تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 942 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه های پوشش ندادن در ایرانسل

در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه تماس با 130 در ایرانسل

در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
    من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است

مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است

ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

تو اصفهان خبر ندارید کجاها دکل ایرانسل هست ؟؟
    یکیش که دروازه تهران است فکر کنم حدود 50 متر باشه رنگش هم سفید و قرمز است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

یکیش که دروازه تهران است فکر کنم حدود 50 متر باشه رنگش هم سفید و قرمز است
    آقا اون كه دروازه تهرانه فكر نميكنم مال ايرانسل باشه
    يكي با تجهيزات جفت ترمينال باب الدشت تو يه خونه هست و يكي تو جاده آتشگاه از طرف اصفهان به نجف آباد بعداز فرش متحد الماس بدونه تجهيزات توي يك خونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

منم مثل اکثر شماها از طریقه محاسبه ایرانسل خیلی خیلی ناراضیم اصلا معلوم نیست که چی به چیه واسه چی چن میگره اصلا معلوم نیست .
    فقط با امید بهترشدن ایرانسل در همه عرصه ها مخصوصا تعرفه ها و نحوه ی محاسبش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
    من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است

مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است

ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود
    حالا خوبه بابا چیز زیاد نشده
    من موقعی که حسابهای فروردین ماه بسته می شد یعنی 31 فروردین شب خوابیدم صبح پا شدم دیدیم 2 هزار تومن گذاشته به حسابم اینا چیزا عادیه 11تومن بود شده بود 13 تومن

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

آقا اون كه دروازه تهرانه فكر نميكنم مال ايرانسل باشه
    يكي با تجهيزات جفت ترمينال باب الدشت تو يه خونه هست و يكي تو جاده آتشگاه از طرف اصفهان به نجف آباد بعداز فرش متحد الماس بدونه تجهيزات توي يك خونه
    چرا اقا مطمئنم اون مال ایرانسله من خودم هر وقت که نزدیکیای دروازه تهرانم انتنم یه چیزی از فول بیشتره

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا اين اينتر نتشو كيلوبايتي چند حساب مي كنه بالاخره يه دفعه ايميل چك ميكني 200 تومن كم مي كنه يدفه 100 تومن براي صفحه اول گوگل كم مي كنه بعدش دوباره 20 تومن برميگرده به حسابت حالا با تعرفه گرون مكالمشون آدم يه جوري كنار مياد با تعرفه اينترنتش كه حتي بر اساس چيزي كه گفتن هم كم نمي كنه چيكار بايد كرد واقعآ گندشو دراوردن فكر كنم ميخوان پول مدتي كه مجاني بوده رو اينجوري درارن رگولاتوري هم كه خشكشو ميگيره صداش در نمياد

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کلا چند تا Bts در اصفهان داره ؟؟ آخه با 10 تا که نمیشه شهر بزرگی مثل اصفهان را پوشش داد . من دیشب رفته بودم فلکه احمد آباد خطم را بفروشم به مغازه دار موبایل . طرف گفت برای چی می خواهی بفروشی گفتم خیلی خیلی بد آنتن میده و ایرانسل هم امروز و فردا که وضعیت آنتن دهی ایرانسل را درست می کنه ولی هنوز خبری نیست و طرف گفت تا آخر این ماه درست میشه 100 درصد . ما هم فعلا دست نگه داشتیم تا ببینیم چی میشه .
    راستی چرا در اصفهان از تلفن ثابت خیلی بد میشه با ایرانسل تماس گرفت . معمولا دفعه اول که می گیری بوق اشغال می زنه و چند دفعه باید بگیری تا زنگ بخوره ؟! آیا دوستانی که در شهرهای دیگه مثل تهران هستند در تماس از تلفن ثابت به ایرانسل مشکل دارند ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 قزوين از امروز به شبكه ايرانسل پيوست

مدير عامل شركت ايرانسل امروز در قزوين گفت: در چند روز آينده شهرهاي اقباليه و آبيك و ماه آينده هم شهرهاي محمديه و تاكستان در استان قزوين زير پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار ميگيرد.
    دزفولي افزود: جاده هاي قزوين كرج,قزوين رشت,قزوين تاكستان و قزوين همدان تا شهريور ماه به طور كامل زير پوشش ارتباط تلفنهاي شبكه ايرانسل قرار خواهند گرفت.
    ايرانسل قرار است كه تا پايان ارديبهشت 50 شهر و در تير ماه با پيوستن 120 شهر ديگر تعداد شهرهاي زير پوشش كشور را به 250 شهر افزايش دهد.

منبع:شبكه پيام نما

بيچاره به حال اين شهرهاي جديد
    خوبه حداقل ما يه كم اينترنت مجاني زديم
    ولي اين ايرانسلي هاي جديد چي
    خداييش من هر چي ميخوام تعريف ايرانسلو بكنم يه جوري ميزنه تو ذوق آمدم
    مثلا از ديروز تا حالا شماره 130 رو كه ميگيرم هيچ صدايي نمياد ولي پولشو حساب ميكنه و هر چي هم كه شماره هاي پست صوتي(100و...) رو ميگيرم ميگه اين شماره اشتباه است لطفا بعدا شماره گيري نماييد.

راستي چرا نميشه با ايرانسل به شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟(مثلا 200090)

خلاصه سرتونو درد نيارم
    ايرانسله ديگه
    كاريش نميشه كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •