تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1570 از 1635 اولاول ... 570107014701520156015661567156815691570157115721573157415801620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,691 به 15,700 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درود
    دوستان لینک پایین اطلاعات کامل دو مدل اس 110 و اس ایکس 280 هستش به نظرتون کدوم رو بگیرم
    یکی از دوستام که فروشگاه دوربین داره 110 رو توصیه کرد گفت کیفیت تصویرش بالاتره(البته بنده خدا اون مدل رو نداشت که بگم میخواست بفروشه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی پست های قبلی راجب اون صحبت شده / چند صفحه قبل
    نتیجه هم این شد که اس 110 کیفیت عکس بهتری داره

موفق باشید

2. 2 کاربر از doost_el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توی پست های قبلی راجب اون صحبت شده / چند صفحه قبل
    نتیجه هم این شد که اس 110 کیفیت عکس بهتری داره

موفق باشید
    ممنونم از جواب
    در فیلمبرداری با توجه به فریم 24 اس 110 آیا کیفیت تصویر پایینتره؟؟یا عملا دوستانی که با 110 کار کردند مشکلی ندیدند؟؟؟؟
    یکی از پستها نوشته بودن که عمر دوربینهای دیجتال -23 سال هستش
    منظور عمر پشتیبانی نرمافزاری بود یا ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by bahram.; 05-03-2014 at 23:20.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم از جواب
    در فیلمبرداری با توجه به فریم 24 اس 110 آیا کیفیت تصویر پایینتره؟؟یا عملا دوستانی که با 110 کار کردند مشکلی ندیدند؟؟؟؟
    یکی از پستها نوشته بودن که عمر دوربینهای دیجتال -23 سال هستش
    منظور عمر پشتیبانی نرمافزاری بود یا ؟؟؟؟؟؟
    بهترین کار اینه که شما video sample های دو دوربین رو از نت دانلود و مقایسه کنید به این شکل خودتون با توجه به سلیقه ی شخصی انتخاب کنید. گفته شده چون دوربینهای عکسی دیجیتال بر خلاف سلف آنالوگ پر کا تر هستن ممکنه حتی تو دو یا سه سال اول عمر مفید شون به پایان برسه این با توجه به کیفیت ساختشون کمی متفاوته و عمر مفید دوربینهای کامپکت به 6000 شات و کمی بیشتر می رسه ولی تو دوربینهای حرفه ای ممکنه از 100000 شات هم تجاوز کنه.

5. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان از این دوتا لنز کدوم برای داشتن یک لنز دوربرد مناسب تره؟ دوربینم 100D کنون هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تامرون لنزی با قدرت زوم بیشتریه در ضمن سریعتر هم هست ولی این دلیل نمی شه از لحاظ کیفیت ,لنز بهتری هم باشه. اگر فقط شما لنز دور برد تر یا با زوم قویتری می خوایید تامرون انتخاب بهتریه لطفا سوال خودتون رو در بخش زیر مطرح کنید در ضمن خروجی لنز در محدوده ی 250-300 چندان شارپ نیست و عملکرد ضعیفی داره بهترین کیفیت عکسم توی 300 mm روی دیافراگم 8 تا 16 داره به هر حال از لحاظ قدرت زوم از کانن قویتره
    Last edited by naamre; 06-03-2014 at 11:27.

8. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان!
    بالاخره کنون مودل sx280 رو گرفتم با بیمه و گارانتی میدادند 650 که با یک مموری 16 گیگ که در اصل 14 گیگ هستش{قیمت 65هزار} و یک کیف مثلا ضد ضربه{10هزار} و یک برچسب ضدخش{5هزار} شد 730 هزار تومن!
    که در اینجا یک سوال است که جایی رو که به ما نیانداختند؟
    در مورد فیلم برداریش شماره سریال 6 اون از سمت چپ 4 هستش و در حالت 60 فریم 16 دقیه و 26 ثانیه میگره که میشه 3ونیم گیگ که زیاده و در حالت 30 فریم هم بستگی به حجم و مقدار شارز باتری و مموری دارد!
    در مقایسه با s110 بگم این مودل اصلا توی اون چند مغزه داخل خیابان سعدی مشهد نبود و یکی داشت که میداد 780 تومن که گرونتر از تصور من بود و بی خیال شدم! و اینکه عرض کنم در کل s110 کیفیت عکس در حدود چند درصدی شاید بیشتر از 280 خواهدبود و اون مقایسه هایی که در چند صفجه پیش صورت گرفت همگی مربوط به مدل260 بود که این مدل از موتور digi6 و چند قابلیت در عکسگیری دیگر محروم هستش که روی280 سواره!{ و اینکه عکسی نزدیک به s110 داشت}
    به نظرم من 280 کاملا با صرفه تر هستش که از امکانات مهمی از جمله فیلم برداری60 فریم و موتور پردازش گری جدید تر و استفاده از نوع حسگر BSI CMOSکه حسگری فکر میکنم جدید تر و پیشرفته تر هستش و زوم 20 برای جذاب این دوربین که واقعا تو طبیعت حال میده با اون عکس و فیلم بگیرید و اضافه شدن iso80 نسبت به مودل 260!{gps که بدرد نمیخوره}
    و در آخر هم عرض کنم که مودل s110 هم قابلیت های مهمی در بهبود کیفیت عکس دارد که باعث میشه در کل کیفیت عکسی با توجه به تعریف های صفحه های گذشته بهتری داشته باشد البته با اینکه هیچ سایتی تا اون جایی که من دیدم مودل sx280 رو نداشته در مقایسه تصویر در شرایط کاملا مساوی!

