با سلام مجدد .
آیا هیچ کسی نیست جواب بده ؟
لطفا یکی از دوستان جواب بده.
با سلام مجدد .
آیا هیچ کسی نیست جواب بده ؟
لطفا یکی از دوستان جواب بده.
سلام
میخواستم بدونم میشه max payne 2 رو روی ویندوز 7 اجرا کنم؟
اگه اجرا بشه باید کلیک راست روی ایکن بازی و انتخاب Run As Administrator
با سلام مجدد اقا اول یه سوال با مدیر این بخش چرا من هرچی پیام میدم باید دو روز صبر کنم تا ایا تاببد میشه یا نه .
مگه من چی میخوام بگم که باید اول بررسی بشه . عجب.
و اینکه ایا کسی جواب این سوال منو نمیدونه واقعا ؟
سلام دوستان .من این بازی رو نصب میکنم بعد نصب سریال میخواد ولی سریالش رو نمیدونم میشه راهنمایی کنید
Real.Warfare.2.Northern.Crusades-SKIDROW
سلام به همه دوستان
من تازه یه سیستم جدید خریدم و روش دو تا بازی Crysis 2 و Deus Ex: Human Revolution رو نصب کردم
بازی ها هم بدون هیچ مشکلی اجرا شدن.بعدش تصمیم گرفتم گرافیک بازی کرایسیس دو رو یکم بالاتر ببرم پس رزلوشن بازی رو تا بالاترین حد بالا بردم ولی وقتی رفتم تو بازی هیچ تغییر چشمگیری ایجاد نشده بود بعدش رزلوشن رو تا حد ممکن پایین اوردم اما بازم تغییر چشمگیری ایجاد نشد.
همینکارو هم با بازی DEHR کردم اما اونجاهم تغییری زیاد احساس نکردم(آیتم های دیگه که مربوط به گرافیک بازی هست رو همه رو High کردم بازم هیچ نوع تغییر چشمگیری ایجاد نشد)
در ضمن تو بازی DEHR صورت همه افزار یه نقطه های سیاهی داره که انگار حرکت میکنند
وقتی هم رزلوشن و تنظیمات گرافیک رو تا بالاترین حد بالا میبرم بازی تیک بر نمیداره!
مشکل چیه؟
چه نرم افزار هایی برای اجرای بهتر بازی ها هستند؟
Directx11 تو اجرای بهتر بازی هم کمکی میکنه؟
Last edited by M A S T 3 R; 19-01-2012 at 19:49.
کسی نمی دونه برا رفع این مشکل باید چکار کنم ؟؟
بله
کارت گرافیکتو اپدیت کن
سلام.من IGI2 رو برای پسرم گرفتم.ولی موقع نصبش همون اول میگه کلید سی دی رو وارد کنین.میشه کمکم کنین؟ممنون میشم
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
سلام.من برای پسرم IGI 2 رو خریدم.ولی موقع نصبش همون اول میگه کلید سی دی رو وارد کنین.میشه راهنماییم کنین؟ممنون میشم.خدانگهدار
تو خود CD یا روی جعبه باید نوشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)