایرلس میخوام
راستی اسم کاراکتری که تو امضاتون هست چیه؟خیلی دنبالش هستم
یادم رفت بگم وایرلس میخوام
راستی اسم کاراکتری که تو امضاتون هست چیه؟خیلی دنبالش هستم
Last edited by vahidsport; 27-09-2013 at 21:56.
tp-link w8901nd
قیمتش زیر 80تومن هست
چه وقتی فقط با لپ تاپ وصل باشم و چه وقتی گوشی ولپ تاپ باهم اینجوری میشه.فرقی تو تعدادش نمیکنه
وقتی قطع میشه همه چراغها یکبار روشن خاموش میشه بجز پاورش و دوباره روشن میشه.با مودم معمولی خودم مشکلی ندارم
اینم عکس.جا نمیشد دو تکه ایش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کابل هم قطع و وصل میشه رئیس.اینم بگم که گاهی 3-4دقیقه یکبار قطع میشه یه بارم میبینی نیم ساعتم قطع نمیشه
چطوری بفرستم واسه گارانتی؟گارانتیش مال شرکت سازگاره و من از شهرستان از یه مغازه خریدم.نمایندگی هم تو گیلان نداره سازگار.چکارش کنم؟کارت گارانتی داره
Last edited by ehsas1; 28-09-2013 at 00:20.
اولش احتمال دادم مشکل از تنظیمات یا نویز خطتون باشه بعد که فرمودین یه مودم دیگه هم دارین و مشکلی باهاش ندارین این فرض رد شد،از اون طرف فرمودین تو این پستتون که وقتی با کابل هم با این مودم وصل میشین باز همون مشکل براتون پیش میاد ،پس نتیجه میگیریم مشکل وایرلس هم ندارین شما ، بلکه مودم چن دقیقه یکبار ریستارت میشه و به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره،
اگر مودم رو از جای معتبری خریده باشین ،اون کسی که به شما مودم رو فروخته،طبیعتا خودش باید مودم رو برای شرکت گارانتی کننده بفرسته.
از بس قطعی داره رو اعصابه
جای معتبر که چه عرض کنم یه فروشنده هستش دیگه
قیمت مودم هایی که وایرلس شون از نوع n هست چنده؟
برین دی جی آنلاین یا میهن کالا بخش مودم ها ،انواع مودم ها همراه با قیمت بروزشون رو اونجا میتونین پیدا کنین.
این مودم از نوع N هست TD-W8901N
دوستان تنظیمات مودم رو روی pppoe میذارم بعد از چند دیقه قطع میشه
مودم dlink هست به نظرتون مشکل کجاس؟
Last edited by claud; 28-09-2013 at 17:11.
وقتی که دستگاهی وصل نباشه قطع میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)