انتخاب با خودتان!{اگر اشتباهی یا تعریف و حرف الکی و تعصب بیش از حدی صورت گرفته است تقاضای بخشش دارم}

در زندگی و آخرت موفق باشید!!!

در پناه حقَ
    Last edited by ali.reihani; 07-03-2014 at 23:19.

10. 4 کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان!
    بالاخره کنون مودل sx280 رو گرفتم با بیمه و گارانتی میدادند 650 که با یک مموری 16 گیگ که در اصل 14 گیگ هستش{قیمت 65هزار} و یک کیف مثلا ضد ضربه{10هزار} و یک برچسب ضدخش{5هزار} شد 730 هزار تومن!
    که در اینجا یک سوال است که جایی رو که به ما نیانداختند؟
    در مورد فیلم برداریش شماره سریال 6 اون از سمت چپ 4 هستش و در حالت 60 فریم 16 دقیه و 26 ثانیه میگره که میشه 3ونیم گیگ که زیاده و در حالت 30 فریم هم بستگی به حجم و مقدار شارز باتری و مموری دارد!
    در مقایسه با s110 بگم این مودل اصلا توی اون چند مغزه داخل خیابان سعدی مشهد نبود و یکی داشت که میداد 780 تومن که گرونتر از تصور من بود و بی خیال شدم! و اینکه عرض کنم در کل s110 کیفیت عکس در حدود چند درصدی شاید بیشتر از 280 خواهدبود و اون مقایسه هایی که در چند صفجه پیش صورت گرفت همگی مربوط به مدل260 بود که این مدل از موتور digi6 و چند قابلیت در عکسگیری دیگر محروم هستش که روی280 سواره!{ و اینکه عکسی نزدیک به s110 داشت}
    به نظرم من 280 کاملا با صرفه تر هستش که از امکانات مهمی از جمله فیلم برداری60 فریم و موتور پردازش گری جدید تر و استفاده از نوع حسگر BSI CMOSکه حسگری فکر میکنم جدید تر و پیشرفته تر هستش و زوم 20 برای جذاب این دوربین که واقعا تو طبیعت حال میده با اون عکس و فیلم بگیرید و اضافه شدن iso80 نسبت به مودل 260!{gps که بدرد نمیخوره}
    و در آخر هم عرض کنم که مودل s110 هم قابلیت های مهمی در بهبود کیفیت عکس دارد که باعث میشه در کل کیفیت عکسی با توجه به تعریف های صفحه های گذشته بهتری داشته باشد البته با اینکه هیچ سایتی تا اون جایی که من دیدم مودل sx280 رو نداشته در مقایسه تصویر در شرایط کاملا مساوی!

انتخاب با خودتان!{اگر اشتباهی یا تعریف و حرف الکی و تعصب بیش از حدی صورت گرفته است تقاضای بخشش دارم}

در زندگی و آخرت موفق باشید!!!

در پناه حقَ
    اول اینکه مبارک باشه و به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید. در مورد قیمت هم به نظر می رسه مناسب بوده و همین رنج قیمت رو داره چه دوربین و چه ملزوماتش . خوب دیگه با مدلهای دیگه مقایسه نکنید دوربین خوبیه و ازش لذت ببرید هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره و همون طور که شما هم اشاره کردید صد در صد نمی شه گفت فلان مدل از فلان مدل بهتره یا بدتر . پس شما تایید می کنید که در سری SX280 اونهایی که ششمین عدد شماره سریالشون از سمت چپ بالاتر از 2 هست مشکل فیلم برداری وجود نداره. ممنون که ما رو در تجربه تون شریک کردید.
    Last edited by naamre; 08-03-2014 at 11:21.

12. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی درباره فرق بین پک عرب و امریکایی Canon Powershot G15 اطلاعی داره؟
    گفته تفاوت کیفیت زیادی با هم دارن و مدل عرب خرابی بیشتری داره
    ایا واقعا صحت داره یا فقط گفته فروشنده ها هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در رابطه با دوربین فوجی
    Fujifilm FinePix F750EXR

چیه؟ به نظرتون این بهتره یا کانن SX270
    حدود قیمت دوتاشونم مثل همه
    اما من موندم کدوم را بخرم
    کسی پیشنهاد بهتری داره؟
    فکر کنم Sony WX 150 هم تو همین رنج قیمت باشه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز من میخوام یک دوربین دیجیتال بخرم با حدود قیمتی 500هزار تومن پیشنهاد تون چه دوربینیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •