توی پست های قبلی راجب اون صحبت شده / چند صفحه قبل
نتیجه هم این شد که اس 110 کیفیت عکس بهتری داره
موفق باشید
توی پست های قبلی راجب اون صحبت شده / چند صفحه قبل
نتیجه هم این شد که اس 110 کیفیت عکس بهتری داره
موفق باشید
ممنونم از جواب
در فیلمبرداری با توجه به فریم 24 اس 110 آیا کیفیت تصویر پایینتره؟؟یا عملا دوستانی که با 110 کار کردند مشکلی ندیدند؟؟؟؟
یکی از پستها نوشته بودن که عمر دوربینهای دیجتال -23 سال هستش
منظور عمر پشتیبانی نرمافزاری بود یا ؟؟؟؟؟؟
Last edited by bahram.; 05-03-2014 at 23:20.
بهترین کار اینه که شما video sample های دو دوربین رو از نت دانلود و مقایسه کنید به این شکل خودتون با توجه به سلیقه ی شخصی انتخاب کنید. گفته شده چون دوربینهای عکسی دیجیتال بر خلاف سلف آنالوگ پر کا تر هستن ممکنه حتی تو دو یا سه سال اول عمر مفید شون به پایان برسه این با توجه به کیفیت ساختشون کمی متفاوته و عمر مفید دوربینهای کامپکت به 6000 شات و کمی بیشتر می رسه ولی تو دوربینهای حرفه ای ممکنه از 100000 شات هم تجاوز کنه.
با سلام
دوستان از این دوتا لنز کدوم برای داشتن یک لنز دوربرد مناسب تره؟ دوربینم 100D کنون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تامرون لنزی با قدرت زوم بیشتریه در ضمن سریعتر هم هست ولی این دلیل نمی شه از لحاظ کیفیت ,لنز بهتری هم باشه. اگر فقط شما لنز دور برد تر یا با زوم قویتری می خوایید تامرون انتخاب بهتریه لطفا سوال خودتون رو در بخش زیر مطرح کنید در ضمن خروجی لنز در محدوده ی 250-300 چندان شارپ نیست و عملکرد ضعیفی داره بهترین کیفیت عکسم توی 300 mm روی دیافراگم 8 تا 16 داره به هر حال از لحاظ قدرت زوم از کانن قویتره
Last edited by naamre; 06-03-2014 at 11:27.
سلام دوستان!
بالاخره کنون مودل sx280 رو گرفتم با بیمه و گارانتی میدادند 650 که با یک مموری 16 گیگ که در اصل 14 گیگ هستش{قیمت 65هزار} و یک کیف مثلا ضد ضربه{10هزار} و یک برچسب ضدخش{5هزار} شد 730 هزار تومن!
که در اینجا یک سوال است که جایی رو که به ما نیانداختند؟
در مورد فیلم برداریش شماره سریال 6 اون از سمت چپ 4 هستش و در حالت 60 فریم 16 دقیه و 26 ثانیه میگره که میشه 3ونیم گیگ که زیاده و در حالت 30 فریم هم بستگی به حجم و مقدار شارز باتری و مموری دارد!
در مقایسه با s110 بگم این مودل اصلا توی اون چند مغزه داخل خیابان سعدی مشهد نبود و یکی داشت که میداد 780 تومن که گرونتر از تصور من بود و بی خیال شدم! و اینکه عرض کنم در کل s110 کیفیت عکس در حدود چند درصدی شاید بیشتر از 280 خواهدبود و اون مقایسه هایی که در چند صفجه پیش صورت گرفت همگی مربوط به مدل260 بود که این مدل از موتور digi6 و چند قابلیت در عکسگیری دیگر محروم هستش که روی280 سواره!{ و اینکه عکسی نزدیک به s110 داشت}
به نظرم من 280 کاملا با صرفه تر هستش که از امکانات مهمی از جمله فیلم برداری60 فریم و موتور پردازش گری جدید تر و استفاده از نوع حسگر BSI CMOSکه حسگری فکر میکنم جدید تر و پیشرفته تر هستش و زوم 20 برای جذاب این دوربین که واقعا تو طبیعت حال میده با اون عکس و فیلم بگیرید و اضافه شدن iso80 نسبت به مودل 260!{gps که بدرد نمیخوره}
و در آخر هم عرض کنم که مودل s110 هم قابلیت های مهمی در بهبود کیفیت عکس دارد که باعث میشه در کل کیفیت عکسی با توجه به تعریف های صفحه های گذشته بهتری داشته باشد البته با اینکه هیچ سایتی تا اون جایی که من دیدم مودل sx280 رو نداشته در مقایسه تصویر در شرایط کاملا مساوی!
انتخاب با خودتان!{اگر اشتباهی یا تعریف و حرف الکی و تعصب بیش از حدی صورت گرفته است تقاضای بخشش دارم}
در زندگی و آخرت موفق باشید!!!
در پناه حقَ
Last edited by ali.reihani; 07-03-2014 at 23:19.
اول اینکه مبارک باشه و به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید. در مورد قیمت هم به نظر می رسه مناسب بوده و همین رنج قیمت رو داره چه دوربین و چه ملزوماتش . خوب دیگه با مدلهای دیگه مقایسه نکنید دوربین خوبیه و ازش لذت ببرید هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره و همون طور که شما هم اشاره کردید صد در صد نمی شه گفت فلان مدل از فلان مدل بهتره یا بدتر . پس شما تایید می کنید که در سری SX280 اونهایی که ششمین عدد شماره سریالشون از سمت چپ بالاتر از 2 هست مشکل فیلم برداری وجود نداره. ممنون که ما رو در تجربه تون شریک کردید.
Last edited by naamre; 08-03-2014 at 11:21.
دوستان کسی درباره فرق بین پک عرب و امریکایی Canon Powershot G15 اطلاعی داره؟
گفته تفاوت کیفیت زیادی با هم دارن و مدل عرب خرابی بیشتری داره
ایا واقعا صحت داره یا فقط گفته فروشنده ها هست
سلام دوستان
نظرتون در رابطه با دوربین فوجی
Fujifilm FinePix F750EXR
چیه؟ به نظرتون این بهتره یا کانن SX270
حدود قیمت دوتاشونم مثل همه
اما من موندم کدوم را بخرم
کسی پیشنهاد بهتری داره؟
فکر کنم Sony WX 150 هم تو همین رنج قیمت باشه
ممنون
با عرض سلام به دوستان عزیز من میخوام یک دوربین دیجیتال بخرم با حدود قیمتی 500هزار تومن پیشنهاد تون چه دوربینیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)