غیر از اون مواردی که سامان اشاره کرد. یه هندزفری کنترلی هم رو میوزیک ادیشن هست.
غیر از اون مواردی که سامان اشاره کرد. یه هندزفری کنترلی هم رو میوزیک ادیشن هست.
اتصال به اینترنت با سیم کارت ایرانسل یا از طریق کامپیوتر ؟
N73 مجهز به سیستم GPS نیست.
اینجا:برای مموری موزیک ادیشن نوشته: حافظه مموري كارت : دارد 2 گیگابایت کارت حافظه Mini SD با قابلیت تعویض سریع کارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای معمولی اینجا:نوشته: حافظه مموري كارت : دارد 128 مگابایت کارت miniSD قابل ارتقا تا 1 گیگا بایت و تعویض سریع کارتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی موزیک ادیشن ۲ گیگ هم حافظه همراهش داره؟ اگه اینطوره خریدش به صرفه تره. درست می گم؟
راستی این قابلیت تعویض سریع کارت که نوشته یعنی چه؟
از طریق ایرانسل اگه بخواهی بری فقط کافیه Conection را به حالت Default بگذاری تا به راحتی وصل می شی .
اگر از طریق اتصال توسط کامپیوتر و بلوتوث بخواهی بری باید فایل زیر که حاوی نرم افزار و راهنمای فارسی است را دانلود کنی.
(فایل SIS باید ساین بشه) فقط باید تنظیماتی که در راهنما قید شده را خیلی با دقت و حوصله انجام دهی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان جان بسیار سپاسگذارم من از برنامه advanced device استفاده می کنم اما ای کاش راهی برای سر وسامان دادن گالری وجود داشت.
سلام من خریدار یک گوشی ان73 هستم حالا هر کدام از دوستان که مایله گوشیشو بفروشه من
خریدارم
قیمتی هم که مد نظرمه بین 280 تا 310 تومانه چون الان اکش شده 365 اگه کسی خواست با ان95 هم معاوضه میکنم
که ان95 اکبند هست اصل فنلاند با رم 1 گیگ 675
هرکی مایله زنگ بزنه 09125988416
N73 را چه شرکتهایی گارانتی می کنند؟
کدومشون بهتره؟
سلام می خواستم بدونم تو منو n73 چه چیز های است اگه میشه نام ببرید ممنون
سلام
من یه مشکل با این گوشی دارم:
فرض کنید گوشی رو خاموش می کنم و 3 ساعت بعد روشن کنم و در این بین اس ام اس می آد. وقتی گوشی رو روشن می کنم همون اول قبل از باز کردن اس ام اس ساعت ارسال اس ام اس رو می زنه ساعتی که گوشی روشن شده ولی وقتی میری تو message detail ساعت رو یه ساعت کاملا بی ربط میزنه(کلا برای همه اس ام اس ها این ساعت message detail رو غلط می نویسه)
حالا من می خوام بدنم ساعت ارسال اس ام اس کی بوده نه دریافت... باید چی کار کنم؟
يه سوال فني !
من يه بك اپ از ان 73 خودم كه معمولي هستش گرفتم ميخواستم بدونم بعد از اينكه اپديتش كردم به موزيك اديشن ايا ميشه از اون بك اپ استفاده كرد و به حالت اولي برگردوند؟ و كلاً بعد از اپديت گوشي اگه كد #7370#* رو بزنيم به همون حالت تنظيم كارخانه اي بر ميگرده يا نه؟
Last edited by ozondj; 30-07-2007 at 10:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)