از همه سرورها نمیشه سرعت بالا گرفت فقط از بعضی سرورهای داخلی اینجوریه .ولی بیشتر مواقع سرورهای خارج هم سرعت خوبی دارند
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از همه سرورها نمیشه سرعت بالا گرفت فقط از بعضی سرورهای داخلی اینجوریه .ولی بیشتر مواقع سرورهای خارج هم سرعت خوبی دارند
![]()
یاسین تو گوش خر خوندن هست فایده نداره!
فقط جمع اوری!
به هیچ کسی ربطی نداره مردم چقدر دانلود میکنن؟ منم سرعتم خوب باشه دان میکنم! دارم پولشو میدم .
یکی نیازش نامحدوده نامحدود میخره حق هم داره نامحدود دانلود کنه به هیچ کسی هم ربط نداره چون پولشو داده
یک نیازش وب گردی هست و با گیگ کم میگره .
512 من حدود 55-65 هست 90% مواقع 57
ایشون همون کسی هستن که میگفتن نامحدود اسیازرت واقعا نامحدوده و کلا سرویش اسیازرت برا ایشون مخصوصه 2مگ سرعت 4مگ شبانه بهشون میدن در جریان هستید که!!!
بعله !!!!!!!!!!!!
من فردا زنگ میزنم
فقط یه سوال
این طرف از مسئول های آسیا تکه ؟
مگه از شما خوب نیست توی کل این ادمایی که ناراحتن هم از قیمت هم سرعت پس برو حالشو ببر دیگه چرا هی اینجا اینجا برای همه ماهایی خوبه که مشکل داریم باید مطرح کنیم ببینیم دیگر دوستان هم مشکل دارند یا نه وگرنه کسی مثل شما اصلا باید مطرح کنه برای چی؟ شاید شما یه منطقه ای هستی که هم سرعتت خوبه هم موقعیتت هم پنیگت هم سرعت دلیل نمیشه همه هم باید مثل شما باشن.
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:01.
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ
امکان تبادل حداقل 6 گیگ چیه؟![]()
2 مگ محدود در طول روز:
تست شبانه هم فردا میزارم![]()
یادش بخیر قبل انتخابات با 256 این سرعت میرفتیم
از انتخابات تا الان تمام شرکتا زیرو رو شدن رفتیم مخابرات اونجا هم محدود کردن حالا
وزیر اومده میگه تا ماه دیگه باید مشکلات حل بشه چجوری اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)