تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1570 از 2014 اولاول ... 5701070147015201560156615671568156915701571157215731574158016201670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,691 به 15,700 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز هم رسانه‌ها مقصرند ؟!!!!!!!!!!!!

کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگاد" درحالي پس از اخراج از اردن به صورت رسمي كارش را در پرسپوليس آغاز مي‌كند كه مديرعامل پرسپوليس اين روزها تمام تلاش‌اش را بر اين گذاشته كه خبر اخراج سرمربي پرتغالي از اردن را تكذيب كند.
    اين رسم فوتبال ماست كه تقريبا هر جا مديران يا حتي مربيان ما در وضعيت بحراني قرار مي‌گيرند يا اينكه در شرايطي هستند كه راه پيش رويي ندارند، گناه مشكلات يا ضعف‌هاي مديريتي ‌شان را به گردن رسانه‌ها و مطبوعات مي‌اندازند.
    در تازه ترين اقدام عباس انصاري‌فرد در مقابل خبر رسانه‌ها مبني بر سوابق وينگادا موضعي عجيب و در عين حال جالب گرفت و اعلام كرد كه وينگادا به هيچ وجه از اردن اخراج نشده است. موضع انصاري‌فرد در اين باره وقتي عجيب و در عين حال جالب به نظر مي‌رسد كه بدانيد خبر رسمي اخراج وينگادا از اردن در حال حاضر هم بر روي سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا قرار دارد.

اما، گويا مديرعامل باشگاه سرخ‌هاي پايتخت فراموش كرده در عصري به سر مي‌برد كه جزيي‌ترين اتفاق‌ها از چشم رسانه‌ها پنهان نمي‌ماند.
    البته اين بار مديران پرسپوليس با رسانه‌هاي داخلي طرف نيستند كه بخواهند مشكلات را لاپوشاني كنند و تقصيرها را برگردن رسانه‌ها بيندازند. اين بار منبع خبر سايت كنفدراسيون فوتبال آسياست كه در خبر اول فوريه خود با فونت درشت‌ تيتر زده: Jordan Coach Vingada Sacked و اين يعني كه وينگادا سرمربي اردن اخراج شد.
    اين كه روراست به مردم بگوييم سرمربي جديد پرسپوليس اخيرا از اردن اخراج شده اما، با توجه به قيمت اين مربي و سوابقش در مجموع بهتر از گزينه‌هاي ديگر بود، خيلي بهتر از اين است كه بخواهيم تمام تلاش‌مان را براي تكذيب خبر رسانه‌ها بگذاریم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وینگادا در یک نگاه/ از مربیگری تیم ملی پرتغال تا حضور در پرسپولیس

کانون هواداران پرسپولیس : "ادواردو مانوئل مارتینیو وینگادا" ملقب به "نلو وینگادا" روز گذشته به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد و روز دوشنبه قرارداد او با این تیم به طور رسمی به ثبت خواهد رسید.
    ایرانی‌ها همواره تصویر ویژه‌ای از وینگادا در ذهن دارند. او همان کسی است که در سال 1996 تیم عربستان را به عنوان قهرمانی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا رساند اما همواره از فوتبال ایران به عنوان فوتبال مورد علاقه خود یاد می کرد و بارها و بارها ابراز علاقه کرده بود که هدایت تیم ملی کشورمان را بر عهده گیرد.
    در کارنامه کاری وینگادا، مربیگری تیم ملی پرتغال هم به چشم می خورد. این مربی بتازگی به دلیل کسب نتایج ضعیف، موفق نشد موافقت مقامات اتحادیه فوتبال اردن را برای تمدید مجدد قرارداد خود جلب کند و به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

به نظر می رسد مسئولان باشگاه پرسپولیس در خصوص انتخاب خود دچار اشتباه نشده اند چراکه ویژگی های فوتبال پرتغال با نوع فوتبالی که در کشورمان ارائه می شود، شباهت‌های فراوانی دارد و مهم‌تر اینکه خود وینگادا همواره نگاه مثبتی به فوتبال ایرانی داشته که این امر عاملی مهم و تاثیرگذار به حساب می آید.

کارنامه کاری نلو وینگادا 55 ساله از ابتدا تاکنون به این شرح است:
    * بلنسس پرتغال 1981 تا 1982
    * آکادمیکا پرتغال 1982 تا 1983
    * اس یو سینترس پرتغال 1983 تا 1984
    * یو دی ویلا فراکوئنسه پرتغال 1984 تا 1986
    * تیم زیر 20 سال پرتغال 1988 تا 1991
    * تیم ملی پرتغال 1994
    * تیم ملی عربستان سعودی 1996 تا 1997
    * بنفیکا (دستیار مربی) 1997 تا 1998
    * ماریتیموپرتغال 1999 تا 2993
    * الزمالک مصر 2004
    * زیر 23 سال مصر 2004 تا 2005
    * آکادمیکا پرتغال 2005 تا 2007
    * وداد کازابلانکا مراکش 2007
    * تیم ملی اردن 2007 تا 2009

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

علي پروين: سرمربي خارجي دواي درد پرسپوليس نيست

کانون هواداران پرسپولیس : علي پروين روز شنبه در گفت وگویی، خاطر نشان ساخت: بازهم تاکيد مي کنم که سرمربي خارجي دواي درد پرسپوليس نيست و مديران اين تيم به جاي استخدام سرمربي خارجي به فکر تقويت تيم باشند.
    وي افزود: باشگاه مي توانست با حمايت از مربي ايراني خود در آينده به موفقيت هاي بزرگي دست پيدا کند.
    سرمربي اسبق تيم ملي گفت: بالاخره بايد يک روز به حضور مربيان خارجي خاتمه دهيم و با تربيت مربيان جوان ايراني از اين افراد براي هدايت پرسپوليس سود ببريم.
    پروين در خصوص ديدار شهرآورد 66 نيز يادآور شد: اين بازي بسيار دشوار است اما اعتقاد دارم هر زمان در اين ديدار تيمي که در وضعيت بحراني تري قرار داشته باشد برنده ميدان خواهد بود.

وي افزود: فکر مي کنم اگر قرار است اين بازي برنده اي داشته باشد، آن تيم پرسپوليس خواهد بود.
    سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس همچنين يادآور شد: بازيکنان پرسپوليس بايد تلاش کنند برنده اين ديدار باشند زيرا پيروزي در اين بازي حاشيه ها را از تيم دور کرده و روحيه خوبي را به پرسپوليس تزريق خواهد کرد.
    پروين در خصوص ديدار تيم ملي فوتبال ايران در مقابل تيم کره جنوبي نيز خاطر نشان کرد: کره و ايران از تيم هاي خوب آسيا هستند و به همين دليل بازي زيبايي را در اين ديدار مشاهده خواهيم کرد.
    وي افزود: پيروزي در مقابل کره براي ايران از ارزش بالايي برخوردار است و اعتقاد دارم با برد در اين بازي مي توانيم به جام جهاني صعود کنيم.
    سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: از تمامي فوتبال دوستان تقاضا دارم با حضور در ورزشگاه در ديدار ايران و کره جنوبي از تيم ملي فوتبال کشورمان حمايت کنند زيرا بازيکنان تيم ملي و کادر فني تيم در اين ديدار به حمايت هواداران به شدت نيازمند هستند.
    ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي در چارچوب مرحله مقدماتي جام جهاني آفريقاي جنوبي 23 بهمن ماه جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پتروویچ : براي من داربي با ديدار مقابل داماش فرقي نمي‌كند!

کانون هواداران پرسپولیس : بازيكن كروات تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اهميت بازي داربي براي ايرانيان را مي‌دانم اما، اين بازي براي من با ديدار مقابل داماش فرقي نمي‌كند.
    ايوان پتروويچ درباره‌ي آخرين شرايط فني‌اش در تيم پرسپوليس اظهار كرد: وضعيت خوبي دارم و با آمادگي كامل تمرين مي‌كنم. مدتي دچار افت كمي شده بودم كه با تمرينات بيشتر توانستم در تركيب اصلي تيم جايگاه محكم‌تري پيدا كنم.
    وي گفت: ما اكنون با انگيزه و شادابي زيادي تمرين مي‌كنيم و مشكلي نداريم. حتي با اينكه تغييراتي در كادرفني تيم ما شنيده مي‌شود نيز باعث آشفتگي تيم نشده است. ما خوب تمرين مي‌كنيم و اميدواريم در بهترين شرايط مقابل استقلال آماده شويم .

وي درباره‌ي بازي داربي گفت: در سال دو بار مسابقه‌ي داربي بين تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس برگزار مي‌شود و من به خوبي مي‌دانم اين مسابقه براي هواداران دو تيم و حتي بازيكنان‌شان چقدر اهميت دارد. اما، به لحاظ حرفه‌اي و فني اين مسابقه براي من با بازي با داماش فرقي نمي‌كند و در اين بازي و همه‌ي مسابقات ديگر پرسپوليس سعي مي‌كنم بهترين فوتبالم را بازي كنم.
    پتروويچ درباره‌ي حضور وينگادا در تيم پرسپوليس نيز گفت: روز گذشته متوجه شدم كه حضور او در تيم ما قطعي شده است و امروز نيز از بازيكنان شنيدم كه اين مربي در جام ملت‌هاي آسيا (1996) سرمربي تيم عربستان بوده است. فكر مي‌كنم مربي بزرگي باشد اما، بايد ببينيم تفكرات فني‌اش درباره‌ي تيم ما چگونه خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز محمدی: داور شهرآورد دوشنبه مشخص مي شود

کانون هواداران پرسپولیس : "عزيز الله محمدي" روز شنبه در گفت و گویی، گفت: در جلسه روز دوشنبه که اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال نيز حضور خواهند داشت درمورد داور بازي شهرآورد تصميم نهايي اتخاذ خواهد شد.
    محمدي با اشاره به اين که در اين جلسه، گزينه هاي مطرح شده بررسي مي شوند، افزود: بايد با توجه به جميع شرايط، بهترين گزينه براي اين ديدار انتخاب شود.
    محمدي در پاسخ به اين سووال که " تکليف ايراني يا خارجي بودن داور شهرآورد روشن شده است يا نه ؟" بيان داشت: داور اين بازي به اعتقاد من بايد ايراني باشد اما دو گزينه خارجي نيز براي قضاوت در نظر گرفته شده است.

به گفته وي، اين دو گزينه خارجي از سوي فدراسيون انتخاب شده اند و در کنار ديگر داوران ايراني براي قضاوت سنجيده خواهند شد.
    رييس سازمان ليگ ابراز اميدواري کرد که قضاوت اين بازي پس از سال ها به يک داور ايراني سپرده شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفوی: درباره وينگادا ازمسئولان پرسپوليس بپرسيد

کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوي مديرعامل سابق پرسپوليس گفت: "بنده به‌عنوان کسي که در دربي هاي مختلف به‌عنوان بازيکن حضور داشته ام، معتقدم در اين ديدار سنتي نه شرايط فني، نه شرايط بدني و شرايط روحي تيم ها حرف اول را نمي زنند؛بلکه استفاده از ثانيه ها مهم است.يعني در دربي استقلال – پرسپوليس تيمي برنده مي‌شود که قدر ثانيه ها را بداند و فرصت طلب باشد. در حال حاضر استقلالي ها از نظر روحي شرايط بهتري دارند،اما همانطور که گفتم اين مسئله نمي تواند تضميني براي پيروزي آنها باشد."
    وي از پيش بيني نتيجه خودداري کرد و اظهار داشت: "اميدوارم اين بازي به دور از هرگونه تنش و جنجال برگزار شود و در وهله اول تماشاگران بتوانند بازي با کيفيتي را تماشا کنند."

مصطفوي که سالها نيز مسئوليت هاي اجرايي در فوتبال کشور داشته است، در پاسخ به اين شايعه که مسئولان علاقه مند هستند بازي هاي دربي مساوي به پايان برسد،گفت: "در طول سالهايي که به‌عنوان دبير و رئيس فدراسيون فعاليت داشته ام و حتي امسال که مدير عامل پرسپوليس بودم، هرگز توصيه اي مبني بر مساوي شدن بازي نشنيده ام،اما همواره مسئولان توقع داشته اند که اين بازي به دور از جنجال برگزار شود و حرکت زشت و زننده اي از سوي بازيکني سر نزند."
    مصطفوي در پايان پيرامون انتخاب وينگادا به‌عنوان سرمربي پرسپوليس عنوان کرد: "درباره اين انتخاب مسئولان پرسپوليس بايد پاسخ دهند.بنده فقط مي توانم ابراز اميدواري کنم که اين مربي موفق شود."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پتروويچ: حضور وينگادا در پرسپوليس انگيزه‌ها را بالا مي‌برد

کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ در گفت و گویی اظهار داشت: من بازيكن حرفه اي هستم و برايم فرقي نمي كند كه با چه كسي كار كنم. پيرواني براي پرسپوليس زحمت زيادي كشيده و اميدوارم با آمدن وينگادا در مسابقات بعدي بهتر و مثل گذشته عمل كنيم.
    وي افزود: نتايج وينگادا را با عربستان پيگيري كرده ام. اگر او مربي خوبي نبود نمي توانست اين تيم را در آسيا به موفقيت برساند. بايد نشست و ديد كه پس از آمدن او چه اتفاقي مي افتد و بعد اظهار نظر كرد؛ اما با توجه به حضور در كنار دستيار سابق فرگوسن يعني كوئيروز در تيم جوانان پرتغال از تجارب خوبي برخوردار است.
    پتروويچ درباره ديدار مقابل داماش گيلان گفت: واقعا در عمرم زميني به اين بدي نديده بودم. تيم حريف خوب دفاع كرد و ما هم خوب عمل كرديم و اگر تمركز بيشتري داشتيم گل هاي بيشتري مي زديم. خوشحالم كه سه امتياز حساس گرفتيم.

پتروويچ در خصوص دربي 66 عنوان كرد: استقلال تيم خوبي است. روز سختي را در پيش داريم اما با وجود وينگادا و پيرواني تمام تلاشمان را براي گرفتن امتياز انجام مي دهيم. كار سختي است اما مي توانيم آنرا انجام مي دهيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعداوي: به ما گفته اند به كارتان ادامه دهيد

کانون هواداران پرسپولیس : نعيم سعداوي در گفت و گویی اظهار داشت: خوشحال هستم كه با تلاش زياد هيات مديره مربي بزرگي مثل وينگادا به پرسپوليس پيوست و مطمئن هستم با حضور او قدرت تيم ما چند برابر مي شود.
    وي افزود: وينگادا در تيم عربستان بود و اين تيم را قهرمان جام ملت ها كرد. او مربي حرفه اي و با فوتبال بسيار آشنا است.
    سعداوي ادامه داد: من در جام ملت‌ها در مقابل وينگادا قرار گرفته بودم. مي دانم كه بسيار پر تلاش و بادقت است. اميدوارم با اين تفكرات روزهاي بهتري را براي پرسپوليس رقم بزند.
    سعداوي در خصوص شرايط خودش گفت: پيرواني به ما اعلام كرد كه با قدرت به كارمان ادامه دهيم. ما به حاشيه ها هيچ توجهي نمي كنيم و سعي مي كنيم به كار خود ادامه دهيم. اگر قسمت هر چه باشد همان اتفاق مي افتد.

وي ياد آور شد: بازي با استقلال ديدار سختي براي ما است. با توجه به 6 امتيازي كه گرفتيم در آرامش كامل به فكر يك بازي خوب هستيم فقط اميدوارم. شرايط جوي به ما اجازه دهد تا بتوانيم تمرينات خود را پيگيري كنيم چون وينگادا با توجه با حضور در ايران نياز دارد بازيكنان را بشناسند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كريمي: وضعيت زياد مناسبي ندارم

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي در گفت و گویی اظهار داشت: قبل از بازي با داماش از ناحيه كمر دچار مشكل شدم اما با آمپول و تلاش دكتر زرينه در آن بازي به ميدان رفتم.
    وي ادامه داد: كمي از ناحيه كمر مشكل دارم و اميدوارم هر چه زودتر بهبود پيدا كنم و دربي به ميدان بروم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حیدری : هنوز فرصت قهرمان شدن را داريم

کانون هواداران پرسپولیس : تيم پرسپوليس در دو بازي گذشته توانسته حريفان خود را مغلوب کند و همين شرايط باعث شده که در شرايط روحي ايده آلي قرار داشته باشيم و براي مغلوب کردن استقلال همگي انگيزه بالايي دارند.
    سپهرحيدري، مدافع پرسپوليس، ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: با امتيازاتي که در 2 بازي گذشته کسب کرديم اين انگيزه در ميان بازيکنان مضاعف شده که استقلال را شکست داده و مسير قهرماني را با قدرت بيشتر طي نماييم و ما اين توانايي را در اختيار داريم.
    وي تصريح کرد: بدون شک تيم استقلال نيز داراي نقاط ضعفي است که روي آنها شناخت کافي داريم و مي توانيم با انجام تمرينات مناسب از همين طريق آنها را شکست دهيم.

حيدري گفت: اطمينان مي دهم که حريف بسيار دشواري براي استقلال باشيم و به سادگي به آنها امتياز نمي دهيم و اگر بتوانيم آنها را مغلوب کنيم با کسب اين 3 امتياز به قهرماني ليگ برتر نزديکتر مي شويم و تا کنون نيز هرچند بازيهاي مطلوبي انجام نداديم اما همچنان فرصت داريم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •